Sayfa 321 / 447 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Fenerbahçe'ye Arap sermayesi

Manchester City ve PSG'i satın alan Katar Kraliyet Ailesi'ne ait Etihad Airways ve Qatar Airlines ile Barça'ya forma sponsorluğu yapan Qatar Foundation, F.Bahçe ile reklam anlaşması için harekete geçti.

Fenerbahçe'yi Türkiye'de yatırıma en uygun kulüp olarak gören Arap sermayesi, sarı-lacivertli kulüple reklam anlaşması yapmak için kolları sıvadı.

Bu konuda özellikle iki grubun ismi ise öne çıktı. Bunlardan ilki Manchester City'yi satın alan ve City of Manchester Stadyumu ile Ada ekibinin ana sponsoru olan Birleşik Arap Emirliği Kraliyet Ailesi üyesi Mansour bin Zayed Al Nahyan'ın sahibi olduğu Etihad Hava Yolları. Şirket, Fenerbahçe'nin yeni sezonda taşıyacağı marka olabilir.

GİRİŞİMLERİ HEMEN BAŞLATTILAR

Diğeri ise Qatar Investments vasıtasıyla Fransız PSG'yi de satın alan Katar Kraliyet Ailesi'nin sahibi olduğu Qatar Airlines ve Barcelona'nın forma sponsoru Qatar Foundaiton. Her iki firma da anlaşma yapmak için F.Bahçe yönetimi ile kontakt kurdu. Anlaşmalar gerçekleşirse, Fenerbahçe'nin kasasına bir anda onlarca milyon euro'luk nakit girdi sağlanacak.

mynet

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Dün stad dışından sahaya atılan paraşütlü deniz fişeği yüzünden yine uefa disiplin kuruluna sevk edilmişiz. Bravo gençler, anladık cahilsiniz de kulübe zarar vermeyin artık

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hayır anlamıyorum ki amaç ne onu atarken, hep aynı saçmalıklar sanırım dışardan destek vermek hoşlarına gitti.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Seyircisiz maçta seyirci olayları nedeniyle ceza alan ilk kulüp Fenerbahçe olarak tarihe geçiceksiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Hayır anlamıyorum ki amaç ne onu atarken, hep aynı saçmalıklar sanırım dışardan destek vermek hoşlarına gitti.
    Anlamayacak birşey yok aslında, bu sene kulübün başarısız olmasını isteyen bir grup var ve inatla bunları yapıyor. Bu grubun tespit edilerek artık maçlara ve stadın çevresine alınmaması gerekli. Ve neredeyse tüm FB taraftarı da bu grubun kimlerden oluştuğunu biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="1ciM2xOak54"]Emre Ziegler Webo[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ders çıkartmaları gerekirken yeni bir cezaya sebep oluyor adamlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim taraftardan atıldığına dair görüntü olmadığı için ceza geleceğini sanmıyorum. Yani en azından Uefaya böyle bir bahane sunabilirler

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Büyük ihtimalle ceza gelecektir yine ya para ya yine stat kapatma bu arada uefa sorumlusunun açıklaması

http://www.fanatik.com.tr/idiot_3_Detail_34_298274.htm

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Büyük ihtimalle ceza gelecektir yine ya para ya yine stat kapatma bu arada uefa sorumlusunun açıklaması

http://www.fanatik.com.tr/idiot_3_Detail_34_298274.htm
    Uefa sorumlusunun işi yok Fanatik'e açıklama mı yapacak, hem de bu tarz? yalan haber olduğu her halinden belli. Ceza gelebilir tabiki ama açıklama yalandan ibaret, klasik Fanatik haberi.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by himone View Post
    Uefa sorumlusunun işi yok Fanatik'e açıklama mı yapacak, hem de bu tarz? yalan haber olduğu her halinden belli. Ceza gelebilir tabiki ama açıklama yalandan ibaret, klasik Fanatik haberi.
    Olabilir bana da pek mantıklı gelmedi haber

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gözlemci böyle söyledi adı altında -haberi editleyen- eleman açık açık hakaret etmiş taraftarlara.

