Hadi bakalim Villas Boas biliyordur birseyler![]()
Hadi bakalim Villas Boas biliyordur birseyler![]()
Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspurs, Blackburn Rovers'a defans oyuncusu Chris Samba için 6 milyon paund artı Bassong'u önerdi.
04 Ağustos 2011 Perşembe - 15:33
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham, Blackburn Rovers'ın defans oyuncusu Chris Samba'nın peşinde.
Daly Mail'in haberine göre; 27 yaşındaki defans oyuncusu karşılığında, 6 milyon paund artı Sebastien Bassong'u öneren Tottenham, bir başka opsiyon olarak Robbie Keane'i de bu transferde kullanabileceği belirtildi.
Daha önce bir diğer oyuncusu Phil Jones'u Manchester United'a 15 milyon paund karşılığında satan Blackburn'un bu transfere çok sıcak bakmadığı ifade edildi.
Blackburn Rovers'ın istediği Monacolu Cedric Mongongu'nun Fransız pasaportu olmaması da, bu transferin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor.
Öte yandan Samba için Arsenal'in de girişimlerinin olduğu uzun süre İngiliz medyasını meşgul etmişti.
Bence Bassong zaten daha iyi Samba'dan. Çılgınlık bu.
Samba Arsenal'e gitmemiş miydi ?
İngiltere Premier Ligi takımlarından Newcastle United'ın transfer etmek istediği Tranquillo Barnetta'nın menajerini, Newcastle'ın teklifini gülünç olarak değerlendirdi.
04 Ağustos 2011 Perşembe - 21:18
Sporx.com dış haberler
İngiltere Premier Ligi'nde mücadele eden Newcastle United'ın menajeri Alan Pardew'in Bayer Leverkusen'li Tranquillo Barnetta'ya ilgisi uzun zamandır biliniyor. Fakat Barnetta'nın İngiliz menajeri Barry McIntosh'un açıklamaları Pardew'i ve İngiliz taraftarları kızdırdı.
İngiliz menajer Newcastle'ın oyuncusu için haftalık 40 bin sterlinlik bir teklif sunduğunu ve bunun komik olduğunu söyledi. "Barnetta daha az bir para ile niye Newcastle gibi bir takıma gitsin? Liverpool, Arsenal, hatta Tottenham bile olabilir ama Newcastle olamaz." diye konuşan McIntosh, bu transferin cehennemde bile olmayacağını iddia etti.
Newcastle'ın İsviçreli yıldızla uzun zamandır ilgilendiğini iddia eden menajer, "Barnetta'nın ne kadar kazandığını biliyorlar, bu teklif gerçekten gülünç." dedikten sonra İngiliz ekibinin teklifi yüzünden kızgın olduğunu ifade etti.
Sky Sports'a konuşan Newcastle menajeri Pardew ise, bu yorumların ardından 26 yaşındaki oyuncunun transferini düşünmediklerini açıkladı. İngiliz menajere göre haftalık 40 bin sterlinlik bir teklifi gülünç bulmak asıl gülünç olan durum.
Newcastle'ın diğer transfer çalışmalarına da değinen Pardew, Joey Barton sorununu çözmeleri gerektiğini ve bir ya da iki transfer yapmak istediklerini belirtti. Pardew 10 milyon sterlin karşılığında Liverpool'a gideceği konuşulan sol bek Jose Enrique'nin ise Cumartesi günü Fiorentina ile oynanacak hazırlık maçında sahada olacağını söyledi.
Elli yaşındaki menajer, Newcastle United'dan ayrılması beklenen bir diğer isim Wayne Routledge'ın ise Premier Lig'in yeni takımı Swansea'ye yakın olduğunu duyurdu.
Yıllık 3.5 M Euro falan yapmıyor mu? Barnetta kaç para alıyor ki ?
5 Ağustos 2011 16:37 | NTV Spor ve Ajanslar
Manchester City, geçen sezon Poli Timisoara forması giyen 24 yaşındaki kaleci Costel Pantilimon'u renklerine bağladı.
![]()
Manchester City'nin, Rumen kaleci Costel Pantilimon ile anlaştı.
Manchester City'den yapılan açıklamada, 24 yaşındaki kaleciyi kulübe bağlayan anlaşmanın imzalandığı bildirildi, ancak anlaşmanın ayrıntıları belirtilmedi.
