Sayfa 321 / 436 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421 ... SonSon
9,601 ile 9,630 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

dünkü galibiyet aykut hocaya en güzel hediye oldu.. dogum günü kutlu olsun..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Her ne kadar eleştirsem de arkadaşta söylemiş, iyi işler yaptığında gururla övmesini de biliriz.

İyi ki doğdun Aykut Kocaman memleketimizden böyle bir adam çıkabilirdi zaten Kişilik olarak övünerek baktığım kişidir kendisi ve taktiksel olarak da 2. yarıda mükemmel bir çıkış yakalattı takıma.

İnşAllah böyle devam ederiz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Yavaş yavaş Aykut Kocaman karşıtlığı kırılmaya başladı Bu güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Doğum günü kutlu olsun Aykut Kocaman'ın. Dünkü galibiyet güzel bir hediye olmuştur ona.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi ki doğdun Fenerbahçe'nin efsanesi ve büyük golcüsü Aykut Kocaman.
    Ayrıca bana Futbolun aslında bu hayatta her şey olmadığını öğrettiğin için teşekkürler. Ben ki Babam yoğun bakımdayken bile gidip Fener maçı izleyecek kadar Fener'e hasta bir adamdım, Eski halimden eser yok şimdi, Gerçi bu payın diğer büyük sahibi de Aziz Yıldırım onu da es geçmemek gerek : ) Hepinize teşekkürler.

Umarım Fenerbahçe'de nice başarıların devamını niyaz edersiniz, Reel ve Sportif hayatında başarılar Kocaman Adam.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Doğum günün kutlu olsun Kocaman adam.. Sana hep inandım hep güvendim hep savundum.. Şükürler olsun sen beni hiç yanıltmadın.. Senin gibi bir karakterin bu kulübün içinde barınması ne de büyük bir şans...

Bir çoğu maçlarda Fenerbahçe armasını taşıdığı için gururla giyiyorum dediğin eşofmanlar yüzünden sana bedenci dese de, sırf söylediğin bu sebep yüzünden büyüklüğünle ezdin onları..

Nice sarı-lacivert yıllara..

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Avrupa Kupalarında bence doğru strateji ile oynuyor. Ancak bazı maçlada da fahiş hataları da var. İyi ki doğdun Aykut Kocaman. Umarım Avrupa Kupası maçlarındaki gibi devam eder...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşler çok güzel gidiyor ama sezon sonuna doğru Yargıtay kararı açıklanır diyorum ve ortalık yine karışık, belki kupaya ilk defa bu kadar yakın olmuşken darmadağın olabilir her şey, içimde şüphe yok, işler iyi gitmeye devam ederse, sezon bitmeden karar açıklanır.

İstifa ettiğinde de bugünleri görebileceğine inanıyordu Aykut Kocaman, çünkü hep böyle oldu, o dönemde iyi günlerin geleceğini bilse de bırakmıştı, şimdi arkasına alacağı rüzgarla, hatalarından çıkaracağı derslerle çok daha güzel yere getirebilir takımı.

Bizi, insanımızı çözdü, başarı geldikçe geçmiş kolay unutulur, oysa ki Alex gideli daha aylar oldu, aynı sezon bitmedi, istifaya davet edenlerin tezahüratları hala kulaklarda çınlıyor ama başarı geldikçe tepki azalıyor, başarısızlıkta tepki tavan yapıyor. Anlık yaşıyoruz, olur da kazanırsak UEFA tesadüfen kazanılmış olmaması için Aykut Kocamanla devam edilmeli, onun programına sadık kalınmalı ve ayrılmasına izin verilmemeli.

Ama, en başta belirttiğim gibi, Yargıtay süreci var, karar ne olursa olsun takımın konsatrasyonunu yine bozacak ve bu sefer Aykut Kocaman'da mücadele edecek güç olmazsa, işler zorlaşır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    İşler çok güzel gidiyor ama sezon sonuna doğru Yargıtay kararı açıklanır diyorum ve ortalık yine karışık, belki kupaya ilk defa bu kadar yakın olmuşken darmadağın olabilir her şey, içimde şüphe yok, işler iyi gitmeye devam ederse, sezon bitmeden karar açıklanır.

İstifa ettiğinde de bugünleri görebileceğine inanıyordu Aykut Kocaman, çünkü hep böyle oldu, o dönemde iyi günlerin geleceğini bilse de bırakmıştı, şimdi arkasına alacağı rüzgarla, hatalarından çıkaracağı derslerle çok daha güzel yere getirebilir takımı.

