http://www.youtube.com/watch?v=8IT8U1bqt-4
Sasa ilic...
Necati ne top oynuyormuş ayrıca arkadaş o ne kıvraklık ne çalımlar ne paslar?
edit: Allah allah bir türlü ufak pencere şeklinde ekleyemedim..
http://www.youtube.com/watch?v=8IT8U1bqt-4
Sasa ilic...
Necati ne top oynuyormuş ayrıca arkadaş o ne kıvraklık ne çalımlar ne paslar?
edit: Allah allah bir türlü ufak pencere şeklinde ekleyemedim..
Last edited by Redrum : 02.Şubat.2013 at 16:57
='den sonraki kısmı kopyalarsan oluyor.
Video güzel de, arka plandaki müzik felaket.![]()
İlic geçen gün röportajında menejerlerin oyununa geldim,Galatasaray'dan ayrılmak en büyük pişmanlığım felan demişti.İyide oyuncuydu.Devam etse belki hatırı sayılır yabancılarımızdan olabilirdi.
İlla kanatlı oynamak zorunda mıyız? Olmuyorsa zorlamanın ne alemi var? Yaparsın WBR,WBL'li taktiği, verirsin 3'lü göbeğin önüne Sneijder'i olur biter. Amrabat filan oynamasın artık abi.
Bizim Turk futbolculardaki aşağılık kompleksi beni öldürüyor. Sneijder ve Drogba transferinden sonra herkes yapamayacagi isler deniyor.umarım elano'ya yapilanlar Sneijder ve Drogba'ya yapilmaz.Neyse ki takimimizda artik Arda Turan yok.
Kalan 14 maçın 8'i içerde, 6'sı deplasman. İçerde 20-21 puan almamız gerekiyor, deplasmanda da minimum 9 puan. Bu sene şampiyon takım 70'in altında kalacak gibi. Schalke maçları da çok etkileyecek gidişatı, turu geçersek şampiyonluk şansımız azalır bence, elenirsek tamamen lige odaklanırız. Ligde rakiplerin de iyi olmaması hoca dahil konsantrasyon sorunu yaratıyor, rehavet var, büyük maçlarda daha iyiyiz. Saçma sapan çok puan kaybı yaptık daha da olacak gibi.
Oyuncu bazında çok ciddi sıkıntılar var, başta Emre Çolak olmak üzere, Amrabat, Engin, Aydın bunların sağlam kesik yemesi lazım. Sneijder'ın hazır olmayan hali bu oyunculardan daha çok katkı verecek gibi gözüküyor. Drogba da geldiği zaman hem hücum da hem de yan top savunmamıza katkı sağlayacaktır. Yarın elense fildişi çok iyi olacak.
Burak Yılmaz her maç 11 oynayacak diye bir kural yok, ama biz savunma arkasına adam kaçırmaya çalışıyorsak o kaçan adam Elmander değil, Burak olmalı. Hamit takıma dönecek, hem dinlenmiş oldu. Onun önemini pek çok kişi anlamıştır diye düşünüyorum. Bir diğer oyuncu da Melo, takım savunmasında kilit oyunculardan. Yönetim tahkime iyi bir savunma yapmalı ve Antalya maçında sahada olmalı Melo. Antalya demişken, bir haylı cezalı ve sakat oyuncuları var. Arena'da konuk edeceğiz haftaya, 3 puan almamız gerekiyor muhakkak.
Fatih Terim bugünkü maçın analizini iyi yapar, dersler çıkarırsa Schalke maçı öncesinde 6 puan almak zor değil.
6-7 Şubat gibi bir hazırlık maçı yapmalıyız.Bugün'de Fildişi elenirse hem Sneijder hem Drogba beraber çıkarlar maça.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İdeal kadro tahminleriniz nedir arkadaşlar ben kafamda net bir kadro kuramıyorum. Yani kursam bile hocanın uygulamayacagını bildiğimden havada kalıyor.. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Benim kafamda 4-3-1-2 gibi bir diziliş var.
