Sayfa 329 / 896 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
9,841 ile 9,870 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gyan eğer forvete alınırsa Stoch ve Dia'nın bu seneki emeklerine yazık olur. Gyan çünkü bitiricilik hariç herşeyi yapan bir oyuncu. Umarım bu hataya düşmezler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gyan zaten dk'da kac gol atmıstı 4 mü ne 3ü yada 2 si penaltıdan bence vasat bir santrafor .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bize bir Tanju, Jardel vs. lazım. O top o çizgiden geçecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Öyle bi forvet var Forlan , eger adamın önü açıksa %100 gol var mı ötesi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Dia ne ? Gelmez denilen yıldız mı ? Yoksa bu şehre yağacak olan yıldız mı ? Bu adam istediği kadar yetenekli olsun; söz verilen adam değil.
    Katılmamak elde değil.

Hayırlı olsun öncelikle transferimiz, ancak bana göre hayal kırıklığı yarattı. Beklentiler Krasic, Hazard veya basında adı çıkmamış yıldız bir futbolcu iken Issiar Dia'nın ismi heyecan yaratmadı bende açıkçası.

Üstelik Kazım, Özer, Topuz, Deivid gibi sağ kanat oynayabilecek adamların olduğu bölgeye "gereksiz" bir transfer olduğu düşüncesindeyim. Ön liberoya yabancı kontenjanı harcansa daha iyi olurdu.

Kocaman'ın aklındaki orta saha Stoch, Emre, Topuz, Dia gibi görünüyor.

Brezilyalı olmaması beni sevindirdi transferin. Tek sevindiğim yanı bu. Hırslı bir Afrikalı futbolcu olması elle tutulur yanı, onun dışında oyuncuyu hiç izlemedim.

Forvete de Gyan alınacak büyük ihtimal ki o da hayal kırıklığı yaratacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dia'nın birkaç videosunu izledim de topla çok süratli ve oyunu okuyabilen bir oyuncu bana göre. Teknik olarak zaafları var ama topu hızlıca çekebildiği için bu da pek sorun teşkil etmiyor. Bence bu oyuncunun tek sorunu kısa boyu olacaktır kendisine atılan uzun toplara karşı. Fenerbahçe'nin Keita'sı olacak potansiyelde bir kişi bence kendisi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

mesaj kontrol. bittiğinde tekrar açılacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

uygunsuz mesajlar silinip, gerekenler yapılmıştır.

olayı uzatmamanızı rica ediyorum.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o kadar uzun mesaj yazmıştım yalan oldu yazdım this thread is not available gibi birşey dedi sinir oldum

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o konuda rahatsızlık verdiğimiz için ayrıca özür dileriz konuyu kapatmayı bizler de istemezdik.

konu kaldığı yerden devam edebilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch geldiğinde de demiştim, Fenerbahçe kendisinden beklenmeyecek transferler yapıyor, ben hatırlamıyorum bu kadar genç oyuncu transferini, Brezilya'dan genç diye gelenler bile 25 yaş üstü oluyordu.

Bu sene 2 tane genç yabancı alındı. Ayrıca bu kadroda topu alıp hızla rakibe çalım atarak gidebilecek kaç oyuncu var? İşine gelirse, gününde olursa belki Kazım. Keita'yı sevmesem de, oyun tarzı olarak, ayağına topu aldığında Galatasaray'ı çok hızlı hücuma çıkarıyordu, işte bu tarz adamın eksikliğini biz yıllardır yaşıyoruz, Anelka'dan sonra böyle topu alıp rakibi ekarte ederek giden oyuncu olmamıştı.

Dia'yı Keita ve Anelka ile kıyaslamıyorum, yanlış anlaşılmasın, sadece oyun tarzı olarak söylüyorum ve bu transferle artık Deivid'in gidecek olmasına da ayrı bir sevindim.

Aykut Kocaman ile artık bu tür transferlere alışmak lazım, tabi ki gönül yıldız ister, yıldız alınlaıdır da, sürekli bu tarz transfer de bir yere kadar kabul edilir.

