Sayfa 327 / 578 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
9,781 ile 9,810 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    ayrıca bilgi için teşekkür ederim .Unutmuştum
    Rica ederim, ben de çok hakim değilim ama Galatasaray olunca işin içinde bir de merak faktörü devreye girdi, ne bulursam okudum.
    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    %55 şirkette, % 45 hissedarlarda.

Kulüp, hissesi oranında katılım yapmak zorunda olduğundan bu arttırımın %55'ini yatırması gerekecek. %300 sermaye arttırımı talebi vardı.

Önceki şekilde olmayacak. Arada çok fark var. Şuna hayır diyemem.

55 lira yatırıp, 45 lira almak demek. Kasada bu kadar nakit para yoksa 55 lira yatırabilmen için 55 lira borç çekmen lazım. 55 lira borç olur faizle 60 lira. 60 lirayı 45 lira ile kapatmaya çalış.
    Bu şekilde olursa akıl işi olmuyor bu durum kulüp açısından, bakalım nasıl olacak.

1. arttırım için benim okuduklarımdan çıkardıklarım, GS loca ve vip koltukları 16 yıllığına Denizbank'a satıyor, karşılığında da 125 milyon dolar, yani 220 milyon TL diyebiliriz yuvarlak hesap;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=184729

Bunu da sermaye arttırımında kullanıyor. Bu nasıl hiçbir şey koymamak oluyor ben bunu çözemiyorum bir türlü.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Rica ederim, ben de çok hakim değilim ama Galatasaray olunca işin içinde bir de merak faktörü devreye girdi, ne bulursam okudum.

Bu şekilde olursa akıl işi olmuyor bu durum kulüp açısından, bakalım nasıl olacak.

1. arttırım için benim okuduklarımdan çıkardıklarım, GS loca ve vip koltukları 16 yıllığına Denizbank'a satıyor, karşılığında da 125 milyon dolar, yani 220 milyon TL diyebiliriz yuvarlak hesap;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=184729

Bunu da sermaye arttırımında kullanıyor. Bu nasıl hiçbir şey koymamak oluyor ben bunu çözemiyorum bir türlü.
    Buradan Denizbank'a satış çıkartamadım. "Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ("Deniz Yatırım")tarafından hazırlanıp sunulan" ifadesi var sadece.

Dernek ve AŞ arasındaki bir işlem bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Denizbanka satılmamış, Denizbank tarafından değer tespiti yapılmış gibi anladım ben de.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Başka bir bildirim daha mı var bilmiyorum, araştırmak lazım. Söz konusu loca ve vip koltukları denizbank satıyor ve işletiyor ama bunu biliyorum. Daha önce de konuşuldu, bahsedilmişti bu mevzudan, sanıyorum Ömer abi yazmıştı.

Neyse küçük yatırımcı mı haklı, kulüp mü haklı dava sonucu çıkar ortaya. Katakulli varsa da Ünal Aysal ettiğini çeksin daha diyecek bir şey yok bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evet satışları Denizbank yapıyor hep reklamlarda falan çıktı.

Örneklerden birisi;

http://www.denizbank.com/kampanyalar...eniz-club.aspx
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beyler konu ne

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Buradan Denizbank'a satış çıkartamadım. "Deniz Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. ("Deniz Yatırım")tarafından hazırlanıp sunulan" ifadesi var sadece.

Dernek ve AŞ arasındaki bir işlem bu.
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Başka bir bildirim daha mı var bilmiyorum, araştırmak lazım. Söz konusu loca ve vip koltukları denizbank satıyor ve işletiyor ama bunu biliyorum. Daha önce de konuşuldu, bahsedilmişti bu mevzudan, sanıyorum Ömer abi yazmıştı.

Neyse küçük yatırımcı mı haklı, kulüp mü haklı dava sonucu çıkar ortaya. Katakulli varsa da Ünal Aysal ettiğini çeksin daha diyecek bir şey yok bence.
    Bu konun ile ilgili ben bilgi vermiştim önceki sayfalarda. Hatta hangi tribünlerin olduğunu da.

