Sayfa 33 / 34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon
961 ile 990 arası toplam 999 sonuç

Konu: Football Manager 2009 | Tanıtımı ve Sonrası [Açıklandı]

Hybrid View

BHARISH Misafir

Quote Originally Posted by qOnT View Post
    oyuna türkçenin eklenmesi için orjinal satışların fırlaması yada türkiyenin gerçek hayatta futboldaki öneminin artması lazım... bence bi 2010 dünya kupasını alırsak türkçe çıkabilir oyun...
    örneğin eskiden fifa serilerinde turkcell super lig yoktu son bi kaç oyunda var bunun nedeni nedir türkiyenin futbol olarak önemi we değeri arttı da ondan...
    Bu yorum ilgimi çekti;gerçek hayatta futbola önem vermekten bahsedersek,bence şu anda en başlarda olmamız lazım bu konuda.Dünya Kupası almakla dil konulsa oyunda sadece Portekizce,Almanca,İtalyanca,İspanyolca falan olması lazım.Nitekim Dünya üçüncüsü olduk 2002 de,keza geçen yaz Avrupa Şampiyonası Yarı Finalisti olduk.

bence ondan değil ki son yıllarda önemi arttı diyosun bence artmadı neyse asıl söylemek istediğim futbol kalitesi yüzünden değil türkiye gibi bi pazarı keşfettiler ve oyuna süper lig eklediler böylece tr de orjinal satışı arttı !!

Arkadaşlar oyunun lisans anlaşmalarıyla ilgili bi açıklama yapıldı mı? Yani oyunda yer alan liglerin ve liglerde yer alan kulüplerin logoları, formaları olacak mı? Hepsinden vazgeçtim en azından 5 büyük ligin logo ve forma sorunları halledilmiş mi? Bir bilgisi olan açıklama yaparsa çok sevinirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne gerek varki lisans anlaşmalarına. Nasılsa biz ekleyebiliyoruz onları.

Çoğu zaman oyunda ekli olanları bile değiştiriyoruz.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ne gerek varki lisans anlaşmalarına. Nasılsa biz ekleyebiliyoruz onları.

Çoğu zaman oyunda ekli olanları bile değiştiriyoruz.
    BeeTLeJuiCe kardeşim bilgisi olan açıklarsa sevinirim demiştim. Senin hem bilgin yok, hem de kendine göre açıklama yapıyorsun. Ben niye internetten formalarla, logolarla, yüz paketleriyle uğraşayım. Umarım Fm 2009'da olur. Bununla ilgili olarak bir açıklama yapılıp yapılmadığını sordum, sizce gerekli midir? Diye sormadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by thief27 View Post
    BeeTLeJuiCe kardeşim bilgisi olan açıklarsa sevinirim demiştim. Senin hem bilgin yok, hem de kendine göre açıklama yapıyorsun. Ben niye internetten formalarla, logolarla, yüz paketleriyle uğraşayım. Umarım Fm 2009'da olur. Bununla ilgili olarak bir açıklama yapılıp yapılmadığını sordum, sizce gerekli midir? Diye sormadım.
    Yorum yazmakta suç oldu galiba artık. :s
    Ben kendi yorumumu söyledim o konu hakkında. Bence gereksiz sence nasılsa nasıl.

Ayrıca öncekilere ek olarak lig ekleneceği söylenmedi. Ama belki bir kaç takımınkini ligden ayırarak alabilirler. Inter'de olduğu gibi.

Şimdi bunuda sormadım diyebilirsin o yüzden açıklama yapılmadı diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sanırım her kulüple yapılacak lisans anlaşmaları SIgames'in istediği son şeydir. Hem bencede zaten gerek yok. Sonrasında çıkan yamalarla bir şekilde açık kapatılıyor. Tabii bunu bir açık olarak görüyorsanız. Örneğin benim için hiç problem değil takımın logosu çıkmış veya çıkmamış vs. Ama illede istiyorsam bu işe zaman harcayıp bu paketleri yapan arkadaşların çalışmalarını kullanıyorum. SIgames'te bunu bildiği için böyle bir yükün altına girmez girmemesi de doğaldır. Coşkun'un dediği gibi ilgi çeken takımlar ile lisans anlaşmalarına girmeleride gayet doğal.

beyler bu sene anlaşılan kopcaz... şimdiden heycanlandım. gerçi her sene oyun çıkmadan heycanlanıyom (:

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Logolarımızı yapmaları felan iyi olur fakat logolar yerine takımlarımıza, oyuncularımıza, liglerimize daha önem verseler en iyisi o olur [bana göre].