Mesela Krasic gelse, sanmıyorum yedek oturabileceğini ama Dia'nın forması garanti olmaz, Kazım performasını üst düzeyde tutarsa Dia yedek bile oturabilir.

Tabi kendisini de geliştirmesi gerekiyor, şu anki durumunu bilmiyoruz ama yerinde sayması bize fayda sağlamaz, mutlaka geliştirmeli.

Takıma dinamizm katacak oyuncu sayısının artması adına sevindiğim, basının gazıyla daha büyük isim beklentisine girenler adına da üzüldüğüm bir transfer oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu arada kazım kazımın durumu nedir ? Takımda kalacakmı kesin olarak ? yoksa yollanacak mı gelişi bile sessiz oldu fransadan durumu hakkındada haber yok.

Bence fenerbaçhe sadece santrafor ile kapatmamalı transferi. Bilica yerine avrupalı hatta mümkünse italyan bir savunmacı ve defansif ön libero almalı cristian yerine.

gideceklerde muhtemelen bu transferlerden sonra uğur boral , güiza, belki semih , ve kazım kazım olur diye düşünüyorum , stcoh sol kanat için düşünülüyor da olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kazım için Aykut Kocaman bugün, geçen sezona göre farklı olduğunu, bu şekilde devam ederse takımda kalacağıyla alakalı şeyler söyledi, Kazım'dan önce gönderilecek isim Deivid olur.

Uğur Boral takımda kalacaktır, Güiza zaten gidecek, Aykut Kocaman artık onu kadroda düşünmez. Semih eğer çok çalışırsa kadroda yer bulacaktır dedi.

Transfer bitmedi ayrıca, sadece yabancı transferi sona erdi çünkü 10 yabancı oldu şu anda takımda. Yerli transferi için de çalışmalar sürüyor.

İlerleyen günlerde takımdan gönderilecek isimler belli olacak, o duruma göre takviyeler yapılacak. Gönderilmesi kuvvetli isimler Güiza, Önder ve Deivid. Bilica gönderilirse yabancı defans, Cristian gönderilirse yabancı orta saha alınır yoksa sezona 9 yabancı ile gireriz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu arada 9 demişim ama Güiza ve Deivid ayrıldığında 8 yabancımız kalıyor. Tabi Güiza'nın lisansı çıkarıldı, muhtemelen ne olursa olsun satacağız durumu olmasın diye çıkarıldı lisans.

Aykut Kocaman'ın mutlaka takip ettiği genç oyuncular da vardır, kontenjan bu oyuncularla doldurulur mu bilmiyorum, bugün kimse de sormadı bu soruyu, kontenjanda açık olursa dha genç oyuncular alınacak mı diye?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben Devid ve Önder'i unutmuşum artık o yüzden aklıma bile gelmediler

Peki Abdülkadir Kayalı bu sene kadroda düşünülecekmi acaba serkan abi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

abdulkadir geçen sene devre arası ibb'ye 1.5 yıl kiralık verildi. bu sene kiralık oynayacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abdülkadir İBB'dde oynayacak bu sene.

Orta saha, sürekli pas yaptırmayı düşündüğü için hoca, Emre ve Mehmet şeklinde olabilir, Özer de girebilir bazen, lig için bu şekilde oynamak çoğu maçta sıkıntı yaratmayabilir, maçına göre Selçuk ve yabancı durumuna göre Cristian da şans bulabilir.

Tabi yerli transferi olarak da kaleci ve orta saha alınabilir diye düşünüyorum, Okan'ı gördükten sonra sağ beke transfer istemiyorum, transfer yapıp gelen adam yedek oturacağına Okan otursun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Konu dışı olduğu için herkesten özür diliyorum. Ancak buradan dile getirmediğimiz sürece yanlış anlaşılacaktır.

Bu alandaki amacımız birbirinizi linç etmekten çok tartışmanızı sağlamaktır. Bu anlamda tüm yöneticiler atılan mesajlar konusunda duyarlıdır. Tabi ki sizlerin şikayetleri de bizim daha hızlı işlem yapmamıza yardımcı olmaktadır. [Haklılık payı varsa].