Yanılmıyorsam Lütfü Arıboğan, İlhan Helvacı ve Georghe Popescu hala Uefa komitelerinde, Onun için ne aldığımız ceza'ya şaşmalı ne de alelacele disiplin kuruluna sevkedilmemize. Bu arada dün Lazio-Möchengladcbach maçından ;

Lazio taraftarları neredeyse her maç yapar bunu, ben hala seyircisiz ceza aldıklarını görmedim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    34

Koyduğunuz resimler Gladbach tribünlerinden.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ben de acikcasi haberi duyunca cok sasirdim. uefa seyircisiz mac cezasi vermez diye biliyordum ama seyircisiz oynadik bir avrupa macini. bu kuralin uygulandigi baska bir ornek var mi onu da bilmiyorum. yukardaki tablo lazio maclari icin bir rutinse bunun adi cifte standarttir ayrica.

acaba gladbachli turkler olabilir mi ben de dikkat etmemisim hic...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Koyduğunuz resimler Gladbach tribünlerinden.
    Pardon, Meşaleden hangi taraf olduğunu çözemedim : ) Alman veya İtalyan bu her yerde olan bir şey ama iş yaptırıma gelince Fenerbahçe veya bir Türk takımı bu kadar kolay harcanmamalı. Gerçi yabancının bir şey yaptığı yok içimizdekiler bunu reva görüyor ya neyse, hayırlısı bakalım devran döner elbet.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Pardon, Meşaleden hangi taraf olduğunu çözemedim : ) Alman veya İtalyan bu her yerde olan bir şey ama iş yaptırıma gelince Fenerbahçe veya bir Türk takımı bu kadar kolay harcanmamalı. Gerçi yabancının bir şey yaptığı yok içimizdekiler bunu reva görüyor ya neyse, hayırlısı bakalım devran döner elbet.
    Ben Fenerbahçe'nin ceza alacağını sanmıyorum, seyircisiz maçta ceza mı olurmuş. Tabi koyduğunuz resimlerin karşılığı UEFA tarafından verilmezse bir kez daha yapılan çifte standardı görmüş oluruz.

Düzenleme: Gladbach zaten elenen taraf oldu, cezasının olup olmadığını seneye Avrupa kupalarına katılırsa öğrenebileceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Peki onu bunu geçelimde, asıl konuşulması gereken konu şu: taraftarlar nedem böyle bir şey yapıyor, yani seyircisiz maçta sahaya birşeyler atabilmek için neden elinden gelen tüm imkanları kullanıyor? UEFA'ya inat mı A.Yıldırım'a inat mı? Nedir bu saçmalık. Bu sorgulanmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Peki onu bunu geçelimde, asıl konuşulması gereken konu şu: taraftarlar nedem böyle bir şey yapıyor, yani seyircisiz maçta sahaya birşeyler atabilmek için neden elinden gelen tüm imkanları kullanıyor? UEFA'ya inat mı A.Yıldırım'a inat mı? Nedir bu saçmalık. Bu sorgulanmalı.
    Yalnız şuan öyle bir yanlış algı var, Durum şu ki Paraşüt Meşale yaparak gökyüzüne yolladılar meşaleleri ve görsel bir etkinlik sunmaya çalıştılar, istenen buydu.

Ancak Paraşüt Meşalelerden biri sebebi bilinmeyen bir nedenle stada doğru inişe geçti.

Yani sanıldığı gibi Stada meşale atıldığı yok, Zaten bunu planlayacak adama ben Nobel Fizik Ödülü veririm, ne demek yahu Paraşüt Meşale yapacaksın gökyüzüne salacaksın ve stada doğru inişe programlayacaksın : )

Böyle bir etkinliğe gerek var mıydı yok muydu ? Tartışılır ama mevcut algı -taraftarlar sahaya meşale attı- yanlış. Meşale kendi inişe geçti : )

Edit: Yalnız 2. resme tekrar baktım da paraşütle inen meşaleye bakışlar müthiş, Uzaylı gören masum köylüler gibi
    ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O zaman rüzgarın etkisiyle istemeden de olsa stadın içine kadar gitmiştir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yalnız şuan öyle bir yanlış algı var, Durum şu ki Paraşüt Meşale yaparak gökyüzüne yolladılar meşaleleri ve görsel bir etkinlik sunmaya çalıştılar, istenen buydu.

Ancak Paraşüt Meşalelerden biri sebebi bilinmeyen bir nedenle stada doğru inişe geçti.

Yani sanıldığı gibi Stada meşale atıldığı yok, Zaten bunu planlayacak adama ben Nobel Fizik Ödülü veririm, ne demek yahu Paraşüt Meşale yapacaksın gökyüzüne salacaksın ve stada doğru inişe programlayacaksın : )

Böyle bir etkinliğe gerek var mıydı yok muydu ? Tartışılır ama mevcut algı -taraftarlar sahaya meşale attı- yanlış. Meşale kendi inişe geçti : )

Edit: Yalnız 2. resme tekrar baktım da paraşütle inen meşaleye bakışlar müthiş, Uzaylı gören masum köylüler gibi
    Üstteki resmi gördükten sonra ben de ikna oldum kasıtlı olmadığına. Yönetimin de bu resimlerle savunma yapması gerekiyor ve sonuö alacağımızı da düşünüyorum.