Yapılan sermaye artışı etik olmayabilir ama usulsüzlük olduğunu zannetmiyorum. Yasal olarak bir engel çıkmaz bence. Engel çıkması için yatırımcılar, yöneticiler ve SPK'dan bir yetkilinin bu yönde bir beklentiyle sermaye artışı yaptıklarının tespit edilmesi gerekmektedir diye biliyorum. Ancak bu durumda usulsüzlük olur ve ceza verilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Store gelirleri git gide katlanıyor.Bende en kısa zamanda Drogba yada Sneijder formamı alıcağım.

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313445SXQ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.youtube.com/watch?v=8IT8U1bqt-4

Sasa ilic...

Necati ne top oynuyormuş ayrıca arkadaş o ne kıvraklık ne çalımlar ne paslar?

edit: Allah allah bir türlü ufak pencere şeklinde ekleyemedim..
    Last edited by Redrum : 02.Şubat.2013 at 16:57

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

='den sonraki kısmı kopyalarsan oluyor.

Video güzel de, arka plandaki müzik felaket.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlic geçen gün röportajında menejerlerin oyununa geldim,Galatasaray'dan ayrılmak en büyük pişmanlığım felan demişti.İyide oyuncuydu.Devam etse belki hatırı sayılır yabancılarımızdan olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İlla kanatlı oynamak zorunda mıyız? Olmuyorsa zorlamanın ne alemi var? Yaparsın WBR,WBL'li taktiği, verirsin 3'lü göbeğin önüne Sneijder'i olur biter. Amrabat filan oynamasın artık abi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim Turk futbolculardaki aşağılık kompleksi beni öldürüyor. Sneijder ve Drogba transferinden sonra herkes yapamayacagi isler deniyor.umarım elano'ya yapilanlar Sneijder ve Drogba'ya yapilmaz.Neyse ki takimimizda artik Arda Turan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalan 14 maçın 8'i içerde, 6'sı deplasman. İçerde 20-21 puan almamız gerekiyor, deplasmanda da minimum 9 puan. Bu sene şampiyon takım 70'in altında kalacak gibi. Schalke maçları da çok etkileyecek gidişatı, turu geçersek şampiyonluk şansımız azalır bence, elenirsek tamamen lige odaklanırız. Ligde rakiplerin de iyi olmaması hoca dahil konsantrasyon sorunu yaratıyor, rehavet var, büyük maçlarda daha iyiyiz. Saçma sapan çok puan kaybı yaptık daha da olacak gibi.

Oyuncu bazında çok ciddi sıkıntılar var, başta Emre Çolak olmak üzere, Amrabat, Engin, Aydın bunların sağlam kesik yemesi lazım. Sneijder'ın hazır olmayan hali bu oyunculardan daha çok katkı verecek gibi gözüküyor. Drogba da geldiği zaman hem hücum da hem de yan top savunmamıza katkı sağlayacaktır. Yarın elense fildişi çok iyi olacak.

Burak Yılmaz her maç 11 oynayacak diye bir kural yok, ama biz savunma arkasına adam kaçırmaya çalışıyorsak o kaçan adam Elmander değil, Burak olmalı. Hamit takıma dönecek, hem dinlenmiş oldu. Onun önemini pek çok kişi anlamıştır diye düşünüyorum. Bir diğer oyuncu da Melo, takım savunmasında kilit oyunculardan. Yönetim tahkime iyi bir savunma yapmalı ve Antalya maçında sahada olmalı Melo. Antalya demişken, bir haylı cezalı ve sakat oyuncuları var. Arena'da konuk edeceğiz haftaya, 3 puan almamız gerekiyor muhakkak.

Fatih Terim bugünkü maçın analizini iyi yapar, dersler çıkarırsa Schalke maçı öncesinde 6 puan almak zor değil.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

6-7 Şubat gibi bir hazırlık maçı yapmalıyız.Bugün'de Fildişi elenirse hem Sneijder hem Drogba beraber çıkarlar maça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İdeal kadro tahminleriniz nedir arkadaşlar ben kafamda net bir kadro kuramıyorum. Yani kursam bile hocanın uygulamayacagını bildiğimden havada kalıyor.. Sizler ne düşünüyorsunuz ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Benim kafamda 4-3-1-2 gibi bir diziliş var.

