Arkadaşlar yarın 15-20 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, gittiğim yerde de bırakın neti, elektrik bile olmayabiliyor.Bu nedenle yeni Karşıyaka serüvenine döndüğümde başlayayım diye düşünüyorum. Tabi dayanamaz bu akşam girmezsem oyuna.
![]()
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Arkadaşlar yarın 15-20 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum, gittiğim yerde de bırakın neti, elektrik bile olmayabiliyor.Bu nedenle yeni Karşıyaka serüvenine döndüğümde başlayayım diye düşünüyorum. Tabi dayanamaz bu akşam girmezsem oyuna.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
15 gün FM'siz..Allah kolaylık versin abi![]()
Brezilyadan Dönen Sir’e Coşkulu Karşılama
Kolombiya maçının sona ermesiyle Türkiye’ye dönen Özışık’ı coşkulu Karşıyaka taraftarı karşıladı. Adnan Menderes Havalimanında dış hatlar kapısı önünde bekleyen özel arabasına binmek üzereyken taraftarın “Sırayla KAF KAF” tezahüratlarına kayıtsız kalmayıp 'Kaf Kaf Kaf' diye bağırdığı ve bir süre karşılıklı tezahüratlar yaptığı gözlendi.
İmza töreninin Kulüp Binası’nda yapılacağı bildirilirken Özışık geceyi İngiltere'ye gitmeden önce yaşadığı eski evinde geçirmek üzere yola koyuldu.
"YÜCE ATATÜRK"
Başarılar dilerim KafKafı çok iyi yerlere getirirsin umarım
başarılar serkan abi dilerim kskyı istediğin yere en kısa zamanda ulaştırırsın...
Memleket hasreti hiçbirşeye değişilmez,Karşıyaka'da başarılar Serkan Abi![]()
Hocam iyi tatiller![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Hadi Hayırlısı Kardeşim Bir 16 Sene de Burda Bekliyoruz SeniHala AFC'nin Pilot Kulübümüsün Eğer Öyleyse Çok Sana Kıyak Geçmeleri Lazım İnşallah Seni Ters Köşeye İstmezler
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Serkan kardesimizin. Kariyeri En Arka Sayfaya DüşmüşOnu En Başa Alalım O Zaman ki Kapanmasın Bu Konu
![]()
yav kariyeri baştan sona okuyan binlerce üye arasında bende varım
gerçekten çok iyi.tatilden gelmeni ve AFC Wimbledon ile devam etmeni dört gözle beklyorum.
Bu arada çok iyi hocasın AFC Wimbledon senle ne kadar övünse azdır.artık bunu kariyer hikayeleri deil kariyer destanları diye bölüm yapıp taşımaları lazım![]()
Geri döndüm ve kariyere de devam etme vakti gelmiş. Bakalım aynı başarılara Karşıyaka ile de ulaşabilecek miyim?
"YÜCE ATATÜRK"
Hosgeldin Serkan. İnsallah Karsıyakada da basarılı olursun.
TariboWest
H.g Serkan Kardesim.Kendini Özlettin Yahu
NasıL gecti tatil..
![]()
İyiydi iyi. Bilgisayarda bazı sorunlar var, yeniden format atmak gerekiyor, o nedenle bu akşam başlayamıyorum maalesef.
"YÜCE ATATÜRK"
Hocam Aman Diyim.Save ye bişiy Yapma
![]()
prince haklı valla![]()
Kulübün parasını ilk etapta fazla harcamayıp, eldeki oyuncuları görmek istediğimden fazla transfer yapmadım. 4 oyuncu aldım. Devre arasına kadar bu şekilde ilerleyeceğiz.
Burada asıl hedefim geleceğin takımını kurmak, bu nedenle de Türk Milli Takımlarında oynayan gençleri takıma katma düşüncesindeyim.
Taktiğimi pivot santrafor oynatmak üzerine kudrum. Hala bazı sıkıntıları aşabilmiş değiliz, çok iyi oynadığımız maçlar olduğu gibi çok kötü oynadığımız maçlar da oluyor. Uygun taktiği bulmak ve taktiği oturtmak için çalışmalarım sürüyor.
Bu sezon Süper Lig’e çıkma hedefimiz olduğundan, geride kalan 10 haftaya baktığımızda bunu gerçekleştirebileceğimizi görüyorum. Devre arası kullanmadığım oyuncularla yolları ayırıp, yapılanmayı başlatacağım. Bu ilk devre takıma ve lige alışma süreci olarak geçiyor.
