Sayfa 33 / 480 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nihat'ın gelmemesi kötü oldu açıkçası, ayrıca neden böyle birşey yaptı analamdım .. Yuvana kaptan olarak döneceksin, istediğin parayı alacaksın, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın .. İspanya'da Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımlar almaz bu saatte Nihat'ı .. O olmadı bari Nene olsun o da iyi golcü, ayrıca adam gibi bir stoper gelir umarım .. Papa Gueye falan boş işler bunlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

avrupa 21yaş altı şampiyonası başlayacak, yeni yıldızlar parlayacak ordan bir oyuncu kapsak
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bence parlamadan kapmaya bakın..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nihat Kahveci önümüzdeki sezon da İspanya'da kalacak. Transfer döneminin başlamasıyla birlikte adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile de anılan Nihat Kahveci bugün çeşitli basın organlarında da yer aldığı gibi İspanya'da kalmak istediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın bonservisi için Villarreal ile her konuda anlaşmasının ardından, Nihat Kahveci eşinin isteğini öne sürerek kulübünde kalmak isteyeceğini söylemesi bu transferin gerçekleşmesini engelledi. Konuyla ilgili Nihat Kahveci'nin menajeri Murat Kuş, editörümüz Hilmi Sever'in sorularını yanıtladı.

-Nihat'ın Beşiktaş'a transferi neden gerçekleşmedi?

"Nihat'ın Beşiktaş'a transferi büyük ölçüde gerçekleşmişti ancak Nihat İspanya'da kalmak istedi. Nihat'ın İspanya'da futbol hayatını devam ettirme kararını herkes saygı duymalı. Her evli kişi eşinin kararlarına saygı duyar ve Nihat da böyle yaptı."

-Nihat için bu sezon Fenerbahçe'nin bir girişimi oldu mu?

"Fenerbahçe'nin bu sezon hiçbir girişimi olmadı. Geçtiğimiz sezon Villarreal kulübüne çok ciddi bir teklif yapmışlardı ancak Villarreal ile anlaşma sağlayamadıkları için bu transfer gerçekleşmemişti."

-Nihat'ın eşi İspanya'da kalmak istediğini açıkladı, peki Nihat İspanya'da başka bir kulüpte forma giyebilir mi?

"Şu an için böyle birşey söz konusu değil."

-Villarreal, Nihat'ı satış listesine koydu...

"Nihat kulübünde kalmak istiyor ve Villarreal de kalmak isteyen bir oyuncuyu gönderemez. 2011'e kadar sözleşmesi var ve oyuncu kalmak istedikten sonra kulübün satış listesine koyması çok birşey ifade etmez."

-Türkiye'den ya da Avrupa'dan başka teklifler geldi mi?
    "Beşiktaş dışında resmi teklif gelmedi."

-Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe dışında hangi kulüplerden teklif gelmişti?

"İngiltere'den Tottenham ve Almanya'dan Hertha Berlin resmi teklif yapmış ancak girişimleri sonuçsuz kalmıştı."

Haber: Hilmi SEVER /Sporx

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Baskı olmadan, hiçbir yönetici olmadan gördük hangi takımı seçtiğini Anıl. Günlerdir savunduğun şey sona erdi, Topuz amcanın oğluymuş gibi konuştun sürekli, bu kadar kendinden emin konuşmamalıydın, sonuçta dediklerinin hiçbiri olmadı.
    Tecrübe konuşuyor..Bkz.Holosko transferi..

M.Topuz'a yaptığı açıklamalardan sonra açıkcası inanmıştım ama Aziz Yıldırım'ın yüzüne neden söyleyemiyor herkese söylediğini onu anlayamadım bir türlü.Eğer gerçekten ama gerçekten isteseydi bence sonuna kadar diretirdi.Demekki açıkladığı gibi %100 samimi değilmiş.Neyse eğer denildiği gibi 8 milyon Euro'ya gittiyse o paranın açıkcası sırf şu yaşanan gelişmelerden sonra verilmesini isterdim ama normal şartlarda asla o kadar para verilmesini uygun bulmazdım doğrusu.Bunu daha öncedende belirtmiştim zaten.Ama olay çok farklı boyutlara geçti.Muhtemelen Fenerbahçe yönetimide bu parayı bu yüzden gözden çıkarmıştır..Neyse hayırlı olsun diyelim..

Nihat transferi gerçekleşseydi harika olurdu gerçekten.Nihat'ın satılması gündemde haberleri çıktığında basında keşke alsak diyordum içimden.Ciddi atılımlar olduğu haberini duyunca sevinmiştim ama Nihat haklı olarak kurduğu düzeni bozmak istemedinden reddetmiş.Saygı duymak lazım ama tekrar Beşiktaş formasını giyip o meşhur gol pozunu vermesini çok isterdim.Olmadı,sağlık olsun..

Fink transferine gelirsek.Açıkcası Fink isim olarak,kariyer olarak Cisse'den sonra heleki Cisse'nin son dönemdeki formundan sonra soru işareti.Fakat bu transferinde aylar öncesinden bittiğini ve Cisse'ninde o zaman istenmeyen adam olduğunu biliyoruz.Umarım Mustafa hoca bu tercihinde yanılmamıştır.Ona güvenimiz tam..

