SAğ bekin tam adı nedir bakıcamda gökhan gönül 32 yaşına gelmiş takviye yapmak lazım dimi![]()
SAğ bekin tam adı nedir bakıcamda gökhan gönül 32 yaşına gelmiş takviye yapmak lazım dimi![]()
Maalesef yabancı sınırlaması dolayından alamıyorum başka sezon inş
chelsea ne yapmış öyle reading den 6 gol ne demek. chelsea nin yeni teknik direktörü chelsea yide küme düşürmemek için mücadele verecek herhalde![]()
Çok güzel giderken oyun hata verdi,Üstüne bir de 2 Kez kadromu düzeltmiştim,3.Kez oyuna girince Oscar"ı koymayı unuttum.Sonra gittik iyi oynamamıza rağmen berabere kaldık.O maç ta wanyama"nın parmağı kırıldı 2 ay sahalardan uzak kaldı.Birde sakat olmayan Cech sakatlandı.Tamamen benim aleyhime gelişti olaylar
1.Maç
2.Maç
Bu maç itibariyle,Çift forvete döndük.Transfer bitmeden bir santrafor,bulabilirsek birde İyi bir kaleci alacağız.
ikinizde gruptan çıkarsınız gibi
Chelsea rahat 1. çıkar da QPR de en az 2. olur![]()
bu arada inter de eski günlerine dönmüş galiba![]()
İki takımda çıkar sen İnter diyince kadrosuna bi bakayım dedim fena değil , öyle aman aman değil ama İtalya liginde iş yapar kadrosu
Bu arada Belhanda'dan orta saha solda aşırı memnunum 3 sezondur orta saha sol çalıştırıyorum ama hala tam yeşil olmadı ne yapmam lazım ? bilen var mı ?
oğuz hocam kötü başlamış ama zaman içinde toparlanacağına inanıyorum
o sorunu da bayaa bi iyi çözmüşsün 29 yaşında 49m çok gibi ama en verimli çağındadır![]()
Canavi transferi süper olmuş , artık kaybetmemek lazım sene oldu 2016 artık kupa lazım , ha abdullah avcı gibi hedef 2020 diyorsan orası ayrı![]()
cavani süper olmuş
90+2 de atıp 90+3 de yemek çok acı olsa gerek. ama 65 metreden saçma bir gol yemek daha acı. kalecin kimdi?
Gol 90+2131231 Belhandaaaaaaaa
Chelsea toplayacak inşallahCavani güzel transfer.