Sayfa 32 / 122 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu gidişle Ağustosta bile açıklanamayacak
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar beklemeye değer biri gelse bari : (

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Amatörlük iste, ne yaparsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gelende zaten basın ve yöneticiler yüzünden apar topar ülkesine kaçıyor...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Yeni Teknik Direktörümüz Michael Skibbe

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın teknik direktörlüğü görevine Michael Skibbe getirilmiştir. Kulübümüz ile Alman teknik direktör arasında 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni teknik direktörümüz hayırlı olsun.İnşallah Skibbe ile başarılı bi sezon geçiririz.

Michael Skibbe hayırlı olsun Galatasaray camiasına ..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hayırlı uğurlu olsun.Emrah abi çok istiyordu bu adamı,Scout diyip diyip duruyordu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skibbe hayırlı olsun. İnşallah iyi iş çıkarır.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnşallah faydalı olur skibbe : )

Hayirli olsun Skibbe.InsAllah Galatasarayimiza yararli olur.
    Genc futbolculara verdigi önem büyük,takimda genc ve Almanca bilen kisinin coklugu nedeniyle Skibbe tercih edilmistir.Ve kendisinin gelecegi parlaktir.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

G.SARAY'IN HOCASI BELLİ OLDU!..

Haberi yazdırın 11 f_write_monthHaziran 2008 19:04

Galatasaray'da hafalardır beklenen açıklama geldi ve sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü açıklandı !.. Galatasaray'dan yapılan açıklamaya göre sarı kırmızılıların gelecek sezonki teknik direktörü Michael Skibbe oldu !..

İŞTE GALATASARAY KULÜBÜ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMA..

"Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın teknik direktörlüğü görevine Michael Skibbe getirilmiştir. Kulübümüz ile Alman teknik direktör arasında 1+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Michael Skibbe

4 Ağustos 1965 doğumlu olan Michael Skibbe, 2004 yılına kadar Alman Milli Takımı'nda Rudi Völler'in yardımcısı olarak görev yaptı.

Profesyonel futbolculuk kariyerine Schalke'de başlayan Skibbe, 1984-1986 yılları arasında Schalke 04’de forma giydi. Daha sonra üç kez çapraz bağları kopan Skibbe, erken yaşta futbola veda etmek zorunda kaldı.

1989 yılında Borussia Dortmund’un genç takım hocalığına getirilen Michael Skibbe, 1998 yılında A takımın başına geçti. 32 yaşında Borussia Dortmund’un teknik direktörü olurken aynı zamanda Bundesliga tarihinde takım çalıştıran en genç hoca unvanını kazandı. Michael Skibbe 1 buçuk yıl sonra görevinden ayrıldı.

2000 yılında Rudi Völler ile birlikte Almanya Milli Takımı'ndan gelen teklifi kabul etti ve Almanya'yı çalıştırmaya başladı. Almanya'nın 2004 Avrupa Şampiyonası'nda ilk turda elenmesinin ardından Rudi Völler ve Michael Skibe görevlerinden ayrıldı.

Daha sonra Alman Futbol Federasyonu'nda çalışan Skibbe, Ekim 2005'te Bayer Leverkusen ile anlaştı ve o tarihten bu sezon sonuna kadar Alman ekibinde teknik direktörlük yaptı. Bayer Leverkusen geçtiğimiz sezon Bundesliga’da 34 maçta 51 puan toplayarak sezonu 7. sırada tamamladı."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun diyelim, benim onun hakkındaki görüşüm pesimist, kendisinden emin degilim. Umarım yanılırım.

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Hayırlı olsun diyelim, benim onun hakkındaki görüşüm pesimist, kendisinden emin degilim. Umarım yanılırım.
    Olm nickinde yaziyor senin karamsar birisi oldugun,bu konu hakkinda baska bir yorum beklenemezdi senden zaten

Bakalim insAllah yüzümüzü kara cikarmaz,bize cok katkilari olur.Umutluyum ben (=

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Ben Skibbenin kendisini Galatasarayda kanıtlayacagını ve bizde güzel başarılara ulaşacagına inanıyorum.Tek yapmamız gereken sabırlı olmak ve her ne olursa olsun hocamızın arkasında durmaktır.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hayırlı Olsun Skibbe iyi antrenör

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Pesimist olmak en iyisi olm sonradan basarısız oldugunda zaten birsey beklemiyordum diyip üzülmezsin. Basarılı olursa da birsey kaybetmez, extradan mutlu olursun.

Hayırlı uğurlu olsun. Pek ümitli değilim ama...

Pesimist olmak en iyisi olm sonradan basarısız oldugunda zaten birsey beklemiyordum diyip üzülmezsin. Basarılı olursa da birsey kaybetmez, extradan mutlu olursun.
    Ama UMUT,GÜVEN basariyi getiren önemli etkenlerdir.(=

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaraya hayırlı olsun.Ama bence sonu Kalli'den farklı olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Elimizdeki bütçeyle getirebileceğimiz en iyi td yi getirdik bence

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet skibbe nin karizması yok..Ayrıca biraz güven eksikliği var tabi bunlar sadece hissettiklerim..

yandik diyorum baska birsey demiyorm

Riva'yı satana kadar bize rahat yok, söylüyim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

hayırlı olsun.galatasarayımıza.

umarım iyi biridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fiyata göre en iyisi hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

skibbenin fazla birşey yapacağını düşünmüyorum..ama elinden geleni yapacaktır.

yalnız haddim değil belki ama pesimistlik bir şeye hazırlandıktan sonra başarısız olunca banane ya demek değildir.yani herşeyi karamsar düşünmek değildir.bir olayın sonunun iyi yönlerine yoğunlaşmaktan çok kötü yönlerine yoğunlaşığıp,o kötü yönleri aşmaya çalışmaktır..anlam çelişkisi yaşanmasın bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Skibbe G.Saray'a ve Türk futboluna hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

hayırlı olsun camiamıza... çok şey bekliyorum kendisinden bakalım... inş yüzümüzü kara çıkarmaz..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Insallah Anil insallah

Sayfa 32 / 122 İlkİlk ... 2230313233344282 ... SonSon

Mesaj Yetkileri