Kura hakkında tahminde bile bulunmadım. Chelsea geleceğini hepimiz biliyordukBakalım bu sefer ne olacak , bence takımı 5. vitese al saldır
![]()
Hocam normal taktiğimle sahaya çıkmıştım. Zaten daha önce şaşırtma amaçlı 4-4-2 ile lig maçlarını yapmıştım. Ama senin yazını görünce direk 4-4-2 ye döndüm hücum oynadım. Ecel terleri döktüm ama bir ilki başardık.
Bu arada maçta dökülen Ümüt-Alparslan-Bedri ve Bruno yada hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve 2 hafta maaş kesintisi verdim. Beni deli ettiler maçta. Allahtan direkler ve savunmam beni kurtardı.![]()
O zaman en kısa zamanda güncelleme bekliyoruzJose bırakır herhalde çelsiyi xD
Valla bana böyle bahane ile gelsinler Glasgow sokaklarında kovalarım![]()
Önce Süper lig maçlarını ve transfer geçmişimizi paylaşayım. Bir sonraki mesaj da ise tamamını çelsi ye ayırayım. Çelsi maçı hariç tüm lig maçlarını asistana verdim.
Rakibimiz Gaziantep oldu. İlk maçımızı deplasmanda yapacağız.
Ve gelelim transfer geçmişimize. İki oyuncu aldık.
Yine kiralıklardan iyi para kazandık.İlk transfer döneminde kiralıklardan 57.346.500 TL kazanmıştık. Şimdiki kiralıklardan da 22.638.700 TL kazandık. Yani bir yılda şimdilik toplamda 79.985.200 TL kazandık.
Bu Mahmut Öztürkü çizmemin nedeni ise adama aylık 300.000 TL teklif olmasına rağmen onu kabul etmeyipte gidip 180.000 Tl yi kabul etmesinden dolayı göstermek amacındaydım.
Gelen ik oyuncumuzun profili
Belki ilk kez iyi ki direkler varmış dedim. Jose deli olmuştur maç sonunda. Ne demek ya tam 6 şutları direkten döndü. Kim okuduysa iyi okumuş.
Maç sonunda kötü oynayan 4 oyuncuma 2 haftalık maaş kesintisi verdim. Arkadaşlar bahane olarak bakın ne dediler. Dördü de aynı kelimeleri kullandılar.
Tabiki affetmedim onlarda cezalarını kabul ettiler. Bu arada Antalya maçı bu Çelsi maçından sonra oynandı. Ve Bruno kendine çeki düzen vermiş gibi duruyor.
Bursa Leo kardeşim gittikten sonra çoştu işte bir faklı maçı daha.
Bu arada bu klip türksportal forumdan Leoya gitsin.
Çelsiyi yenmişsin sonunda![]()
Hocam ben yokken güzel devam etmişiz. Chelsea gözünde büyütme 2. maçta sen farkla alırsın
Lig ve ZTK bir şey demicem onlar artık aperatif
ADANA DEMİRSPOR
Çelsi fena madara olmuş![]()
Ooo helal olsun hocam yenmişiz Chelsea yi![]()
Sonunda başardık. Senin gazın sayesinde teşekkürler.Vay be Galatasaray Çeyrek finale çıkmayı başardı.
Evet hocam yendik. Hemde bir kez değil
Süper lig ve ZTK maçlarını Asistana yaptırdım. Ben yapmadım.
Maçın başında 2-0 öne geçince bende direk hücum taktiğini değiştirdim ve klasik Doslu 4-2-3-1 e geçtim.
Helal Olsun![]()
HelalWolsburg kolay gelmiş gibi ama 2022 de nasıl bilemiyorum
![]()
Chelsea'yi yenmişiz şimdi kutlama vaktidir.![]()
Taraftarlar çoştu Adana arkan da
Namağlup şampiyonluk yapalım
ADANA DEMİRSPOR
Çelsi paramparça , Mourinho istifa![]()
Tebrikler hocam çok iyi ilerliyoruz.
Mourinho kurt hocam olmuş, Chelsea'nin Ferguson'u desek de yanılmayız heralde![]()
Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi'nde yenmek bu serinin en zor şeyi falan heralde, tebrik ederim.
İnş. Olacağız az kaldı. Son 5-6 maç kaldı kaybetmessek namağlup şampiyonuz.
Çelsi psikolojisini sonunda yendik. Umarım gelecek senede rahat çıkarız.
Teşekkürler. Bir İhtimal ŞL finali Türkiye derbisi olabilir.