Takımda öne çıkan bazı oyuncularım;
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İlk devrenin son 7 maçında 1 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 5 galibiyet alarak yukarılara tırmandık.
İdare edecek transferler istemiyorum, iyi oyuncular da bu aşamada bize gelmek istemiyorlar, devre arasında da fazla transfer olmayacak gibi duruyor.
Birinci Lig olduğu için maçları böyle koyuyorum, Süper Lig’e çıktığımda tek tek anlatıma devam edeceğim.
Bu arada yönetimde seçim telaşı yaşanıyor. Bu nedenle transfere de ambargo koyuldu, gelecek başkanın paralı olması seneye çok işimize yarayacak.
"YÜCE ATATÜRK"
Kariyeri boykot ediyorum![]()
![]()
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Serkan bu sene Süper Lige cıkacaksın gibi duruyor. Bir an evvel TSL de bulusmak üzere.
TariboWest
Transferler Güzel Senin Bu Baskıyı Kaldıracagını Düşünüyorum![]()
Nerelerdesin Yahu Bana 1 Yıl Yokmuşun Gibi Geldi Hoşgeldin Canım Tekrarİyi Başlamışsın Sen Bank Asyayı Yer Bitirir Süpürürsün
Sana İngiltere Dayanmadı Türkiye mi Dayanacak
![]()
Bu Arada Benim Memleket de Bank Asyadaymış İyiİnşallah İkinizde Çıkarsınız Süper Lige Bu Arada Yenilmene Çok Sevindim
Teşekkürler Canım
Bir Bizim Kırıkkalenin Bilgilerini Rica Etsem Başkan Falan Değişmiş mi Stat Kapasitemiz Falan Ne Alemde Merak Ettim![]()
Ben de Mehmet abiye katılıyorum. Kırıkkaleyi oralarda görmek çok güzel. Bu sene 3. lige düştü KırıkkaleBir kaç bilgi koyarsan seviniriz Serkan abi
turksportal...
İlk yarıyı iyi bir yerde kapatmışsın. Ama inancım sonsuz çıkarırsın sen Karşıyakayı.
Bu arada Gırıkkaleli hemşeriler boşuna merak etmeyin takımı kesin amatöre düşmüştür. Başkan'da daha oturuyordur eğer ölmediyse.![]()
İyi durumdasın Serkan abi.Potada olmamana rağmen puanlar birbirine çok yakın.Süper Lige çıkarsın.
şöyle bir abu dhabili birisi alırsa takımı
İlk yarıyı iyi yerde bitirmişsin abi Sakaryamla birlikte çıkarsın.
Ayrıca Sakaryamı 4-1 yenmişin Sakaryada görüşeceğiz![]()
Kötü geçen bir sezonu iyi yerde bitirdik. Sezon içerisinde takım uyumu sıfırlara kadar inse de, yükseltme çabalrım da pek etkili olmasa da, eleme oynayacak bir sıra elde edebildik. Gerçi ilk 6’daki yerimizden hiç uzaklaşmamıştık ama istikrar sağlayamamamız, takımda sivrilen oyuncuların ayrılmak istemesi ve benim onların gitmesine izin vermemem ile birlikte takımın huzurunun kaçması sezon boyunca yaşadığımız sıkıntılar oldu.
Yine de deneyimlerimle ligi iyi bir yerde bitirmeyi sağladım. Deplasmanlarda çok kopuk oynadık, çoğu maçta fark yesek de, içeride kazanarak yukarılara tutunduk. Bazı dönüm noktaları oldu, oralarda kritik puanlar kaybetmesek, ikinci olarak çıkmayı garantilemiştik bile.
Alt ligde olmama rağmen, ünüm kaybetmeyip, basında çeşitli takımlarla adımın anılması gurur verici. Championship’te mücadele eden Manchester United’in başına geçme fırsatı doğsa da, Karşıyaka’yı yarı yolda bırakmak istemedim, şu günlerde ise sık sık Barcelona ile adım anılıyor.
Gelecek sezon ne yapacağım konusunda net bir karar vermedim. Heyecanımı kaybetmiş durumdayım, beni yeniden heyecanlandıracak şeyler yapmam gerekiyor. Şu aşamada sadece terfi etmeyi düşünüyorum, sonrasında nasıl bir yol çizeceğime karar vereceğim.