Gerekli işlemler yapıldıktan sonra Tsi yönetimi tebrikler gibi mesajlar bırakılarak "nasıl ceza aldırdık" gibi izlenim uyandırmaya yada zafer kutlaması tavrına girmeye gerek yoktur. Bu cezalar sizlerin isteği doğrultusunda değil kurallara uyulmadığı için verilmektedir.

Bu konuya dikkat edilmediğinde gereken tekrar yapılacaktır.Bilinmesinde fayda var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Google.uk , Google.comtr , google.fr vs .bilimum google adreslerinden , wikipediadan ve bazı yazılar ve istatisliklerden araştırdım.

Eğer forvet oyuncusu ise, attığı gol gerçekten çok az , 10 tane falan gol atmış 2-3 senede toplam sanırım.

Ha eğer kanat oyuncusu ise bu sefer de yaptığı asistler çok az. Geçen sezon 7 asist yapmış sadece.

geçen seneki istatistiklerine bak. el insaf. 33 lig maçında 8 gol ve 7 assisti var.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/is...ler_43942.html

fm oynayan arkadaşların yakından tanımaları lazım. sağ açık oyuncusu. bir sağ açık oyuncusu için 8 gol 7 asist hiç fena bir rakam değil.

bu adam 23 yaşında ve gittikçe yükselen bir grafiği var. 19 yaşındayken 22 yaşındaki performansını beklemek doğru olmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ayrıca, transfer ücreti yüksek bulunmuş. yahu zaten adamın değeri 5 700 000 euro gösteriliyor. kaça gelebilirdi ki? ille eleştirmek için eleştiriyorsunuz. eleştirmeyin demiyorum, hobi olarak yine eleştirin. ben de eleştireyim. boyu kısa.

Transfer ücreti mesele değil, oyuncu 23 yaşında, bu sebeple normal. Stoch da 5.5 milyon Euro'ydu.

Eğer Dia ve Stoch transferlerili başarılı olursa, her ikisi ileride kulübe para kazandırabilir ve uzun vadede Fenerbahçe başarısı için kilit adamlar olabilir.

Bence herkesin en büyük hayal kırıklığı Dia'dan ziyade şu oldu, bana katılacağınızı düşünüyorum:

Bu kadar zaman beklendikten sonra Dia'nın gelmesi hayal kırıklığı yarattı. Çünkü kamp başladı, 3 hazırlık maçı oynandı ve kamp bitiyor neredeyse, ligin başlamasına 25 gün kalmış, Young Boys maçına 7-8 gün kalmış, bu kadar beklemişken DÜNYA YILDIZI transferi bekliyordum ben açıkçası. Yani Dia'yı biz Stoch'u aldığımız zamanlarda da alabilirdik. Ve Dia kampa katılır, takıma adaptasyonu sağlanırdı. Bu kadar gün beklemişken daha yıldız birinin gelmesi lazımdı. Belli ki işler yolunda gitmedi ve Krasic alınamadı. Ancak hiç değilse Senna ve Xabi transferleri gerçekleşmeyince Josico gibi 33 yaşındaki kötü bir futbolcu değil de 23 yaşında geleceği parlak, mücadeleci ve hırslı bir futbolcu alındı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

krasic dünya yıldızı değil. hazard olsa neyse de onu bile eleştiren çıkardı.

emin ol issiar dia, krasic'ten daha faydalı bir oyuncu olur. biraz düşündüm de, nazlı sarıkız fenerbahçe'yi hak etmiyordu. gelseydi de anelka gibi giderdi. anelka'dan faydalı olmazdı yani. ben dahil birçok taraftar çok sevinirdi, o ayrı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Egemen sana kısmen katılıyorum. Oyuncudan ziyade Fenerbahçe başkanlığı koltuğunda oturan Aziz Yıldırım'ın bizleri enayi yerine koyması benim çok zoruma gidiyor. Ne de olsa sallarım 3-5 yıldız gelecek diye alırım gazlarını sonra yola devam mantığı. Ha eğer transfer dönemi bitene kadar önemli bir yıldız gelirse başkana haksızlık etmişim derim. Ama şu saatten sonra sanmıyorum yıldız geleceğini; en fazla Gyan, Grafite ayarında adamlar gelir.

