Sayfa 321 / 578 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'nun tarz olarak alternatifi yok, kadroya alınmayacak olsa geçen sene alınmazdı. Yaptığı büyük hata, bu kendisine para cezası + TFF'den gelecek ceza ve 1-2 maçlık kesik olarak dönebilir. Ama bir kalemde sileceğini hiç sanmıyorum. Özellikle ŞL'de oynayacağını düşünüyorum. Ligde de tam kadro olduğumuzda ilk 11'den kesilecek yabancı ya Eboue ya da Riera olur. Adalet varsa Eboue'nin kesik yemesi lazım çünkü Drogba transferine katkısı kadar takıma katkısı yok bu sene. Büyük maçlarda oynuyor, geri kalanlarda ortalara ayağını bile uzatmıyor.

Bu arada maaşların ve bonservislerin dökümü hazırlanmış, çok uçuk gözükmüyor bence.

http://www.resimagaci.com/img/hpj510.jpg

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo'nun tarz olarak alternatifi yok, kadroya alınmayacak olsa geçen sene alınmazdı. Yaptığı büyük hata, bu kendisine para cezası + TFF'den gelecek ceza ve 1-2 maçlık kesik olarak dönebilir. Ama bir kalemde sileceğini hiç sanmıyorum. Özellikle ŞL'de oynayacağını düşünüyorum. Ligde de tam kadro olduğumuzda ilk 11'den kesilecek yabancı ya Eboue ya da Riera olur. Adalet varsa Eboue'nin kesik yemesi lazım çünkü Drogba transferine katkısı kadar takıma katkısı yok bu sene. Büyük maçlarda oynuyor, geri kalanlarda ortalara ayağını bile uzatmıyor.

Bu arada maaşların ve bonservislerin dökümü hazırlanmış, çok uçuk gözükmüyor bence.

http://www.resimagaci.com/img/hpj510.jpg
    Riera yıllık 3 mü alıyor.

o zaman helal olsun ya Drogba'ya alacagı para

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Riera yıllık 3 mü alıyor.

o zaman helal olsun ya Drogba'ya alacagı para
    http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=168822

İyi para bayıldık Riera'ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

şu yıllık alınan paralar çizelgesi %100 doğruysa, kesinlikle baros,ujfa,melo,kazım ve sercan'dan kurtulmak lazım. Melo da diyorum çünkü aynı paraya oynayacak benzer kalitede fakat çok daha disiplinli bir yığın futbolcu var.

Ayrıca biraz olumsuz düşünürsek; Muslera,Semih ve Selçuk ilerde maaş artışı için problem çıkarabilir. Özellikle Semih'in altyapıdan geliyor olması nedeniyle böyle bir para alıyor olması muhtemel geçen sene ve bu sene de takımda banko oynayan ve iyi oynayan bir oyuncu. Bence adil olunması için sezon sonu yeni sözleşme ile en az 1 milyon almalı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Milliyet'e göre Melo'nun savunması " Ben orda tükürük değil, öpücük attım." şeklindeymiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

tecrübeli yıldızın hayatını anlatan kitaba portekizli teknik adam dikkat çekici açıklamalar yapmış ve şu an ondan daha iyi bir golcü olmadığını iddia etmişti.didier drogba, hayatıma marsilya’nın muhteşem stadyumu velodrome’da oynadığımız bir şampiyonlar ligi maçının 5. dakikasında girdi. sırtında 11 numarayı taşıyan bu devasa adam golü attığında yerime zorlukla oturabilmiştim. gol sevincini öyle coşkulu, adeta hayatının son golünü atmışcasına kutluyordu ki zaten var olan düşmanca baskıyı adeta üzerimize atılan ateş toplarına, savaş çığlıklarına çevirmişti. stad delirmişti, çıkan ses kulakları sağır ediyordu. devre arasında, soyunma odasına giden tünelde onu yakaladım ve “seni alacak kadar param yok, ama fildişi sahilleri'nde senin gibi oynayan bir kuzenin falan var mı?” diye sordum. üst tur mücadelesinin yüksek atmosferine rağmen güldü, kollarını bana dolayıp sarılarak “bir gün mutlaka beni alabilecek bir takimin başına geçeceksin” dedi.*

