arap mı bu? Sarı ırktan bir dansöz görmedim daha önce, aslında ilginç olabilir.![]()
arap mı bu? Sarı ırktan bir dansöz görmedim daha önce, aslında ilginç olabilir.![]()
Yoo neden sordun Burak..![]()
sende benım gibi uyuyamıyorsun ya ondan![]()
yok ya benim şuan okul başlamadı ya zaman geçiriyoruz işte.. okul başlasın hep erken kalkıp erken yatacağım hiç ders kaçırmayacağım..![]()
kendim bile inanıyorum..![]()
Uff uykum yok ama yarın okul var birde hocalar hemen derse başladı.Daha defter kitap yok matematikte polinomları bitirdik![]()
Benimde yatmam gerekiyor ama henüz yatmadım anlaşılacağı üzere.En geç buçukta yatarım ama,herhalde,inşallah..
![]()
So what?
Saike
yarın doktora gidecem bakalım neler diyecek doktor p.tesi ise okul maratonu baslıyor![]()
Yaa uyku problem değildir soyliim güven bana bir gün 1de yatıp kalk bakalım 6 da kalıyor mu uyku problemi falan..![]()
Ben genelde okul zamanı 10-11 arası yatıp sabah 4 de kalkarım.
yazın sabah 6 da yatıp öğlen 4 de kalkıyorum![]()
Hadi ben kalktım.İyi geceler size..![]()
So what?
Saike
yok yok bende cidden sorunlar var...Bakalım doktor derdime derman olur insallah
Güle güle Şemsi..
Allah şifa versim Burak, ama sen bi kere dene dediğimi![]()
![]()
Denedim denedim 1de yatağa girdim 5 de uykuya daldım 7 de uyandım...
Ondan sonra o günün gecesi 22.45te uykuya dalmısım 11.05te uyandım çok tatlıydı ama her zaman öyle olmuyor![]()
o zaman git doktor muhtemelen uyku hapı verir yada gazozuna ilaç atar
Hatlar karıştı..
![]()
Haydi bende kaçtım iyi geceler..
Bu saatte uyunur mu ya![]()
sabah yerel saat itibari ile 5:40. kimse varmı acaba yoksa ben tek başıma mı çalıp oynuyorum![]()
Kim var kim yok, ne var ne yok?
ben varım geceden beridir. Böbreği üşütmüşüz sancıdan kıvranıyoruz![]()
Geçmiş olsun karnına sıcak havlu felan koy, rahatlatabilir..
Bu ayki kota biraz abartmışız sanırım
sağolasın ama dün merzifondaydım ve hastaneye gittim. Kadın arkadan iğne yaptıNe kötü birşey ya yerimde duramadım köyde çıktım yollara ordada geçmedi
neyseki şuan hap içiyorumda ağrıyı kesiyor. Karadeniz havası bizi vurdu. En iyisi iç anadolu havası
Yada sıcak akdeniz iklimi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
maşşallah![]()
Last edited by SAİT71 : 29.Eylül.2009 at 15:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mustafa'yı yarın tutuklarlar ABD'den falan bile gelmeleri muhtemel..![]()
http://www.facebook.com/home.php?#/v...01280329891747
Vidyoya bakın bi ilginçlik var gerçekten.
Sınırsızın keyfi bir başkatam babamı ikna etmiştim.Çok konuşan arkadaşları yüzünden vazgeçti
![]()
Püfff 100 Gb Sınırsız mı senin![]()
Sabahtan 5'ten beri bişey yemedim halada aç degilimDün akşam 8 de yattım bu kalkışım 4.30
. Biyolojik saatim kafayı yedi
![]()
Selamlar..