Sayfa 322 / 896 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
9,631 ile 9,660 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

inşallah almışızdır şu adamı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Gürcan Bilgiç : Forlan yarın açıklanacak.
    Diego Forlan yarın açıklansın bütün sene avatarımı Fenerbahçe logosu yaparım. İmkansızdan öte bir transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bana da çok imkansız geliyor. inşallah diyebiliyorum sadece
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Forlan bu kadar formdayken kalkıp da Fenerbahçe'ye gelirse ben de gider 1 formasını alırım Fenerium'dan ayakta alkışlanır o yöneticiler o zaman..
    Ama çok iş yapmasını beklemek yanlış olur çünkü başarıya aç biri değil. Ama bir Forlan yerine bir Kadlec alsalar bir Lukaku alsalar daha iyi olmaz mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence alırız.. Çokta imkansız değil. Eğer D.K öncesi söz almışsak daha kolay işimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi de geldiğinde başarıya aç biri değildi, van Hooijdonk da.. Forlan kişilik olarak çok savaşçı ve profesyonel bir oyuncu. Kadlec veya Lukaku'yu almak bence biraz kumar oynamış olur Fenerbahçe. Süper transfer olmaz mı? Olur ama Fenerbahçe'nin sabretmeye pek tahammülü yok. Fenerbahçe 3 senedir şampiyon olamıyor ve bu sene camia artık kesinlikle sabır gösteremez.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fm oynamıyoruz arkadaşlar.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hagi de geldiğinde başarıya aç biri değildi, van Hooijdonk da.. Forlan kişilik olarak çok savaşçı ve profesyonel bir oyuncu. Kadlec veya Lukaku'yu almak bence biraz kumar oynamış olur Fenerbahçe. Süper transfer olmaz mı? Olur ama Fenerbahçe'nin sabretmeye pek tahammülü yok. Fenerbahçe 3 senedir şampiyon olamıyor ve bu sene camia artık kesinlikle sabır gösteremez.
    fm oynamıyoruz arkadaşlar.
    Lukaku geçen sezon gol kralı oldu ve benden iki yaş büyük adam ama hayvan gibi bir yapısı var. Kadlec ise Sparta Prag'ın CL ön eleme maçlarında gol falan attı. Yani bir deneseler ne olacak. Forlan en az £20M tutacak. Kadlec en fazla £5M Lukaku ise en fazla £10M ücret eder. Ve bu ücretler önceden kimlere verilmediki. Forlan gelirse yeni bir Pier olur diye düşünüyorum. Ayrıca FM eskisi gibi değil. FM'de kim coşarsa diğer seriide süper bir takımda oluyor. Eskisi gibi değilki Tsigalko gibi sallama değil bunlar. Ya da Guarin gibi patlak olmasına ihtimal vermiyorum. Ya Adu gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by zekirdek View Post
    Lukaku geçen sezon gol kralı oldu ve benden iki yaş büyük adam ama hayvan gibi bir yapısı var. Kadlec ise Sparta Prag'ın CL ön eleme maçlarında gol falan attı. Yani bir deneseler ne olacak. Forlan en az £20M tutacak. Kadlec en fazla £5M Lukaku ise en fazla £10M ücret eder. Ve bu ücretler önceden kimlere verilmediki. Forlan gelirse yeni bir Pier olur diye düşünüyorum. Ayrıca FM eskisi gibi değil. FM'de kim coşarsa diğer seriide süper bir takımda oluyor. Eskisi gibi değilki Tsigalko gibi sallama değil bunlar. Ya da Guarin gibi patlak olmasına ihtimal vermiyorum. Ya Adu gibi.
    Chelsea Lukaku'ya 20 m € teklif etti reddetiler.Kadlec umduğun kadar iyi değil merak etme sadece şisirilmiş bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Forlan: "Atletico'da Mutluyum"

Son günlerde adı birçok transfer dedikodusuna karışan Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Diego Forlan, kulübünde mutlu olduğunu ve ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını vurguladı.

Brezilya gazetelerinden Launch'a konuşan Forlan, "Kulübümle 3 yıllık daha sözleşmem var. Kendimi burada evimde gibi hissediyorum. Ayrılmaya hiç niyetim yok" diyerek transfer iddialarını net bir dille yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde Juventus'un golcü futbolcu için 20 milyon avroluk bir teklifle Atletico Madrid'in kapısını çaldığı iddia edilmişti.

Golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon İspanyol ekibinde gösterdiği muhteşem performansı Uruguay forması altında Dünya Kupası'na da taşımayı başarmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu takımda ne zaman güiza, deivid, bilica olmaz ve bir zihniyet değişir, o zaman böyle gençleri görürüz.

önce amaç iyi bir takım kurmak. daha sonra gençleri kadroya dahil etmektir.

kadlec gelip de ilk 11 de oynayamaz bizde.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Forlan transferi imkansız. Atletico Madrid'in Forlan gibi çok önemli bir oyuncusu için Dünya Kupasından önce anlaşma yapmasını beklemek bana biraz uçuk geliyor. İşin Atletico Madrid boyutunu geçecek olursak; Forlan'ın da Türkiye'yi tercih etmesi zor. Avrupa'da 2 m €'ya oynayıp bunun yarısını vergi olarak veren oyunculardan biri değil ki bu adam, 3 m € net kazancı görünce zıplasın. Yaklaşık 3.5 - 4 m € net geliri varmış. Şuan dünyanın en gözde forvetlerinden bir tanesi.

