Trabzonspor bildim bileli böyle tip tip oyuncuları getiriyor her sene. Hırvat,Polonyalı,Sırp,Çek vs. Ben umutlu değilim açıkcası bu adamdan da.
Trabzonspor bildim bileli böyle tip tip oyuncuları getiriyor her sene. Hırvat,Polonyalı,Sırp,Çek vs. Ben umutlu değilim açıkcası bu adamdan da.
Çok boş transferler yapıyor Trabzonspor.Genelde hüsranla bitiyor sonu.Umarım bu adamla yüzleri güler ama pek sanmıyorum.Yine bir iki senede gönderilir.
Mrdja Trabzon için iyi transfer.Umut'la iyi anlaşabilir çok hızlı bir oyuncu.
Resmi site aciklamadan asmiyalimda kesmiyelimdeHatta aciklarsalar bile sahaya cikip oyniyana kadar asmiyalim
Gabrice siradan futbolcu demisler, bugun Hirvatistanin 2 ci golunu atti gecenki mactada tek golun asistini yapti. Hirvat milli takiminda bukadar on plana cikan bi oyuncuya biraz daha zaman vermek lazim![]()
Mrdja yalanlaması!
Trabzonspor Kulübü, Sırp golcü Dragan Mrdja ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını bildirdi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sırbistan'ın Voyvodina takımının golcü oyuncusu Dragan Mrdja ile anlaşıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, ''Bu oyuncuyla hiç ilgilenmedik. Bir izlememiz, görüşmemiz olmadı. Haberimiz yok. Bilgimiz de yok'' dedi.
Voyvodina kulübünün internet sitesindeki dünkü haberde, Trabzonspor'un bu sezon Sırp Ligi'nde 22 gol atan Mrdja ile yıllığı 400 bin dolardan 3 yıllık anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.
-POLONYA'DAN HABER BEKLENİYOR-
Bu arada Trabzonspor, Polonya'nın Wisla ****ov takımının stoper oyuncusu Arkadiusz Glowacki'nin transferi konusunda teklifini vererek haber beklemeye başladı.
Glowacki konusunda birkaç gün içinde haber beklendiği ve büyük olasılıkla Perşembe günü bu futbolcunun durumunun netleşebileceği öğrenildi.
İkiside olmasın ya offf gidip ben transfer çalışması yapacam eyetr da bıktım şu gereksiz adamları görmekten..
Bazı yerlerde de Makakula ile ilgilenildiği yazıyor.
Trabzonun alması gereken forveten Kris Boyddur bence. Sırp oyuncu Pantelic Trabzon hayatına uyum sağlayamaz..
TariboWest
Niye gelmesin İstanbul takımlarından neyimiz eksik?O kadar maaş vermeye gerek yok Umut kaçırsın boşver.
Bana gore Istanbulda 2 ye oynicaksa Trabzonda 3 e oynar boyle futbolcular. Sehire gelmez diye bisey yok
Forvetmi ariyoruz anlasinlar Semih ileTrabzon sehirinin yasantisi tam ona gore
Sadri baskan ile Hayrettin bey ABDye gitmis Federasyonun daveti uzerine. Gidip bitane daha TeoFilo almasinlarOkadar saat ucuyolar bosuna gitmesinler
![]()
ELVEDA BÜYÜK ŞEF ... 26.05.2010 Trabzonspor, sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Song’la yollarını ayırdı...
Trabzonspor, sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Song’la yollarını ayırdı. Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aksu, Rigobert Song’la yeni bir sözleşme yapmayacaklarını, Kamerunlu futbolcuyla kesin olarak yolları ayırdıklarını ifade etti.
SONG’LA GÜZEL BİR ŞEKİLDE AYRILDIK
Song’la çok güzel günler yaşadıklarını ve tecrübeli futbolcunun iyi bir profesyonel olduğunu belirten Aksu, “Son, çok dürüst bir insan takımımıza futbolcu olarak hizmet ettiği kadar, bir ağabey olarak da hizmet etti. Bize büyük katkıları oldu. Ama misyonu doldu ve gitme zamanı geldi. Bunu kendi de biliyor. Kendisiyle çok güzel bir şekilde ayrıldık” dedi.
