Sayfa 32 / 149 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
931 ile 960 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ferrrari Italyada bu oyuncu Polonyada arada buyuk bi fark var Bunu gormek cokta zor degil.

Pantelic haberleri var, senelik 2.5 vermeseler iyi olur. Tavan ucreti bi kere deldimi, daha cok kez deleriz.

Panteliç gelirse güzel olur,Trabzonspor'un aradığı tarzda bir golcü

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umut 3 yıllık sözleşme imzalamış h.olsun TS'li taraftarlara Allah sabır versin

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Panteliç'in bonservisi de elinde. Alırsa iyi iş yapar. Ben bile Beşiktaş'a gelmesini isterim beğendiğim bir oyuncu.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pantelic biraz yaşlı ama iş yapar..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Ferrari de ülkesinin dışına çıkmamıştı.
    Şuan nirvanaya ulaştım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nirvanaya sabah ben senden once ulasmistim.

Pantelic aradigimiz golcu ama istedigi ucret beni dusunduruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Pantelic'i alırsa çok iyi iş yapar Trabzonspor...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Glowacki vs cok sacma transfer olur. Ben Trabzon'un 'vasat ve ucuz Balkan oyuncusu' alma politikasi Gabric ile son bulmustu zannediyordum. Trabzon'un su an ihtiyaci kaliteli belirleyici ust duzey yabancilar. Sylva gider, Gabric ve Song bir ihtimal gider, kesin kalacak olanlar Cale, Colman, Alanzinho, Yattara, yani nerden baksan 3 yabanci hakki var. Yerli kadrosu gayet yeterli (Onur, Egemen, Giray, Serkan, Ceygun, Selcuk, Engin, Burak, Umut), ama ust duzey yabancisi yok. Bu klasmana girecek iyi bir Yattara, belki Colman, belki Alanzinho var, o kadar, ama bu iyimser tabloda boyle. Bu son haftalar da Trabzon'u aldatmasi, rahat ve stressiz ortamda oynamak kolay, sampiyonluk stresinde takimin yetersiz kaldigini 2 sene evvel kendileri de gorduler zaten. Takima lazim olan ust duzey 3 yabanci (stoper, orta saha, forvet), baska transfere de gerek yok zaten, hele yerliye veya vasat yabanciya hic ihtiyac yok bence....

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Son Dakika !

Sırp Ligi Gol Kralı Dragan Mrdja Trabzonspor'da !

Mrdja bu sene Vojvodina takımında 29 maçta 22 gol atıp, 7 de asist kaydetti.

--------------------------

MSN'den birisi yazdı doru mu ben biryerde göremedim onada soracaktım ama çıktı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Son Dakika !

Sırp Ligi Gol Kralı Dragan Mrdja Trabzonspor'da !

Mrdja bu sene Vojvodina takımında 29 maçta 22 gol atıp, 7 de asist kaydetti.

--------------------------

MSN'den birisi yazdı doru mu ben biryerde göremedim onada soracaktım ama çıktı.
    Kaynak müthişmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Trabzon'a Sırp forvet!
    Avrupa'da futbolcu arayışlarını sürdüren Trabzonspor'un, Sırbistan Ligi takımlarından Voyvodina'nın forvet oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
    Bordo - mavili yöneticilerin henüz resmi açıklama yapmadığı transferi, Voyvodina Kulübü kendi resmi internet sitesinden duyurdu. Voyvodina Kulübü'nün internet sitesindeki habere göre Trabzonspor, bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan, gol krallığı yarışında zirveye oturan, aynı zamanda da sezonun en değerli oyuncusu seçilen Mrdja ile yıllığı 400 bin Dolar'dan 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Voyvodina Kulübü'ne de 1.5 milyon Euro bonservis bedeli vermeyi kabul eden Trabzonspor, Sırp Milli Takımı'yla 2010 Dünya Kupası'nda mücadele edecek oyuncudan çok şey bekliyor.