-----------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------
------------------------------------Semih----------------Dany-------------------------------------
Eboue-----------------------------------------------------------------------------------------Riera
-------------------------------Hamit---------Yekta--------Selçuk--------------------------------
----------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------------
----------------------------------Burak-------------------Drogba----------------------------------
Yabancı kontenjanından dolayı Melo'yu yedek bıraktım. Dany yerine Hakan Balta'yı yazıp Yekta'nın yerine Melo'yu koyarsak da çok bir fark olacağını sanmıyorum. Keşke bir Türk stoper alsaydık.
Bir de seneye Dany, Amrabat, Engin, Çağlar, Ufuk gibi oyuncuların gitmesi gerek. Bu oyuncular Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil. Aydın'ı yazmıyorum, yabancı kontenjanından dolayı rotasyonda işe yarayabilir o.
Dany bence oynayabilir seneye de en azından Dany'den iyi birini alırsak güzel yedek olur.Dengesiz falan ama oynar yani![]()
ben olsam kesinlikle şöyle bir 11 ve diziliş yapardım;
........................muslera................... ........
...........semih................danny............. ....
eboue.................melo.......................r iera
..............hamit................selçuk......... ........
.......................sneijder................... .......
...............Drogba.............Burak........... ....
takımdaki kanatların hiçbirine güvenim kalmadı.bu sezon böyle devam etmek lazım.zaten eboue ve riera hücum etmeyi seven bek oyuncuları. melo onlar çıktıgında arkayı toplar...drogba gelene kadar elmander oynar SC'de..
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bizim için en iyi diziliş 4-3-1-2 olsa bile Fatih Hoca 4-2-3-1 yapacaktır.
Hocanın dün Sneijder + 2 forvet fazla olur açıklamasından sonra 4-3-1-2 benim kafamda iptal oldu.
4-2-3-1 ilk tercih olacak gibi tam kadro olduğumuzda. Kale zaten tamam, beklerden Eboue'yi kesiyorum, Sabri - Eboue ve Riera - Balta kıyasında Eboue'yi keserim, Sabri vasat, Balta felaket çünkü.
Orta ikili Selçuk & Melo. Öndeki 3'lü maçına göre değişir, ortada Sneijder ve önünde Drogba banko. Sağa Hamit veya Burak, sola da Amrabat, Emre, Umut 3'lüsünden birini koyabilir hoca. Umut Milli Takım'da benzer pozisyonda oynadı, mücadeleci bir oyuncu savunmaya da yardım edebilir.
Şu anda tam kadro değiliz, eksikler ve cezalı Melo'dan dolayı Antalya maçında 4-2-3-1 taktiğinde;
Muslera - Eboue, Semih, Dany, Riera - Hamit, Selçuk - Burak, Sneijder, Umut - Elmander şeklinde çıksak hiç fena olmaz gibi ama hoca bunu yapar mı pek emin değilim.
Emre 4-2-3-1 de denenmeli abi.Paslaşmayı iyi yapıyor,Sneijder'de pası seven bir oyuncu.Sneijder ile uyumlu bir oyun sergilerse Emre'nin de performansı artacaktır.Zaten bunu demesemde olur çünkü Fatih Hoca sol da yine Emre'yi dener.
Maalesef Emre'den kurtuluş yok. Türk ve sol ayaklı, ayrıca genç oyuncu. Bunların kaymağını yemeye devam edecek. Emre, Aydın, Engin falan hiç oynamasın istiyorum ama bu sefer de yabancı kontenjanı sorunu var. Sezon sonu kadroda direk oynayabilecek 2 iyi Türk oyuncu bulmamız lazım.
Ne diyeyim ki abi sorunlu olan yere transfer yapıyoruz sorunsuz yer sorun çıkartıyor o sorunsuz yerin problemini düzeltemeden transfer yaptığımız mevki yine sorun çıkartıyor ve hala -Fenerbahçe'nin kazandığını öngörüyorum- 2. ile aramızda 3 puan var.Artık kritik bir döneme giriyoruz.Seri galibiyetler almazsak sonumuz Trabzonspor'a benzer.
