Sayfa 324 / 1204 İlkİlk ... 224274314322323324325326334374424824 ... SonSon
9,691 ile 9,720 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Emana Gs...................

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Offf offfff Allahım transfere bak en çok takımımda görmek istediğim oyunculardan biriydi Emana..Resmen hastasıyım bu adamın harikulade oldu Galatasaray ortasahası için bu adamm. Top kullanbilen , teknik , güçlü, savunmacı , hücumcu , hırslı herşey birarada yani Emana.

--------Cana---------
    Elano-------Emana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emana bir türlü patlama yapamayan bir adam bildiğim kadarıyla.Galatasaray'a yararlı olur ama örnek verecek olursak bir Appiah olamaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emana'ya 6M€ + sonraki satıştan %20-30'mu yok artık Ledesma'ya bu kadar parayı veremediniz mi sayın Sezgin illa zenciye mi para vermek istiyonuz

Quote Originally Posted by nannar View Post
    bence emana falan iş görmez bizde... bize baya bildiğin antony annan, nigel de jong , battaglia gibi isimler lazım. bu sezon ümidi kestim ben bu ruhsuz takımı görünce.rijkaard sistem sistem diye tutturur. yönetim al bunlarla yap der.

adam helva için şeker ve un lazım diyor, yönetim adama tuz ve karabiberle idare et diyip sonra da bu ne biçim helva diyor şaka gibi
    süper benzetme olmuş hocam
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık gelsin gelsin birileri.Emana,Memana fark etmez.Transfer dönemi bitiyor yahu
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Emana'yı beğenmiyosunuz ya daha ne diyim size..

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Pek izlediğim bir oyuncu değil ama inşallah faydalı olur .Sizde artık isim olarak düşünmeyin yok Ledesma gelse yok Misimovic gelse bırakalım bu işleri .Takıma kim daha çok katkı sağlayacaksa o gelsin .

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

rijkard pas yapan oyuncu istedikçe yönetim hala inadına mı ne yapıo nerde pas özürlü var onu alıo..Allah hayırsını versinde ama ne olursa olsun LUCAS BİGLİA alınmalıydı ....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

aynı şeyleri yazmaktan yoruldum ama inanın GS transfer haberleri başlığında ruhum daralıyor. Takımın başındaki adam "pas yaparak takır takır oynayan ve koşan bir sistemim var" diyor. yönetim hala gidip ters adamlarla uğraşıyor. FM'in datasına güvenirim ben. Özellikle de bu tarz bilindik oyuncuların özelliklerini 3 aşağı 5 yukarı iyi belirliyorlar. Adamın top kapma ve markaj özelliği 10 ! biz ön liberolar top kapmıyor diye feryat ederken yine elano'ya benzer ama daha güçlü bir oyuncu getirecekler sanırım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Emana orta alanı çok iyi toparlayacaktır Canadanda beklenen verim alınırsa iyi olacak orta alan Elano takımda kalıyor heralde zaten.Bir tanede stoper lazım gsye

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Offff be halleri varsa görsünler artık...Rijkard'a yazık gerçekten :S

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ufuk - Sabri - Servet - Neill - Hakan Balta - Cana - Elano - Emana - Arda - Pino(Kewell)- Baros

Koyuyla belirttiklerim şu an aşırı formsuz eğer düzelirlerse belki düze çıkarız. Eğer düzelmezlerse o bölgeler de S.O.S veriyor demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Emana'yı Dünya Kupasında çok beğenmiştim. İyi bir futbolcu ama Galatasaray'ın aradaığı futbolcu mu bilemem.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by nannar View Post
    aynı şeyleri yazmaktan yoruldum ama inanın GS transfer haberleri başlığında ruhum daralıyor. Takımın başındaki adam "pas yaparak takır takır oynayan ve koşan bir sistemim var" diyor. yönetim hala gidip ters adamlarla uğraşıyor. FM'in datasına güvenirim ben. Özellikle de bu tarz bilindik oyuncuların özelliklerini 3 aşağı 5 yukarı iyi belirliyorlar. Adamın top kapma ve markaj özelliği 10 ! biz ön liberolar top kapmıyor diye feryat ederken yine elano'ya benzer ama daha güçlü bir oyuncu getirecekler sanırım.
    Dünyanın bana göre en iyi 10 kesicisinden biri Cana var hocam daha ne top kapan adam lazım olacak GS'ye ? Bu ortasaha ile çok iyi işler çıkartır Galatasaray. Her işi yapabilen oyuncusu var artık ortasahada.

