Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 325 / 422 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375 ... SonSon
9,721 ile 9,750 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Real Madrid A.Ş.

Real Madrid A.Ş.

94 milyon avroluk rekor bedelle Cristiano Ronaldo'yu sezon başında renklerine katan Real Madrid, Portekizli oyuncunun parasını çıkarttı !.. 'Beyaz Şimşekler'in şu ana kadar Ronaldo formalarından 100 milyon avro gelir elde ettiği bildirildi.
    Portekiz basını Real Madrid'in daha sözleşmesinin ilk yılında Ronaldo'nun bonservis bedeli parasını çıkarttığını öne sürdü. Haberde başkent Madrid'de bulunan Real Madrid Store'a her gün binlerce ziyaretçi akını olduğu ve dünyadaki tüm mağazalar ele alındığında en çok satılan ürünün Ronaldo formaları olduğuı belirtildi.

Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre şu ana kadar Portekizli yıldızın formalarından 100 milyon avro gelir elde edildi. Ayrıca İspanyol ekibin Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo ve David Beckham'da da aynı kozu oynadığı ancak Ronaldo formaları görülen ilginin rekor seviyede olduğu kaydedildi.

Real Madrid ayrıca oyuncusunun imaj hakları ve Nike, Castrol ve diğer sponsorluk gelirlerinin yarısına sahip..

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

belliydi zaten böyle olacağı resmen bedavaya oynatıyorlar adamı 13M€ maaş veriyolar ama 25-30M€ reklamlarından alıyorlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fabregas Xavi veya Iniesta oynamadığında Busquest'e kalmamak için alınıyor herhalde. Bir de iki-üç yıl sonra Xavi yaşlandığında Fabregas oraya geçecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fabregas transferine gereksiz denmesi cok ilginc olmus , fabregas xavi ile ayni kapasitede iniestadanda daha iyi bir oyuncudur benim gozumdeki ayrica iniesta ve xavi robor degiller tum maclarda oynasinlar , alirsa Barca cok iyi transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene transfer teklifi yapmama adına Arsenal ile sözleşmişler . 2011 sezonuna bir teflik ile gelecekler Muhtemelen Fabregas'ı 2 sene sonra Barca forması ile izleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eee zaten Florentino Perez'in olayı bu. Pepe'yi daha önceden 2 milyon €'ya alacakken almayıp sonra 30 milyon €'ya almıştı.

Del Piero_10 Misafir

Default CR9: "Barça umarım Espanyol karşısında puan bırakır"

El Clasico'da aldıkları mağlubiyete rağmen, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, zirve yarışından vazgeçmedikleri hususunda ısrarcı.

Marca'ya konuşan 94 milyon avroluk oyuncu, "Umarım Barcelona önümüzdeki haftalarda puan kaybeder. Espanyol'a bu konuda güveniyoruz" dedi.

Barcelona karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası inançlarını tamamen yitirmediklerini vurgulayan Ronaldo, "Zor gözüküyor ama son ana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Barcelona, bu akşam Espanyol karşısında kazanırsa, maç fazlasıyla Real Madrid ile arasındaki puan farkını 6'ya yükseltecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barcelona Real Madrid'i yendikten sonra şampiyonluğu çok zor kaptırır.Çok düşük bir ihtimal.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça önündeki bütün maçlarını %90 kazanacak güçte ancak Espanyol onlara ters gelen takım her an her şey olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

O zor biraz. Barcelona bundan sonra şampiyonluğu bırakmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bence de Barcelona artık bırakmaz gibi,ama belli de olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hakem resmen taraflı maç yönetti.bu kadar olamaz.bizim hakemlerimizin her yerinden öpüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Başka bişi istese olacakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Berabere bitti maç, şimdi yarın Valencia'yı yenmeye kaldı iş.

sakary Ali Misafir

real madrid kazansa bile puan farkı 1'e düşüyor.Barça bir daha puan kaybetmez.

