devam et bence
devam et bence
Bencede devam etmelisin
Evet yahu, devam etmeyeceğimi kim söyledi, oynadıkça yeni maçları ekleyeceğim.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi bu kariyeri burda bırakmak olmaz zaten rekora gidiyosun en uzun kariyerlerden biri![]()
Evet ya devam Forza Serkan abinin kariyeri![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bu 10 maçlık periyotta 2 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 7 galibiyet aldık. En kötü sonuç kupadan elenmemiz oldu.
Şampiyonlar Ligi’nde rakibimiz İngiliz temsilcisi Arsenal oldu. İlk maçı evimizde oynayacağız. Fenerbahçe ise Auxerre ile eşleşti.
Bu dönemde Lazio ile 3 maç yaptık, diğer maçlar, orta sıra takımlarıylaydı. Kupa’da 1. turda Napoli’yi 2 maçta da yenerek çeyrek finale çıktık.
Çeyrek Final’de Lazio’yu evimizde 2-1 yendik fakat deplasmanda 3-1 kaybedince elendik. Ligde de Lazio ile 1-1 berabere kaldık. Diğer mağlubiyetimizi de Catania deplasmanında aldık, şanssız bir maç oldu bizim için.
Bu dönemde gol ortalamamız düştü, ligde hala 2. sıradayız. Juventus ile koptuk sayılır, onların puan kaybetmesini bekleyeceğiz artık.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
İtalya futbolu İngiltere futboluna karşı yine zafer kazandı. Deplasmanda İngiltere’yi yine yendik hazırlık maçında.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Hey gidi hey... 2014 görmek bana hiç nasip olmadı. Umarım bir gün senin gibi görebilirim... Bu arada İtalya'yı felan bırak, senini gibi bir tecrübeli teknik adamın Hindistan'a felan gitmeni öneriyorum. =) Sanal hayatına renk katabilir.
bırakma devam çok iyisin filmini yapcam...![]()
Geçen seneki gibi Mohun'a Teknik direktörmü olacaksın yoksa
Genç Mohunlular böyle bir projeyi tekrar destekleyeceklerdir![]()
Bilmiyorum olabilir, belli olmaz.
Film için daha teklif bekliyorum, kariyer ilerledikçe fiyat da artıyor ha.
En az(Eğer oyun hata vermezse) 2016 Avrupa Şampiyona'sı tamamlanana kadar devam edeceğim, sonrasına sonra bakarız.
"YÜCE ATATÜRK"
Tebrik ederim Serkan abi Juve şike yapıyor olabilirsen geçersin onları İtalya Milli Takımı da süper gidiyor.
Öncelikle uzun bir süreden sonra tekrar merhaba arkadaşlar;
Serkan Abi tekrar kalitesini konuşturmuş ve buralara kadar gelmiş. Eğer tekrar Hindistan'a dönerse Genç Mohunlular olarak ona olan desteğimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.
Şu sıralarda gerek İtalya gerekse A.C. Milan muhteşem gidiyorlar, gol yollarında biraz yavaşlamış olmaları, iklim şartlarının oluşturduğu olumsuz etkinin sonucudur : ).
Bu senede şampiyonluklarla ve kupalarla dolu bir yıl olacak. 2016 Avrupa Şampiyonası'nda da şimdiden başarılar. Umarım oyun hata vermez de devam edersin Serkan Abi.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
sen1. juvede(şike karışmazsa)2. olur bu yıl kupadan elenmen kötü olmuş ama lig ve şampiyonlar ligi o açığı kapayacaktır fenerde çeyrek finale çıkar heralde
bu arada ingiltere maçında golde atmış bulunan montolivo hangi takımda sende(en beğendiğim oyuncudurda)
Aman Juve şike laflarını Özgür duymasın, konuyu kapatır ha.
Geç Mohonlulara teşekkürler, kalbimde onların yeri ayrı. Evet teknik oyunculardan kurulu bir takımız ve hava şartları oyunumuzu olumsuz etkiliyor.
Montolivo Chelsea'de. Ben ayrıldım Chelsea'den ama Montolivo transferi gerçekleşti sezon başında. Milli takımda da en önemli oyuncularımdan birisi kendisi. Beğenilmeyecek gibi değil hani.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ooo Rosina. Aman tanrım. Bu çocuk 2010'lu yıllarda ilah oluyor ilah... Nitekim gol de atmış. Arada bir Türkiye'den de haberler sunarsan seviniriz Serkancığım![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Rosina şu an Arsenal'de. Geçen sezon 33 milyon dolara gelmiş Fiorentina'dan.
