Sayfa 325 / 492 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
9,721 ile 9,750 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerrard belk genelde 1 numara degil, messi orada önde ama mevkiisinin tartışmasız acık ara 1 numarası. Burada da kendine yapılan övgüyü, hemde zidane gibi bir efsanenin övgüsünü tevazu ile karsılamış. "Öyleyim, kralım, en iyi benim" dememiş. Helal olsun. Adam gibi adam Steve-G

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gerçekleri söylemiş bir bakıma ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Ronaldo artisti Gerrard'ın kramponunun çivisi olamaz.Messi konusunda ise haklılık payı var..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Del Piero_10 Misafir

Default Van Persie: “Rangers isteseydi giderdim”

Arsenal’in Hollandalı yıldızı van Persie; Feyenoord’da forma giydiği sıralarda, Rangers’a transfer olmak istediğini belirtti.

İskoçya, Cumartesi günü Hollanda ile Dünya Kupası Elemelerinde karşılaşmaya hazırlanıyor fakat eski takım arkadaşlarını görecek olan Robin van Persie için, bu maç daha fazla anlam ifade ediyor.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan oyuncu, “Feyenoord’da forma giyerken, Rangers benimle ilgilenmişti. Fakat resmi bir teklifte bulunmamışlardı. O zamanlar kulübümden ayrılmak istiyordum ve eğer teklifte bulunsalardı kabul edebilirdim” dedi.

Sözlerine devam eden yıldız, “Rangers da Celtic kadar büyük bir kulüp. Celtic’te forma giyen Glenn Loovens ile konuşmuştum ve bana İskoçya ve futbolu hakkında birçok şey anlatmıştı. Avrupa’da ilk maçına Rangers karşısında çıkmıştım ve benim için çok özel bir andı” diye konuştu.

Van Persie, sözlerine şöyle son verdi:

“Benimle ilgilendiklerini ilk duyduğumda telefonun başından ayrılmamıştım. O aralar kulübümle de aram iyi değildi ve ayrılmak istiyordum. Advocaat, oyuncu almadan önce oyuncu satmak zorunda olduklarını söyledi. Bu yüzden de transfer bir türlü gerçekleşmedi.”

Arsenal, 2004 senesinde kadrosuna kattığı Hollandalı yıldıza 2.75 milyon pound bonservis bedeli ödemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Günümüz futbolunda maalesef hep gol atan oyuncular daha ön plana çıkıyor. Bu senede Kaptan gollerini atmaya başladı ve şuan ŞL gol kralı EPL'de de 13 golle 2. sırada. Herkesin dilinde Gerrard'ın en yararlı dönemi vs. gibi laflar ediliyor. Halbuki Gerrard bu katkıyı 2005 yılından beri istikrarlı bir şekilde gerçekleştirdi ve devam ettiriyor.

Konuya gelecek olursak futbolcunun maçtaki tüm özelliklerini ele alırsak veya takıma katkı olarka bakarsak bu konuda Gerrard 1 numara. Fakat yetenek vs. olarak Messi tabikide Gerrard'dan 1 adım önde.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Chelsea Young'un peşinde (?)

İngiliz Basını; Aston Villa Menajeri Martin O'Neill'in 2007 yılında 10 milyon Pound karşılığında Watford'dan aldığı ve sisteminde kilit noktada olduğunu dile getirdiği Ashley Young için Chelsea'nin devrede olduğunu iddia etti. Yıldız oyuncunun adı daha önce de Real Madrid'le anılmıştı.

The Daily Mail Gazetesi; Juventus'un gündeminde olan Florent Malouda'yı Bianconeri'ye göndermeye sıcak bakan Chelsea'nin, Martin O'Neill'in 2007 yılında 10 milyon Pound karşılığında Watford'dan aldığı ve sisteminde kilit noktada olduğunu dile getirdiği Ashley Young için Aston Villa'nın kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı.

Adı daha önce de Real Madrid'le anılan 23 yaşındaki yıldız oyuncu için Aston Villa'nın talep edeceği bonservis miktarı ve Roman Abramovic'in buna vereceği yanıtsa Ada'da cevap bekleyen sorular olarak değerlendiriliyor.

Manchester City'nin 19 yaşındaki genç forveti Daniel Sturridge'in de 2009/10 Sezonu'nda Chelsea forması giyebileceği sızan haberler arasında.

cok kaliteli oyuncu chelsea'de kesinlikle oynar.

Del Piero_10 Misafir

Default Ferguson: “En büyük tehdit Barcelona”

Manchester United’ın tecrübeli teknik direktörü Alex Ferguson, Şampiyonlar Ligi’ndeki en büyük rakiplerin Barcelona olduğuna olduğunu ifade etti.

Ada basını bu sezon 5 kupa hedefinin önündeki en büyük engelin Liverpool olduğunu düşünse de, tecrübeli teknik direktör Şampiyonlar Ligi’ndeki en büyük rakiplerinin Barcelona olduğuna inandığını ifade ediyor.

Barcelona’nın harika bir sezon geçirdiğini hatırlatan İskoç teknik adam, “Barcelona’nın ne kadar iyi bir sezon geçirdiğini söylememe gerek bile yok. Lyon karşısında sergiledikleri performansla ne kadar güçlü bir takım olduklarını bir kez daha gösterdiler” dedi.

Katalan ekibinin her takım için büyük bir tehdit oluşturacağını belirten Ferguson, “Barcelona her takım için büyük bir tehdit. Geçen sene biz de çok başarılı bir sezon geçirdik ama hala dikkatli olmalıyız” dedi.

Barcelona’nın Guardiola’nın gelişiyle özellikle savunma bölgesinde güçlendiklerini hatırlatan Ferguson, “Frank Rijkaard’a bile eleştiri getirmiyorum. Ama Guardiola’nın gelişiyle özellikle savunmada daha iyi oldular” dedi.

Manchester United Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalde Porto ile eşleşti. İlk maç 7 Nisan’da Old Trafford’da oynanacak.

Del Piero_10 Misafir

Default Shearer Newcastle'da gibi

Newcastle efsanesi, takımı için tekrar görev başına geçiyor. Alan Shearer, St James’ Park’a teknik direktör olarak geri dönmek üzere.

Newcastle United efsanesi Alan Shearer’ın son zamanlarda ismi tekrar eski kulübüyle anılmaya başlamıştı. Dün gece resmi olarak birçok İngiliz kaynağı tarafından bu haber doğrulandı. Siyah beyazlı ekibin, Joe Kinnear’ın kalp ameliyatı geçirmesi ile doğan teknik direktörlük boşluğunu, eski golcüleri Alan Shearer ile doldurmakta karar kıldığı bildiriliyor.

İddialara göre, başkan Chris Hughton, çok yüksek ihtimalle lig sonuna kadar Shearer’i teknik direktörlük görevine getirecek. 38 yaşındaki eski efsane, taraftarların da istediği isim.

Alan Shearer, futbolculuk kariyerinde geçirdiği 10 yıl boyunca 200’den fazla gol atarak Tyneside ekibinde takımın efsanesi olmuştu. Shearer’in şu ana kadar teknik direktörlük deneyimi yok. Newcastle United’in sahibi Mike Ashley, şu ana kadar bu konu ile ilgili yorum yapmadı.

Default Fabregas Giderse Gago !!

Kendisi kulübe bağlılığını defalarca kez belirtmesine ve kulüp de onu satmayacağını açıklamasına rağmen, Cesc Fabregas'ın geleceği hâlâ tam olarak netleşmiş değil.
    İspanyol gazetesi AS ise, Fabregas'ın Real Madrid'e olası bir transferi durumunda, Arsene Wenger'in takasta karşılık olarak Fernando Gago'yu isteyeceğini iddia ediyor.
    İngiltere'de çok sayıda hayranı olan Gago'nun, Arsenal'in oyun sistemine alışmakta güçlük çekmeyeceği ve doğrudan Fabregas'ın yerine monte edilebileceği düşünülüyor.
    Manchester City'nin de teklif götüreceği iddia edilen 22 yaşındaki oyuncunun, gelecek sezon Real Madrid'de yedekliğe mahkum olacağı tahmin ediliyor. Diarra'nın orta sahadaki etkili oyunu, Xabi Alonso'nun olası transferi, Gago'yu gitmeye zorlayacaktır.

Goal

Gago = Fabregas yani ?

Güler geçerim ben bu habere..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Gago = Fabregas yani ?

Güler geçerim ben bu habere..
    doğru söylüyorsun dolduramaz bncede ...

Default City'de Dünyanın En İyisi Olurum

Manchester City’nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Robinho, sürekli oynaması durumunda dünyanın en iyi oyuncusu olacağına inandığını ifade etti.

Eski takımı Real Madrid’de sürekli oynayamadığı için kendisini yeterli performansı sergileyemediğini belirten Brezilyalı yıldız, Premier Lig’de sürekli oynayarak dünyanın en iyisi olacağına inandığını ifade etti:
    “Real Madrid’de oynamak benim için artı oldu. Orada oynama fırsatı yakalamak kariyerim için önemli bir dönüm noktasıydı. Ama o kadroda dünyanın en iyi oyuncusu hedefime yaklaşmam mümkün değildi. Bu yüzden Real Madrid’den ayrıldı”
    Real Madrid'de kadroya giremediği için yakınmaya devam eden Robinho, “İlk onbirde oynayabilecek kaliteye sahiptim. Ama sürekli olarak takımda yer bulamıyordum. Ama Manchester City’de sürekli oynama fırsatı buluyorum. Hedeflerimi burada gerçekleştireceğime inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.
    Brezilyalı yıldız, Premier Lig’de gol krallığı yarışında 2. sırada bulunsa da, sergilediği performansla eleştiriliyordu

Goal

Default Tottenham Yeni Stadını Dolduracağından Emin

Tottenham yeni stadı için ikinci görüşmesini tamamladı. Yeni stadın 58000 kişilik olacağı ve 2013/14 sezonunda kullanıma hazır hale geleceği belirtildi.

Şu an 36000 kişilik White Hart Lane Stadyumu’nda maçlarını oynayan Tottenham’ın başkanı Levy taraftarlarının yeni statlarını da dolduracaklarından emin.

Konuyla ilgili Sky Sports’a açıklamalarda bulunan başkan: “Bu sezon 25000 kişilik kombine sattık ve 22000 kişilikte bir bekleme listemiz var. Eminim yeni stadımız açılınca bu ilgi daha da artacak” dedi.

Goal

Real'de sürekli oynamıyor muydu ?

Hani ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Bence robinho Real den ayrılmayı kendine yediremiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Robinho "en iyi" olacak kapasiteye sahip değil ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gago çok büyük futbolcu ama ileride Fabregas'ın yaratıcılığına sahip değil Arsenal Fabregas'ın yerini Gago ile dolduramaz ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Arsenal Fabregas'ın yerini kolay kolay dolduramaz.Zaten doldurabilecek adamlar Barcelona'da

Gago inanılmaz yetenekli, kaliteli bir oyuncu. arsenalin oyun yapısına uyar, wengerin sevdiği tipte bir oyuncu.. fakat fabregas kadar iyi mi? bence hayır fabregası en az 2-3 sezon daha elinde tutarsa arsenal astronomik bir rakama satabilir. şimdi zamanı değil bence. fabregas gitmeden gagoyu da alabilirler bu da mükemmel olur.

Default Gerrard İle 2013'e Kadar...

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, kaptanı Steven Gerrard ile sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattı.

Liverpool'un başarılı kaptanı Steven Gerrard, 2011 yılına kadar olan mevcut sözleşmesini, 2 yıl daha uzatarak, kendisini 2013 yılına kadar kırmızılılara bağlayan sözleşmeyi kabul etti.

Uzun dönem planlarının içinde her zaman Gerrard'ın bulunduğunu her fırsatta ifade eden İspanyol teknik direktör Rafael Benitez de ''Bu kulübümüz için fantastik bir gelişme'' başlığıyla kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yaptı.

Benitez, Gerrard'ın bir kez daha Liverpool'a olan bağlılığını gösterdiğini ifade ederek, ''Çok kolay bir anlaşma oldu. Biz teklif ettik o da tamam dedi. Zaten Gerrard da burada kalmak istiyordu. Bu anlaşmanın bir başka anlamı ise birlikte Liverpool'u daha ileriye taşıyacağımız mesajının olmasıdır'' dedi.