altı ay sonra chelsea ile sözleşme imzaladım. artık herkesin içinde olmak, oynamak isteyeceği ve istediği herkesi almaya gücü yetecek çok güçlü bir kulüpteydim. seçenekler çoktu ama ben kulübe varır varmaz “drogba’yı istiyorum” dedim. bu isteğime bazıları kuşku ile baktı. hatta “neden bu oyuncu, neden diğeri değil, sence adapte olabilir mi, gerçekten iyi bir oyuncu oldugunu düşünüyor musun?” gibi sorular sordular. cevabım açıktı, “drogba’yı istiyorum.”aradan birkaç gün geçti ve ben drogba ile londra yakınlarında özel bir havaalanında buluştum. bana tekrar sarıldı ama bu kez sarılmasında unutulmaz bir farklılık vardı. beni adeta minnettarlığını belirtircesine kucaklıyordu ve ben bu kucaklamanın onun hayatında sadece çok değer verdiği kişilere bahşettigi bir sıcaklık olduğunu hissedebiliyordum. gerçekten kelimelerle anlatılması imkansız bir duyguydu. bana “sana çok tesekkür ederim, bundan sonra senin için savaşacağım. bu kararından hiç pişman olmayacaksın. sana sonsuza dek sadık kalacağım” dedi. sonrasında ise tam anlamıyla söylediğini yaptı.*sadakatini, liderliği ve mücadele etmek zorunda kaldığı her zor anda yaptıkları ile tekrar tekrar kanıtladı. o zor anlar ki önemli olan tek şeyin bana ve takım arkadaşlarına, bizler için orada olduğunu, bizlerin yanımızda, arkamızda olduğunu hissetmemiz gereken, tüm anlardı. karşımdaki adama her zaman ve her şart altında güvenebileceğimi biliyordum. baskı yediğimiz anlarda, defanstaki arkadaşlarına yardıma koşan, acı çektiği anlarda kendisini lideri ve takımı için limitlerine kadar zorlayan bir savaşçıydı bu adam. ve tabi en önemlisi, gollerini attı, attı ve yine attı. o goller kendisine şampiyonluklar, ödüller, ün kazandırdı. ama benim için en önemlisi birlikte yaşanan sayısız hatıralarımızdı.*

2007 yılı ingiltere federasyon kupası finali, wembley stadyumu. rakip manchester united. sezonun son maçı. birçoklarına göre de benim chelsea’nin başındaki son maçım. mükemmel bir mücadeleydi ve didier uzatma dakikalarında golünü attı. son düdük çaldığında herkes deli gibi zaferi kutluyordu, iki kişi hariç. ben hızla soyunma odasına, eşimi aramaya koşuyordum. sahadaki zafer kutlamalarına aldırmandan hızla peşimden koşan bir de oyuncu vardı, didier. bana sarılabilmek için peşimden koşuyordu. maç bitmiş, kupa kazanılmıştı ama o sahadan hızla ayrılırken aklında sadece bir tek şey vardı; bir an önce bana sarılabilmek. o tünelde bana sarılırken ilk karşılaşmamızı mı hatırlıyordu? ya da belki ikinci karşılaşmamızı? beni son kez kucakladığını mı düşünüyordu? aklından ne geçiyordu bilmiyorum ama beni buldu, birbirimize sarıldık ve ağladık.*didier özel bir insan. ve her zaman söylediğim gibi inanılmaz bir oyuncu. ama hepsinden önemlisi dünya üzerinde yaptıkları ile, afrika'nın insanı olarak, fildişi sahilleri için bir öncü olarak, bir baba olarak, bir evlat ve bir arkadaş olarak çok özel bir insan didier. ve sadece bazılarımız onu hayatımızın içine alabilecek kadar şanslı olabildik.*

kupa finalinden birkaç ay sonra chelsea’den ayrılıyordum. aynen ilk günkü gibi bana sımsıkı sarılmıştı. ben konuşamıyordum, didier ise sadece “bu imkansız, bu gerçek olamaz” diyebiliyordu. kendimde sadece arkamı dönüp yürüyebilecek kadar güç bulabilmiştim.*bu önyazı belki de didier’in futbolculuğuna odaklanmış bir yazı olmalı. ama bir lider, kupaların toplayıcısı ve bir yardımsever olan bir futbolcuya odaklanmalı. bütün bunları sadece yetenekleri, çalışması ve alçakgönüllülüğü ile başardı didier. o hayatımda takımımda yönettiğim en iyi oyunculardan biri olarak var olacak. ama daha önemlisi, hayatımdaki en iyi ve unutulmaz arkadaşım olarak varolması.*birlikte, yanyana, aynı amaç için mi savaşacağız? uzaklarda mı olacağız? başka kulüplerde mi? başka ülkelerde mi? hatta belki de yıllar sonra didier futbolu bıraktıktan sonra, bense tekerlekli sandalyemde teknik direktörlük yaparken mi?*hiç birinin önemi yok. didier, her zaman kalbimin en yakınında olacak.jose mourinho.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Az önce Gstv'de Sarı Mı Kırmızı Mı programında yarıştım.5 te 5 yaptım.Ulan şansa bak ya.Sizde yarışmak isterseniz [email protected] Ad-Soyad ve Telefonun yazıp mail atın.Güzel bir heyecan oldu.Kaç gün öncesinden atmıştım mail.Bugün yarışmak kısmetmiş.Şansımda yanımdaydı sallaya sallaya bildimBirazda kolay sorular geldi.
    Last edited by C h A o S : 29.Ocak.2013 at 18:23

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Benim de beklediğim diziliş bu yönde, Fatih Terim'in Fiorentina ile 4-0 kazandığı Milan maçının taktiği de bu şekilde. Hagi, Rui Costa gibi oyuncularla çalışan Fatih Terim'in Sneijder'i de iyi kullanacağını düşünüyorum. Bu taktik ligde iş yapabilir, mühim olan beklerin performansı olur sıkıntı burada. Eboue kesik yiyebilir, Sabri hiç fena oynamıyor ve enerjisini hepimiz iyi biliyoruz. Hakan Balta'ya sol emanet edilirse felç olabiliriz, o bölge de Riera kullanılacaktır.