Türkiye'de ise herkes bilindiği gibi geçen 7 sezonun 6'sında Fenerbahçe, birinde de Beşiktaş şampiyon olmuş. Şu anda ligin lideri 47 puanla geçen sezonun 2.si Bursaspor. Fenerbahçe de 43 puanla 2. sırada, ligde 21 hafta geride kalmış.
Aykut Kocaman benden aldığı mirası iyi değerlendirmiş ve Fenerbahçe Türkiye'de tek başına ligi domine etmiş götürüyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu 10 maçlık periyotta ise 5 beraberlik, 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldık.
Tek mağlubiyetimizi evimizde Palermo karşısında aldık. Taktikte, oyuncularımızın sakatlanması ve cezalı duruma düşmesi nedeniyle aksamalar meydana geldi. Ayrıca bu maçta 90. dakikada kaçan penaltı büyük hayal kırıklığıydı.
Bu dönem genel olarak başarısız geçmiş gibi gözükse de Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalma başarısını gösterdik. İlk maç İtalya’da 0-0 bitmişti, deplasmanda 2-2 bitince karşılaşma çeyrek finale çıkan taraf olduk.
Dana önceden pek oynatılmadı için rahatsızlık duyan ve benimle yaptığı özel görüşmeden sonra satılık listesine konmayı isteyen Diego, son maçlarda kurtarıcımız oldu. Arsenal deplasmanında attığı 2 gol bize turu getirdi.
3 dakika uzatma verilen karşılaşmada artık uzatma dakikaları da dolmuştu ki sahneye Diego çıktı ve bize turu getiren golü attı.
Kaka’nın yokluğunda bu maçtı takımı sırtlayan oyuncu oldu.
Çeyrek Final’de rakibimiz bir başka İngiliz devi Manchester United. Fenerbahçe ise ilk maçı deplasmanda 1-0 kaybetti, ikinci maçta 90. dakikaya 1-1 girilirken duraklama dakikalarında 2 gol buldu Fenerbahçe ve çeyrek finale kaldı, rakibi Chelsea.
Biz beraberlikleri almaya devam ederken Juventus kazanmaya devam ediyor ve farkı 8’e çıkarıyor. 8 maç 8 puan far var, Inter ve Roma ile içerde, Juventus ile deplasmanda oynayacağız.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Yine bir hazırlık maçında İskoçya’yı 3-2 yendik evimizde. Quagliarella uzun süre yedekti Milan’da, son haftalarda Gilardino sakatlanınca ona şans vermeye başladım, bunu Milan’da iyi kullandı, İtalya Milli Takım’ında da verdiğim şansı iyi kullandı.
Rossi’yi de sakatlığı geçtikten sonra çağırdım ve o da golünü attı.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çok iyi gidiyorsun her zaman ki gibi abi..![]()
çok güzel bi kariyerin var hayallerimi süslüyo seninki gibi bi kariyer yapmak diyorumki sendeki mesajlardan şöyle bi kaç 100 tanesini bana aktarsak![]()
Benim için bir sorun yok, istediğin kadarını alabilirsin.
Teşekkürler, benim aylardır bu kariyeri oynadığım da unutulmasın, o nedenle bu kadar fazla mesaj var.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ligde durumlar biraz kötü gibi şamp liginde de ucu ucuna kurtarmışın ama roma,inter ve juveyi yenersen şampiyon olursun
Ben kendi maçlarımı sonra ekleyeceğim ama şimdi araya girmek istedim, Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'yi eleyerek Yarı Final'e kaldı.
"YÜCE ATATÜRK"
Galatasaray idare ediyor, ligi bir sezon 11. sırada bitirdiler. Kadrolarında da pek tanıdık kimseler kalmamış. Şu anda 3. sıradalar.
"YÜCE ATATÜRK"
helal olsun kanaryama yarı finalde senle eşleşme durumu varmı yoksa fenerbahce diğer gün mü oynuyor maçlarını(biliyosunuz ki şamp liginde maçlarını aynı gün oynaya ekipler birbiriyle eşleşiyor tabi gruplardan sonra)
Tebrik ederim Serkan abi sen bu Juventusu geçemezsin(Anladın sen onu abi)ama sen onları geçeceksin sana güvencimiz tam abi ister hakem ister para abi sende ise sadece Yürek.İtalyada süper abi devamını bekliyorum.
Bu takımdan istifa edilir mi Serkan Abi?![]()
başarılar yeni takımınla süper lig seni bekliyor