Emana Gs...................
Emana Gs...................
Offf offfff Allahım transfere bak en çok takımımda görmek istediğim oyunculardan biriydi Emana..Resmen hastasıyım bu adamın harikulade oldu Galatasaray ortasahası için bu adamm. Top kullanbilen , teknik , güçlü, savunmacı , hücumcu , hırslı herşey birarada yani Emana.
--------Cana---------
Elano-------Emana
![]()
Emana bir türlü patlama yapamayan bir adam bildiğim kadarıyla.Galatasaray'a yararlı olur ama örnek verecek olursak bir Appiah olamaz.
Artık gelsin gelsin birileri.Emana,Memana fark etmez.Transfer dönemi bitiyor yahu![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Emana'yı beğenmiyosunuz ya daha ne diyim size..
Pek izlediğim bir oyuncu değil ama inşallah faydalı olur .Sizde artık isim olarak düşünmeyin yok Ledesma gelse yok Misimovic gelse bırakalım bu işleri .Takıma kim daha çok katkı sağlayacaksa o gelsin .
rijkard pas yapan oyuncu istedikçe yönetim hala inadına mı ne yapıo nerde pas özürlü var onu alıo..Allah hayırsını versinde ama ne olursa olsun LUCAS BİGLİA alınmalıydı ....
aynı şeyleri yazmaktan yoruldum ama inanın GS transfer haberleri başlığında ruhum daralıyor. Takımın başındaki adam "pas yaparak takır takır oynayan ve koşan bir sistemim var" diyor. yönetim hala gidip ters adamlarla uğraşıyor. FM'in datasına güvenirim ben. Özellikle de bu tarz bilindik oyuncuların özelliklerini 3 aşağı 5 yukarı iyi belirliyorlar. Adamın top kapma ve markaj özelliği 10 ! biz ön liberolar top kapmıyor diye feryat ederken yine elano'ya benzer ama daha güçlü bir oyuncu getirecekler sanırım.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emana orta alanı çok iyi toparlayacaktır Canadanda beklenen verim alınırsa iyi olacak orta alan Elano takımda kalıyor heralde zaten.Bir tanede stoper lazım gsye
Offff be halleri varsa görsünler artık...Rijkard'a yazık gerçekten :S
Ufuk - Sabri - Servet - Neill - Hakan Balta - Cana - Elano - Emana - Arda - Pino(Kewell)- Baros
Koyuyla belirttiklerim şu an aşırı formsuz eğer düzelirlerse belki düze çıkarız. Eğer düzelmezlerse o bölgeler de S.O.S veriyor demektir.
Emana'yı Dünya Kupasında çok beğenmiştim. İyi bir futbolcu ama Galatasaray'ın aradaığı futbolcu mu bilemem.
Dünyanın bana göre en iyi 10 kesicisinden biri Cana var hocam daha ne top kapan adam lazım olacak GS'ye ? Bu ortasaha ile çok iyi işler çıkartır Galatasaray. Her işi yapabilen oyuncusu var artık ortasahada.
Mükemmel defansif özellikleri olan Cana vardı , Mükemmel ofansif özellikleri olan Elano vardı , bence tek eksik 2 sini birden yapabilen oyuncuların (barış,ayhan,sarp) kalitesizliğindeydi , Emana ile o da giderilmiş oldu. Türkiye standartlarının çok üzerinde bir transfer. Takımının 2.ligde olması kimseyi yanıltmasın.
Doğrudur belki de Emana çok sevdiğim çok beğendiğim bir oyuncu oldugu için iyimser olabilirim ama Emana bahsediliği kadar vasat bir adam değil. Sadece şans yanında olsun yeter.Şans derken oyunu için değil sakatlık vs. olmaz inşallah. Malum Linderoth gelirken Avrupada mevkisinin en iyilerindendi , ama şanssızlığın en büyüğünü yaşadı adam.
Yok Ahmete bu konuda katılırım Cana zaten M.Topal'ın yerine kesici olarak alındı.Elano'da hücum oynar bu adamda gerçi biraz hücum ağırlıklı ama verilen görevde oynar bence
Galatasaray için o kadar karanlık bir tablo göremiyorum ben.![]()
I'm back...
Galatasaray&Misimovic: Wolfsburg, Juventuslu Diego için teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardı.
Hayırlı olsun emana galatasaraya daha resmi bir açıklama yok ancak mynet te aldı dior
Mynette aldı diyorsa bi terslik var![]()
![]()
Misimoviç transferinin olmasını çok isterdim. Bayern maçında dikkatle izledim Baros'a çok gol attırır... Pasları muhteşem, oyunu iyi okuyor.
Durum o kadar berbat işte.![]()
Yalçın Dümer Şimdi de Emana...
Emana yalanlanmış beyler geçmiş olsun..
hocam burda cem yılmaz üyelik açtırmış gül gül kırıldım![]()
![]()
![]()