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maç içerisinde de oyuncuları motive etmek için kullanılacak bir özellik olması en çok turnuvalara sekte vuracak heralde.

bu oyunun ekimde çıkma ihtimali var mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene yine Kasım ayında çıkacak denildi ama 20 Ekimde çıkmıştı. Belki gene öyle bir süpriz yapabilirler.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Geçen sene yine Kasım ayında çıkacak denildi ama 20 Ekimde çıkmıştı. Belki gene öyle bir süpriz yapabilirler.
    Bu seneki gibi fiyaskolarla karsilasmaktansa kasimda ama sorunsuz cikmasini tercih ederim..

Aman yapmasinlar surpriz falan, yuzlerine gozlerine bulastiriyorlar , gorduk..

Yeni video ve yeni fotoğraflar ne zaman yayınlanıcak belli oldu mu? Özellikle 3D'nin %50 si hazır denildi, yeni yayınlanacak videoda özellikle 3D görüntülerine dikkat edeceğim ama ne zaman yayınlanacak???

Arkadaşlar yaw ben biraz baktım da 3D maç motoru nereden açıyoruz göremedim. Ekranın altındaki sayaşta sadece 2D gözüküyor ki tıklayamıosun bile sönük yani oyle bi seçenek yok.
    Lütfen yardım.. öldüm meraktan
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar bende 3D maç motoru seçeneği gözükmüyor. Aşşagıdaki ayarlarda sadece 2D seçeneği var ve de sönük zatn yani değiştirilmiyor. Oyunun display&sound ayarlarına baktım "enable 3D camera" seçenegi zatn seçili durumda. vanilla demo'yu kurdum, acaba oyunun kurulumunda mı hata yaptım?
    Lütfen acil yardım kafayı yiycem meraktan
    Last edited by jeefo : 02.Kasım.2008 at 19:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes Türkiye'den orjinal almalı imkanı olmayıpta almayana ok ama imkanı olupta almayana başka söze gerek yok
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

17. Default

işe yarıyor youtube deyim resimli açıklama yapana teşekkürler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Arkadaşlar YouTube'a girmek için;

Ağ Bağlantılarımdan->Ağ bağlantılarını görüntüle deyin.Yerel ağ bağlantısı üzerinde sağ tıklayıp, Özellikler deyin.(Ya da sağ altta saatin yanında çıkan ağ bağlantı simgesine sağ tıklayıp,”Durum” deyin.Çıkan pencerede Özellikleri seçin)

Daha sonra İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) ayarına bir kez tıklayın. Yani seçili hale getirin. Ve altındaki Özellikleri tıklayın.

İnternet İletişim Kuralları(TCP/IP) Özellikleri penceresinde ise en altta bulunan “Aşagıdaki DNS sunucularını kullan” seçeneği seçin ve sırasıyla resimde görüldüğü gibi bu DNSleri girin.

.

Bunu yaptıktan sonra ağ bağlanıtınızı onarın internet explorerdan çıkın ve ya mozilla her neyse sonra tekrar girin....
    Yöntem burada
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

bence tam sekizde yayınlamazlar,sigames hep geç kalıyor

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Arkadaşlar neden anlamıyorsunuz hem 3D hem de 2D isteyen 3D oynayacak isteyen 2D...
    Kim diyor bunu.Sonda gösterdikleri fm 2008 kariyer hikayeleri..Bir açıklama gelmedi daha.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Ne gibi tamamen değişmiş anLamadım
    transfer kodlarını silmişler ve 0 dan yazmışlar

22. Default

Quote Originally Posted by slayer34 View Post
    arkadasim turkce konusuyorum anlamakmi istemiyorsun???????
    oyunda ki 3d nin amaci 2d oyunda gorulmesi zor olan kafa sutlari voleler vs gibi olaylarin gorulmesini saglamak yok ben illa ki super 3d istiyorum diyosan dedigim gibi fifa var onu oyna

kesinlikle katılıyorum burdaki 3d zaten abartı iyi olsa fifa gibi oyundan aldıgımız tat azalır burda maksat sadece oyunu daha iyi analiz edebilmemizi saglamak .

arkadasim turkce konusuyorum anlamakmi istemiyorsun???????
    oyunda ki 3d nin amaci 2d oyunda gorulmesi zor olan kafa sutlari voleler vs gibi olaylarin gorulmesini saglamak yok ben illa ki super 3d istiyorum diyosan dedigim gibi fifa var onu oyna
    evet cok haklısın oyundaki tek eksik ortalarda vurulan topların vole mi kafa mı rovasata mı oldugu? evet cok haklısın. cok az ingilizcen varsa yazıo zaten asagıda oyuncunun naptıgı...

