Puerta'nın çocuğuna da yazık, eşine de, bu haberi duyunca üzüntüm iyice arttıAllah rahmet eylesin.
Puerta'nın çocuğuna da yazık, eşine de, bu haberi duyunca üzüntüm iyice arttıAllah rahmet eylesin.
Arkadaşlar bencee Real madrid bu sene biraz daha şanslı takımdaa Defans yoktu cannavaroyu aldılar artık süperr 2 tane ön liberoları var Diarra-Emerson Forvetleridee iyi bence nisterrooy-raul-cassano-ronaldo-robinho sağda Genç Cİcinho var Beckham hala oynuoo ( kii kendisinden nefret ederim ) kalelerinde zaten casillass bence bu sene şanslılar
Real Madird kendi sahasındaki ilk maçında Villareal le 0-0 berabere kaldı.
real madrid - villarreal : 0-0
ortada bir maç oldu iki takımında çok net pozisyonları yoktu...real madrid savunmayı ve ortasahayı toparlamış görünüyor daha fazla takım görüntüsündeydi...raul ün sol kanatta oynaması ilginçti...
villarreal ise takım olarak iyi oynadı ama hücum hattında etkisizdi nihat ve forlan beklenilen performanstan uzaktı sadece riquelme ve senna nın uzaktan attığı şutlarla etkili olabildiler...
valencia bu sene baya iş yapar.Jo**uini de aldılar
Bir Videoda benden Sol ayağı gerçekten muhteşem bu adamın. Büyük Klupleri daha çok hakediyor...
http://www.youtube.com/watch?v=UCBxOEcxxOA
valencia bu sezon tek forvet oynamıyor...önde morientes arkasında david villa oynuyor...Originally Posted by crespo009
Şampiyonun Real Madrid olmasını isterim ki büyük ihtimal da öyle olucak..
artık ispanya barcelona gerçeğini kabul etmiş durumda... katalanlar artık ülke yönetiminde söz sahibni oldukları kadar futboldada tamamen söz sahibi oldular... franconun toğumlarından doğan real madridin artık ispanyada uzun süre şampiyon olma ihtimali yoktur... tek üzüldüğüm nokta raul un real forması giyiyor olması...
la victoria o la muerte.... (zafer yada ölüm)
İspanyol vatandaşlığına geçtiği için gelirinin yüzde 43'ünü vergi olarak ödeyecek olan Ronaldinho, Chelsea'ye gidiyor
Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, 50 milyon pound (132.5 milyon YTL) bonservis bedeli karşılığında Chelsea yolcusu.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre İngiliz kulübünün Rus patronu Roman Abramovich'in en çok istediği oyuncuların başında gelen 27 yaşındaki yıldızın, İspanyol vatandaşlığına geçmesinin ardından vergi yükünün artması nedeniyle Chelsea'ye gitmek istediği belirtiliyor.
Kadrosunda sadece üç AB statüsü dışında oyuncu bulundurma hakkı olan Barcelona'nın Ronaldinho için yaptığı vatandaşlık başvurusu kabul edildi. Bu da dünyaca ünlü yıldızın yıllık kazancının yüzde 43'ünü vergi olarak ödemesi anlamına geliyor. Bu gelişmenin ardından Ronaldinho'nun Chelsea'ye "Beni transfer" edin mesajını gönderdiği ifade edildi.
PAZARLIK MONACO'DA
Roman Abramovich'in Ronaldinho'nun aynı zamanda menajeri olan kardeşi Roberto de Assis ile geçen hafta iki kez yaptığı görüşme olumlu geçti. Rus işadamının Ronaldinho için haftada 150 bin pound (397 bin 500 YTL) teklifte bulunduğu belirtiliyor.
Chelsea'nin genel direktörü Peter Kenyon ile Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın ile yarın Monaco'daki kura çekiminde pazarlık masasına oturacağı bildiriliyor. Barcelona'nın teklife soğuk bakmasına rağmen gitmek istediği için Brezilyalı oyuncuyu satacağı kaydediliyor.
ronaldinho zaten premier lig için yaratılmışben olsam giderim vallahi
Nasıl yani ? tüm gelirlerinin %43ü devlete mi gidecek bu nasıl iş ya? gidersen haklıdır vala
Rossi kesinlikle çok yetenekli bir oyuncu..açıkçası ManU da oynamasını bile bekliyodum ama villarreal e gittigini ögrendim...
3-0 lık valencia maçında gol atmıştı...villarreal çok dogru bir transfer yapmış tebrik etmek lazım..
ah biz de alabilsek boyle futbolculari...
Yok yaa.Böyle şey olmaz.R10 bilmiyormuydu vatandaş olduğunda ödediği vergi artacak.Barca bilmiyormuydu..Bir şeyi yaparken sonuçlarını hesaplamışlardır.Her şey bu kadar basit mi? Zaten haberide Sabah yapmış.Ne kadar dorğu orasıda tartışılır.
So what?
Saike
Öhhhhh!Bu insanlar ne yeyip ne içiyor?Acaba elektirk su telefon doğalgaz bedavamıÖyleyse olabilir
Ama %43 vergi ne demek çüş diyorum.Ama arkadaşında dediği gibi bunu vatandaş olmadan bilmiyor muydu?Bence yalan ve balon haber.....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Valla doğruysa şok edici bir haber. %43 az bir rakam değil yani. Hele ki Ronaldinho gibi dünyanın en zengin futbolcuları arasında olan birinin bu vergiyi verdiğini düşünürsek, çok yüksek bir mecla. Eğer böyle bir durum varsa Chelsea'ye gitmesi elbette daha iyi olacaktır.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
http://www.youtube.com/watch?v=CB4mW...elated&search=
Alın beyler videosu.Ama ayağa kalkıyor videoda benim biraz kafam karıştı yavf!
ALLAH rahmet eylesin....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Allah rahmet eylesin. Yazık oldu gerçekten.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Bizim gazeteler dünya'ya açılıyor artık![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Haberin doğruluğuna inanmıyorum.Atmasyon haberler zinciri devam ediyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Haber Sabah'ınsa yalandır.Eğer gerçek ise Ronaldinho yerden göğe kadar haklı...
Allah rahmet eylesin umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz