Ne elimizdekileri değerine yollayabiliyoz... Ne dışardakilerini değerine alabiliyoz...
Ne elimizdekileri değerine yollayabiliyoz... Ne dışardakilerini değerine alabiliyoz...
Gokhan unal konusunu kapatin yine tartisma acikmasin gokhan icin bekliyelim
Celal Kolot konuşacağına biraz iş yapsa daha iyi olur. Transfer yapacağına sürekli konuşuyor.
"R.Carlos klasında bir dünya yıldızı alacağız."
"Şartlar uygun olursa Boumsong'u alacağız."
"Navarro en geç Pazartesi biter."
"Yerli transferini bitirdik."
"Nobre 10 Nuno Gomes eder."
Üç büyüklerde en çok medyaya transfer hakkında demeç veren yönetici Celal Kolot'tur herhalde, sürekli konuşuyor ama icraat yok. Fenerbahçe ve Galatasaray yöneticileri sessiz sakin işleri bitiriyorlar, icraat yapıyorlar, Kolot'un tecrübesizliği Beşiktaş'a büyük zarar verebilir bu sene.
Alıntı:
M@rmel@t´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Fernando Gago'dan
Tabi ya herşeye kolot karar veriyo, bu takımda başka kimse yok ,tek merci kolot belki önemli biri vardı listemizde anlaşamadık ,herşey kolotlamı bitiyo belki parası fazla geldi bilemeyiz öyle bir açıklama yapmış olabilir, dediklerine göre beşiktaş kulübünü kolot yönetiyo sanırım, herşey kolotun elindeymiş gibi
Alıntı:
Fernando Gago´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gençleri kampa almak iyi bi şey ama bunları ligde kullanilecek mi orası önemli zaten ...
Roberto Carlos'un şahında transfer yapıcaz diyip cisseyi getiren adamı eleştirmemek lazım doru diyorsun ona gülüp geçmek gerekir
Alıntı:
welet´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nerden biliyosun Roberto Carlos sahında bir transfer yapmıycagımızı daha transfer dönemi bitmedi ! Nerden biliyosun Cisse'ni Carlos'a karsılık alındıgını ? Ayrıca bizim öyle bir takıntımız yok 34 yasında yıldız getirmek gibi.Gerekli yerlere gereken transferi yapmak bizim için daha önemli belkide !
Del Piero_10Tam olarak anlamadın galiba biz tartışmayı bitirmiştik biraz önceTartışmayı bitirin dendi.
geçen gün de forumda bi arkadasla bu konuyu tartısmıstık 2 forvetli
sistemde arkalarnda bi de alex olursa Fb nin orta sahası çok düşer eger 2
forvet oynatılacaksa defansın ve orta saha blogunun tabiri caizse kaya gibi
olması lazım orta saha elemanlarının 90 dk kosması mücadeleyi hiç elden
bırakmaması lazım..bu görevi yapabilecek appiahla marco paşa var bide belki
kemal ama bence 2 forvet avrupa için çok büüyk risk
katılıyorum..zaten Bjk nın çok transfere ihtiyacı yoktu eger dogru planlama yapıp dogru admları zamanında atsaydı transferi 10 günde bitirirdi Bjk..ztn otrmş bi kadrosu ve sistemi var bi önlibero bi stoper birde sag açık ihtiyacı vardı zaten..kolot konusacagna iş yapsaydı suanda Bjk tam kadro kamptaydı
ama bence kolota ragmen Bjk bu yılın en büyük favorilernden biri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bjk taraftarlarının dikkat etmesi gereken isim herkesinde bildigi gibi Batuhan
Karadeniz..inanlmaz bi forvet olacak..smdiden milli takımda Batuhan-Cem
Sultan ikilisini forvet hattında görebiliyorum
Suat Kaya'nın idolü Fatih Terim
Orduspor'da, teknik direktör Suat Kaya, ''Futbol hayatımda kazandığım bilgi ve tecrübeyi, bundan sonra Orduspor için harcayacağım'' dedi.
Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Orduspor'da, teknik direktör Suat Kaya, ''Futbol hayatımda kazandığım bilgi ve tecrübeyi, bundan sonra Orduspor için harcayacağım'' dedi.
Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu'ya geleli bir hafta olmasına rağmen Orduluların ve Orduspor taraftarlarının kendisini bağırlarına bastığını söyledi. Futbol hayatını dolu dolu ve başarılarla geçirdiğini belirten Kaya, şöyle konuştu:
''Türkiye'de büyük takımlarda forma giyme fırsatım oldu ve büyük kupalarda hep kazanan kişi oldum. Artık futbolcu değil, teknik adam olarak futbol hayatımı sürdürüyorum. Geçen yıl ilk teknik direktörlük tecrübemi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da yaptım. Başarılı olduğumu da düşünüyorum. Ama artık Orduspor'dayım ve Orduspor'un başarısı için ter dökeceğim. Futbol hayatımda kazandığım bilgi ve tecrübeyi, bundan sonra Orduspor için harcayacağım. Bu şehir başarıya hasret. Bu şehir Süper Lig'e hasret ve aşık. Ben elimden gelirse bu aşıkları Süper Lig'de buluşturacağım.''
Çok kaliteli bir ligde mücadele edeceklerini de ifade eden Kaya, ''Ama artık Orduspor'u hak ettiği yere çıkartmak gerekiyor. Muhteşem bir taraftar topluluğuna sahip. Bütün maçlarını dolu tribünlere oynuyorlar. Tesisleri dört dörtlük. Tek eksikleri Süper Lig, inşallah bunu da bu sezon başaracağız'' dedi.
Kaya, kendisine her zaman eski hocası olan Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim'i örnek aldığını da belirterek, ''Bundan sonra da örnek almaya devam edeceğim. Fatih hocanın başarısı tartışılmaz. İnşallah bizler de ilerleyen yıllarda Fatih Terim kadar başarılı birer teknik adam oluruz'' diye konuştu.
Orduspor geleceğin takımın kurdu
Türk Telekom Lig A'da 3. sezonunu yaşayacak olan Orduspor, genç bir ekip kurmak için kolları sıvadı.
Mor-beyazlı kulüp, Trabzonspor ve Galatasaray'da umut vaad eden gençlerle kadrosunu güçlendirdi.
Teknik direktörlüğünü Suat Kaya'nın yapacağı Orduspor'un,
Trabzonspor'dan ve Galatasaray'dan 6 futbolcuyla prensipte anlaşma
sağladığı öğrenildi.
Trabzonspor'dan Cem Demir, Emre Aygün ve Ufuk Bayraktar ile Galatasaray'dan Uğur Akdeniz, Uğur Erdoğan ve Cihan Can ile anlaşan Mor-beyazlı ekip, Brezilya asıllı Azeri futbolcu Ernani Perreria ile de sözleşme imzaladı.
Teknik heyet ve futbolcularla hafta içerisinde toplu imza töreni yapılacağı belirtildi
Kardes bu oyuncular orduya geldi sadce resmi imza atilcak show bekleniyor ernani gordum baya kilolu kapkara adam valla
Eğer 2 forvet arkasına Alexi koyarsak ancak şöle olur... 3 kişi ileride arkasında 3 işçi deniz api aurelio gibi (kanat organizasyonu yok) 4 defans ... bu sistemde avrupa iyice zorlaşır
haklısınız da 2 forvet oynamamız şart avrupada tek forvet barça,chelsea,milan vs. takımlar oynuyo onlarda dev yani o yüzden 4-1-2-1-2 en iyisi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
alexe serbestlik de verilebilir mesela
evet tek ihtimal öyle olyo alex in arkasnda 3 tane ölümüne oyncu
lazm..sürekli kosup pres yapacak rakibi bozacak..ama dedigin gibi o zmnda
kanat organizasyonu olmaz..ki fb o taktikle oynayacak olsa ali bilgin vederson
gibi kanat oyncularını transfer etmezdi fb bu yıl yne tek forvet oynar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
barça tek forvet oynyo ama eto'o nun arkasnda ronaldinho messi ve deco olyoo yüzden haklsn dev klüpler yapyo bu taktigi..ama çift forvetnde riski ortada
eger alex in arkasnda 3 tane işçi oyncu oynatacaksa o zmn 2 forvet oynayabilr takım ama üsttede dedigim gibi 2 forvet oynayacak olsa ali bilgin ve vederson gibi kanatlar transfer edilmezdi
bekleyp görelm![]()
Orduspora Faydalı Olacak İsimler
Can Erdem'de unutulmasın
Katılmıyorum Emrah TSL nin en iyi forvetleri G.Ünal - Ü.KaraN biri Kayseri de olduğuna göre en iyi forvetler GS de değil...
İyice abarttınız, Necati gibi bir adamın sakatlık gibi sorunları olmadığı zaman neler yapabildiğini hepimiz görmedik mi ? 2 sene önceki, şampiyonlukta en büyük katkı Necatinindi.. Lig bir başlasın, göreceğim ben bu forvetlere laf atan arkadaşları..![]()
bencede bir ümit karan var gsde iyi olarak şuan
baskan siz transfer isini beceremiyorsunuz deyip yetkiyi baskalarina verse super olcak ya neyse...
Eğer Gsde Ümit Karan dışında iyi forvet olsa Kalli veya yönetim forvet aramaz zaten 3 tane çok iyi forvet var ya![]()
Biraz insaflı ve mantıklı düşünün, Forvetlere pas verecek orta saha yoktu Galatasarayda geçen sene.. Bu sene çok sağlam bir orta sahamız var, işin rengi değişecek bence..
Ziconun marifetleri şimdi belli olacak eğer iyi bir forvet alınırsa bakalım zico ne yapacak ??
Çarşamba Gününü Bekleyin...
Gstvnet.com editörü Samet Doğan'ın aldığı habere göre ismini şuan açıklamak istemediğimiz büyük bir transferi Galatasaray en geç çarşamba günü gerçekleştirecek....
yaw diyorsunuz ki türkiyenin en iyi forvetleri gsde bu sizin görüşünüz peki neden Kalli ve yönetim hala forvet aryor ?? ümit karan süper bir forvet necati belli dönemlerde iyi oynuyor diğer ikisini konuşmak dahi yanlış olur bence![]()
Zigic'i getirsinler baska birsey istemiyorum..
Yazi gorukmuyor arkadasim.
Çarşamba Gününü Bekleyin...
Gstvnet.com editörü Samet Doğan'ın aldığı habere göre ismini şuan açıklamak istemediğimiz büyük bir transferi Galatasaray en geç çarşamba günü gerçekleştirecek....
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.