Poli Timisoara'dan transfer edilen ve Manchester City'de ikinci kaleci olması beklenen Pantilimon ile İnter ile Arsenal'in de ilgilendiği iddia ediliyordu.
Joe Hart eger M.City'den ayrilmazsa emekli olana kadar curuyecektir kulubede Rumen kaleci.
Belçika kulübü Anderlecht, genç forvet Romelu Lukaku'nun transferi konusunda Chelsea ile anlaştığını resmi internet sitesinden duyurdu.
Transferin detayları henüz her iki kulüp tarafından açıklanmasa da 18 yaşındaki oyuncu Andre Villas-Boas'ın takımına formaliteler ve sağlık kontrolü tamamlanır tamamlanmaz katılacak.
Anderlecht'in resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "RSC Anderlecht and Chelsea FC bugün (cumartesi) Romelu Lukaku'nun transferi konusunda kesin anlaşmaya varmıştır. Sağlık kontrolünün sonucuna ve oyuncu ile yeni kulübü arasındaki son detayların tamamlanmasına bağlı olarak, Romelu 2011-12 sezonunda Chelsea'nin yeni oyuncusu olacaktır," ifadeleri kullanıldı.
Brüksel kulübünün sportif direktörü Herman Van Holsbeeck transferden dolayı ilk başta hayal kırıklığı yaşadığını, ama genç yıldıza gelecekte başarılar dilediğini söyledi: "Romelu'yu bırakmak zorunda kalmamız talihsiz bir durum. Anderlecht trafından keşfedilen ve çalıştırılan bir oyuncu gidiyor, ama bu transfer hem oyuncu hem de kulüp için kârlı oldu. Yönetim Romelu'nun yerini alacak iyi bir oyuncuyu en kısa zamanda bulmaya kararlı. Romelu'ya kariyerinin devamında bol şans diliyoruz."
Lukaku, Twitter hesabından, "Bir duyurum var.. Gelecek hafta sağlık kontrolü için Londra'ya gidiyorum! Chelsea," yazarak transferi doğruladı.
Kongo asıllı oyuncu, son iki sezonda Anderlecht için çift haneli gol rakamına ulaşmış biri olarak Avrupa'nın en çok gelecek vaadeden yeteneklerinden biri olarak görülüyor.
kaynak: goal.com
(/s)
Ben Lukaku'nun düşünüldüğü kadar iyi bir futbolcu olmadığını düşünüyorum.Keşke Falcao'yu alsalardı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ne kadar ?
So what?
Saike
Bursa için olumlu...
Doğru bi hamle. İş yapacağına inanıyorum ileriki yıllarda. Chelsea yaşlı kadrosunu gençleştirmede önemli adımlar atıyo
Drogba'ya yol göründü o halde![]()
Chelsea'nin elinde patlayacak bu adam. Söylenildiği gibi büyük bir potansiyeli yok bence.
Yeni Drogba ' larını bulduklarına göre Drogba' ya yol görünüyor. 2 sinin çift forvet oynadığını düşünemiyorum bile. rakip savunmayı yıkar geçerler bence .
drogba sozlesme uzatti diye biliyorum chelsea ile
Evet Drogba uzattı. Lukaku'nun eğitiminde kullanacaklar heralde onu![]()
Yayın: NTV Spor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
M.City: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Silva, De Jong, Toure, Dzeko, Balotelli
M.United: David de Gea, Evra, Ferdinand, Smalling, Vidic, Anderson, Carrick, Nani, Young, Rooney, Welbeck
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Man Utd bırakmaz gibi . Young'u izlemek zevkli olacak.
edit tuşu yokmuş Balotelli ne yahu ? Mancini hala oynatıyor mu Balotelli'yi.
İçimden bi ses City kazanacak diyor (:
Adamım Balotelli sahada. Atar golünü inşallah..
Nani-Young. Kanatları kest. Manu bırakmaz![]()
Agüero'yu tercih eder diyordum.İngiltere'de büyük takımlar arasında sevdiğim ManU ve bu finalde favorimde Manu.Hadi bakalım başlıyorİnşallah bize güzel bir maç izlettirirler sonuç ne olursa olsun.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Balotelli 60. dakikayı göremez. ManUTD alır. Ashley Young'tan güzel bir giriş bekliyorum.
City alacaktır bence
Lescott attı city 1-0 önde
De Gea stresi mi kaldıramadı nedir ?