Bu arada hala Şenez Erzik'in FB'li olduğu ve Türkler için orada olduğuna inanan var mı? Ben daha Türkiye lehine çıkmış bir karar bile görmedim. Adamlar biz Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapmayalım diye statüyü değiştirdiler daha ne olsun. Hala FB taraftarı acıtasyon yapıyor diyenler çıkıyor ona da diyecek birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mevcut yönetimin maalesef Fenerbahçe haklarını savunacak düzeyde olduğuna inanmıyorum, Onlar şuan kendilerini kurtarma peşinde, Yargıtay'da kaderin belirlenecek ve el mahkum. Haksızlığa uğradığın Uefa'ya karşı da TFF'ye karşı da el mahkum. Aykut hoca isyan etti fikstür'e, Yönetim'den biri çıkıp hayırdır ne oluyor diyebildi mi ? Eskiden muhattabımız Kurulların başındaki kişiler olurdu, Bugün o takımın bu takımın yöneticilerine laf yetiştirmek için kullanıyoruz resmi sitemizi, sonra Psikolojik üstünlük, Biz de psikoloji kaldı mı ?
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman'ın maç sonundaki açıklamaları yanlış bence. Onun işi değil bu, yöneticilerin gereğini yapması lazım, bu da zaten resmi siteden açıklama veya basına demeç ile olmaz. Fikstürden şikayetçiysen TFF'ye başvuruda bulunursun. Burada ihmal söz konusu hem TFF'de hem de Fenerbahçe kulübü yöneticilerinde. Nasıl ki Meireles ceza alınca TFF'ye çıkarma yapıyorlar, bu fikstürler en azından 15 gün öncesinde belliyken değişiklik talep edebilirlerdi rahatlıkla. Maçlara 3-4 gün kala teknik direktörün buna isyanı garip ve samimi değil bence. Gerçi Aykut Kocaman'ın bu hareketlerine de alışkınız, basın üzerinden göndermeleri, geçen sene Süper Final'de Trabzonspor'un bize karşı farklı oynadığı iması bilinen şeyler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman'ın maç sonundaki açıklamaları yanlış bence. Onun işi değil bu, yöneticilerin gereğini yapması lazım, bu da zaten resmi siteden açıklama veya basına demeç ile olmaz. Fikstürden şikayetçiysen TFF'ye başvuruda bulunursun. Burada ihmal söz konusu hem TFF'de hem de Fenerbahçe kulübü yöneticilerinde. Nasıl ki Meireles ceza alınca TFF'ye çıkarma yapıyorlar, bu fikstürler en azından 15 gün öncesinde belliyken değişiklik talep edebilirlerdi rahatlıkla. Maçlara 3-4 gün kala teknik direktörün buna isyanı garip ve samimi değil bence. Gerçi Aykut Kocaman'ın bu hareketlerine de alışkınız, basın üzerinden göndermeleri, geçen sene Süper Final'de Trabzonspor'un bize karşı farklı oynadığı iması bilinen şeyler.
    iyi ama o planlanmis bir olay degildi. ayak ustu sorulan bir soruya cevapti. gonderme falan oldugunu dusunmuyorum. daha cok samimi bir gorus belirtti. zaten talepte bulunmadiklarini, ihmal ettiklerini itiraf etti. roportaji canli olarak izledigim icin bunu ifade ediyorum. sosyal medyaya yansiyanlarla yola cikilinca cok baska yerlere gidiliyor maalesef. yonlendirmelere kapiliyorsunuz. canli yayinda ridvan dilmen bunu sormasa kocaman bundan bahsetmeyecekti bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    iyi ama o planlanmis bir olay degildi. ayak ustu sorulan bir soruya cevapti. gonderme falan oldugunu dusunmuyorum. daha cok samimi bir gorus belirtti. zaten talepte bulunmadiklarini, ihmal ettiklerini itiraf etti. roportaji canli olarak izledigim icin bunu ifade ediyorum. sosyal medyaya yansiyanlarla yola cikilinca cok baska yerlere gidiliyor maalesef. yonlendirmelere kapiliyorsunuz. canli yayinda ridvan dilmen bunu sormasa kocaman bundan bahsetmeyecekti bile.
    Soru üzerine olduğunu biliyorum, Rıdvan Dilmen zaten fitili ateşleyen onun farkındayım. Mevzu Galatasaray veya TFF hakkındaki konuşmaları değil, haklıdır haksızdır ona da bir şey demiyorum, konuşma tarzı garip geldi bana ayrıca dediğim gibi o soruya cevap verme konusu onun işi değil esasen. Rahatlıkla kulübümüz bununla ilgilenmeliydi diyebilirdi yan yollara sapmadan çünkü bu saatten sonra hiçbir faydası yok o konuşmaların.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

haklisin, ama yonetim de konusmayinca uzerine kaldi diyelim. aslinda sitemi daha cok kendi yonetimineydi. bunu boyle gormek daha faydali, gonderme yapiyorsa da kendi yonetimine yapiyordur. ihmali hatirlatmasinin sebebi de buydu ve hata bizde aciklamasini da yapmis neticede. art niyet aramamak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lua Lua Fenerbahçe'de forma giymek istediğini açıklamış .

