Harikasın Serkan. İkinci sezonda en az ilk üç geleceğinden eminim.
Harikasın Serkan. İkinci sezonda en az ilk üç geleceğinden eminim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Umarım alttakiler kazanıyordur.![]()
İyisin SerkaN Abi başarılar...
Turkcell Süper Lig 30. Hafta
Fenerbahçe-Dardanelspor
Alın işte 2 penaltı kararı daha. Onur ancak birini kurtarabildi. Emre düzeni kurmuş ama her türlü engellemelerine rağmen ilk 10'da olacağız. Ayrıca Fenerbahçe'yi de oynadığı oyundan dolayı tebrik ederim.
Ligin bitmesine 4 hafta kala puan durumu;
Son 4 maçımız kaldı, Ankaraspor, Galatasaray, Trabzonspor ve Gençlerbirliği. Galatasaray maçı sadece deplasmanda, diğer maçlar içerde. 7 puan alırsam ligi 8. olarak bitiririm.
"YÜCE ATATÜRK"
11. olursun![]()
3 puan kalmış ha gayret.![]()
hikayen çok güzel kardeş
tebrikler
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Olsun.. Ligi 8. Bitireceğine Eminim...
Abi elele 11.liğe![]()
11 diyorum başka birşey demiyorum.![]()
bende ısrarla 8. Olacağını söylüyorum...
Alttakiler kazanıyorsa Allah 11.lik gitmesin.![]()
Amacın ne kardeşim.Ne kadar takım varsa ezilme hissi vermek mi ..![]()
Beklentilerin üzerine çıktın ha![]()
![]()
son hafta zor bi deplasn değilse 8. bitirirsin bu da bu durumda süper olur
Acaba Antalya mı düşecek, Malatya mı düşecek?Yeni sezonda başarılar Serkancığım.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Neyse bu kadar gaz verdik 8. olacaksın tabii .![]()
Turkcell Süper Lig 34. Hafta
Dardanelspor-Gençlerbirliği
90+3'te Eray'ın golüyle maçı 1-0 kazandık ve ligi 8. sırada bitirdik.
Sezona zorluklarla başladık, herhangi bir yabancı transferi yapamadık çünkü başkan transfer bütçesini çok düşük tuttu. Buna rağmen tüm Türk oyuncularım özveriyle çalıştı, ellerinden geleni fazlasıyla yaptılar. Onlara çok çok teşekkür ediyorum.
Önümüzdeki sezon umarım iyi bir bütçe verilir. Kaliteli oyuncu takviyeleriyle Avrupa Kupalarında mücadele edebilecek bir takım kurabiliriz. Burada kalıp kalmayacağım başkanın vereceği bütçeye bağlı...
Bu zorlu yolda desteğini hep hissettiğimiz taraftarımıza ve Turksportal Üyelerine desteklerinden ötürü çok çok teşekkür ediyoruz.Onlara daha güzel günler göstermek hedefimiz.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Gazı biraz eksik oldu galiba.![]()
8. iyi bence Tebrikler SerkaN Abi...
umutu isterler şimdi iyide para verirler hani...
Kabul et kabul et.![]()
![]()
yok ya...gidecen mi abi
![]()
Teklifi 2 kere erteledim. Daha büyük kulüplere gidebilmek için Galatasaray'ı basamak olarak kullanabilirdim ama profesyonellik değil de duygusallık ağır bastı.
Tabi Dardanelde kalmamda yönetimin verdiği 2.4 milyon dolar bütçe ve 1 temmuzda 1 milyon dolara satılacak olan İbrahim Ege'den gelecek parayla transfer yapmak için 3.5 milyon dolarım olmasının da etkisi oldu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"