Sayfa 33 / 896 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daum Volkan'ı Sildi !..

Fenerbahçe'nin yeni hocası Christoph Daum, kaleci transferini şart koştu.
    Daum, Zürih’te gerçekleşen zirvede Başkan Aziz Yıldırım’a, Volkan’ı birinci kaleci olarak düşünmediğini belirterek kafasındaki ismi söyledi: Werder Bremen’den Tim Wiese.
    Teknik direktörlüğe Christoph Daum’un getirilmesinin ardından Fenerbahçe’de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Zürih’te, Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Murat Özaydınlı ile bir araya gelen Alman çalıştırıcı düşüncelerini açıkça ortaya koydu, Bunların başında da yeni sezonda Fenerbahçe’nin kalesini koruyacak isim geliyordu. Sarı-lacivertli takımı çalıştırdığı dönemde de bir türlü kaleci Volkan Demirel’i benimsemeyen Daum, bu konuda net tavrını ortaya koydu. Volkan’ı birinci kaleci olarak düşünmediğini belirten tecrübeli çalıştırıcının, “Volkan'ı birinci kaleci olarak düşünmüyorum. İkinci kaleci olarak takımda kalabilir. Benim tercihim başkasından yana. Werder Bremen’in file bekçisi Tim Wiese’yi transfer etmenizi istiyorum. Ben kendisini gelmesi için ikna ederim. Siz kulübüyle ilgilenin” dediği öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR
    27 yaşındaki Tim Wiese’nin Werder Bremen ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Başarılı file bekçisi Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan UEFA Kupası finalinde takımının kalesini korumuştu. Wiese için bir kaç gün içersinde Alman kulübüyle temasa geçileceği öğrenildi.

YUNAN KULÜPLERİ PEŞİNDE
    Teknik Direktör Daum’un önümüzdeki sezon birinci kaleci olarak düşünmediği Volkan Demirel’in bu gelişmeler sonrasında Fenerbahçe’de kalması beklenmiyor. Başarılı file bekçisinin kulübede oturmak yerine takımdan ayrılacağı ve bunun için de sözleşmesini uzatmayacağı öğrenildi. Volkan’a özellikle Yunanistan’dan çok ciddi teklifler var. Başta Olympiakos ve Panathinaikos olmak üzere Avrupa’nın bir çok kulübü de Volkan’ı kadrosuna dahil etmek istiyor. Volkan’ın bu kulüplerden birini tercih etmesi bekleniyor.
    GAZETE HABERTÜRK ÖZEL HABER / CEM DALMAZ

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tim Wiese'nin nası bi kaleci olduğunu Uefa finalinde gördük.Alınması tam bir fiyasko olur :mad:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tim Wiese kendini ispatlamış bir kalecidir , tek bir maçta yaptığı hatalardan dolayı yargılayamazsınız bence .. Ama tabikide alınması fiyasko olur ben bu takıma Serdar Kulbilgeyi getirir kaleyi ona teslim ederdim.Nasıl alınmıyor o adam büyük takımlar tarafından anlamıyorum , bence Türkiyenin en iyi kalecisi..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Tim Wiese getirilirse müthiş bir iş yapmış olur fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Tim Wiese Çok İyi Kalecidir Uefa Maçına Bakıp Yanılmayan Alırsa Fenerbahçe Önemli İş Yapmış Olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

wiese gelirse gider daumun elini öperim,yapacağı en iyi transfer olur.tabi takımda 1 kişinin yedek oturması gerekir,o kim olur onu bilmem.sağ açık lazım,sol bek carlos kalır muhtemelen,çift stoper yabancı zaten,güiza yabancı,wiese de yabancı olursa amc de ya da sol açıktaki yabancının beklemesi gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe kalesi kesinlikle yabancı bir kaleciye emanet edilmemelidir. Volkan'la anlaşılarak uzun yıllar devam edilmeli o süreçte Volkan Babacan ve Mert Günok hazırlanmalıdır. Fenerbahçe'nin bu kadar eksik mevkisi varken kaleci transferine tamamen olumsuz bakıyorum.

_________

Fenerbahçe Bursaspor'un 22 yaşındaki kanat oyuncusu Volkan Şen'i transfer etmek için harekete geçti.

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Bursaspor'da forma giyen Volkan Şen'i renklerine bağlamak için harekete geçtiği öğrenildi.

Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transferini NTV Spor'a değerlendiren menajer Metin Korkmaz, Bursasporlu Volkan Şen için de bir kulüpten ciddi teklif aldıklarını söyledi.

Korkmaz Volkan Şen ile ilgilenen kulübün ismini vermezken, genç futbolcuyu kadrosuna katmayı planlayan takımın Fenerbahçe olduğu öğrenildi.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Volkan kritik maçlarda basit hatalar yapıyor Yabancı bir kaleci gelmesi en azından rekabeti artırır ki bu Volkan için de Fenerbahçe içinde en iyisi olur . Ortasahada yabancı enflasyonu olacağına yabancı kaleci alınsın Aslında çok daha önceden bu adım atılmalıydı Umarım yönetim Daum'u dinler...