Bizi, insanımızı çözdü, başarı geldikçe geçmiş kolay unutulur, oysa ki Alex gideli daha aylar oldu, aynı sezon bitmedi, istifaya davet edenlerin tezahüratları hala kulaklarda çınlıyor ama başarı geldikçe tepki azalıyor, başarısızlıkta tepki tavan yapıyor. Anlık yaşıyoruz, olur da kazanırsak UEFA tesadüfen kazanılmış olmaması için Aykut Kocamanla devam edilmeli, onun programına sadık kalınmalı ve ayrılmasına izin verilmemeli.

Ama, en başta belirttiğim gibi, Yargıtay süreci var, karar ne olursa olsun takımın konsatrasyonunu yine bozacak ve bu sefer Aykut Kocaman'da mücadele edecek güç olmazsa, işler zorlaşır.
    Ben de yargıtay kararının lig bitmeden açıklanacağını düşünüyorum, böyle olursa takım çöker çünkü iyi bir karar çıkmayacak. Ondan sonra Uefa da hazır bekliyor bize ceza vermek için bir tekme de ordan yeriz. Ama karar sezon bittikten sonra çıkarsa kulüp köklü bir değişiklik yaşar ve ben geleceğe yönelik iyi olacağını düşünüyorum bu durumda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hoca kendisine gelen eleştirileri bırakın yanlış çıkarmayı direk komik gösteriyor artık. Çok sıkıcı futbol ya üff

Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır
    Alex i gönderip baroniyi oynatan adamdan bahsediyoruz ilginç bir yorum olmuş ama son günlerde formda diyebilirim aykut kocaman tabi en yakın zamanda yaptığı hata da yine tepki verecektir taraftar

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Alex i gönderip baroniyi oynatan adamdan bahsediyoruz ilginç bir yorum olmuş ama son günlerde formda diyebilirim aykut kocaman tabi en yakın zamanda yaptığı hata da yine tepki verecektir taraftar
    Alex'in gitmesi çok kötü gözüksede bizim için olumlu bir gelişme oldu,Alexsiz oynamayı öğrendik

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Orası öyle haklısınız önceki sezonlarda alex olmadan puan kaybediliyordu ama şu an alex-emre-meireles orta sahası olsa fenerbahçe çok daha zevkli bir futbol oynayacağına adım gibi eminim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Orası öyle haklısınız önceki sezonlarda alex olmadan puan kaybediliyordu ama şu an alex-emre-meireles orta sahası olsa fenerbahçe çok daha zevkli bir futbol oynayacağına adım gibi eminim
    Kesinlikle katılıyorum,yeni alex'imiz belki salih olacak ilerleyen senelerde

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu sene oynadığımız futbolla taraftarla arkadaş bu kupayı istemiyoruz diyoruz ama rakip takımlar bizi görünce futbol oynayamıyor rakipler sayesinde zorla bu kupayı aldırtacaklar
    galatasarayın kupayı aldığı sezonki futbolun yarısını oynasak direk amsterdamdayız derdim de yine diyorum bize gelen süt dökmüş kedi gibi oynuyo kupa bizim bu sen.

Bütün eleştiriler ve hatalar bir yana, öncelikle bana bugün bu yazıyı yazabilme “onurunu” verdiğin için,

Galibiyet, mağlubiyet, şampiyonluk ve 4-4-2 gibi kavramlardan daha değerli önceliklerimizin olduğunu herkese hatırlattığın için,

Dün 90 dakika Fenerbahçe’ye küfür edilmesine, Caner’in kafası tribünden atılan maddeyle yarılmasına ve hakemin tüm bunlara seyirci kalmasına rağmen efendiliğini bozmadığın için,

Ölçüsünde olan eleştiriler bir tarafa, 1 yıldır uğradığın maddi manevi saldırıların karşısında çizgini bozmayıp önce Salih’e sonra onun gibi birçok genç insana örnek olduğun için,

Saha kenarında küfür etmediğin, basın toplantılarında gazetecileri ezmediğin ve hatta işler kötü giderken “basın mensuplarına özel yemek” düzenlemediğin için,

Şiddetin cevabı şiddet, yanlışın karşılığı yanlıştır felsefesini benimsemediğin için,

Gergin futbol coğrafyamızda yangına körükle gitmeyip, Fenerbahçe taraftarlarını utandıracak davranışlar sergilemediğin için,

Onca hakem hatasına, söylenmemiş “lan” kelimesine verilen cezalara ve bu takımın sezon başından beri her deplasmanda küfür ve şiddetle linç edilmesine rağmen zarafetini koruduğun için,

Saha kenarında kimseye yumruk kaldırmadığın, imkansızı başarıp bir futbol sahasında kadına şiddet gösterenlerden olmadığın için,

Galatasaray yöneticisi Adnan Öztürk’ün üstünde ısrarla durduğu gibi (!) “çocuklarımıza izletemeyeceğimiz görüntüler” sunmadığın için,