Şampiyonluğu derbiler belirleyecek gibi duruyor, diğer büyüklerle yaptığımız 17 maçta 1 kez yenildik sadece bu önemli bir istatistik. Takımın ve hocanın motivasyonu farklı oluyor derbilerde. İsterim ki iş son 2 maça kalmasın, 33. haftaya şampiyon girelim ama bu performans ile çok zor. Rakiplerin kendi arasında oynayacakları maçlardan beraberlik beklememiz lazım veya puanı düşük olanın kazanmasını. Çünkü bizim seri yapacakmış gibi görüntümüz yok, geçen sene bir ara gol bile yememiştik 4-5 maç. Gol yememe serisi bittiğinde yine kazanmıştık ama tüh ya gol yedik diye hayıflandığımı hatırlıyorum. Bu sene yemediğimiz maç yok. Schalke'yi elersek iyice düşecek şansımız içten içe elenmemizi istemeye başladım çünkü şampiyonluk çok önemli bu sene.
Aydın'ı dün bi tek ben mi beğendim yahu. Önceki maçlarına göre gayet aktif ve iyiydi. Hâlâ yeterli değil fakat iyiydi yani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bir Drogba ile Sneijder kadroya otursun da öyle konuşalım abi.Çünkü bu maçta Melo ve Hamit'in yokluğuyla bile 4 yıldır yenildiğimiz Bursa deplasmanından puan aldık.Bu önemli bir puan kaybı gibi gözükebilir ancak olumlu yönden bakarsak bu oyun ve eksik kadro ile gayet güzel bir maç oldu.
http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313579SXQ
140 milyon lira kredi çekecekmişiz.Büyük bir adım gibi gözüküyor,riskli bir iş ancak başarılı olunursa kulübün sırtı bir daha yere gelmez.
geçen seneyi unutmayin engin sampiyonlugun buyuk mimarlarindan biri bu yil kotu olmasinin sebebi 11 maç oynamadi el insaf biraz sabir. ben melo-elmander-muslera-ujfalusi-aydin-çaglar-baros. yollanmasi tarafindayim
muslerayi iyi paraya satip sinan bolat"i almaliyiz kaleyi turklestirmeliyiz. umut-drogba-burak forvette yeterlidir bize. melo yerine gokhan inler olabilir turk kontenjani acisindan yada alper potuk. defansada saglam bir yabanci alirsak guzel olur.
4-2-3-1 taraftariyim bende.
muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Hamit-Selcuk
Burak-Sneijder-Amrabat
Drogba
avrupada boyle tr"de ise amrabati kesip emre olabilir.
he bide spor medyasi hep galatasarayli derlerdispor medyasi mudurleri.
UĞUR VARDAN – RADİKAL : GALATASARAY
AYDIN BAYRAM – STAR : BEŞİKTAŞ
MEHMET ARSLAN – HÜRRİYET : FENERBAHÇE
HALİL ÖZER – HABERTÜRK : FENERBAHÇE
AHMET KONANÇ – BUGÜN GAZETESİ : FENERBAHÇE
HAKAN YAŞAR – AKŞAM : FENERBAHÇE
CAN UYGUÇ – POSTA : FENERBAHÇE
ZEKİ UZUNDURUKAN – FOTOMAÇ : TRABZONSPOR
TUNÇ ÖZGEN – TAKVİM : FENERBAHÇE
ARİF KIZILYALIN – CUMHURİYET : GALATASARAY
İBRAHİM SETEN – VATAN : FENERBAHÇE
MURAT ÖZBOSTAN – SABAH : TRABZONSPOR
GÖKMEN ÖZDEMİR – AMK : GALATASARAY
CEM ŞENGÜL – MİLLİYET : FENERBAHÇE
SADIK SÖZTUTAN – TÜRKİYE : TRABZONSPOR
NECİL ÜLGEN – FANATİK : FENERBAHÇE
TEMEL YİRMİBEŞOĞLU – ZAMAN : BEŞİKTAŞ
YENİ ŞAFAK – AHMET BIYIKLI : FENERBAHÇE
Nijerya,Fildişi önünde ilk yarıyı önde kapadı.Elenseler nede güzel olurdu.
Saldır Nijerya oleeey !! Emenike reyiz atmış golü![]()
Drogba asist yapmış Tiote'ye 1-1 maç.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eboue sakatlık geçiriyorAman haaa !
İnşallah bir şeyi yoktur
hadi be drogba birde gol at bitir maçı
Gooooool Nijerya 2-1 önde![]()
Sunday Mba attı golü 10 dakika kala maçın bitimine.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."