Wiese'nin gelmesini istemem..Volkan ile sözleşme yenilenmesi gerekiyor bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kontenjanın bir tanesini kaleye kullanmak saçma olur. Volkan bazen hatalar yapıyor ama Volkan gibi bir kaleciye sahip olduğumuz için şanslıyız bana göre. Derhal sözleşme yenilenmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Wiese yetenekli ve başarılı bir kaleci uefa finaline bakıp yargılarsanız volkan ve schalke ve milli maç derim ben de size.Volkan'la anlaşabilirlerse iyi olur bence.Bize bir sağ bir sol kanat Lugano giderse sağlam bir stoper ve orta sahanın ortasına bir Türk bir yabancı da olabilir 2 tane biri Appiah türü diğeri biraz daha ileri dönük orta saha gerekiyor bence.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Öncelikle hoca konusunun erkenden netleşmesi önemli bir durum.Galatasaray konusundada bu konudan bahsetmiştim.Aziz Yıldırım hedef olarak Türkiye ligini gösterdi.Bu hedef doğrultusunda Daum ile anlaşılması bence doğru bir hamle.Görev süresince Fenerbahçe tarihinde elde edilememiş üst üste 3 sene şampiyonluğu son hafta kaçırdı.Ama Avrupa'da neler yapar pek kestiremiyorum.İyi bir kadro kurulursa oradada başarılı olabilir pekala.Aziz Yıldırım'ın Daum'u seçmesinin 2 sebebi olabilir.Ya istediği çok iyi hoca/hocalar ile anlaşamadı ya da yeni gelecek hocanın uyumuydu ıvırıydı zıvırıydı felan ile uğraşmak yerine takımı ve ligi tanıyan tecrübeli Daum ile çalışmak istemesi.2.durumun olma olasılığı daha fazla gibi geliyor bana.Neyse Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun diyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dün gece Ntvpsor'a Mehmet Topuz'un menajeri bağlanmıştı.Sanırım Volkan Şen'in de menajeri aynı zamanda teklif var dedi Volkan Şen için

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Millet yapıyor çatı çatır transferi.Biz hala açıklıcaz. GS getirdi Frank Rijkaard. Biz Daumuda getirecez,açıklıcazda daha.
    Valla ya hala tık yok bizde umarım bir an önce başlar transferler ...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Mehmet Topuz transferinde çok ilginç bir gelime daha yaşandı ve Kayserispor kulübü yıldız futbolcuyu 5 milyon euro artı Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi.

LİGTV

Valla anlamadım ben bu işi bir orda bir burda ..

İnşallah doğrudur bu haber

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer aldıysak, Ailece Beşiktaşlıyız ama 7 yaşımdan beri Fenerbahçeliyim açıklaması bekliyorum. Aldıysak bu sene dursun seneye satalım, takımımda bu şekilde açıklama yapmış futbolcu istemiyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kayserispor Mehmet Topzu Fenerbahçeye verdi Gökhan Emreciksin + 5MN Euro çok karışık bir durum

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

yada o açıklamayı Beşiktaş Kulubü yaptırdı diyecektir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu gidişte bir maç Fenerde bir maç Bjk de oynayacak =)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mehmet Topuz "Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'ta oynamak istiyorum." dedikten sonra Fenerbahçe yönetiminin ve Fenerbahçilerin içine sinecek mi acaba bu transfer gerçekleşirse..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne oluyor yahu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bi haber daha çıkar şimdi..Çıkan anlaşmazlık sonucu M.topuz Galatasaraya verildi..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bonservisi bizde olduğuna göre Beşiktaşa uygun fiyata satabiliriz..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bi haber daha çıkar şimdi..Çıkan anlaşmazlık sonucu M.topuz Galatasaraya verildi..
    Ne Gülerim Ama Harbiden Bu fenerde Ayıp Ediyor.Adamlar Anlaşmış Bırak Alsınlar.Ayrıca O Açıklamaların Üstüne Nasıl Kaldıracaklar Mehmet Topuz'u Bilmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

14:30 gbi LigTv'ye bağlandı. Canlı yayında bu demeci verddi Mehmet Topuz, dünde söylemişti.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Gayet de içime siner.Yusuf Bjk'ye gitmeden 1 sezon önce içimde hala Fenerbahçe aşkı var bir teklif gelse giderim dedi.Bjk'ye gitti Bjk aşığı oldu.Rüştü meselesini de sanırım açmaya gerek yok.Eğer alırsak çok güzel olur.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Enterokinaz Misafir

Bence Mehmet Topuz Beşiktaş ile anlaştı, bu haber sakat gibi geliyor bana..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

FC Köln'den ayrılma kararı alan ve çok büyük olasılıkla Fenerbahçe'yi çalıştıracak olan Christoph Daum, Alman basınında geniş yer bulmaya devam ediyor! Köln Express gazetesi, Daum'un transfer etmek istediği futbolculara yer verdi! Listede bomba isimler yer alıyor..

Alman ''Kölner Express'' gazetesi, 1. FC Köln takımından ayrılan ve Fenerbahçe'ye gideceği belirtilen Christoph Daum'un, daha önce bu takıma almayı düşündüğü Nihat Kahveci'nin yanı sıra Atletico Madridli oyuncu Rodriguez ve Flamengolu Ibson'u Fenerbahçe için düşünebileceğini yazdı.

Gazetede, ''Nihat neredeyse FC Kölnlü olacaktı'' başlığıyla verilen haberde, Nihat'ın Mallorca maçından bir gün önce Daum ile buluştuğu ve kendisiyle bir görüşme yaptığı belirtildi.

Haberde, ''Daum, Köln'e transfer etmek istediği Nihat Kahveci ile birlikte Rodriguez ve Ibson'u da Fenerbahçe'ye almak isteyebilir'' şeklinde görüşe yer verildi.

Daum'un daha önce Rodriguez ve Ibson ile kendilerini Köln'e transfer etmek amacı ile bir yemekte biraraya geldiği, ancak bu oyuncuların bonservis bedellerinin FC Köln için fazla olduğu kaydedildi.

Ajansspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri