Alanzinhonun sozlesmesi fesh edilmis
Alanzinhonun sozlesmesi fesh edilmis
forvet transferindende onemli transferimiz buydu. Dun antremanlara katilmis.
Valencia ve A.Madrid'de gorev yapmis daha onceden.
Bizimkilerin pestilini cikartir umarim![]()
@tribundergi: Mustafa Akçay: "Buradan gidersem ne olur diye korkmuyorum. 55 yaşına kadar param ve arabam olmadan yaşadım. Bundan sonra da yaşarım"
Kisilik olarak durus olarak hersey cok guzel ama sahada biraz daha cesaret be hocam
Ajax karsisinda 1-0 ondeyiz, Burakin attigi golun benzerini Emre atti
Emre baya baya yukseliste yalniz 4-5 haftadir belki daha fazla
Colman ve Bamba'nin ustun gayretleri sonucunda Ajax beraberligi yakaladi.
Penaltilarda biz kazandik.
Hoca transfer bekliyor, biz umidi kestik o kesmedi.
Mutafa Reşit Akçay
" Taraftarlarımızın istediği futbolu oynayamadığımız için bize arkalarını dönmüşler olabilir. Bize bir mesaj veriyorlar biz o mesajı alıyoruz ve saygı duyuyoruz. "
"Transferlerimiz başkanımızın da dediği gibi 3 4 tane gerçekleşirse Juventus'a kafa tutacağımıza inanıyorum. Mancini'den fikir almak istiyorum."
Egosu olmayan bir hoca
Canli yayinda almak icin ugrastigimiz forvetin ismini acikladi.
Diouf
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Ozelikle 11.15 den sonrasina izleyin derim. Ilk defa canli yayinda roportajini izliyorum hocanin, gercekten karakterli bir adam'mis
İnanılmaz hoş bi insan Reşit Akçay. İnanılmaz seviyorum ben bu adamı. Umarım yedirmezler bu adamı.
Diouf olursa müthiş olur gerçekten. Çok çok iyi bi forvet adamın 80 metreden gol atmışlığı var![]()
Önder özen ve ibrahim altınsaydan sonra kimi dinlesem kesmiyor. Fakat ülkede böyle antrenörlerin de olması sevindirici.
Edit: Bu arada karakteri sağlam ve kendi söylemi ile anarşist yapısı benimde hoşma gidiyor.
FM 2008'de Diouf'lu bir kadrom vardı, süper de bir taktik yapmıştım; Barça gibi oynuyordu takımDiouf estiriyordu. Gelse de izlesek
![]()
Diouf gelirse formasını alırım o derece sevdiğim bir forvet.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu da benim adas. Ibrahim Demir, kampa goturulmus cokta iyi notlar yazilmis hakkinda
Kaleciden baska mevkiye adam yetistirmiyecegiz![]()
Bide Onur ile kiyasliyalim![]()
ibrahim daha yuksege siçriyor.![]()
@yunusemresel: Hami, şut çeker Onur kurtarır. Onur, beni sizin zamanınızdaki kalecilerle mi karıştırdın hocam dedikten sonra golü yer, ee sonuçta Hami![]()
Reşit Akçay ile sözleşmesini karşlıklı olarak feshetmiş Trabzonspor.
İstifa çağrısını kabul etti demek hoca.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tolunay Kafkas a ayıp edildi bence , Reşit Akçay ın başarılı olmayacağı çok açıktı
Ben hayal kirikligina ugradim acikcasi.
Gecen hafta Rize'de oynadigimiz oyundan sonra ben hocadan destegimi cekmistim. Ligin ikinci yarisina daha degisik bekliyordum takimi.
Hoca 1461'de gosterdigi cesaretti bu takimin basina gosteremedi.
Tek suclu o degil tabi, sol bek ve forvet yok takimda.
Sezon sonuna kadar Yilmaz Vural diyorum. Kontratina belli bir sirada bitirmesi halindede sozlesmesinin 1 sezon daha uzatilacagini maddesi eklensin.
Yaza dogru secim olacaktir Trabzonda, bu sefer Muharrem Usta baskan olur.
Bukadarcikmi ?
Insan yalandanda olsa su aciklamayi biraz uzattir. O adamlik edip birakti
Çok üzüldüm be. Mustafa hocanın kabahati yoktu..
Üzücü oldu bu
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Abdullah Avci ve Vahid Halilodzic isimleri geciyor.
Oyle birsey oldugu takdirde sitedeki yonetimden ricam, futbol konusunu beni men edinagir sozler kullanabilirim
Senol gunes gelmeli tekrardan bence.
Abdullah Avcı iş yapabilir. Şenol Hoca bence artık gelmez.
Bu filmi görmüştüm ben bundan önce defalarca..
İlk aklıma gelen isim Abdullah Avcı çünkü şuanda boşta olan teknik direktörlerden bir tanesi. Yılmaz Vural'ın geleceğini sanmıyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
göndermek çok gereksizdi, gereksiz olanı yaptı yine yönetim.
sunduğun kadro ile bu kadar olurdu maalesef. istersen villas boas'ı getir?
Bana kalırsa sezon başı söylenen ve uygulanan şeyler ters düştü ve taraftar bu açığı değerlendirip isyana getirdi. Sezon başı özümüze dönüp başarı yakalayacağız ve bunun için zaman gerekli söylendi ve transferler yapıldı. 1461 Trabzon'dan oyuncular alındı ve bu oyunculara adam gibi şans verilmeden 18 kişilik kadroya alınmadı ve bana göre yapılan en büyük hata buydu. Kendi felsefesiyle çakıştı ve sonunu hazırladı. Birde Akhisar maçında formda olan Emre'yi kesip Henrique ile Janko'yu sunmasıda tuzu oldu.
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho