Of Of of resmen hezimet helal be çocuklar.Ezdik resmen ezdik![]()
Of Of of resmen hezimet helal be çocuklar.Ezdik resmen ezdik![]()
Vay be Liverpool şov var sahada.4-1 oldu.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ben utandım yahu![]()
Liverpool sağolsun bana bu aralar baya bir kazandırıyor.Bir tek Real Madrid maçında yanıldım. Kaybederler demiştim ama yanıldım. Middlesbrough maçında Middlesbrough'a oynamıştım tuttu. Hafta için üst oynadım tuttu. Bugün 2 oynadım tutacak. Daha ne olsun?
![]()
I'm back...
Helal olsun Liverpool'a..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
ahaha yeter yahu gelene 4 gidene 4![]()
Büyük maçlarda bizi yenecek bi takım var mı acaba ?![]()
İddaa'da üst vermiştim bu maca herkez alt diyodu yorgun olurlar diye felan ama helal olsun Liverpool'a
Bu seneki Lpool bana Fenerbahçe'yi hatırlatıyor.Galatasaray,Beşiktaş her maç yen küme düşcek takımlara yenil şampiyonluğu kaybet.
Rooney konuş bakalım maçtan sonrada..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Liverpool nefretiyle büyümüş Wayne Rooney'in açıklamalarını bende çok merak ediyorum.![]()
Torres onada bi ayar vermiştir![]()
arsenal'de dk 2 arshavin yürü be koçum![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Omaçada üst verdim ben![]()
Zidane: "Dünyanın en iyisi Gerrard"
Efsanevi orta saha oyuncusu Zinedine Zidane, Liverpool kaptanının Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'dan neden daha iyi olduğunu açıkladı...
Üç kez Dünyada Yılın En İyi Oyuncusu seçişmiş olan Zinedine Zidane, şu anda dünyanın en iyi futbolcusunun Steven Gerrard olduğunu iddia ediyor.
Zidane'a göre, Gerrard'ın çok yönlülüğü, onu diğer bütün yıldızlardan ayırt eden en önemli özelliği.
"Messi ve Ronaldo kadar ilgi görmüyor, ama..."
Liverpool'un 4-0'lık Real Madrid zaferinden sonra, The Daily Mail'in Gerrard hakkındaki sorularını yanıtlayan Zidane, "Dünyanın en iyisi mi? Messi ve Ronaldo kadar ilgi çekmiyor olabilir, ancak evet, bence en iyisi olabilir" dedi.
"Gerrard gibi bir makine odasına sahip değilseniz, bu, bütün takımı kötü etkileyebilir" diyen eski Fransız milli oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı:
"Real Madrid'de şampiyonluklara koşarken, her zaman takımın en önemli oyuncusunun Claude Makelele olduğunu söylerdim. O olmadan ne Figo, ne Raul ne de ben, yaptıklarımızın hiçbirini yapamazdık. Gerrard da Liverpool için böyle bir öneme sahip"
"İnanılmaz paslar atıyor, ikili mücadelelerde çok iyi ve gol atma yeteneği de var. Ancak en önemlisi, sahada olduğunda arkadaşlarına güven ve inanç aşılıyor. Bunu öğrenmeniz mümkün değil; ancak doğuştan gelebilen bir şey"
Katılıyorum oLiverpool'un herşeyi.Mükemmel bi oyuncu ya her takıma nasip olmaz böyle adam
Aynı zamanda Gerrard'ın bu sezon resmi maçlarda toplam 18 gol attığınıda ekleyelim. Çoğu forveti geçti ...![]()
LiverpooL Gerrard'sız birşey yapamıyor. Bu biLe en iyi oLduğunun kanıtı![]()
Çok kaliteli futbolcu Liverpool Gerrardsız yapamaz
Liverpool karşısında hezimete uğrayan Manchester United'ın tecrübeli teknik direktörü, maçtan sonra üzüntüsünü dile getirdi.
Manchester United patronu Ferguson, aldıkları 4-1'lik mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü, maçın ardından verdiği demeçle dile getirdi.
Ronaldo'nun penaltı golüyle öne geçen Manchester, Torres, Gerrard, Aurelio ve Dossena'nın gollerine engel olamadı ve kendi evinde Liverpool'a 4-1 mağlup oldu.
Maçın ardından kulübün resmi internet sitesine konuşan Ferguson, "Bu galibiyeti sindirmek kolay değil. Ancak önemli olan bu mağlubiyete nasıl tepki göstereceğimiz" dedi.
Karşılaşmada oyuncularının yaptığı bireysel hatalara değinen Fergie, "Yaptıkları hataları gayet doğal görmeliyiz. Önemli olan bunların sık sık yaşanmaması" dedi.
kesinlikle zor olacak![]()
LiverpooL son zamanLarda muhteşem oynuyor ve bunu skora da yansıtıyorLar. Sezon ortasında ki sakatLıkLar feLan oLmasaydı şimdi Premier Ligde de Lider oLurLardı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Açıkcası böyLe bir skor bekLiyordum. LiverpooL hem istikrarLı hem de formunda.
ManU karşısında güzeL bir gaLibiyet aLdıLar. TebrikLer.
Soda, soda sindirim için bire bir. Rooneye de bol bol versin ferguson.
hezimet oldu resmen onlara rooney maçtan önce liverpool'dan nefret ediyorum demişti artık agzının payını almıştır yanılmıyorsam![]()
İnş. ŞL'de Liverpool-ManU eşleşir de görürüz bu sefer kim kimi 4'lüyo..
Liverpool Şampiyonlar Ligi takımı ManU Liverpoolla Şl de olası bir eşleşmede başa çıkamaz.
ALt verenede şaşarım zaten. LiverpooL bu kadar istikrarLı, formunda giderken saçma oLurdu.
4-1 çok güzeL bir maç oLdu.
TebrikLer.
Torres sakat olmasaydı açık ara liderdik ama önemli değil. Manu maçıyla beraber yine çıkışa geçeriz demiştik öyle de oldu.
Sir Alex Ferguson maçtan önce Benitez'e bulaşmıştı 1-2 ay öncede Benitez söylemişti Ferguson'la ilgili sonra bir düşüş bir düşüş. Bakalım aynısı olacak mı ? Ferguson bu hezimetten sonra toparlasın bakalım takımını.