Sayfa 33 / 476 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

helal olsun baskan, helal yonetim kurulu super bir aciklama olmus, herkes gorsun besiktasin kim oldugunu.

ayrica arkadaslar biz rahatiz sabirsizlanmaya gerek yok , mustafa hocaya guveniyorum, adam guzel guzel yapicak transferleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kartal sağlama alıyor ..

Önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, Everton forması giyen Louis Saha için temaslarını sıklaştırdı, ancak golcü futbolcunun sakatlık sorunukafaları karıştırdı. Fulham'da parlayan ardından Manu ve Everton formalarını giyen tecrübelli oyuncunun 2005 yılından bu yana özellikle dizinden ve kasığından sık sık sakatlanması Siyah-Beyazlılaar'ı düşündürüyor. Takıma büyük isimler katmayı hedefleyen Yıldırım Demirören'in kafasındaki isimlerin başında gelen Saha için, Kara Kartal'ın sağlık ekibinin ayrıntılı bir çalışma içine girdiği ve İngiliz ekibinden bu oyuncunun son durumu hakkında bilgi alacağı ifade edildi.

Eğer Fransız futbolcu için 'sorun yoktur' denilirse Everton kulübüyle anlaşma sağlanacak ve deneyimligolcü önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giyecek

Kaynak: Fanatik..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

umarım...ben sizin kadar rahat değilim...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi bu yönetimle rahat olmak pek kolay değil zaten haklısın ama en azından önceki sezonlarda karşılaştığımız durum yok ortada .. Bundan önceki sezon ön eleme oynayacagız diye son anda Higuain getirildi birşey yapamadı .. Yine aynı sezon devre arasında Gordon geldi son günlerde yine birşey yapamadı .. Ama bu sefer durum farklı ŞL'ye direk gruplardan başlayacagız ötesi var mI? bence acele edilmemesi güzel ama hepten kaplumbaga da olunmamalı tabi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

inşallah beni şaşırtır bu yıl transferlerde yönetimimiz her sene aynı sonuçları görmekten fenalık geldi oynatmadığımız oyunculara hem bonservis hemde hayatlarında kazanamayacakları maaş veriyoruz, üstüne kurtulmak için tazminat ödüyoruz. bu yıl yine aynısı olacak işte Gordon misal.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Beşiktaş'ın Delgado'yu gönderip yerine daha iyi bir adam alması gerekiyor. Ayrıca Bobo'ya yol verilmeli onun yerinede daha iyileri alınabilir. Beşiktaş kadrosunu güçlendirmez ise Şampiyonlar Ligi'nde çok sıkıntı yaşar, hezimet yaşayabilir...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

beşiktaş cl de başarı istiyorsa kesinlikle çok köklü bir rotasyon-yenileme yapılmalı, kalesinden forveteine kadar her mevkiye takviye gerekli. rüştüyle gökhan zanla ibo yla nobre yle holosko(kızmayın ama holosko kesinlikle üst düzey topçu değil...) ile olmaz. demirören in bunları görmesi gerek. tabi ben bunları diyorum da şampiyonlar ligi nde başarı için diyorum, yoksa bu kadro iyi kötü (tabi mustafa hocayla) ilk 4 e oynar 1-2 sezon süper lig de..

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Alabileceğimiz oyuncular, yine piyasa oyuncuları olacak. Bulmaca çözer gibi oyuncu araştırılmaz. Kaç yıldır söylüyorum, yazıyorum. Adam gibi inceleme takımı olması gerekiyor. Umarım bir gün bu yöntem uygulanır. Türkiye'de yalnızca Gençlerbirliği bu işi beceriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schildenfeld gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yemin et?! oh çok sevindim işte bu habere

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Alacaklarına karşılık bonservisi verilmiş Gordon'un..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tüh gitti benim Çaycı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

abi bonservisi elinde ver asgari ücret gelir büyük ihtimal

Saha'dan transfer açıklaması!

Şampiyon Beşiktaş'ın yeni sezon transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı iddia edilen Everton'ın başarılı futbolcusu Louis Saha'dan siyah beyazlılara olumsuz haber geldi.. Fransız yıldız hiçbir takımla görüşmediğini ve İngiliz ekibinde kalmak istediğini açıkladı..

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın Fransız golcüsü Louis Saha Sky Sports'a yaptığı açıklamada, "Hiçbir takımla görüşmedim. David Moyes (Everton Teknik Direktörü) bana bir şans verdi ve bu nedenle ona borcumu ödemek istiyorum. Takımımdan ayrılmayacağım" dedi.

Bir süredir bazı basın yayın organlarından Beşiktaş'ın 30 yaşındaki Louis için transfer girişimlerinde bulunduğu ve transferin bitme aşamasında olduğu iddia ediliyordu.

İngiltere Premier Ligi'nde Fulham ve Manchester United formaları da giyen Louis Saha, 2004 yılından beri Fransa Milli Takımı'nın formasını da 18 maçta giydi ve 4 gole imzasını attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

ah ah ne üzüldüm ne üzüldüm

30 yaşın üstündeki oyunculara karşı büyük bir önyargım var neden bilmiyorum
    bu gidişle transfer yapamıcaz galiba hangi oyuncuyla ilgilensek red cevabı alıyoruz

bjk bunu bilerek mi yapıyor? sessiz derinden mi gitmek istiyor? yıldızları gündeme sokup nokta transferler mi hedefliyor? yoksa defansı yeterli mi buluyor? bilmiyorum ama üzülmez g.zan toraman (sağ bek olarak) bence yetersizler. ve bjk nin gündeminde tevez,saha,nihat dolaşıyor. hayretle karşılıyorum eğer sorularımın yanıtı hayır ise

transferde hep medya onunde acıklanan ısımlerle ılgılenınce ya fıyatı abartılıor yada baska bı talıp cıkıo bence eger akıllarından gecen sey bunlarla mılletı oyalayıp suprız yapmaya hazırlanıolarsa ıyı ama eger cıddı cıddı bu transferlerı yapmaya calıstılarsa yazık bıze cıdden...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son dakika haberi;Atouba Beşiktaş ile görüşmek üzere İstanbul'a gelmiş menajeri ile birlikte...

