eralp herşeyi söylemiş. ronaldo messi'yi yiyecek.
eralp herşeyi söylemiş. ronaldo messi'yi yiyecek.
pepe birilerini yemesin de, ne olursa olsun.
(/s)
Gönlüm Real Madrid'den yana.C.Ronaldo birşeyler yapacaktır.Messi'yi durdurabilirse Real Madrid maçı kazanır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ronaldo-Messi maçından çok, Higuain-Messi maçı olacak diye düşünüyorum. Hangisi atarsa o tarafa kazanacaktır.
Barcelona'nın kazanmasını istiyorum ama bu maçı Real alıcak gibi .. Barcelona'yı yenmek ve gündeme oturmak için kendilerini aşacaktırlar . Hakem de her zamanki gibi Real'in yanında olacak . Pek umutlu değilim Barca adına
Ronaldo'nun Messiden 1 artısı varsa,Messi'nin 15 artısı vardır yaww
Şımarık,ukala, kendini beğenmişin teki C. Ronaldo
Geçen sezonki 2-6'lık galibiyet daha unutulmadı
Real Madrid'e acayip kıl oluyorum zaten
Barça atabildiği kadar atsın
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Barça'layacağız İnş![]()
Şu Ronaldo bücüre kim olduğunu gösterir umarım Eralp'inde dediği gibi.
Gönlüm Real Madrid'den yana, 7+ olur bu maç. 7+ dediysem 8-0,9-0 falan yani.
Bu maç alt olmaz adaş aman bulaşmaama 4-6 gider.
Artık kaçarı yok Ral yenmeli bu maçı umarım da yener.
Maç bol gollu ve zevkli izlenecek bir maç olsunda kim kazanırsa kazansın. İlk yarıda ki gibi hüsrana uğramayalım .
Real Madrid 1-3 Barcelona
Umarım 2. bir tavşan olayı olmaz, Real Madrid taraftarları üzülmez![]()
Real Madrid 2
BARCELONA 3
ronaldo ispanyadaki en iyi oyuncu oldugunu gösterecektir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Messi farkı önemli ama Barcelona Messi olmasa da kazanır, çok farklı oynuyorlar. Xavi-Iniesta inanılmaz oyuncular, futbolcu dediğin böyle olur.
Real Madrid böyle heyecanlı oynuyor, çok istiyor kazanmayı çünkü takım içindeki oyuncuların hayatlarında kalan neredeyse son challenge bu. Bu Ronaldo için de geçerli çünü yanlış hatırlamıyorsam ŞL'yi kaldırdı Ronaldo.
Ama Barcelona farklı. Onlar psikolojik olarak farklılar. O yüzden akıllarıyla oynuyorlar. Çoğunlukla yavaş ve dingin. Gerektiğinde hızlanabiliyorlar. Oyunu istedikleri gibi yönetebiliyorlar.
Gönlüm Barcelona'dan yana.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maçı veren kanallar... İnşallah NTV verir.
NTV Turkey
Sport TV 1
Sport 1 Hungary
Sky Calcio 2
C+France
NTV+Sport
Sky Sport 3 (Italia)
Sky Sports 1
SkySport 1 (Italia)
TV4 Sport
Aljazeera Sport +2
C+Sport (Finland)
C+Sport (Norway)
La Sexta
Aljazeera Sport +5
Aljazeera Sport +3
SKAI Tileorasi (Greece)
Aljazeera Sport 1 HD
Digi Sport (ROU)
Diğer maçlar
![]()
Barcelona cok rahat alacak bence..
ben asıl dünya kupasında görecem ronaldo ve messiyi bazı ronaldo fanları messinin arkasında xavi ve iniesta var diyor.ronaldonun arkasında oynayanlar kaka' guti xabi alonso vander vaart lass daha ne isteyip hala ne diyorlar ben bunu anlayamıyorum.barçanın 5 attığı lyonu eleyemeyip alcorcona elenen real madrid nasıl bir maçla barçaya gününü gösterecekmiş bunu ise hiç anlamıyorum.sanki arsenale 4 gol atan ronaldo yarı finale çıkan real madrid
benim tek çekincem hakemdir.
evet,hiç bir oyuncu tek başına maç kazanmaz.arjantin milli takımı henüz gerçek bir takım değil maradonanın sürekli garip garip oyuncular denediği bir deneme tahtası.messinin nerde oynadığı belli değil.ronaldo ise euro 2004 ten beri milli takımda aynı oyuncularla aynı sistemle oynuyor o da zar zor dünya kupasına gitti.ben xavi iniesta busquets messinin arkasında ronaldonun arkasında ise xabi alonso kaka' vaart guti lass var diyorum sence fark var mı aralarında.kalite ve yaratıcılık olarak.messinin arkasındaki oyuncuları bahane edenler için yazdım bunu.
Messi Real'i Barçalar..Direk Messi'nin kafadan 3 golü olacağını düşünürsek iddaacılar kafadan 4-6 oynayabilir.Sonuçta Real'inde kendi çapında yıldızları var.![]()
Ronaldo İspanya'daki en iyi oyuncuydu. Ancak transfer olduğu zaman. Artık en iyisi Messi. Ancak Real Madrid kazanacaktır.Viva Real Madrid.
![]()
I'm back...
Messi ile Ronaldo arasındaki fark şu.. Biri Lyon'la oynarken 1-0 geriye düştüğünüzde maçı o şekilde bitirmenizi sağlar diğeri ise Arsenal'e karşı 1-0 geriye düştüğünüzde 4 gol atarak size turu getirir.Ronaldo asla Messi gibi olamaz çünkü tanrı Arjantinlidir.
iki takımı acayip gaza getirdiler o yüzden bu maçla ilgili tek olmayacak olay maçın 0-0 1-0 0-1 1-1 ya da 0-2 2-0 gibi skorlarla bitmeyeceği,gol festivali bizi bekliyor![]()