-----------------------------------------------Muslera-----------------------------------------------
    ------------------------------------Semih----------------Dany-------------------------------------
    Eboue-----------------------------------------------------------------------------------------Riera
    -------------------------------Hamit---------Yekta--------Selçuk--------------------------------
    ----------------------------------------------Sneijder-----------------------------------------------
    ----------------------------------Burak-------------------Drogba----------------------------------

Yabancı kontenjanından dolayı Melo'yu yedek bıraktım. Dany yerine Hakan Balta'yı yazıp Yekta'nın yerine Melo'yu koyarsak da çok bir fark olacağını sanmıyorum. Keşke bir Türk stoper alsaydık.

Bir de seneye Dany, Amrabat, Engin, Çağlar, Ufuk gibi oyuncuların gitmesi gerek. Bu oyuncular Galatasaray'da oynayacak kapasitede değil. Aydın'ı yazmıyorum, yabancı kontenjanından dolayı rotasyonda işe yarayabilir o.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Dany bence oynayabilir seneye de en azından Dany'den iyi birini alırsak güzel yedek olur.Dengesiz falan ama oynar yani

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben olsam kesinlikle şöyle bir 11 ve diziliş yapardım;

........................muslera................... ........

...........semih................danny............. ....

eboue.................melo.......................r iera

..............hamit................selçuk......... ........

.......................sneijder................... .......

...............Drogba.............Burak........... ....

takımdaki kanatların hiçbirine güvenim kalmadı.bu sezon böyle devam etmek lazım.zaten eboue ve riera hücum etmeyi seven bek oyuncuları. melo onlar çıktıgında arkayı toplar...drogba gelene kadar elmander oynar SC'de..
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bizim için en iyi diziliş 4-3-1-2 olsa bile Fatih Hoca 4-2-3-1 yapacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hocanın dün Sneijder + 2 forvet fazla olur açıklamasından sonra 4-3-1-2 benim kafamda iptal oldu.

4-2-3-1 ilk tercih olacak gibi tam kadro olduğumuzda. Kale zaten tamam, beklerden Eboue'yi kesiyorum, Sabri - Eboue ve Riera - Balta kıyasında Eboue'yi keserim, Sabri vasat, Balta felaket çünkü.

Orta ikili Selçuk & Melo. Öndeki 3'lü maçına göre değişir, ortada Sneijder ve önünde Drogba banko. Sağa Hamit veya Burak, sola da Amrabat, Emre, Umut 3'lüsünden birini koyabilir hoca. Umut Milli Takım'da benzer pozisyonda oynadı, mücadeleci bir oyuncu savunmaya da yardım edebilir.

Şu anda tam kadro değiliz, eksikler ve cezalı Melo'dan dolayı Antalya maçında 4-2-3-1 taktiğinde;