Yöneticiler yalanlamışlar...

Ne olacak bakalım...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Atouba haberLeri bir dönemde yapıLdı. Hatta Riise nin yedeği oLarak Atouba ismi söyLeniyordu.

VaLLa soL taraf için çok faydaLı oLur.

Umarım bizimkiLer artık bir işi bitirebiLirLer

Yoksa AnıL seni ve beni aLıcakLar en sonunda transfer diye
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Atouba bilmecesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler hergün yeni bir isim önerirken, bu kez ilginç bir gelişme yaşandı. Hamburg'un başarılı sol kanat oyuncusu Thimothee Atouba'nın İstanbul'a geldiği ve siyah beyazlı ekiple görüşeceği iddia edildi. Kamerunlu futbolcunun menajerleri, Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduklarını ve son kez bugün görüşeceklerini ifade ederken, Beşiktaş, bu iddiayı net bir dille reddetti. Siyah beyazlı yönetimin önemli isimleri, 27 yaşındaki futbolcuyla kesinlikle ilgilerinin olmadığını söyleyerek menajerleri yalanladı.

LigTv

Nesil
    2006

ntvsporda editor abi atoubanin gorusmek icin geldigini soylemisti, bana gore yonetim yabanci kontenjani dolu oldugu icin yalanladi. sonucta gidicek oyuncunun ve alicak kulubun eline koz vermek istemiyor, ve iyi bir paraya satmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anlamadığım Atouba ayağımıza gelmiş,bonservisi elinde ve yalanlıyolar...

Riise'yi getirecem diyorsan eyvallah...

Atouba çok iyi bir bek.Bu sene başında ağır bir sakatlık geçirdi ve oynayamadı.Sakatlığı geçer geçmez Hamburg'ta oynamaya başladı tekrar.Zaten çok güçlü bir oyuncu,kampta toparlar rahatlıkla...

Fizik olarak çok iyi,çok güçlü ve futbolu biliyor.Bir bek olarak Türkiye'ye onun kadar tekniği gelmedi diyebiliriz(Ergün Penbe belki).Çok rahat adam geçer,çok iyi uzun top atar,ortalarıda fena değildir.Özellikle alışılmışın tersine sıfıra inmeden geriden kestiği ortalar çok tehlikeli...

Disiplin sorunu var yalnız.Ama bu konuda M.Denizli faktörü ortaya çıkar.Ve taraftar ile çok içli dışlı biri.Seversen,bağrına basarsan coşar.Küfür edersen,oda sana eder...

27 yaşında Şampiyonlar Ligi ve Milli takım tecrübeleri var.Bonservisi elinde(Hamburg istiyor ancak kendisi yenilemek istemiyor)

Zaten 10 yıllık Deli İbo kazmasından sonra böyle teknik bir beki kaldıramayız heralde;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Knz2RS0uGw[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jH231Qqpsn4[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TIaP39OPVEI[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F20mY1Z8Mo8[/youtube]
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WG6JxP896ec&feature=related
    [/youtube]

Buda var tabi;

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSPGVtU_tpE&feature=related[/youtube]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Cale gelmeden önce bizlede adı geçmişti..Çok iyi bir oyuncu..Anilton'un dediği gibi Üzülmez'in üstüne harika olur ama yönetim niye yalanlamış anlamadım ? Futbolcunun menejerleri Bjk ile anlaşmaya geldik diye yırtınıyor nerdeyse ama Bjk'de tık yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Atouba iyi olur aslında ama bi yabancı göndermemiz gerek alabilmemiz için...Bobo için daha kimse teklif yapmadı mı yahu !?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

show tv spor haberlerinde Denizlispor'dan iki oyuncuyla anlaştığımız yönünde bi haber geçti. Birisi Çağlar diğerini unuttum
    Çağlar kısmı ilgilendirdiği için beni o aklımda kalmış malum bek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Diğeri Cenk Gönen olmasın?
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Diğeri Cenk Gönen olmasın?
    Evet Kaleci Cenk...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tello'nun serbest vuruşları dışında kaç tane yan toptan gol attık farkında olan varmı acaba? Hala ayaklarına kadar gelen fırsatı geri tepiyorlar! Atouba gibi bir adam hele de bonservisi yokken bulunmaz maden bana göre. Riise'yi alacagız dıyorlar tamam eyvallah ama ona da 5 mılyon euro para veremıyorlar. Nobre'ye yıllık 2.5 veren yönetim Riise'ye 3 veremiyor hayret yahu! Bari Atouba olsun sol kanadımız rahatlasın ..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

videoları izledim bayıldım atouba'ya çok rahat adam yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Atouba buraya tatile gelmiş, menejeri pazarlamak için anlaştık tarzında açıklamalar yapıyormuş galiba. Ntvspor da öyle bir şeyler duydum gün içinde. Adamın haberi bile yokmuş, ilgi karşısında şaşırmış hatta. xD

Mesaj Yetkileri