Takıma katkısı fazlaydı ama yaşı ilerledi artık ayrılma vakti gelmişti.
Şu tipten kurtuLduk ya. Artık rahat rahat izLerim Trabzon maçLarını.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Songun yerine alincak adam Giraydan ve Egemenden degisik ozelikte olmali. Her defasinda diyorum hiz acigini kapatabilmeli, arkadaki iki adamda cok agir savunma ileri ciktiginda kontra ya herzaman ilk mudahele iyi olmiyabilir boyle durumlarda isimize yaricak bi adam lazim
Ceyhun Gülselam stoperde denenebilir bence.. iyi oynar gibime geliyor..
Evet forvet bile denenir pivot çünkü boyu uzun kafa vurabiliyor ayalarına da hakim.
Bence iyi oyun kurucu olur Ceyhundan.Adamı bir mevkiiye yerleştiremedik bu arada.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Trabzonspor Halil'i istiyor!
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler, Milli Takım kampındaki Halil Altıntop'u Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor. Şenol Güneş'in de bu transfer için devreye girdiği belirtildi.
GÜNEŞ DE HALİL'İ İSTİYOR
Milli takımın maçlarını izlemek için Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve diğer yöneticiler, Milli takım kampında bulunan Halil Altıptop'u Trabzon'a gelmeye ikna etmeye çalışıyor.
Şenol Güneş'in de eski öğrencisinin transferi için devreye girdiği, bonservisi elinde olan Halil'in de Avrupa'da bir takımla anlaşamaması durumunda Trabzon'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi.
Bu arada Pantelic'ten de cevap bekleyen bordo - mavililer, bu transferin gerçekleşmemesi üzerine Hırvatistan Milli Takımı'nın forveti Jelavic ile yeniden temaslara başlayacak.
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Galatasaray'ın Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ı gündemine almasına sert tepki gösterdi. Daha önce de Galatasaray'ı etik davranmamakla suçlayan Yener, "Biz hiçbir zaman önce futbolcuyu ikna edip sonra kulübüyle görüşmedik. Bu hiçbir etik kural çerçevesine sığmıyor. Galatasaray'a hiçbir futbolcumuzu vermeyeceğiz. Bunu herkes böyle bilsin" dedi.
Öte yandan bordo - mavililer Sylva'nın sözleşmesinin bitmesiyle üçüncü kaleci olarak genç bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Bordo - mavililer, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un genç kalecisi Bora Sevim ve Giresunspor'dan Ramazan Sevi'yle ilgileniyor.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Halil'i ikna edeceğinize Tuncayı etseniz olmaz mı ya.
song'un açığını edu dracena ile doldurmak istiyormuş trabzonspor.
habertürk.
(/s)
Song kendi kalesine atmıyordu en azından ya bırakın ne Edu'su
Edu, Song'dan iyi değil kesinlikle. Hatta Song şu anda oynayabilir bence. Maaşı mı fazlaydı da gitti?
Edu Song'dan kesinlikle daha kaliteli hem Türkiye'de daha önce oynamis birisi Sampiyonlar Ligi tecrübeside var daha ne istiyor trabzonEdu'yu alirlarsa süper olur.. keske bize geri gelse nerde o günler
![]()
Edu'yu alacaklarina Zapotocny'i alsinlar daha iyi, hem adamin ayagi ugurlu......
Edu Song'dan daha iyi bir defanstır fakat alınması gereken isim Edu degil bence..Ayrıca Sadri Şener'in 1 haftada 2-3 transfer bitebilir dediği anlar hala aklımda ama haftalar oldu hala gelen yok. Yine transferin son günlerinde hiç tanımadığımız bir oyuncu alırız.