Şom ağzını açma Ronaldo

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Dediğim gibi Espanyol Barça'ya ters gelen takım puan almaları normal olacaktı ve aldılar puan Barça'dan..Real kazanacaktır mutlaka..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu derbide kazanan çıkmadı bakalım yarın bizim derbi ne olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Real Madrid,Barca puan kaybettikten sonra kesinlikle 3 puanı alacaktır...
    Bizim derbide kazanan biziz Emre Abi Bobo atar Kartal Uçar

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Barca fren yaptı

Barca fren yaptı

Geçtiğimiz hafta Real Madrid'i deplasmanda yenen ve La Liga liderliğini ele geçiren Barcelona, 7 maçlık müthiş bir galibiyet serisinin ardından ezeli rakibi Espanyol karşısında durdu. 0-0 biten mücadele sonrası geçen haftanın kaybedeni Madrid, puan farkını 1'e indirme fırsatı yakaladı.

Yeni stadında ilk Barcelona derbisine çıkan Espanyol, mücadelenin ilk yarısında sahanın hakimi durumundaydı. Ancak çok önemli üç pozisyonda Valdes ve direği geçemeyince devre arasına 0-0 beraberlikle girildi. İkinci yarıya iyi başlayan ekip ise konuk Barca oldu. La Liga liderinin bu üstünlüğü ise 15 dakika sürdü. 61. dakikada Alves kırmızı kart görünce üstünlük tekrar ev sahibine geçti ama Espanyol da gol bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 bitti.

Böylece Barcelona, puanını 84'e çıkardı. Real Madrid, Valencia'yı yenerse farkı 1'e indirecek.

(Ligtv.com.tr)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kardeşim dün Ntv de idda programını izliyordum.. Adam dedi ki Barca'yı durdurabilecek şu andaki tek takım Espanyol'dur dedi... Ve öyle çıktı İdda oynadığımdan değil ama adama güvenim arttı
    Sentugo.

Del Piero_10 Misafir

Default Capello, Madrid'e doğru

İtalyan teknik adamın, Dünya Kupası'ndan sonra Real Madrid'in başına geçebileceği iddia edildi.

Şu an itibariyle İngiltere Milli Takımı'nın başında bulunan Fabio Capello'nun, Dünya Kupası'ndan sonra Real Madrid'i çalıştırabileceği konuşuluyor.

Sezona büyük umutlarla başlayan ancak Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final göremeyen, La Liga'da da şampiyonluk şansını oldukça zora sokan Real Madrid'in teknik direktör Manuel Pellegrini ile yollarını sezon sonunda ayırması bekleniyor.

Bu görev için daha önce de defalarca adı anılan Capello'ya yakın bir kaynağın açıklamalarına göre bu ihtimal de pek de zor değil. İngiliz The Sun gazetesine konuşan bu kişi, "Fabio şu anda tamamıyla Dünya Kupası'na konsantre olmuş durumda. Bu takımda çok büyük emeği var ve bu yaz bunun karşılığını almak istiyor. İngiltere ile olan sözleşmesi devam ettiği sürece Real'i düşüneceğini zannetmiyorum ama Dünya Kupası'ndan sonra ne olur bilemiyorum" şeklinde konuştu.

Capello'nun İngiliz Futbol Federasyonu ile olan anlaşması 2012'de sona eriyor ancak sözleşmede bulunan bir maddeye göre İtalyan teknik adam, istediği takdirde Dünya Kupası'ndan sonra görevinden ayrılma hakkına sahip.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar gurursuz değildir umarım. Şampiyon yaptığı halde kovuldu takımdan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Capello'nun kovulduğu yere döneceğini sanmıyorum kendi istifa etseydi olabilir derdim ama o kadar gurursuz olduğunu sanmıyorum...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gerçekten de o kadar gurursuz değildir...Şampiyon yaptığı halde kovuldu Madrid'den,geri dönmez...
    Ayrıca Real'in Pellegrini'yi yollama sevdasına inanamıyorum,devam ederse Pellegrini,bu takım seneye coşar ama...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Capello bence de kabul etmez ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

unuttuğumuz birşey var. Capello'yu şuanki yönetim kovmadı. Ramon Calderon yönetiminde kovulmuştu. bence bu transferin %49 olabilirliği var bana göre.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

papaz her gün pilav yemez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    unuttuğumuz birşey var. Capello'yu şuanki yönetim kovmadı. Ramon Calderon yönetiminde kovulmuştu. bence bu transferin %49 olabilirliği var bana göre.
    Yüzdeyi nasıl hesapladın Umut? Tuncay %60 Fenerbahçe'de konusuna yollatırım bu mesajını..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence masa başı bi haber.. Yorum yapmaya bile lüzum yok..

Mesaj Yetkileri