2 tane flaş transferde emelimize ulaşamadık.Bu olaylardan sonra başkanın transferde daha yırtıcı olacağını düşünüyorum.İnşallah Mustafa hocanın talimatları doğrultusunda kadroyu güçlendirecek isimleri kadroya katarlar.Açıkcası ilgilenilen isimler bu konuda beni umutlandırıyor ama biraz daha bitiricilik lazım..Herşeyin hayırlısı olması dileğiyle..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Denizli ısrarla L.Saha'yı istiyormuş...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Beşiktaş'ta Buonanotte iddiası (VATAN) İTALYAN basını adı daha önce G.Saray ile anılan Buonanotte’nin Beşiktaş’la görüştüğünü iddia etti. River Plate’te sürdüren 21 yaşındaki yıldız için siyah-beyazlıların devrede olduğu belirtilirken, Arjantinli’nin ’Buradaki misyonumu tamamladım. Avrupa’ya açılacağım’ sözlerine de yer verildi. World Soccer dergisi de Buonanotte ’geleceğin 50 yıldızı’ arasında göstermişti.

ben çözdüm bu gazeteleri bizim gibi forumları tarıyorlar taraftarların düşüncelerine bakıyorlar, ona göre haber üretiyorlar

dün Beşiktaş forumlarında bir kişinin yorumunu görmüştüm Buonanotte gibi geleceği parlak genç isimlerle niye ilgilenmiyor türk kulüpleri diye bakın bugün Vatan haber yapmış Arjantinliyi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mustafa DenizLi nin BreziLyaLı ve ArjantinLi istemiyorum diye raporu var, gazeteLer haLa saLLıyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

sakary Ali Misafir

niye istemiyorki acaba

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok sık üLkeLerine gittikLeri ve gittikLerinde geri dönüşLerde probLem yarattıkLarı için, ayrıca da sakatLık probLemini çok sık yaşadıkLarından Avrupa kökenLi oyuncu transferi istemiş Mustafa Hoca.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

He Yani tevez bugün ucaga binse gelse almıcak Mustafa Denizli , Arjantinli diye
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu Tevez oLayına neden bu kadar taktığınızı da anLamadım. Zaten Beşiktaş ın gündeminde Tevez hiç yoktu, tamamen basın uydurması bir oLay..AkıL var mantık var..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    He Yani tevez bugün ucaga binse gelse almıcak Mustafa Denizli , Arjantinli diye
    Klasik bir Alican yorumu...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa Denizli , Arjantinli ve Brezilyalı oyuncu almıcakmıs diyorsunuz bende Tevez gelse onuda istemez yani dedim.Bana göre havada kapar havada.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bi deneme yapabilir miyim? bir futbolcu ismi atıcam forumda Beşiktaş'la ilgili bakalım yarın haber olacak mı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ÖyLe bir ihtimaL oLmayacağı için havada kapmasına da gerek yok, boşuna oLayLarı uzatıyorsun ALican..

Şu anda Beşiktaş yönetimi zaten Güney Amerika da değiL Avrupa da oyuncu arıyor, Avrupa dan Güney Amerika kökenLi oyuncu aLırLarmı, orası biLinmez ama Mustafa DenizLi nin isteği bu, DenzLi ye karşı geLmezLer herhaLde.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yabancı transferi yapmamız şu durumda çok zor...
    takımdan kimi göndericezde alıcaz yerine oyuncu. Bobo, Tello, Delgado, Cisse, Ernst, Holosko, Sivok, Zapotocny...8 oldu Fink geldi 9. Schildenfeld var bide 10!

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    yabancı transferi yapmamız şu durumda çok zor...
    takımdan kimi göndericezde alıcaz yerine oyuncu. Bobo, Tello, Delgado, Cisse, Ernst, Holosko, Sivok, Zapotocny...8 oldu Fink geldi 9. Schildenfeld var bide 10!
    Cisse gönderildi abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

hala iki kişi göndermemiz lazım talibi olan bi Bobo'yu biliyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Gordon'da durmadan problem oluşturuyor valla iki kişi yollamalıyız bu takımdan.Yönetimin zafer sarhoşluğunu bırakıp transfere yoğunlaşması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gordon'u saymayın...

Zapo,Delgado ve Bobo gidecek büyük ihtimalle...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

saymayında adamı satamazsak sözleşmesini feshetmemiz gerekecek. yine zarar, yine zarar... ki Gordon'u kim alır? alacak olursa da Beşiktaş'ta kazandığı parayı kim verir ona Gordon biraz bela olucak gibi geliyo bana

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kimse aLmazsa ben aLırım, Çaycım yaparım Gordun`u o konuda ferah oLun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yıldırım Demirören dün her zamanki gibi en iyi ve en flaş transferleri biz yapcaz dedi ama Fink ve Erhan Güven'de flaş olacak birşey göremedik daha (:

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet transfer sezonu bitti ve bu iki oyuncudan başka oyuncu alamayacağız daha...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İso, Beşiktaş ın şu anda sıfırdan haLi hazırdan 30miLyon eurosu var. ŞampiyonLuk ve ŞampiyonLar Ligi katıLımından bu para geLdi. Demirören zaten gerekirse bu paranın tek kuruşuna dokunmayacağız transfere ayıracağız dedi. Psikopata bağLarsa eser gürLer, para probLem değiL yani.

Enterokinaz Misafir

Fenerbahçelilerin transferde iş bitirmiş, en iyileri getirmiş edalarıyla Beşiktaş'a sallamaları da ayrı bir komedi oluşturuyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim için probLem yabancı kontenjanı. O sorunda çözüLdüğünde transferLer geLir zaten. Bizim diğer takımLara göre sezona erken başLama derdimizde yok, rahat rahat, yavaş yavaş aLırız oyuncuLarı..Yeni hoca yok, sezona erken başLama yok.. BiLmem anLadın mı..

GaLatasaray erkenden çözmek istiyor çünkü sezona erken başLayacak, Fenerbahçe erken çözmek istiyor yeni hoca, uyum sorunu ne kadar çabuk atLatıLırsa misaLi vs..

Bizde para var rahat oLun.

Enterokinaz Misafir

Benim için değildi sanırım bu yazı ?

Mesaj Yetkileri