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Lomana LuaLua, Karadeniz ekibinde gösterdiği performansla tüm Türkiye'yi kendi hayran bıraktı.
    Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarındaki performansıyla futbol kamuoyunun en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelen 32 yaşındaki Kongolu futbolcu, TRT Spor'da yayınlanan "İşte Goool" adlı programda samimi açıklamalar yaptı.
    Newcastle United, Portsmouth, Olympiakos gibi takımların da formasını giyen tecrübeli golcü, Türkiye'de Karabükspor'un dışında Fenerbahçe'de de oynamak istediğini açıkladı.
    İşte Lomana LuaLua'nın o açıklamaları...
    Gönlünde hangi takımda oynamak yatıyor?

''Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Çünkü bir çok arkadaşımın bu takımda oynadı. Bunlardan biri de Nicolas Anelka. Anelka'yı izlemekten zevk alıyordum. Şimdilerde Sow ve daha önce Alex ve Roberto Carlos. Onları izlemek hatta birlikte çalışmak ve oynamak isterdim. Bu sezon Fenerbahçe çok iyi gitmese de, her zaman iyi bir takım bana göre. Ayrıca Türk arkadaşlarımın hemen hepsinin Fenerbahçeli olması da bir etken. Beni orada görmek istiyorlar.''

''Fenerbahçe'de başarılı olurum''

''Kesinlikle yararlı olabileceğimi düşünüyorum. Hangi takıma gidersem gideyim, başarılı olacağıma inanıyorum. Gittiğim bir takımda da saygı duyulacak bir yere gelmek için yüzde yüz performans için çok çalışacağım. Bu takımda da öyle. İlk geldiğimden çok daha iyi durumdayım şu an. Fenerbahçe, Trabzon ya da ya da 3. ligden bir takım fark etmez, iyi olduğumu göstermek için elimden geleni yaparım. Yaşım ilerledikçe tecrübelerim de artıyor ve daha iyiye gidiyorum.''

''Fenerbahçe'de Emenike'nin yaptığını yapmam''

Ben büyümüş bir bebeğim. Sadece oyunumu oynadığım zaman mutlu oluyorum. Sözleşmem hangi takımla ise onlar için daha iyisini yapmak isterim. Emenike konusunda konuşmak istemiyorum. Ben olsam öyle yapmazdım. Hatta performansımı yüzde yüzden, yüzde yüz elliye çıkarırım. Sonuçta bu tip olayları hiç tasvip etmiyorum ve çok yadırgıyorum.
    ''Türkiye'de en iyi forvet Burak''

''Bence Türkiye'nin en iyi forveti Burak. Daha önce çok kaliteli forvetlerle çalıştım. Ama Burak'ı seyretmeyi seviyorum. Gol becerisi ve zekası çok iyi. Golü koklayabiliyor. Çok çalım yapmayı seven bir futbolcu değil, çevikliği ve oyun zekasıyla, her zaman doğru yerde durmayı biliyor.

Lua Lua biraz geç kalmış

@balde_mir_07

Sen Aykut Hocayı fazla sevmezsin adamın resmini avatar yapmışsın ( Yorumlarından bu sonucu çıkarttım )

Beyler Sow abimiz baba olmuş yakışır reyize

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sow'un performansı artar şimdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah analı babalı büyütsün.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    @balde_mir_07

Sen Aykut Hocayı fazla sevmezsin adamın resmini avatar yapmışsın ( Yorumlarından bu sonucu çıkarttım ) [/B]
    Aykut Kocaman'ı sevmek başkadır, Performansı hakkında yorum yapmak başkadır. Maalesef bizde öyle bir algı var, birini eleştirdiğimiz zaman ona düşman olarak görülürüz, halbuki insan önemsediği insanı eleştirir. Aykut Kocaman gibi Aziz Yıldırım'ı da severim ve kulüp için yapmış olduğu olumlu atılımların hepsini takdir ederim, Ancak bir kişiye duyulan sevgi onun hatalarını kabullenme anlamına gelmez, Eğer ortada bir hata varsa ve bu hata başta yapana ve yaptığı işe zarar getiriyorsa bunu dile getirmek lazım. En azından ben hep böyle düşünmüş ve böyle davranmışımdır.
    ...

Mesaj Yetkileri