Gürcan Bilgiç'in sağlam kaynaklardan duyum alabileceğini sanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Forlan imkansiz gibi birsey yahu.Cok zor almamiz.Tabi gelirse havaalanini yikariz o ayri ama cok zor be..

Yiğit İncedemir ile ilgili haberler çıktı anlaşıldığına yönelik, Önder + 1 milyon Euro şeklinde. Bugün soruşturdum, böyle bir şey yok. Yiğit İncedemir hakkında Fenerbahçe'nin bir transfer girişimi yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gürcan Bilgiç : Forlan yarın açıklanacak.
    Hadi forumlardaki sarlatanlari anliyorum da, koskoca spor yazarlari nasil yapiyor anlamiyor. Bir ara Aziz Ustel de van Nistelrooy GS'de falan dememis miydi? Forlan yarin aciklanirsa transfer sezonunun sonuna kadar esek avatari koyarim profilime.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gürcan Bilgiç ile alakalı geçtiğimiz hafta içinde ağır bir yalanlama yapmıştı kulüp. Bu açıklamadan sonra Gürcan Bilgiç'in sağlıklı bilgi alacağını düşünmüyorum ben de yönetimden. Komplo teorisi olacak belki ama o açıklamaya inat olarak, medya sayesinde Forlan havası estirmek sonra gelmediğinde de yönetimin başarısızlığı diye olayı lanse etmek istiyor olabilir. (Tamamen komplo teorisidir)

Bir diğer yandan bakacak olursak, Forlan söz vermiş olsa da, Dünya Kupası'nın en değerli oyuncusu seçilen adamı kulübü kolay kolay bırakmaz, bırakmak için servet ister. Forlan'ın sözünden önce Atletico Madrid'e bakmak gerekir, onlar söz falan dinlemez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gürcan Bilgic'te duyum vermeye baslamis hadi hayirlisi Shaktar Arsenal'in Brezilya'lisi Eduardo icin 6 milyon pound teklif etmis Krasic'in pesinde kosacaklarina bu adami alabilirlerdi üstelik 6 milyon pound Eduardo icin ucuz bir rakam. Hem forvet hemde kanatlarda oynayabilen bir oyuncu.
    Last edited by KanaKe : 19.Temmuz.2010 at 02:46

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

19.07 bugün gidip 40 yaşında adam açıklanırsa şasırmayın.yıldız diye kendini yırtacağına gidip yıldız olacak adam almayı akıl edemediler.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bugün transfer felan açıklanmaz. Bekleyipde hayal kırıklığı yaşamamanızı öneririm..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Belki saat 19:07'de açıklanacaktır. Akşamı bekliyorlardır.

anlaşılan transfer christian ve santos transferi gibi son anda açıklanacak ve yine bunlar gibi olacak

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Umutsuzluğa kapılmamanızı öneriyorum, ince eleyip sık dokuyorlardır.

Eğer ki beklediğiniz gibi çıkmazsa tepki o zaman gelir tüm taraftarlardan, biraz ön yargılı davranıyormuşsunuz gibi geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cristian ve Santos son anda açıklanmadı diye hatırlıyorum, hatta hazırlık maçında bile oynamışlardı. Geçen sene şunlar olmadı bari bunları alalım diye yapılmadı transfer, Cristian zaten alınacaktı, Cristian için gidildiğinde, Carlos'un da sorun çıkarabileceği düşünüldüğünden ve o dönemde Santos milli takımın formasını giydiğinden Santos da transfer edildi.

Asıl önceki sezonlarda son dönemlerde panikle yapılmış transferler mevcut, şu anda hala geç kalınmadığını düşünüyorum. (Son hazırlık maçından kötü sonuç alınmış olsa da Young Boys'u geçeriz, diğer tur için transferler bir an önce gerçekleşmeli)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cristian ve Santos Temmuz ayının son günlerinde geldiğine eminim. Çünkü ben İtalya'daydım arkadaşlarla internette transferlere bakıyorduk Fenerbahçe Cristian ile Santos'u almış demiştik.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazır Santos'tan konu açılmışken konuyla alakası olmayan birşey söyleyeyim.

O Santos nasıl ruhsuz bir oyuncu ya? Anelka 1, Santos 2 resmen. Fenerbahçe'ye gelmiş en ruhsuz oyuncuların başında geliyor Santos.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Belki saat 19:07'de açıklanacaktır. Akşamı bekliyorlardır.
    19. saniye 07.ci salisede açıklanabilir .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İşte bu günlerde geldiler, hazırlık maçında da oynamışlardı, daha resmi maçlar başlamamıştı yani geldiklerinde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Perşembe günü Young Boys maçları için UEFA'ya takım listesini göndereceğiz.O güne kadar 1 ya da 2 transfer açıklanır diye dşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Hazır Santos'tan konu açılmışken konuyla alakası olmayan birşey söyleyeyim.

O Santos nasıl ruhsuz bir oyuncu ya? Anelka 1, Santos 2 resmen. Fenerbahçe'ye gelmiş en ruhsuz oyuncuların başında geliyor Santos.
    Santos'un ruhsuzluğu eskidendi.Geçen Köln maçında bile bişeyler yapmak isteyenlerin başında geliyordu Santos.İlk geldiğinde alışamamıştı Daum efendi sol açığa koymuştu.2.yarı form tuttu son maçlarda oynasaydı belki de şampiyonduk.

Ben bu sene Santos'a kefilim kim ne derse desin.

Bu arada Cristian ve Santos 20 Temmuz'da gelmişdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bugün transfer/transferler açıklacanak gibi geliyor bana.
    (/s)

Mesaj Yetkileri