Valla 10 sezonda epeyi kez karşılaştık ve bırak yenmeyi beraberlik bile alamamıştık. Ama şimdi hem yendik hem eledik.
Eyvallah egecim.
Wolfsburg çok kötü bir takım değil. Zaten iki maçta da bizi çok zorladılar.
Hemde ne kutlama Adana taraftarı sokaklara döküldü.
Evet belalımdı ama o sorunu aşıyoruz gibi
Çelsi maçı sonrası Adanalı sokağa döküldü.
Maçın ertesi günü medyaya yansıyan fotolar. Oyuncularım ödül olarak verdiğim bir gün izinde alemlere akmışlar.
Bir sonraki mesajımda Wolfsburg ve süperlig maçlarımız olacak.
Beşiktaş maçı ile birlikte şampiyonluğumuzu ilan ettik.
Ve bu sonuçla birlikte ZTK da yine yeniden finale çıktık. Finaldeki rakibimiz Fenerbahçe oldu.
İki maçtada üstün bir oyun sergileyemedik. Daha çok rakibimiz oynadı ama sonuca giden biz olduk.
ŞL Çeyrek final sonuçları
Ve yarı final eşleşmeleri. Sizce bir Türk derbisi olabilir mi?
Şansızlığımızdan mıdır bilmiyorum ama Bordeuxun kalecisi bizim kiralık gönderdiğimiz Haydar Uzun. Kendisi iyi bir kaleci ama Anıl onu yedek kulübesine hapsedince bizde kiralık göndermiştik.
Chelsea belalındı dimi. Yanlış hatırlamıyorum. Güzel güzel.
Ustacım biz yokken döktürmüşüz gene gerçi farklı bişey yok lig kupa bildiğimiz gibi
Bordo nasıl bir takım abi, belalımız çelsiyi geçtikten sonra bir bayram havası yakalamışız son resimde görüldüğü üzere takımı pavyona götürmüşsün sanırımBordoyu geçersek barçayla final oynarız..
ama gönül isterki bir Türk kapışması olsun şl finalinde
Teşekkür ederim. Takıma bir günlük izin verdim onlar da keyfince eğlenmişler.
Valla Galatasaray gruplarda barça ile eşleşmişti ilk maç 1-0 ikinci maç 1-1 bitti. Yani yenilmedi yine böyle bir tablo görebiliriz.
Bordo ya gelince pek bir başarısı yok. Ama kalecileri milli takımımızın da kalesini koruyan bizim yetiştirip kiraladığımız Haydar var. Bordo hakkındaki bir kaç görüntüler aşağıda mevcut.
Bordeux kadrosu
Bordeux kadrosunun performansları
Bordeux Taktiği
Bordeux un kilit oyuncusu
Bordeuxun en golcüsü
Bordeux manageri
Bu da milli takımımızın da kalesini de koruyan Haydar Uzun.
Suini ve ali awad iyiymiş gerçekten ama bu bebeleri tutarsak pek bişey yapacaklarını sanmıyorum, defans oyuncularımızın kararlılık, pozisyon alma ön sezi gibi özellikleri iyiyse bu elemanlara birebir markaj verelim 6.0la bitirsinler maçı, cesaretleri ve agresfilikleri düşük bir iki faul yaparsak korkak oynarlar markajdan çkamazlar![]()
Şampiyonlar Liginde sağ sağlim gidiyoruz inşallah mutlu sona ulaşırız abi. ama Wolsburg kolay rakip değildi , adamlar oyuna başladıktan birkaç sene sonra Bayern'e kafa tutuyor, benim oyunda.
Aynen öyle zaten epeyide zorlandık. Son üç yılda 1 şampiyonluk 2 tane 2.liği var. Birini Bayerne birini de Dortmunda kaptırmış.
Ragnar dostum senin dediğini yaptım iki stoperime markaj verdim hatta Dos oyuncuma OOSM sinede markaj verdirdim. Ama erken geriye düşüp Suiniyi stoperim kaçırınca hemen markajdan vazgeçtim ve evimde zorlada olsa 2-1 almayı başardım. Menejerleri deplasmanda 4-3-2-1 ile oynuyor ama evinde asıl kendi taktiğine dönüyor. Sizce ne yapmalıyım? Ben orta sahayı kalabalık tutup tek forvet ve kontra oynamayı düşünüyorum. Maçı yarın akşam yapacağım. Şimdi yatacağım bakalım yarın ne yapacağız.