Diakite dışında aklımdaki 11 bu. Yani 3-5 hafta sahaya bu 11'le çıkacağız.Eğer memnun kalmadığım olursa alternatif oyunculara forma veririz.Diakite sakat,Sapunaru mecbur oynuyor
![]()
3 yıla kadar UEFA Avrupa Ligini kazanır
5 yıla kadar Şampiyonlar Ligini kazanır
Avrupa kupalarına katılsa da çeyrek finalden öteye gidemez
10 yılda 3-4 kez kupa kaldırır
Kolay kolay gidemez,gitse de gruplardan öteye geçemez
Önümüzdeki 3 yıl boşa hayal kurmasın,gidemez.
Diakite dışında aklımdaki 11 bu. Yani 3-5 hafta sahaya bu 11'le çıkacağız.Eğer memnun kalmadığım olursa alternatif oyunculara forma veririz.Diakite sakat,Sapunaru mecbur oynuyor
![]()
Tam düşündüğüm gibi Sanz oyuna gayet iyi başladı.Villanueva'nın oyun kurmada yükünü alacak gibi... Vilannueva uçarak topla birlikte girdi rakip kaleye!![]()
Beraberlik normal sonuç.Ama kazanmayı hak eden bir taraf varsa o da bizdikNeyse,güzel başladık sezona... Padalino bu maç etkisizdi ama Sanz iyiydi.M'Passi 2 tane net fırsat harcadı.Atmaya bir başlasa açılacak ama şansını kıramadı.
![]()
Padalino çizgi adamıdır Hocam. Senin paslı sistemine zor uyum sağlar![]()
Football is simple,but Football Manager is not
4 maç 7 puan çok iyi.ben ksk ile stsl'ye çıktım.4 maç 1 puan![]()
M'Passi milli takımda 2 maçta 3 gol atmış,bizde bu sezon 4 maçta 1 gol atabildi.Bu hafta Valladolid deplasmanında patlama bekliyorum.Rakibin savunmasının zayıf olduğu yazıyor raporda![]()
Asistan sağ kanata hala genç Audren'i öneriyor.Oğln geçen yıl hep iyi maçlar çıkardı ama a Liga'ya yetmez diye Paladino'yu aldık... kıyaslamayı vereyim ama Audren ile başlıyorum maça![]()
Ben özelliklere değil maçtaki oyuna bakarak oyuncuya değer veriyorum.M'Passi'nin bugünlere gelmesinin en büyük nedeni de budur.Çünkü ilk geldiğim sezon 2 forvet vardı profil olarak M'Passi'den daha iyi olan.Zaten maçlara da onlarla başladım,ilk sayfalara baksarsanız görürsünüz.Fakat sonra M'Passi'yi sonradan oyun aldığım maçlarda begendiğim için ilk 11 başlatmaya karar verdim..Sonrasını biliyorsunuz.Audren de sağ kanatta M'Passi etkisi yaratabilir...
![]()
2-0 gerideyiz.daha dk 25 yahu!
Genoa kiralık oyncu göndermedi mi?
Yok yawww...Adamlar kiralık oyuncu falan vermiyorlar...
Sezonun en kötü futbolunu oynadık. Buna rağmen 2-0'dan 2-2^'ye getirdik skoru, yine öne geçtiler. Yine yakaladık,yine öne geçtiler.Savunma ve kalecimizin resmen alım gününe denk geldik. Neyse... 5 sarı 1 de kırmızı kart gördük son dakikada...Dyakov cezalı.
![]()
sol beke bir oyuncu buldum,imzalarsam ilk 11 oynamasa bile güçlü bir yedek olur
Asıl rakiplerimiz olan alt sıra takımlarına yeniliyoruz.Penaltıdan yedik golü. Takımı toplarım 1 maç daha kaybedersek...
![]()
Kulübe hayırlı olsun.Sol bekte sorunumu kalmadı artık..
![]()
Taye Taiwo havasında bir bek gelmiş Hocam. Hayırlı olsun
Football is simple,but Football Manager is not
3 puan çıkartırsan iyidir..
Hocam bence 3 puan toplanır o 4 maçtan. Tabi 0 da çekilebilir![]()
4 maçta da kontra oynayacagız....
Valencia maçında M'Passi penaltı kullanıyor![]()
Sıfır çekmeyeceğiz5-10 dk ara veriyorum
![]()
4 puan cıkar hocam