içime dogdu yazayım dedim.Murat abi kesin şampiyon olur iikili averaj sayesinde![]()
Emre Elmalıdereoğlu
Mustafa Akman
Murat Özdemir
içime dogdu yazayım dedim.Murat abi kesin şampiyon olur iikili averaj sayesinde![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
ŞAMPİYON PORTO !!!
BWİN LİGA 30.Hafta
PORTO 4 - 0 Nac.Madeira
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Murat abi....
73 e 73 puanlarımız esit fakat ikili averajda sampiyonlugu kaybettik olmadı...
PORTO PORTO PORTOOO PORTOOOOO HELAL OLSUN MURAT ABİ BAŞINDAN SONUNA KADAR HAKETTİN.MUSTAFA ABİ EMRE ABİ SİZLERİDE KUTLARIM.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Son maçlarında porto'nun hak ettigi söylenemez ama.Yinede tebrik ederiz herkezi
Ligin Zirvesindeki iki takımıda farklı yenerek gücümüzü gösterdik. Şanslı olsaydık şampiyon olurduk ama olmadı.
Last edited by BeeTLeJuiCe : 15.Nisan.2008 at 23:44
Tebrikler Murat Abi..![]()
Puan Durumu
Portekiz Kupası Final
Belenenses 1 - 4 Porto
2.Kupa'da geldi !!!
Gol Krallığı
Asist Krallığı
Average Rating
Man Of The Match
Yılın Menejeri
Yılın Oyuncusu
Yılın Forveti
Yılın Beki
Yılın Defansı
Yılın Kalecisi
Yılın İlk 11'i
Yılın En Genç Oyuncusu
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Offfff.Yılın menejar lerinden 3 Türk'ümüz var Gururlandırdınız bizi![]()
3 Yiğit Daha Ne yapsın ?
Nereye Gitsin ?
3 yiğit güney amerikaya açılsın bence![]()
3 yiğit Singapur'a gitsin.![]()
I'm back...
Ben diyorum abzurt bi lige gidelim menejerlik bilgisi konuşsun diye bunlar yok diyo. Bu yüzden hangi lige gidersek daha güçsüz takım alcam![]()
Ben de isterim abzürt bir lig MustafaBeni karıştırma bunlar'ın içine
![]()
Siz en iyisi Sibirya'ya gidin.![]()
Bence Meksika ligine geçiş yapın. Toluca, Pumas ve America(Mex) takımlarını alın. Arkanızdayım şerefsizim![]()
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Brezilya ligine gidin.Sao Paolo-Santos ve Cruzeiro'yu alın veya Fluminense,Palmeiras gibi takımlarda olabilir.
![]()
I'm back...
Bence tekrar TSL'ye gidin ama başka takımlar![]()
Portekiz Ligi iyiydi bence burda bir sezon daha dönün belki ŞL alan çıkar aranızdan![]()
Bruno alves 22 gol atmış![]()
Bari bu sefer dinleyin beni.Fransa'da ısrarcıyım![]()
Fransa'ya ben karşıyım.
Denk güçte takımlar yok.Lyon'a karşı oynamayı planladık önce ama ben kabul etmedim bunu.Sonuçta Lyon'un ne suçu varAdamlar bize birşey yapmadı ama değilmi
D
Karar veremedik hala Hollanda birazcık ön planda.PSV-AJAX-FEYENOORD olabilir diye düşündük.Ama abzürt bir lig de olabilir
Hiç açılmamış bir ligden de ortak kariyeri yapabiliriz
Bu arada galiba tarihe geçmişizdir.TSİ tarihine ortak kariyerler genelde yarım kalırya biz 2 tane bitirdik.Amacımız ölene kadar devam![]()
O zaman Rusya yada Ukraynaya gidin![]()
Rusya'yı da konuştuk.O da 2.favori şu anda
Zenit ve CSKA dışında 5-6 tane Moskova takımı var onları alabiliriz![]()
rusya lıgınden devam edın yada aynı lıge devam edıp avrupada boy gosterın belkı ş.l alan olur
İsviçre Ligi bence Basel Zurich Young bOYS
Bunları da dikkate alacağız ama aynı ligden devam etmek istemiyoruz.Farklılık olmalı![]()