Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Kaan iyi gidiyoruz bırakmak istesekde zor ama belli olmaz herşeyi Murat ile oynayacağım maç çözebilir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Murat Abi Burdaymış Bizim Haberimizi Yok ! Takipçi ve Destekçinim Murat Abi ..
75 dakika 10 kişi oynadık ve son 5 dakikayıda 9 kişi ile tamamladığımız maçtan 2-0 'lık skor ile ayrıldık.Cezalar bitiyor sakatlar iyileşiyor.
Yukleresim.com
Zirve takibimiz sürüyor ancak Fenerbahçe'nin puan kaybedeceği yok gibi birşey. Etkili silahları çok fazla, Lukaku ve Neymar zaten ayrı birşey onlar atmazsa Emanuelson ve Dia var hiçbiri olmadı sonradan Semih girip atıyor.
Tek şansımız bana göre Kadıköy'de Feneri yenip başka mağlubiyet almasının beklemek Fenerin. Tabi bu arada bizimde puan kaybetmememiz lazım.
puan durumu koyarmısınız bi de beşiktaş şl aşkınaaa!!!!
Ortada giden maçı penaltıdan yediğimiz gılle kaybettik.
Yukleresim.com
beşiktaş'ın gidiş süper feneri kadıköy'e gömeceğimize inanıyorum şampiyonluk geliyor inşallah milevskyi sakatlığı kötü olmuş
Beşiktaş ın gidişi muhteşem ötesi.
Ancak Turgut taş gibi takım oluşturmuş.Şanssızlık hariç puan kaybedeceğini düşünmüyorum.
Eğer Beşiktaş-Fenerbahçe maçı varsa Beşiktaş ın son şansı diyebilriim.
Çok hoş bi kariyer oluyor.Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Herşey yolunda gidiyor 25 maç oynandı ve sadece 10 gol yedik 66 gol attık.
Bu arada önümüzdeki fixtür zorlu ;
Kasımpaşa (d )
Konya (e )
Trabzonspor ( d )
Gençlerbirliği ( e )
Fenerbahçe ( d )
Galatasaray ( e )
Eğer bu 6 maçtan 18 veya 16 puan çıkartırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum.
Ankaragücü 0-2 Trabzonspor
Bu sezon şampiyonluktan uzaklaştık.İlk 4 kesşn ama biz 3.olup daha az eleme oynamak istiyoruz UEFA kupasında.
Yukleresim.com
Bedelsiiz birkaç isimle anlaştık.Bu oyuncular geldiğinde kadrodaki gereksiz isimlerle yolları ayıracağız.
İlk isim Everton takımından Piennar
Yukleresim.com
İİkinci isim kendisinden çok şeyler beklediğim Sobis
Yukleresim.com
3. isim ise İngiltereden gelecek olan diğer isim olan Xisco oldu.Sobis ve Xisco ile anlaşarak forvet sorununu çözdüğümüze inanıyorum.
Yukleresim.com
Daha Şimdiden Uefa Kupasını garantilemişiz ne güzel ne güzel![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
9 mac kaldi ortada ve puan farki 4 elimizden geleni yapacagiz. Devre arasi revizyonundan sonra takimin boyle bir surece girmesini beklemiyordum.
şampiyonluk kadıköy'e bağlı bence
Avi Akerde Bjk'ye çelme takacağızBizi yenmişlerdi geçen sezon şampiyonluk yolundayken
![]()
Ne demiştik....
Yukleresim.com
wallaha canım çekti sizin yuzunuzden su son yuklemelerıde yapayımda bi ortak kariyer yapacak birini bulayımolmayacak bole ızleyerek
![]()
açın Gözlerinizi Bakmayın şaşı,alayınız Gelse Yıkamaz Beşiktaş'ı
Beşiktaş Çok İyi Gidiyor Kadıköy'de Fenerbahçeyi Yenerse Şampiyon Olur .