Muslera - Eboue, Semih, Dany, Riera - Hamit, Selçuk - Burak, Sneijder, Umut - Elmander şeklinde çıksak hiç fena olmaz gibi ama hoca bunu yapar mı pek emin değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Emre 4-2-3-1 de denenmeli abi.Paslaşmayı iyi yapıyor,Sneijder'de pası seven bir oyuncu.Sneijder ile uyumlu bir oyun sergilerse Emre'nin de performansı artacaktır.Zaten bunu demesemde olur çünkü Fatih Hoca sol da yine Emre'yi dener.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maalesef Emre'den kurtuluş yok. Türk ve sol ayaklı, ayrıca genç oyuncu. Bunların kaymağını yemeye devam edecek. Emre, Aydın, Engin falan hiç oynamasın istiyorum ama bu sefer de yabancı kontenjanı sorunu var. Sezon sonu kadroda direk oynayabilecek 2 iyi Türk oyuncu bulmamız lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne diyeyim ki abi sorunlu olan yere transfer yapıyoruz sorunsuz yer sorun çıkartıyor o sorunsuz yerin problemini düzeltemeden transfer yaptığımız mevki yine sorun çıkartıyor ve hala -Fenerbahçe'nin kazandığını öngörüyorum- 2. ile aramızda 3 puan var.Artık kritik bir döneme giriyoruz.Seri galibiyetler almazsak sonumuz Trabzonspor'a benzer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyonluğu derbiler belirleyecek gibi duruyor, diğer büyüklerle yaptığımız 17 maçta 1 kez yenildik sadece bu önemli bir istatistik. Takımın ve hocanın motivasyonu farklı oluyor derbilerde. İsterim ki iş son 2 maça kalmasın, 33. haftaya şampiyon girelim ama bu performans ile çok zor. Rakiplerin kendi arasında oynayacakları maçlardan beraberlik beklememiz lazım veya puanı düşük olanın kazanmasını. Çünkü bizim seri yapacakmış gibi görüntümüz yok, geçen sene bir ara gol bile yememiştik 4-5 maç. Gol yememe serisi bittiğinde yine kazanmıştık ama tüh ya gol yedik diye hayıflandığımı hatırlıyorum. Bu sene yemediğimiz maç yok. Schalke'yi elersek iyice düşecek şansımız içten içe elenmemizi istemeye başladım çünkü şampiyonluk çok önemli bu sene.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aydın'ı dün bi tek ben mi beğendim yahu. Önceki maçlarına göre gayet aktif ve iyiydi. Hâlâ yeterli değil fakat iyiydi yani
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bir Drogba ile Sneijder kadroya otursun da öyle konuşalım abi.Çünkü bu maçta Melo ve Hamit'in yokluğuyla bile 4 yıldır yenildiğimiz Bursa deplasmanından puan aldık.Bu önemli bir puan kaybı gibi gözükebilir ancak olumlu yönden bakarsak bu oyun ve eksik kadro ile gayet güzel bir maç oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://live.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ313579SXQ

140 milyon lira kredi çekecekmişiz.Büyük bir adım gibi gözüküyor,riskli bir iş ancak başarılı olunursa kulübün sırtı bir daha yere gelmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

geçen seneyi unutmayin engin sampiyonlugun buyuk mimarlarindan biri bu yil kotu olmasinin sebebi 11 maç oynamadi el insaf biraz sabir. ben melo-elmander-muslera-ujfalusi-aydin-çaglar-baros. yollanmasi tarafindayim

muslerayi iyi paraya satip sinan bolat"i almaliyiz kaleyi turklestirmeliyiz. umut-drogba-burak forvette yeterlidir bize. melo yerine gokhan inler olabilir turk kontenjani acisindan yada alper potuk. defansada saglam bir yabanci alirsak guzel olur.

4-2-3-1 taraftariyim bende.

muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Selcuk

Burak-Sneijder-Amrabat

Drogba

avrupada boyle tr"de ise amrabati kesip emre olabilir.

he bide spor medyasi hep galatasarayli derlerdi spor medyasi mudurleri.

UĞUR VARDAN – RADİKAL : GALATASARAY
    AYDIN BAYRAM – STAR : BEŞİKTAŞ
    MEHMET ARSLAN – HÜRRİYET : FENERBAHÇE
    HALİL ÖZER – HABERTÜRK : FENERBAHÇE
    AHMET KONANÇ – BUGÜN GAZETESİ : FENERBAHÇE
    HAKAN YAŞAR – AKŞAM : FENERBAHÇE
    CAN UYGUÇ – POSTA : FENERBAHÇE
    ZEKİ UZUNDURUKAN – FOTOMAÇ : TRABZONSPOR
    TUNÇ ÖZGEN – TAKVİM : FENERBAHÇE
    ARİF KIZILYALIN – CUMHURİYET : GALATASARAY
    İBRAHİM SETEN – VATAN : FENERBAHÇE
    MURAT ÖZBOSTAN – SABAH : TRABZONSPOR
    GÖKMEN ÖZDEMİR – AMK : GALATASARAY
    CEM ŞENGÜL – MİLLİYET : FENERBAHÇE
    SADIK SÖZTUTAN – TÜRKİYE : TRABZONSPOR
    NECİL ÜLGEN – FANATİK : FENERBAHÇE
    TEMEL YİRMİBEŞOĞLU – ZAMAN : BEŞİKTAŞ
    YENİ ŞAFAK – AHMET BIYIKLI : FENERBAHÇE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nijerya,Fildişi önünde ilk yarıyı önde kapadı.Elenseler nede güzel olurdu.

Mesaj Yetkileri