oncelikle uslubuna dikkat et ona gore konus bu bir
    ikincisi hakliysam bayramda elimi opmeye gelirsin bir buyugun olarak soyluyorum sana bunu
    ucuncusu hala anlamamak ta israr ediyosun basit bir 3d bu detayli degil
    ve de her mac i 3d izliceksin diye bir kaide yok ve dalayisiyla bir sezonu 2 kati surede tamamlicaksin diye bir mecburiyette yok
    merak etme senden once eli opulecek cok saygıdeger buyuklerim var.
    sırf 2 tane golun kafa mı yoksa vole mi oldugunu anlamak için deger mi bu kadar ugrasa? kac mb buyutecek oyunu? belki cd den dvd ye gecilecek...

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    sırf 2 tane golun kafa mı yoksa vole mi oldugunu anlamak için deger mi bu kadar ugrasa? kac mb buyutecek oyunu? belki cd den dvd ye gecilecek...
    unutma ki her buyuge saygi duyulmalidir 3d yi begenmediysen 2d oynarsin sende oyun sadece 3d den ibaretmis gibi konusuyorsun zaten oyun dvd ya da 2 cd olarak cikicakmis bunda 3d nin payi buyuk olur ama diger teferruatlarinda oyunun boyutunu arttiricagi kesin bir konu fm 2008 750 mb yanilmiyosam ve 3d yoktu

unutma ki her buyuge saygi duyulmalidir 3d yi begenmediysen 2d oynarsin sende oyun sadece 3d den ibaretmis gibi konusuyorsun zaten oyun dvd ya da 2 cd olarak cikicakmis bunda 3d nin payi buyuk olur ama diger teferruatlarinda oyunun boyutunu arttiricagi kesin bir konu fm 2008 750 mb yanilmiyosam ve 3d yoktu
    oyun cok uzun suredir tek cd ydi. cift cd olursa bunun tek nedeni 3d olur.oyuna yeni eklenen yorum yazma vs bolumler 2 cd ye gerek duymaz. ayrıca ekran kartınız ne olursa olsun eskiden calısabilen fm artık daa yuksek gereksinimler isteyecek...

oyun cok uzun suredir tek cd ydi. cift cd olursa bunun tek nedeni 3d olur.oyuna yeni eklenen yorum yazma vs bolumler 2 cd ye gerek duymaz. ayrıca ekran kartınız ne olursa olsun eskiden calısabilen fm artık daa yuksek gereksinimler isteyecek...

eminmisin olmayacagina fm 2008 750 mb idi ve 3d yoktu sen oyunu dvd mi aldin cd mi aldin????

arkadasım iyi güzel yazıyorsun da hatta "sırf 2 tane golun kafa mı yoksa vole mi oldugunu anlamak için deger mi bu kadar ugrasa?" diyerek çok harika bir yere değinmişsin de ( ! ) Bu oyun sadece sen ve senin düşüncendekiler için piyasaya sürülmüyor.. Sadece sen oynamıyorsun bu oyunu.. Sen A eklentisinin olmasını istiyorsan başka biri B olmalı dediğinde saygı göstermelisin.. Hadi 2D kaldırılmış olsa da sadece 3D olsa anlarım ama davranıslarını tasvib etmiyorum..

Benim şahsi düşünceme gelince ; 3d aranan bir özellik detaylı olmaması ayrı bir güzellik katıcak.. Bir menajer oyuna nasıl yön verebilecek bunu daha iyi görücez.. Grafikler o kadar önemli değil, bizim kendimizi kulubede hissetmemiz önemli.. bana kalırsa da tek bir kamera açısı olsaydı ve GTA da oyuncuyu mause ile yönlendiririz ya aynı o şekilde kulübe görüntüsü olsaydı daha eğlenceli olabilirdi.. Ama kutlamak gerekiyor bu yıl gerçekten çok hoş bir fm bekliyor bizi

Quote Originally Posted by Lightning View Post
    Umarım 256 RAM'de çalışır.
    256 yla da calısır ama keske calısmasa die dua edebilirsin. cok yavas olur. ben 32 mb ram le fm05 oynuodum. continue 'a basıp 15 dakika bekliodum 8 tane şamp ligi macı için...

Default 3d Enteresan Olucak

Yuvarlak adamlara alıştık ben 3d oynamam heralde klasik biçimde oynarım yine dil ingilizce 3 4 ay bişi anlamadan oynucaz yine

Sayfa 33 / 34 İlkİlk ... 2331323334 SonSon

Mesaj Yetkileri