Video ve resimlere göre bence çok hoş olmuş. 3d olmasına sevindim.![]()
Video ve resimlere göre bence çok hoş olmuş. 3d olmasına sevindim.![]()
İşi sidik yarışına mı çevirdiniz arkadaşlar?
Bu mesajdan sonra sistemim şu oynanır mı, kasar mı, kaç lig açılır falan yazılan bütün mesajlar silinecek, ısrar edenlere uyarı sistemi kullanılacaktır.
Bilgilerinize.
Benim 3d olmasın derken kastım Fifa gibi olmaması içindi. Ama güzel bir 3d çalışması geliyor gibi. Elle müdaheleler nasıl olacak acaba, merak ediyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bence 3d olayı çok güzel olmuş.cm 5 yada cm 6 gibi oyunların oyuncuları bowling labutu gibiydi bu güzel olmuş.en büyük dileğimde oyun da hatalrın hiç yok denecek seviyede piyasaya sürülmesi...
Konu harici mesajları sildim konu hakkındaki görüşlerinizi paylaşmaya devam edebilirsiniz.
En çok transfer sistemini merak ediyorum. Sıfırdan yazdıklarına göre köklü değişiklikler içericek.Oyuncu transfer etmek daha zor olacak gibi görünüyor.
-- 3D de oyuncuların kilosu,saç rengi,boyu ve deri rengi dikkate alınıyormuş.
-- 3D de statlardaki tek özellik boyutu.Seyirci vs.. olmuyacakmış.
-- Tema aynı kalacakmış.Üzerinde çok az oynamalar olmuş.
-- Nike'in bir desteği varmış.
ve..''' Söylediklerinize dikkat edin basın unutmaz '' diyor Miles Jacobson.
Ne Zamn CIkıo Piyasaya :?
14 Ekimde piyasada, tabi demosunu daha önce oynayabileceksiniz, üzgünüm ama bu yarım sezonla kısıtlı kalacak. Tadı damağınızda kalacakken yeni oyun aldığınızda demoda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bu arada FM 2009 un özellikleri hakkında açtığınız konularda "Trial day"i es geçmişsiniz, ona da yorum yapsaydık.![]()
o özelliğide ekleyelim unutulmadan
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Transfer sistminde değişmesini istediğim şey şu.Takımın reputationu düşük oLduğu için herkes geLmiyor.Ancak 2-3 yıL para biriktirip 60 MNlik bir bütçe yaptım.Parayı basıp istediğim oyucuyu aLabiLmeLiyim.Atıyorum Eto'oya yıLLık 6 MN verip Barcaya 50 MN verip aLabiLmeLiyim.Yani işLer paraya baksın.YıLLarca para biriktiriyoruz yine hep standart adamLarı aLıyoruz.Bu değişmeLi.
Olacak olacak. İstersen 2 saniye 2D şeklinde, 2 saniye 3D şeklinde izleyeceksin maçı.
Bence CM deki gibi 3D maç motoru önemli olmayan anlarda hızlı işler, önemli pozisyonlar olduğunda yavaşlar daha kolay görmemiz için.
Tabii ki öyle olacak. 2D'te olduğu gibi 3D'te de seçeceksin.. Önemli anlar mı olsun, ayrıntılı mı, yoksa full maç mı.. Bunları seçeceksin tabii. Başka türlü nasıl olsun ki zaten?![]()
Mesela Fm 08'de Ne yaparsanız yapın Güiza Fenerbahçe'ye gelmiyor.Ama gerçek hayatta geldi.![]()
bu 3d olayı bizi kasacak gibi görünüyo en azından ram takviyesi bari yapmak gerekecek....
Artık Fm 08 oynayamıyorum.Zevk vermiyor Fm 09 resimlerini gördükten sonra.
Bir an önce çıksın artık.
![]()
trial day olayıyla ilgili bir adet de screenshot var galiba tanıtımda.
mantığının nasıl olduğunu anlamadım ama.bize sadece özelliklerini görebileceğimiz 5-10 tane futbolcu listesi mi vericekler yoksa gerçekten bi hazırlık maçı olucakta ordan görüntülere göre oyuncu mu seçicez?![]()
Ya herkesin oyunu kendine. İsteyen oynar, isteyen bir daha FM'nin yüzüne bakmaz. Tartışmanın bir manası yok bunu.
Şimdi forumlarda yayınlanan sistem gereksinimlerinin yalan olduğunu sizlere göstereceğim.Rastgele bir sitede FIFA Manager 2009'un sistem gereksinimlerine denk geldim ve bu gereksinimler FM 2009'un gereksinimleri diye bize tanıtılan verilerle aynı. Bu da demek oluyor ki aşağıdaki gereksinimlerden muhtemelen daha az bir sistemle oynayabileceğiz FM 2009'u.
İşte gereksinimler (FIFA Manager 2009):
Minimum hardware requirements
* 1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent processor
* 512 MB RAM, 1024 MB recommended (depending on the number of selected leagues)
* 64 MB (AGP/PCI-E), graphics card (for additional information on supported graphics cards, please check section 10)
* 4.500 MB available hard disk space
Haber linki
İşte size bir fikir olması açısından FIFA Manager 2008'in minimum sistem gereksinimleri. Bu sistem gereksinimlerini EA Sports'un sitesinden, sayfada bulunan "Can You Run It?"e tıklayarak aldım. Sistemi tarıyor ve minimum gereksinimler ile senin sistemini karşılaştırıyor (ses kartı, dvd sürücü de dahil). Benim sistemimi minimumun biraz üstünde buldu.
İşte FIFA Manager 2008'in minimum sistem gereksinimleri (FM için bir fikir olabilir);
Intel Pentium 4 veya eşdeğeri
1.3 Ghz CPU hızı
512 MB RAM
Ekran kartı: NVIDIA GeForce3+ /ATI Radeon 8500 (Radeon 9200, 9250, X800 Pro not supported); Intel Graphics Media Accelerator 950; S3 DeltaChrome S4 veya daha iyisi.
Ekran kartı RAM'i: 64 MB.
oyuna türkçenin eklenmesi için orjinal satışların fırlaması yada türkiyenin gerçek hayatta futboldaki öneminin artması lazım... bence bi 2010 dünya kupasını alırsak türkçe çıkabilir oyun...
örneğin eskiden fifa serilerinde turkcell super lig yoktu son bi kaç oyunda var bunun nedeni nedir türkiyenin futbol olarak önemi we değeri arttı da ondan...