Fransa Ligi takımlarından Saint Etienne'in de ilgilendiği futbolcu Voyvodina, kulübünün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Trabzonspor'la Perşembe günü görüşmeye başladım ve Voyvodina da bu transferde kolaylık sağladı. Türkiye'de başarılı olmamak için bir neden görmüyorum" dedi.

26 yaşındaki futbolcu 1.87 cm boyunda ve 2008 yılından bu yana oynadığı Voyvodina'da toplam 35 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

23.05.2010
    Kaynak : DHA

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Dragan Mrđa na korak od Trabzona
    23.05.2010. 12:12

Napadač Vojvodine Dragan Mrđa nalazi se na korak od prelaska u turski Trabzonspor, prenosi beogradski dnevnik „Sport“.

Najbolji fudbaler Jelen Superlige dobio bi 400 hiljada dolara i potpisao trogodišnji ugovor, a Vojvodini bi pripalo 1,5 milion evra.

"Priča Trabzona krenula je u četvrtak i verujem da je pred epilogom. Nadam se da će uprava Vojvodine biti zadovoljna obeštećenjem, a ja sam presrećan. Ne vidim razlog zašto ne bih zaigrao u Turskoj“.

Među ozbiljnim kandidatima za dovođenje Mrđe nalazi se i Sent Etjen.

„Gde ima dima, kažu, ima i vatre, ali čovek ne može na sve da utiče“.

Najbolji strelac lige našao se među putnicima na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

„Svako od nas sanja poziv u reprezentaciju. Sezona za nama mi je relano dala pravo da se nadam pozivu, a selektor mi je san pretvorio u javu. Antić sastavlja tim. Ukoliko dobijem šansu, trudiću se da obradujem naciju i sebe“, kaže Mrđa, strelac 22 gola ove sezone u JSL.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dragan Mrdjasüper olur. Bir forvette olması gereken özelliklerin hepsi var. DK sonrası büyük bir lige gitmesini bekliyordum, Trabzon alırsa iyi bir golcü almış olur.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Dragan Mrdjasüper olur. Bir forvette olması gereken özelliklerin hepsi var. DK sonrası büyük bir lige gitmesini bekliyordum, Trabzon alırsa iyi bir golcü almış olur.
    Bize gelen yabancı gol krallarını düşününce pek sıcak bakamıyorum açıkcası. Jun, Teofilo.. 1 gol atarsa başarıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bize gelen yabancı gol krallarını düşününce pek sıcak bakamıyorum açıkcası. Jun, Teofilo.. 1 gol atarsa başarıdır.
    Benimde aklima Jun ve Teofilo geldi :P ama bence Trabzon yinede ucuza kapatmis.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serhat bak kaynak doruymuş işte Hadi bakalım yine bir gol kralı umarım buda Jun ve Teo ggibi olmaz da birkere de tutturmuş oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Face'de gurup bile açmışlar

İLk defa duydum ismini,Sırbistan'ın DK kadrosundaysa boş bir isim değildir,hayırlı olsun Trabzonspor'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bari bu iş yapsın Teo ve Jun

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

HGökhan Ünal'ı nasıl unuturum oda bir gol kralı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu adam pivot forvet umutla birlikte mi ynayacak ki acaba.Tek başına oynayacaksa kanatları etkili kullanıp ona iyi ortalar açmalıyız.Tabi bu gerçekten doru ise.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

