Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 327 / 422 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377 ... SonSon
9,781 ile 9,810 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evra'yı alabilirlerse mükemmel bir iş başarmış olurlar.Şu anda bence Dünya'nın en formda sol beki Evra.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default "Kartı Busquets'e göstermedim"

Hakem Vitienes, tartışmanın gerçekleştiği 80. dakikada Villarrealli futbolcu Llorente'ye centilmenliğe aykırı hareketinden ötürü sarı kart gösterdiğini belirtti.

NTV Spor
    Güncelleme: 12:45 TSİ 02 Mayıs. 2010 Pazar
    La Liga'da Real Madrid ile şampiyonluk mücadelesi veren Barcelona, haftayı Villarreal deplasmanında geçirdi. 4-1 Barcelona'nın üstünlüğüyle sona eren maça Messi'nin attığı gollerden çok hakem Teixeire Vitienes'in kime gösterdiği belli olmayan sarı kartı damga vurdu.

Barcelona'nın Villarreal'i deplasmanda 4-1 yendiği maçta konuk ekibin orta saha oyuncusu Sergio Busquets, 63. dakikada topu elle kestiği gerekçesiyle hakem Teixeira Vitienes tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
    Barcelona teknik direktörü Pep Guardıola, takımı 3-1 öndeyken 82. dakikada Busquets - Yaya Toure değişikliğine gitti. Dördüncü hakemin değişiklik işsaretinin ardından ağır hareketlerle saha kenarına yönelen Busquets, Villarrealli oyuncu Llorente'nin tepkisiyle karşılaştı.
    İki futbolcu itişirken, hakem Vitienes'in sarı kartını çıkardığı görüldü. Televizyon görüntülerinde sarı kartın Busquets için çıktığı zannedildi ve genç futbolcunun kırmızı kartla oyun dışında kalması gerektiği beklentisi oluştu. Vitienes kırmızı kartını çıkartmazken Busquets'in yerine Yaya Youre'nin girmesiyle Barcelona'nın oyuna 11 kişi devam etmesi kural hatası iddialarını beraberinde getirdi.

Yalnızca televizyon başında değil her iki takım teknik direktörü dahil statta da bulunan bir çok kişi Busquets'in ikinci sarı kartı gördüğünü düşünürken, hakem Vitiennes'in maç raporu tartışmalara son noktayı koydu.
    Hakem Vitienes, tartışmanın gerçekleştiği 80. dakikada Villarrealli futbolcu Llorente'ye centilmenliğe aykırı hareketinden ötürü sarı kart gösterdiğini belirtti.

Del Piero_10 Misafir

Default Di Maria, Real Madrid'de

Real Madrid, Benfica'nın Arjantinli yıldızının transferinde sona çok yaklaştı.

Ole gazetesinin haberine göre, Real Madrid, Benfica'dan Angel Di Maria'nın transferini tamamen bitirdi.

22 yaşındaki oyuncu, kırmızı beyazlı formayla harika bi performans sergilediği ve 11 asist yaptığı sezonda, Avrupa'nın önemli kulüplerinin transfer gündemine girmeyi başarmıştı.

Chelsea ve Manchester City'nin de takip ettiği bilinen Di Maria'nın, 34.5 milyon avroluk bir bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olduğu iddia ediliyor.

2007'de Rosario Central'dan 8 milyon avroya transfer edilen Di Maria'nın ayrılacağına dair söylentiler, Benfica'nın Boca Juniors'dan Nicolas Gaitan'ı transfer ettiğini resmen açıklamasıyla artmıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

çok büyük bir meblağ. porto'dan sonra benfica da dışa pazarlama işini kavradı. bir de biz yapabilsek şu işi.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beğenmiyorum nedense ben bu di maria'yı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real yine coşmuş Çok iyi transfer bana kalırsa İki kanata da transfer ihtiyacı vardı . Şimdi hedef sol bek sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Laporta: "Baskı Real Madrid'in üzerinde"

Maç fazlasıyla Real Madrid arasındaki puan farkını 4'e yükselten Barcelona'da, başkan Joan Laporta'nın keyfi yerinde.

Tenerife'i Nou Camp'ta yenerek, 36. maçının sonunda ezeli rakibi Real Madrid ile arasındaki farkı maç fazlasıyla 4'e yükselten Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, Real Madrid'in üzerinde büyük bir baskı oluşturduklarını söyledi.

Katalan ekibinin en yakın takipçisi olan Los Galacticos, bugün deplasmanda Mallorca ile karşılaşacak.

Barcelona'nın hafta sonu oynayacağı Sevilla maçının çok kritik olduğunu bildiğini belirten Laporta, "Ancak Mallorca bize çarşamba akşamı çok büyük bir mutluluk verebilir. Müthiş bir sezon geçirdiler ve Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi hak ediyorlar. Madrid'in işi çok zor" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Adamlar ne pazarlıyorlar oyuncularını be her yıl en az 50 m € alıyorlar bizde her yıl dünya harcanıyor.

