Tartısma cıkarmayın lütfen Her zaman ki gibi yine söylüyorum..........Mesaj yazarken dikkat edin her konuda adil yorum yapın lütfen uzamasında konu zarar görmesin.........
Tartısma cıkarmayın lütfen Her zaman ki gibi yine söylüyorum..........Mesaj yazarken dikkat edin her konuda adil yorum yapın lütfen uzamasında konu zarar görmesin.........
Bence Trabzonun tarihi ikiye ayrıldı Nuri'den önce Nuri'den sonra...
bi gitse ayrılacakta gitmiyo illa aralıkta rezil olup öyle gidecek..
Ben Kalli'ye güvenmiyorum artık, o adam derbiden sağ çıkar umarım.. Kalpten falan gitmez.. Özellikle son aldığı karardan sonra, Necati olayı falan onun yaşına karşı olan saygım da bitti.. Bence bunamış kendisi, Fenerbahçe derbisinde de heyecandan birşey olmaz inşallah.. İnsan katili olmayalım birde..
necatinin gtmesini ilk başlarda istiyodum ama sonra düşündümde kiralanması daha mantklı olacak.. şöyle bi durum var ki necati kendi sonunu kendi hazırladı şampyonluktan sonra adam akıllı top oynamadı..bana kalırsa karan zamanında nsl ankaraya kiralandıysa necatide bi anadolu klübüne kiralanmalı ..bu sayede büyük klüpte alştıgı rahatlk bozulr..ve kendine gelebilr.neyse bekleyelm..
Legrottaglie Beşiktaş'ta
Beşiktaş, Juventus'un tecrübeli futbolcusu Nicola Legrottaglie ile 3 yıllık anlaştı. Siyah beyazlı kulüp, uzun süredir kadrosuna katmak istediği yabancı stoper oyuncuyu İtalya'da buldu. Juventus'ta geçen sezon forma giyen Nicola Legrottaglie, siyah beyazlı kulüp ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan tecrübeli futbolcu, Pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Ayrıca Legrottaglie, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci tur ön eleme karşılaşmasında da oynayabilecek. Geçen sezon Juventus'ta 10 maçta forma giyen Nicola Legrottaglie'ye yıllık 1 milyon 250 bin Euro ödeneceği öğrenildi.
güzel transfer yaptı bjk.hayırlısı olsun.
hayırlı olsn
İyi transfer olmuş ama legrottaglie bakinin farklı versiyonu bence çok hata yapıyor defasnta
hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla ümitte bi pişmalık var fenere gitmediği için.pek istekli görmüyorum. suratı hiç gülmüyor. belkide bana öyle geliyor. acaba ümit iyi bi fiyata satılsa nasıl olurdu.fakat bu kadar forvet varken satılması pek doğru olmaz heralde.
hayırlı olsun umarım birşeyler katar savunmamıza zaten tecrübesi ortada gençlere de faydası olur bu arada arkadaşlar cole ne oldu bileniniz var mı??
alexi tümeri denizi naaptın birader ya bence olabilecek en son dizilim o dur![]()
cole a bişey olmadı yerinde duruyo da bence cole dan daha iyi bi transfer oldu bjk için
bence de zaten cole'un transferine gerek yok nobre sakat diye forvet arıyorlar nobRE ne yaptı ki yoklugunda hmen oyuncu alınıyor gökhan güleç ibrahim akın batuhan bobo 4 youncu 1 sezonu cıkaramaz mı??
arkadaslar Gs uefada ön eleme oynamayacak diye biliyordum..yanılıyomuyum acaba ?çünkü gelecek olan yeni oyncunun tarihi açısından önem arzediyor
bilgi verdigin için sagol..
o zmn bu yıl Türk takımlar napıp edip ülke puanını yükseltmeliler..3.olan uefa için ön eleme oynuyo nasıl bi düşüş bu ya
neyse umarım ön eleme maçlarına kadar en az 1 yabancımız gelecek
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fenerbahçe_1907 tartısma bitsin diyo sen devam ettiriyosun..Gs transfer bölümüne zarar geliyo bu yüzden..ltfen![]()
Gökhan güleç = Bu sezon en son hangi maçta gördün. Yeterli olamaz bence.
İbrahim Akın = Sürekli sorun çıkarıyo , bence yeterince çalışmıyo , çalışsada yeterli olamaz .Gönderilmesi lazım.
Batuhan = Tam bir kapalı kutu 16 yaşındaki çocuğu ilk 11 oynatmasını beklemiyosun herhalde.
Geriye bir tek Bobo kalıyo onun yanına partner olarak alınmış olabilir .
Zaten bence iyi bir oyuncu Cole bekleneni verecektir.
Kesinlikle,artık ülkemize puan gerekiyor çok düştük.Bu sene Avrupa Kupalarına katılan her takımımız başarılı olmalı,puanlar kazanmalıyız.Dileğim GS'nin UEFA Kupasın'da başarılı olması