Mükemmel defansif özellikleri olan Cana vardı , Mükemmel ofansif özellikleri olan Elano vardı , bence tek eksik 2 sini birden yapabilen oyuncuların (barış,ayhan,sarp) kalitesizliğindeydi , Emana ile o da giderilmiş oldu. Türkiye standartlarının çok üzerinde bir transfer. Takımının 2.ligde olması kimseyi yanıltmasın.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Dünyanın bana göre en iyi 10 kesicisinden biri Cana var hocam daha ne top kapan adam lazım olacak GS'ye ? Bu ortasaha ile çok iyi işler çıkartır Galatasaray. Her işi yapabilen oyuncusu var artık ortasahada.

Mükemmel defansif özellikleri olan Cana vardı , Mükemmel ofansif özellikleri olan Elano vardı , bence tek eksik 2 sini birden yapabilen oyuncuların (barış,ayhan,sarp) kalitesizliğindeydi , Emana ile o da giderilmiş oldu. Türkiye standartlarının çok üzerinde bir transfer. Takımının 2.ligde olması kimseyi yanıltmasın.
    fazla iyimserlik...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Doğrudur belki de Emana çok sevdiğim çok beğendiğim bir oyuncu oldugu için iyimser olabilirim ama Emana bahsediliği kadar vasat bir adam değil. Sadece şans yanında olsun yeter.Şans derken oyunu için değil sakatlık vs. olmaz inşallah. Malum Linderoth gelirken Avrupada mevkisinin en iyilerindendi , ama şanssızlığın en büyüğünü yaşadı adam.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yok Ahmete bu konuda katılırım Cana zaten M.Topal'ın yerine kesici olarak alındı.Elano'da hücum oynar bu adamda gerçi biraz hücum ağırlıklı ama verilen görevde oynar bence

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Galatasaray için o kadar karanlık bir tablo göremiyorum ben.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Galatasaray&Misimovic: Wolfsburg, Juventuslu Diego için teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Galatasaray için o kadar karanlık bir tablo göremiyorum ben.
    bu hafta yenersiniz bizi dahada kararir tablo son siraya dustugumuzde daha 19. siradayiz

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Hayırlı olsun emana galatasaraya daha resmi bir açıklama yok ancak mynet te aldı dior

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Mynette aldı diyorsa bi terslik var

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Mynette aldı diyorsa bi terslik var
    aynen ya ne garip haber yapan bi site ya orası

Nesil
    2007
    Yer
    34

Misimoviç transferinin olmasını çok isterdim. Bayern maçında dikkatle izledim Baros'a çok gol attırır... Pasları muhteşem, oyunu iyi okuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    bu hafta yenersiniz bizi dahada kararir tablo son siraya dustugumuzde daha 19. siradayiz
    Usta ne yaptın ya Ligde 18 takım var

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Durum o kadar berbat işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yalçın Dümer Şimdi de Emana...

Emana yalanlanmış beyler geçmiş olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

hocam burda cem yılmaz üyelik açtırmış gül gül kırıldım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Yalçın Dümer Şimdi de Emana...

Emana yalanlanmış beyler geçmiş olsun..
    Yalçın Dümer oleeyyyy

o hala Ledesma'yı yalanlamadı demi bizim medya tufaya düşüp isimleri karıştırmış olmasın Emana yerine Ledesma olmasın sakın

Yalçın Dümer Misimovic bitmedi

bunu da demiş o zaman Misimovic hayırlı olsun beyler
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    hocam burda cem yılmaz üyelik açtırmış gül gül kırıldım

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Yalçın Dümer oleeyyyy

o hala Ledesma'yı yalanlamadı demi bizim medya tufaya düşüp isimleri karıştırmış olmasın Emana yerine Ledesma olmasın sakın
    O da yalanlandı beyler Yalçın Dümer'in transferden bahsetmesi Adnan Sezgin'in İspanya'da değil de evinde pizza yiyor olma ihtimalini daha yüksek kılıyor.

Mesaj Yetkileri