City yönetimide Di Maria için teklif yapacakmış dün haberlerde öyle diyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben de gördüm. di maria ve david luiz için 75 milyon sterlin teklife hazırlanıyormuş city.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Birde City ş.l'ye katılırsa transfer bütçesi 200 milyon sterlin olacakmış sanırım.Duyunca bi an durdum ve arkasından hadi lan.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bencede çok zor hafta sonu galibiyet aldılar ama malubiyette olabilirdi ve ben oyuncularda bir baskı hissettim.Ama Barca tecrübesiyle bu baskıdan rahatlıkla kurtulacak düzeye erişmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Di Maria son zamanların en iyi sol kanatlarından biri... Real' in sol kanadına ilaç gibi gelecektir. Defansif yönü çok zayıf ama topla inanılmaz etkili bir adam... Felç edemeyeceği sağ kanat yok gibi bir şey...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Di Maria uzun ve teknik oyuncular kategorisinde çok sevdiğim bir oyuncu. Kanatta da oynayabiliyor olması muazzam.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Cok iyi transfer olur begendigim bir oyuncu Di Maria..Faydali olur Madrid'e..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

City David Luiz ve Di Maria ikilisine 75 milyon sterlin gibi bir servet ayırmış. Büyük çekişme olur aralarında bu da Benfica'nın işine gelir tabi fiyat artırırlar .. Ama bence Premier Lig'i kaldıramayabilir Di Maria

Del Piero_10 Misafir

İş oyuncuyu iknaya geldiğinde kimsenin City'yi Real'e tercih edeceğini sanmıyorum.

sakary Ali Misafir

Di Maria'yı olimpiyatlarda izlemiştim gerçekten çok iyi bir oyuncu.Sevdiğim bir oyuncu.Real Madrid'e gitmesini istemem

Nesil
    2006
    Yer
    11

Madrid'in transfer politikasına hayranım.25 milyona Robbeni gönder, 34 milyona Di Maria'yı al.Budur.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyunda hep aldığım bir oyuncu. Gerçekte izlemedim ama iyi oyuncu sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok iyi bir oyuncu Di Maria...AML'ye ilaç gibi gelir Real'de.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Belli olmaz bu işler...Ama Barca 1 adım önde gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Madrid'in transfer politikasına hayranım.25 milyona Robbeni gönder, 34 milyona Di Maria'yı al.Budur.
    Kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen Samet, Robben gibi adam varken onu ellerinde tutmayıp yolladılar. Şimdi Di Maria gelecek Marcelo gidecek. Sonraki sene 20 milyon € daha verip Vargas'ı alırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Real yine kazandı.Hafta sonu neler olacak hep birlikte göreceğiz.Barca'nın ensesindeyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ronaldo resmen tek başına tutuyor takımı Şampiyonluk yarışında...Artık tüm Real Madrid'liler Şampiyonlar ligi için Barcelona'yı yenmek zorunda olan Sevilla'nın kazanmasını bekleyecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Default Ramos: "Ronaldo, Messi'den daha iyi"

Real Madrid'in milli savunmacısı, eski takımının bu hafta sonu Barcelona'dan puan alabileceğine inanıyor.

Real Madrid'in savunma oyuncusu Sergio Ramos, eski takımı Sevilla'nın bu hafta sonu Barcelona'dan puan alarak kendilerine büyük bir iyilik yapacağına inandığını söyledi.

İki takımın da 90 puanı geçtiğini hatırlatan Ramos, AS'a "Sevilla'da birçok oyuncuyla görüşüyorum. Eğer başarıp Barcelona'dan puan alabilirlerse bu bizim için muhteşem olur. İki takım da 90 puanı geçti. Bu saatten sonra şampiyon olamayan takım büyük bir yıkım yaşayacak" diye konuştu.

"Ronaldo daha iyi"

Son olarak Messi-Ronaldo tartışmasına dahil olan ve Portekizli yıldızın dünyanın en iyisi olduğuna inandığını söyleyen Ramos, "Ronaldo dünyanın en iyisi. O bizimle olduğu için çok şanslıyız. Onu Madrid'de oynadığı için tercih etmiyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Resmen yağ yapmış ya. Ramos'un yerinde olsam Iniesta derdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Messi'den korktuğunu Onu tutmanın mümkün olmadığını söylememiş miydi Arsenal Barca maçı sonrası

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şimdi Lakers'ta forma giyen bir oyuncu hangi cesaretle "LeBron James Kobe'den daha iyi" diyebilir veya tam tersi?...

Galatasaraylı bir oyuncunun "Alex bence Arda Turan'dan daha önemli bir isim" yahut Fenerbahçeli bir oyuncunun "Arda Turan'ı Alex'e tercih ederim; o daha iyi" demesi ne kadar mümkün?

Bu tür beyanları ciddiye almıyorum... "Doğru süylüyor-yanlış söylüyor" tartışmasında değilim... Ciddiye almıyorum.. Velev ki söylediği doğru olsun; yine ciddiye almıyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Real Madrid Dzeko'da kararlı

Real Madrid Dzeko'da kararlı

Wolfsburg'un yıldızı için birçok takım teklif yaparken mor-beyazlıların oyuncu için herkesten yüksek bir teklif verileceği iddia edildi.

İspanyol devi Real Madrid, Alman gazetesi Merkur'e göre Wolfsburg'un golcüsü Edin Dzeko'yu bu yaz kadrosuna katacak. Bosnalı milli oyuncu için Serie A ekibi Milan'da devrede,ancak Madrid ekibinin herkesten fazla ödemeye hazır oldukları iddia edildi.

Dzeko'nun aynı zamanda Chelsea, Manchester City ve Bayern Münih gibi önemli ekiplerle de görüştüğü ancak Real Madrid'in bu yarışta daha önde olduğu öğrenildi. Genel Direktör Jorge Valdano'nun oyuncu ile görüştüğü, yakın zamanda anlaşacağı da belirtilirken; sözleşmesinde 31 Mayıs 2010'a kadar 40 milyon avro karşılığında serbest kalır maddesi bulunan oyuncu için Alman ekibinin gelen tekliflere sıcak bakacağı da belirtiliyor.

--------------------------------------------------------------------

Sürekli bir hucum oyuncusu çılgınlığı nedir bu anlamadım.

Mesaj Yetkileri