Dia ayarında bir kanat oyuncusu yerine Lugano'nun yanına bonservisi elinde Panathinaikos ile anlaşmak üzere olan Gallas alınamaz mıydı ? Veya Real Madrid'in 5 milyona satılığa çıkardığı Diarra Emre'nin yanına önlibero olarak alınamaz mıydı ? Krasic gibi bir kanat alırsan eyvallah, deriz ki sağ kanadı 2 gömlek üst seviyeye taşıdı. Dia eldeki Özer/Mehmet/Kazım üçlüsüne göre çok büyük fark yaratabilecek bir oyuncu mu ? Kontenjan kaplıyor, 7 m € gibi bir bonservis bedeli var ortada. Her ne kadar büyük takımlarda tutunamamış olsa da Quaresma gibi isim bazında tartışmasız bir oyuncunun 7.5 milyon, Cana gibi mevkisinde Fransa'da iyi iş çıkarmış, İngiltere'de başarılı olmuş bir oyuncunun 4.5 milyon olduğu ortamda Dia'ya verilen para benim gözümde ciddi bir paradır. Bu transfer hiçbir açıdan beni memnun etmedi. İnşallah başarılı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bilica'yı gönderip gallas'ı yine alırsın. baroni'yi gönderip diarra'yı yine alırsın. bunun dia'yla alakası ne?

kazım güvenilir bir oyuncu değil. mehmet topuz sağ kanatta çok verimli değil ki emre'nin yanında oynayacak gibi. özer de her yere alternatif bir isim. deivid'i falan hiç saymıyorum. kim ne derse desin nokta bir transfer oldu. stoch'tan sonra dribling yapan, adam geçen hızlı adamımız daha oldu. sadece kazım bu özelliklere uyuyor gibi. ona da bir sezon emanet edilmez. çok çalışsın yine dia'dan kapsın formayı.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bilica'yı gönderip gallas'ı yine alırsın. baroni'yi gönderip diarra'yı yine alırsın. bunun dia'yla alakası ne?

kazım güvenilir bir oyuncu değil. mehmet topuz sağ kanatta çok verimli değil ki emre'nin yanında oynayacak gibi. özer de her yere alternatif bir isim. deivid'i falan hiç saymıyorum. kim ne derse desin nokta bir transfer oldu. stoch'tan sonra dribling yapan, adam geçen hızlı adamımız daha oldu. sadece kazım bu özelliklere uyuyor gibi. ona da bir sezon emanet edilmez. çok çalışsın yine dia'dan kapsın formayı.
    Bu saatten sonra stopere yabancı transferi yapılmaz.

Lugano, Andre Santos, Dia, Stoch, Alex, Yabancı Forvet. Al sana 6 yabancı.

Gallas'ı veya Diarra'yı yedek mi bekleteceksin? Ya da 7 m Euro verdiğin Dia'yı mı kulübeye kitleyeceksin?

Ön liberoya "tartışmaya açık olmayan", forvete de aynı şekilde isimler alınmalıydı (hala alınmalı). Öncelik her iki kanat değil, ön libero ve stoper olmalıydı diye düşünüyorum. Zira sol kanatta Özer oynayabilir geçen seneki gibi, Caner oynayabilir, sağda yine Özer ve Topuz oynayabilir. Acil olan bölge ön libero (Selçuk ve Cristian'ı toplasan bir Diarra eder mi?).

Öncelikle Dia hayırlı olsun diyorum.

Fransa Ligi patentli bir futbolcu,ilk adı geçmeye başladığından itibaren epey araştırmıştım.Topla ve topsuz alanda çok hızlı bir futbolcu.Süratli,çabuk adam geçebiliyor.Daha 23 yaşında olması ve şu anki seviyesinin üzerine koyabileceği görünümünü vermesiyle çok iyi bir transfer olacağını gösteriyor.

Özellikle Aykut Kocaman'ın Dia hakkındaki görüşlerini tekrar paylaşmak istiyorum.

"Özellikle bu sene daha evvel transfer ettiğimiz Stoch ile birlikte rakip kaleye gitmede, gol pozisyonu yaratmada ve bunları zaman zaman değerlendirmede büyük katkı sağlayacak. Beklentilerin yüksek olduğu bir transfer. Son derece olumlu ve sevinçle karşıladım. Tabi ki her transferde risk vardır, ama Dia transferi özellikle Fenerbahçe'nin rakip kaleye biraz daha hızlı gitmesi konusunda becerisini artıracaktır."

Öncelik forvet transferiydi,ama Dia'nın daha önceden hallolması sevindirici.

Ayrıca gelmez denilenler gelecek sözü için birşey demek istiyorum.Avrupa Şampiyonu hoca geldi,İspanya Ligi gol kralı geldi de ne oldu.İsmi-cismi çok önemli değil,yeter ki takıma faydalı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    FM profili please.

Genç ve yetenekli, ben memnun kaldım açıkçası.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    O zaman hayırlı olsun Fblilere.Bence konuşulan oyunculara göre vasat bir transfer oldu.
    Sağ kanat için iyi bir transfer oldu. Hiç bir zaman form grafiği tutturamayan Kazım ve form grafiği ile alakası olmayan Deivid'in olduğu bölgeye çok müthiş oldu.

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yeni transferimiz hayırlı olsun. En azından sağ kanat için alındı. Artık yeni forvetimizi bekliyoruz.
    Aykut 3 güne açıklanacak dedi. Bekliyoruz bakalım.

Ayrıca Dia!da genç adam 23 yaşında.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    krasic dünya yıldızı değil. hazard olsa neyse de onu bile eleştiren çıkardı.

emin ol issiar dia, krasic'ten daha faydalı bir oyuncu olur. biraz düşündüm de, nazlı sarıkız fenerbahçe'yi hak etmiyordu. gelseydi de anelka gibi giderdi. anelka'dan faydalı olmazdı yani. ben dahil birçok taraftar çok sevinirdi, o ayrı.

Yapmayin yahu, buna resmen kendini avutmak denir. Kac hafta burada Krasic, Hazard diye hayal kurdunuz, gelir anlastik vs dediniz, ben hayatta gelmez dedim israrla, gorduk iste kimin geldigini. FB icin gereksiz transfer oldu, cok iyi oyuncu olabilir, illa ismi olmasina gerek yok, ama bir yildiz kesinlikle degildir, ustelik Kazim, Deivid, Ozer, Topuz'un oldugu mevkiye geldi. Peki Emre'nin yaninda kim oynayacak diye sorsam? Ya kalitesiz Selcuk ya da kesinlikle onlibero olmayan ve Emre ile birlikte oynarsa bana gore sikinti yaratacak M.Topuz. Lugano'nun yaninda kim olacak? Bekir veya Ilhan Eker. Iste buna kisaca dengesizlik denir.....

Yıldız değil diye gereksiz demek ne kadar doğrudur? Acaba Dia'nın kaç tane maçını izlediniz de bu kadar kesin konuşuyorsunuz gereksiz transfer diye.Yararlı olup olmayacağını zamanla göreceğiz zaten

Deivid 2 sezondur Şampiyonlar Ligi performansının kredisini kullanarak bu takımda.Mehmet Topuz ve Özer'in sakatlıkları sürüyor Young Boys maçlarına yetişemeyecekler.Elde birtek Kazım varken bu bölgeye bir transfer yapmanın nesi yanlış.Ayrıca bu bölgede oynayacak bütün oyuncuları düşünelim yine de Dia gereksiz bir transfer değildir.

Forvet transferi yapıldıktan sonra Emre'nin yanına da bir transfer yapılacaktır zaten.

Ayrıca Bekir ve İlhan'ın küçümsenmesini yanlış görüyorum.Devamlılık sağlamaları durumunda Milli Takım seviyesine yükselebilecek oyuncular her ikisi de.Bekir geçen yıl oynadığı maçlarda görevini eksiksiz yerine getirmişti.İlhan Eker ise sol ayaklı ve topu oyuna iyi servis edebilen bir isim ki bu bizim defansta eksikliğini çektiğimiz birşeydi yıllardır.

Mesaj Yetkileri