Premier Lig'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Liverpool halen, lider Manchester United'ın bir puan gerisinde takibini sürdürüyor.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Taş yerinde ağırdır.Beklenen bir haber bu.

Liverpool Gerrard ile sonsuza kadar..

Default Fabregas Futbolu Özlemiş ..

Francesc Fabregas kendisini Manchester City maçına hazır hissettiğini ancak hala maça başlayıp başlayamayacağı konusunda tereddütler yaşadığını ve ikinci yarıda oyuna girebileceğini belirtti.

Fabregas kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada: “Kendimi oynamak için hazır hissediyorum. Ama eski performansımla oynayabilecekmiyim bilemiyorum” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda çok çalıştığını söyleyen İspanyol yıldız sözlerini: “İlk maçımda 90 dakikayı çıkartabilirmiyim emin değilim. Çünkü çok fazla maç eksiğim var. Ama oynasam da oynamasam da asıl önemli olan artık sakat olmamam. Tekrar futbolcu olduğum için çok mutluyum” diyerek sürdürdü.
    Sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup oldukları Manchester City ile ilgili olarak da Fabregas: “Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroları var. Umarım üç puanla ayrılan taraf biz oluruz. Ama dikkatli olmak zorundayız. Çünkü önümüzde sadece 8 maç kaldı. Bunların hepsi bizim için birer final olacak” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Goal

Default Chelsea, Maicon’u istiyor

Bir açıklama yapan Maicon’un menajeri Antonio Caliendo, Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin, Brezilyalı futbolcuyla ilgilendiğini açıkladı.

Bu haftanın başlarında İspanyol basınında çıkan haberlerde, Real Madrid’in Maicon’u kadrosuna katmak istediği belirtilmişti. Bu haberler üzerine İngiliz ekipleri de harekete geçti ve Brezilyalı oyuncu için menajer Caliendo’nun kapısını çalmaya başladılar.

Radio Kiss Kiss’e konuşan Caliendo, “Maicon ile ilgilenen Avrupa’dan birçok kulüp var. Chelsea de bunlardan birisi. Onlar dışında İngiltere’den en az üç takım daha vardır. Geçtiğimiz sezon Real Madrid de ilgilenmişti fakat Inter ile bir kontak kurduklarını zannetmiyorum” dedi.

Bu sene sergilediği performansla dikkatleri çeken oyuncu ile ilgili son kararı, kulübü Inter’in vermesi bekleniyor

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dani Alves'le birlikte en iyi iki sağ bekten biri.Tek başına kanadı kullanabiliyor.Manu'ya gitse daha iyi gibi.

Sergio Ramos'tan sonra bnce dünyanın en iyi 2. sağbeki

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Fulham'ı ezdiğimiz maçta 90+2'de Y.Benayoun'un attığı golle takibimizi sürdürüyoruz. Tam tamına 4 şutumuz direkten döndü maçta.

Şimdi Man.Utd.'ın A.Villa'ya puan kaybetmesini bekliyoruz ...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İnanılmaz goller kaçırdık ama yine kazanmasını bildik.Lideriz artık ManU'nun önündeyiz bu baskı yeter.

Arrow Phillips: “Kariyerimi City’de bitirmek istiyorum”

Büyük ümitlerle Chelsea’ye giden ancak bekleneni veremeyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, Manchester City’de ikinci baharını yaşıyor.

Chelsea’de yeteri kadar forma şansı bulamayan Wright-Phillips, 2008 yılında 9 milyon £ bonservis bedeliyle Manchester City’e transfer edildi.

Manchester’da ikinci baharını yaşayan orta saha oyuncusu, “Uzun süre burada kalacağımı düşünüyorum. Son kararı kulüp verecektir ama ben kariyerimi burada bitirmek istiyorum” dedi.

Mark Hughes’ın vazgeçemediği isimlerden biri olan Wright-Phillips, bu sezon 5 gol kaydedebildi. Başarılı orta saha oyuncusu, City’de sergilediği performans, İngiltere milli takımına da tekrar çağırıldı.

Goal

Mesaj Yetkileri