Çok uzak ihtimal ama Sneijder ile 4-4-2 denerse de şaşırmam, sol kanada Sneijder'ı koyup geçen seneki anlayış devam edebilir. Ne Emre ne de Engin kanat oyuncuları değildi ama kanatta kullanmıştık, Sneijder iki ayağını da etkili kullanabilen bir oyuncu, sol da görürsek şaşırmam.
    Emre için tamam da Engin hayatı boyunca sol kanat oynadı. Genclerde de orada parladı. O ters ayaklı kanat oyuncularından onu Terim bu kadar içeride kullandı geçen sene. Mesela bak iyi söyledin. İyi bir Engin de harika sol iç olur yukarıda konuştuğumza istinaden Melo yerine. Ama sol bek sıkıntı yaratacak oraya bir sabri bir eboue lazım git gel yapabilecek. Riera yumuşak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu yıl

Gelecek Yıl

Bu tür kadro bekliyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Melo'nun bileti kesilmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

umarim dogrudur olmasi gerekende bu. tukurmemis olabilir ama takimi yine 10 kisi birakti.

hamit-yekta-selcuk

sneijder

tas gibi orta saha olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Ben ne Meireles'in olayına yorum yaptım ne de Melo'nun. Meireles'in videosunu bile izlemedim. ama Melo'nun görüntüleri bana göre tükürmediği yönünde.

Edit: Şimdi de Meireles'in videosunu izledim. Onun da görüntüleri Melo gibi. Tükürdüğünü hiç zannetmiyorum. Ama öyle gözüküyor iki video'da da. Hangi futbolcu tükürmek ister ki hakeme. (Totti hariç)
    Last edited by lexoqe : 29.Ocak.2013 at 20:31

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Melo'nun bileti kesilmiş.
    Gerçekten bileti kesilir mi bilmiyorum ama tükürmediği çıkarsa(videoları izlemedim) ve oyuncu bundan dolayı ceza almazsa büyük haksızlık yapılmış olur. Tamam sorunlu bir futbolcu olabilir ama kovmak için de haklı bir sebebi olmalı. Sonuçta kırmızıyı da tükürükten dolayı gördü ve bu durumda kırmızı da haksız olacak, yani adam tamamen suçsuz çıkacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Çok kaliteli kameralarla çekiliyor. Ve bu maç derbi ise bu görüntülerde daha iyi belli olur. Bizim gördüğümüz görüntüler onların göreceği görüntülerden çok daha kötü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

#14 Wesley Sneijder

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

PFDK ve Tahkim kararlarından sonra para cezası verilir, adamın aldığı para ve kadrodaki değeri ortada. Seneye alınmayabilir ama kadrodayken oynatmamak gibi bir şey olacağını sanmıyorum. Schalke maçında sahada görebiliriz. Formunu yakalamaya başlamışken hem kendine hem takıma zarar verdi Melo, atıldığı dakikaya kadar, sahanın en iyilerinden biriydi. Motivasyonu üst düzeyde ama bir o kadar da kontrolsuz. Zaten bu olumsuz yanları olmasa kariyeri başka türlü olabilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bu arada Schalke'nin sol beki çok sağlama benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by lexoqe View Post
    Bu arada Schalke'nin sol beki çok sağlama benziyor.

Schalke'nin sol beki World Class bir sol bek olan Cristian Fuchs olması lazım önünede Bastos'u aldılar benim bildiğim çok can yakar o kanat.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fuchs sadece iyi bir bek değil, çok iyide duran top kullanıyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Ahahahahahaha Sol ortada Emre'yi kesss
    Beyler bunun orjinalini ve diğer versiyonlarını nerede bulabilirim?

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Beyler bunun orjinalini ve diğer versiyonlarını nerede bulabilirim?
    orjinali : http://gifrific.com/wp-content/uploa...orat-dance.gif

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    çok teşekkür ettim

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

emmanuel eboue |

Last edited by hakan769 : 30.Ocak.2013 at 01:02

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Harry Kewell

Yeri çok ayrı bende.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Herkes için Harry Kewell'in yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Herkes için Harry Kewell'in yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum.
    Katılıyorum çok sempatik bir insandı. İlerleyen yıllarda Galatasaray'da tekrar görev alacağına inanıyorum antrenör mü olur teknik direkötür mu bilemem.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Herkes olmayanı eklesinde arşiv yapalım beyler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2007
    Yer