Elemelerden sonra isteyenlere genel bilgiler verebilirim, şimdi şu maçları da oynayayım da.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sen Bu Ligden Terfi Edersin 2 İzmir Takımının Playoffta Olması Elemelere Damga Vuracak Gibi.
Biizm Kalede İyi Bir Sezon Geçirmiş Her Şeye Rağmen Demekki Çok da Kötü Değiller![]()
Hadi bakalım ne olacak play oflara.
Elemelere Penaltı Damgası
Yarı Final’de Orduspor’un rakibi olan Karşıyaka maça çok kötü balamasına rağmen, kazandığı 2 penaltı ile rakibini yenerek finale yükseldi. Orduspor’un etkili oyunu ve bulduğu golle avantajı sağlamasının ardından zor anlar yaşayan Karşıyaka’nın imdadına hakem Sinan Balcı yetişti ve 34. dakikada çaldığı penaltı ile Karşıyaka’nın eşitliği sağlmasını sağladı.
Maçın ilerleyen bölümlerinde Orduspor daha etkili gözükse de 90 dakika boyunca başka gol olmadı. Sir’ün etkili olmayan oyuna rağmen oyuna müdahale etmemesi dikkat çekerken, uzatma dakikalarına 3 oyuncu değişikliği yapıup başladı. Bu 3 değişiklik etkisini gösterdi ve uzatma dakikalarında bambaşka bir Karşıyaka izlettirdi bize. Sahanın tek hakimi Karşıyaka gol bulmakta zorlanırken, bitime 2 dakika kala hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. İlk penaltıyı gole çeviren Memet, bu penaltıyı da gole çevirdi ve Karşıyaka’nın finale çıkmasını sağladı.
Maçtan sonra konuşan Sir; ‘Penaltılar hakkında yorum yapmayacağım, hakem gördüğünü çaldı, rakip takımın yöneticileri benim ünümün bu kararların çıkmasına neden olduğunu söylemişler, futbol sahada kazanılır, saha dışında birşeyler başarabilseydim, şu anda bu maçları oynuyor olmazdık, tatile çoktan çıkmış olurduk. 90 dakika boyunca pek iyi gözükmesek de istediğimiz şekilde 90 dakikayı tamamladık, 2 oyuncumuz milli takımda 1 oyuncumuz da cezası nedeniyle kadroda yoktu, sezon boyunca hiç oynatmadığım yedek kalecim ilk defa bu önemli maçta forma giydi, bu nedenle bu etkisiz oyun normal, zaten uzatma dakikalarında gerçek oyunumuzun ne olduğunu herkes gördü.’ açıklamalarını yaptı.
Final maçında Bucaspor’u 2-0 ile geçen Konyaspor ile Karşılaşan Karşıyaka’da maça damgasını vuran yne bir penaltı kararı oldu. Milli takımda yer alan kaleci ve sağ kanat oyuncusu haricinde eksiği bulunmayan Karşıyaka’da maçın 3. dakikasında sakatlanan Ferudun yerine Feyzullah’ın girmesi, maçın kaderini etkiledi.
Ortada giden karşılaşmanın 35. dakikasında hakem Hakan Odabaşı bu sefer penaltı noktasını gösteren isim oldu. Bu kararla birlikte Konyaspor taraftarının maç boyu büyük tepkisine maruz kalsa da hakemin verdiği karar doğruydu. Konyaspor’un yükleneceğini bilen Karşıyaka kontra ataklarla gol aramaya çalıştı ve böyle bir pozisyonda farkı ikiye çıkararak Süper Lig kutalamarına 90 dakika tamamlanmadan başlamış oldu.
2 maçta Karşıyaka lehine çalınan 3 penaltı çok konuşulsa da gerçeği değiştirmiyor. Karşıyaka 1 senelik aranın ardından tekrar Süper Lig’e yükseldi. Sir burada da damgasını vurdu, yılın menajeri ödülüne layık görüldü.
Maçtan sonra Karşıyaka’nın terfi etmesine çok sevindiğini belirten Sir, geleceği hakkında çıkan spekülasyonlara yanıt vermedi. Brezilya ile deplasmanda Arjantin karşısında 20 gün sonra zorlu bir mücadele vereceklerini belirterek, 1 ay süreyle Brezilya’da olacağım, hem tatil yapacağım hem de Brezilya için çalışacağım, 1 ay sonra kulüp kariyerimin ne olacağı konusunda karar vermiş olurum dedi.
"YÜCE ATATÜRK"