Akreditasyon kartı takmayı bile şova dönüştürmeyip pirelerden dağ doğurtmadığın için,

Şampiyonluk yarışında çok önemli olan dünkü maçı bütün Fenerbahçe taraftarlarının gözünde önemsizleştirdiğin (!) ve daha mühim konularda insanların içini ferahlattığın için,

Ve son olarak; armasını taşıdığın Fenerbahçe kulübesinde, öfkesiyle ortalığı kavuran bir imparator gibi davranmayıp hükümdarlara örnek olabilecek sabrınla onca şeye tahammül edebildiğin için,

Hepimizin sana bir teşekkür borcu var Aykut Kocaman. Ve kabul edersen, o borcumu ödemek istiyorum.

KAAN KOÇ

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

http://www.cumhuriyetspor.com.tr/f-b...ay-tweeti.html

Yelkenci de kovulur mu ne dersiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Bizim yönetim o kadar geri kafalı değil

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post

Kovulmalı.Sadece o twitler yokmuş Fenerbahçe'yi aşağılayıcı ifadeler içeren twitler de atmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

O kadının acilen takımdan gönderilmesi lazım. Bir sporcuya yakışmayan şeyler yazmış. Yani bir insan fenerbahçe sporcusu olup galatasaray taraftarı olabilir. Ben galatasaraylıyım bile diyebilir ama terbiyesiz bir üslup ile bunu dile getiremez. Fenerbahçe sporcusu olup fenerbahçe lehine de yapamaz bu terbiyesizlikleri, yapamamalı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana görede kovulmalı. Hem ilgi duyduğun spor dalında Fenerbahçe'nin ekmeğini yiyeceksin hemde hakaret edeceksin. Taraftarı olmasına veya galibiyetini tebrik etmesine kimse bir şey diyemez ancak bizi küçük düşüren aşağılayan hakaretler işin içine girerse hesabını keseriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Yazdığı son iki tweet gayet normal. Galatasaray'lı olabilir ama işini profesyonelce yaptıktan sonra kimin ne demeye hakkı var. Ama öncesinde yazdığı tweetleri hayretler içerisinde okudum. Kazancını o kulüp sayesinde sağlıyorsun ama o kulüp hakkında yazdıkları yenilir yutulur değil. Bu konuda Fenerbahçe taraftarı haklı. Hangi takımın taraftarı olsa aynı tepkiyi gösterirdi. Bu yaptığı ne sporculuk ne profesyonellik yaptığı tek şey beyinsizlik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kız işini yaptığı sürece oynadığı takımında tuttuğu takımında hiçbir önemi yok. Resimden gördüğüm kadarıyla bunu söyleyebilirim. Ama dediğiniz gibi küfür içerikli başka tweetleri varsa gereği yapılır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kulüple ilişkileri en kısa zamanda kesilir. Ama Galatasaraylı olduğu için değil, bunu seviyesizce belirttiği için.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kulüpten gönderilmiştir zaten,her şey ortada tartışacak bir şey yok ancak;

''Sen bu kulübün ekmeğini yedin,yazıklar olsun''

Tarzı söylemler son derece boş.Kulüp yardım kuruluşu mu ? Hayrına mı verdi aldığı parayı ? Hak etti ki aldı yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Tarzı söylemler son derece boş.Kulüp yardım kuruluşu mu ? Hayrına mı verdi aldığı parayı ? Hak etti ki aldı yani.
    Farkettiysen kimse Galatasaray'ı tuttuğuna birşey demiyor. Kusura bakmasın ama benim için kutsal olan Fenerbahçe'ye o lafları söylüyorsa bende ona bunları söylerim. Bu külübün parasını yiyorsa dikkat edecek söylediklerine. Yemek yediği çanağa pislemeyecek.
    Ayrıca Real pankartı açan birkaç Fenerbahçe taraftarına demediğini bırakmayanların bu olayı çok soğukkanlılıkla geçiştirmeside çok komik.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Hakkettiğinden fazlası verilmiş ki sevmediği,gönül vermediği bir kulüpte forma giyiyor.Sadece Fenerbahçe yelken takımı yok,bir sürü takım var.

O bursalı cocugun soylediği ile bu kadının söylediği farklı. Çocuk yani espri yapmış biraz da Fernandes'i seviyorum umarım o atınca gol diye bagırmam falan filan diye. Belki Beşiktaşlı bile değil sadece futbolcuyu begeniyor. Hepimiz böyle şeyler yaşamışızdır hiç sevmediğiniz klubte sırf bir futbolcuyu sevdiğiniz için bir şeyler yapsın gol atsın istersiniz. Ama bu kadın abartmış "propoganda" yapar gibi, incitici sözleri var.

Mesaj Yetkileri