TS hep gol krallarını alıyorda bide kendi takımlarında olsa kral

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Glowacki vs cok sacma transfer olur. Ben Trabzon'un 'vasat ve ucuz Balkan oyuncusu' alma politikasi Gabric ile son bulmustu zannediyordum. Trabzon'un su an ihtiyaci kaliteli belirleyici ust duzey yabancilar. Sylva gider, Gabric ve Song bir ihtimal gider, kesin kalacak olanlar Cale, Colman, Alanzinho, Yattara, yani nerden baksan 3 yabanci hakki var. Yerli kadrosu gayet yeterli (Onur, Egemen, Giray, Serkan, Ceygun, Selcuk, Engin, Burak, Umut), ama ust duzey yabancisi yok. Bu klasmana girecek iyi bir Yattara, belki Colman, belki Alanzinho var, o kadar, ama bu iyimser tabloda boyle. Bu son haftalar da Trabzon'u aldatmasi, rahat ve stressiz ortamda oynamak kolay, sampiyonluk stresinde takimin yetersiz kaldigini 2 sene evvel kendileri de gorduler zaten. Takima lazim olan ust duzey 3 yabanci (stoper, orta saha, forvet), baska transfere de gerek yok zaten, hele yerliye veya vasat yabanciya hic ihtiyac yok bence....

Tam bunu demistim ki yine boyle bir transfer oldu. Gereksiz bir transfer, o oyuncuyu alana kadar Pantelic gibi bir adami getir. Yazik oluyor, Gabric'e de 2.5 milyon euro verilmisti, simdi satsan 500.000 euro etmez. Yine Djokaj falan bir suru bu tarz transfer yapildi ve bir tek Cale tuttu, ki o da super oynamiyor, genelde istikrarli bir sekilde ayni duzeyde oynuyor o kadar. Hadi adam bulamadin git Makukula'yi al. Adam tam aradigin tarzda bir oyuncu ve bu ligde kendini kanitladi, bonservisi en fazla 4 milyon euro'dur, ki bu Sirp adam icin de nerden baksa 1.5-2 milyon euro oder Trabzon. Hadi o kadar paran yok, elin vasat Sirp oyuncusunu alacagina git Necati veya M.Yildizi al, bonservis parasi da odeme, tas gibi oynarlar. Anlasilan o ki Trabzon'lular bir sene daha sampiyonlugu bekleyecek. Gercekten uzuluyorum Trabzon icin, cunku Istanbullu olmama ragmen Trabzona buyuk sempatim var ve basarili olsunlar istiyorum. Ellerinde bu kadar iyi bir yerli kadrosu varken boyle sacma sapan vasat yabancilar yakismiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

1 sene mi ? bu transfer anlayışıyla bu kafayla çok bekleriz 1 sene değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gabric 2 milyon euro, Teo 3 milyon euro, bu Sirp adam nerden baksan 2 milyon euro, etti mi toplamda 7 milyon euro? Kayseri Makukula'yi 2 milyon euro'ya alabiliyormus. Orada 2 milyon euro'luk Makukula, bonservissiz Necati dururken parayi cope atiyor Trabzon.

Zapotocny 2 milyon euro
    Makukula 2 milyon euro
    Govou serbest, veya 3-4 milyon euro bedelle iyi kanat adami
    Necati bonservissiz

----------------------Onur---------------------------

Serkan------Zapo-----Egemen-------Cale

Govou/X--------Selcuk----Colman------Alanzinho

--------------Makukula---Umut---------------------

Al sana 6-7 milyon euro'ya sampiyon olacak takim. Daha yedekte Giray, Ceyhun, Burak, Engin, Necati, Song, Yattara falan da var.

Trabzonspor cok kotu transferler yapıyor gene Mrdja adamın gecmisi basarısızlıklarla dolu pantelic veya maccorene ancak trabzona yararlı olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha adam gelmeden oynamadan bu kadar kötülenmemeli. Belki başarılı da olabilir.

Ön yargılı olmamak lazım, karakter sorunu yoksa bence iyi olabilir. Trabzonspor Colman dışındaki (Yattara, Alanzinho da dahil) çıtkırıldım Güney amerikalı ve afrikalı futbolcularını yollayıp tamamen Cale, Gabric gibi oyuncularla koşan bir takım oluştursa daha başarılı olmaması için sebep yok.

Mesaj Yetkileri