Sayfa 32 / 439 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tartısma cıkarmayın lütfen Her zaman ki gibi yine söylüyorum..........Mesaj yazarken dikkat edin her konuda adil yorum yapın lütfen uzamasında konu zarar görmesin.........

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    aslında carlos ve lincolnü alarak biraz yol kateddik ama bu transferlerle avrupada ve dünyada başarı grafiğimiz yükselirse( gerek milli takım bazında, gerek klüp bazında) bu tip dünya yıldızı oyuncularınında gelme olasılığı artar.
    haklısın..sadece transferle olacak iş degil bu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bence Trabzonun tarihi ikiye ayrıldı Nuri'den önce Nuri'den sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tartısma cıkarmayın lütfen Her zaman ki gibi yine söylüyorum..........Mesaj yazarken dikkat edin her konuda adil yorum yapın lütfen uzamasında konu zarar görmesin.........
    ya fenerbhceli arkadaslar siz neden ortaya cıktınız simdi
    Amacım tartısma falan cıkarmak değil uzamasını da istmiyorum ama kullandıgı bu cümle sinirlerimi bozdu.

Özür dilerim yine de diğer arkadaslardan.

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    haklısın..sadece transferle olacak iş degil bu
    nese başarıyı biz yaparız transferi fenerbahçe yapsın(amacım laf atmak değil yanlış anlamyın)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    nese başarıyı biz yaparız transferi fenerbahçe yapsın(amacım laf atmak değil yanlış anlamyın)
    kalliye güveniyoruz..bizi nelerin bekledigini ilerde görecez

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bi gitse ayrılacakta gitmiyo illa aralıkta rezil olup öyle gidecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben Kalli'ye güvenmiyorum artık, o adam derbiden sağ çıkar umarım.. Kalpten falan gitmez.. Özellikle son aldığı karardan sonra, Necati olayı falan onun yaşına karşı olan saygım da bitti.. Bence bunamış kendisi, Fenerbahçe derbisinde de heyecandan birşey olmaz inşallah.. İnsan katili olmayalım birde..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben Kalli'ye güvenmiyorum artık, o adam derbiden sağ çıkar umarım.. Kalpten falan gitmez.. Özellikle son aldığı karardan sonra, Necati olayı falan onun yaşına karşı olan saygım da bitti.. Bence bunamış kendisi, Fenerbahçe derbisinde de heyecandan birşey olmaz inşallah.. İnsan katili olmayalım birde..
    necatinin gtmesini ilk başlarda istiyodum ama sonra düşündümde kiralanması daha mantklı olacak.. şöyle bi durum var ki necati kendi sonunu kendi hazırladı şampyonluktan sonra adam akıllı top oynamadı..bana kalırsa karan zamanında nsl ankaraya kiralandıysa necatide bi anadolu klübüne kiralanmalı ..bu sayede büyük klüpte alştıgı rahatlk bozulr..ve kendine gelebilr.neyse bekleyelm..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Legrottaglie Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Juventus'un tecrübeli futbolcusu Nicola Legrottaglie ile 3 yıllık anlaştı. Siyah beyazlı kulüp, uzun süredir kadrosuna katmak istediği yabancı stoper oyuncuyu İtalya'da buldu. Juventus'ta geçen sezon forma giyen Nicola Legrottaglie, siyah beyazlı kulüp ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli futbolcu, Pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Ayrıca Legrottaglie, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci tur ön eleme karşılaşmasında da oynayabilecek. Geçen sezon Juventus'ta 10 maçta forma giyen Nicola Legrottaglie'ye yıllık 1 milyon 250 bin Euro ödeneceği öğrenildi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

güzel transfer yaptı bjk.hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayırlı olsn

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İyi transfer olmuş ama legrottaglie bakinin farklı versiyonu bence çok hata yapıyor defasnta

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Evet bencede iyi transfer, yararlı olacağını düşünüyorum .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    İyi transfer olmuş ama legrottaglie bakinin farklı versiyonu bence çok hata yapıyor defasnta
    İtalya liginin Bakisiyse. Türkiye'de iş yapar herhalde .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post

İtalya liginin Bakisiyse. Türkiye'de iş yapar herhalde .
    Türkiye liginin küçüksememek lazım ama iyi oynar bundan şüphem yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Burak necati kötü performasndan gönderilmemiş bazı yaptıgı harıketler varmıs işin aslını bilmenden konusma ilerde kokusu cıkar.........

hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla ümitte bi pişmalık var fenere gitmediği için.pek istekli görmüyorum. suratı hiç gülmüyor. belkide bana öyle geliyor. acaba ümit iyi bi fiyata satılsa nasıl olurdu.fakat bu kadar forvet varken satılması pek doğru olmaz heralde.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Sen yapıyorsunda biz yapıncamı olay oluor geliyorsu bizim konuyu faln karıstırıyorsun sonra biz burda mesaj yazınca biz olay cıkarmısız havası verıyorsun.
    ben sunu alamazsınız bunu aalamazsnız falan demedım
    fenerbahceli oldugnu gostermene gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ben sunu alamazsınız bunu aalamazsnız falan demedım
    fenerbahceli oldugnu gostermene gerek yok
    Bende zaten alamassınız dedin demedim geliyorsun Appi 4 milyo euro eder diyorsun küçümseyici davranıslarda buunuyorsun bunu söyledım ben.Tartısmayı uzatmaya gerek yok kapansın burda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlı olsun umarım birşeyler katar savunmamıza zaten tecrübesi ortada gençlere de faydası olur bu arada arkadaşlar cole ne oldu bileniniz var mı??

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

alexi tümeri denizi naaptın birader ya bence olabilecek en son dizilim o dur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ahmetalid View Post
    serdar
    gokhan-onder-lugano-r.carlos
    ali bilgin-aurelio-ugur boral
    ilhan parlak
    kezman-colin kazim
    Bu kadro olmaz önce 4-4-1-1 oynucaz appiah gitse deniz oynayacak amc alex oyanayacak solda kimin oynayağaı belli değil önderin yerine edu var ...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

cole a bişey olmadı yerinde duruyo da bence cole dan daha iyi bi transfer oldu bjk için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de zaten cole'un transferine gerek yok nobre sakat diye forvet arıyorlar nobRE ne yaptı ki yoklugunda hmen oyuncu alınıyor gökhan güleç ibrahim akın batuhan bobo 4 youncu 1 sezonu cıkaramaz mı??

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar Gs uefada ön eleme oynamayacak diye biliyordum..yanılıyomuyum acaba ?çünkü gelecek olan yeni oyncunun tarihi açısından önem arzediyor

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Bende zaten alamassınız dedin demedim geliyorsun Appi 4 milyo euro eder diyorsun küçümseyici davranıslarda buunuyorsun bunu söyledım ben.Tartısmayı uzatmaya gerek yok kapansın burda.

ya kucumseme falan yko
    4 edder evet
    4.5 vermısler zaten
    siz abartıosunuz

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadaslar Gs uefada ön eleme oynamayacak diye biliyordum..yanılıyomuyum acaba ?çünkü gelecek olan yeni oyncunun tarihi açısından önem arzediyor
    GS 2 tane ön eleme oynayacak bu sene.UEFA'da temsilcilerimiz Erciyes ve GS ilk maçlarına 16 Ağustosta çıkacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    GS 2 tane ön eleme oynayacak bu sene.UEFA'da temsilcilerimiz Erciyes ve GS ilk maçlarına 16 Ağustosta çıkacaklar.
    bilgi verdigin için sagol..

o zmn bu yıl Türk takımlar napıp edip ülke puanını yükseltmeliler..3.olan uefa için ön eleme oynuyo nasıl bi düşüş bu ya

neyse umarım ön eleme maçlarına kadar en az 1 yabancımız gelecek

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by neondh View Post
    ya kucumseme falan yko
    4 edder evet
    4.5 vermısler zaten
    siz abartıosunuz

fenerbahçe_1907 tartısma bitsin diyo sen devam ettiriyosun..Gs transfer bölümüne zarar geliyo bu yüzden..ltfen

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bence de zaten cole'un transferine gerek yok nobre sakat diye forvet arıyorlar nobRE ne yaptı ki yoklugunda hmen oyuncu alınıyor gökhan güleç ibrahim akın batuhan bobo 4 youncu 1 sezonu cıkaramaz mı??

Gökhan güleç = Bu sezon en son hangi maçta gördün. Yeterli olamaz bence.

İbrahim Akın = Sürekli sorun çıkarıyo , bence yeterince çalışmıyo , çalışsada yeterli olamaz .Gönderilmesi lazım.

Batuhan = Tam bir kapalı kutu 16 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatmasını beklemiyosun herhalde.

Geriye bir tek Bobo kalıyo onun yanına partner olarak alınmış olabilir .

Zaten bence iyi bir oyuncu Cole bekleneni verecektir.

Kesinlikle,artık ülkemize puan gerekiyor çok düştük.Bu sene Avrupa Kupalarına katılan her takımımız başarılı olmalı,puanlar kazanmalıyız.Dileğim GS'nin UEFA Kupasın'da başarılı olması

Mesaj Yetkileri