Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 33 / 422 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
961 ile 990 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bizim gazeteler dünya'ya açılıyor artık
    Ne yaparsın Muhammed artık bizim takımlar kesmiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin.Insallah bu son olur.Allah ailesine ve yakinlarina sabir versin

Del Piero_10 Misafir

Ben Milan'a gittiğini zannediyordum.Sorun vergi ise toptan hallediyorlar zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

%43 oldugunu sanmıyorum eger oyleyse gitmekte haklı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha önce Ronaldo Roberto Carlosta ispanyol vatandaşı oldu onlarda böyle bir şey yok muydu ki ? yalan olma olasığılı daha fazla

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

eğer gerçekse ispanyadaki fakir halk ne durumda zaten yalandır chelsea bu sene fazla para ayırmıyo transfere gördünüz beleş beleş futbolcular alıyolar (beleş derken bedava) ayrıca ronaldinho önceder haberdar edilmiştir eğer haberder edilmemişse valla ben olsam çeker giderim

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Adam haklı bu kadar vergi ödenir mi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bence bu yenilgi tam bir degisik taktikdi. Böylece rakip takimlar bizim kötü oldumuzu sanacak, ama birden Valencia onlara 5 tane attikdan sonra sasiricaklar. Saka

En Sevdigim 2 oyuncuda kirmizi kart yedi

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Joan Gamper Kupası
    FC Barcelona-Internazionale FC

Takımımız bu akşam, kulübümüzün kurucularından Joan Gamper adına düzenlenen Joan Gamper Kupası'nda İtalya'nın Inter takımı ile karşılaşacak.Inter ile yapacağımız bu mücadele saat 23.00'dan itibaren Kanal 1'den canlı olarak yayınlanacak..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bu maç izlenir..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet kesin izlenir bu maç.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Beşiktaş maçından sonra unutmazsam izlerim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam da insan düşünmeden edemiyor, doping ilacı falan kullanıyor olabilir, sonuçta bu tür ilaçlar böyle hastalıklara sebep olabiliyor. Günahını almak gibi olmasın ama...

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=CB4mW...elated&search=
    Alın beyler videosu.Ama ayağa kalkıyor videoda benim biraz kafam karıştı yavf!
    ALLAH rahmet eylesin....
    soyunma odasinda fenalasip hastaneye kaldiriliyor...

Riquelme imzaladı iddiası
    Villarreal'in Arjantinli oyuncusu Juan Roman Riquelme'nin, La Liga'nın bir diğer temsilcisi Atletico Madrid ile 2 senelik sözleşme imzaladığı iddia edildi. Henüz iki kulüpte açıklama yapmazken, İspanyol radyosu Cadene Ser, 29 yaşındaki oyuncunun tekrardan La Liga'da forma giyeceğini belirtti. Villereal'in antrenörü Manuel Pellegrini ile sorunlar yaşayan Riquelme, Boca Juniors'a kiralanmıştı.

Adı en son Real Madrid ile anılan süper yıldız Juan Roman Riquelme, geçtiğimiz yıl Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giymiş ve üst düzey bir performans sergilemişti. Copa America'da da Arjantin Milli Takımı'nı adeta sırtlayan, attığı ve atttırdığı gollerle parmak ısırtan Riquelme, Atletico Madrid'e giderse eski takım arkadaşı Uruguaylı Diego Forlan ile takım arkadaşı olacak.

Bu sezonun transferdeki flaş takımlarından biri olan Atletico daha önce Osasuna'dan Raul Garcia, Villarreal'den Forlan, Liverpool'dan Luis Garcia, Arsenal'den Reyes, Brezilyalı Santana ve Milan kalecisi Abbiati'yi(kiralık) renklerine bağlamıştı.
    29.08.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber doğru mu bilmiyorum ama A.Madridni ofansif gücü çok güçlü bence defansfa oyuncu alınsa daha iyi olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Riquelme imzaladı iddiası
    Villarreal'in Arjantinli oyuncusu Juan Roman Riquelme'nin, La Liga'nın bir diğer temsilcisi Atletico Madrid ile 2 senelik sözleşme imzaladığı iddia edildi. Henüz iki kulüpte açıklama yapmazken, İspanyol radyosu Cadene Ser, 29 yaşındaki oyuncunun tekrardan La Liga'da forma giyeceğini belirtti. Villereal'in antrenörü Manuel Pellegrini ile sorunlar yaşayan Riquelme, Boca Juniors'a kiralanmıştı.

Adı en son Real Madrid ile anılan süper yıldız Juan Roman Riquelme, geçtiğimiz yıl Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giymiş ve üst düzey bir performans sergilemişti. Copa America'da da Arjantin Milli Takımı'nı adeta sırtlayan, attığı ve atttırdığı gollerle parmak ısırtan Riquelme, Atletico Madrid'e giderse eski takım arkadaşı Uruguaylı Diego Forlan ile takım arkadaşı olacak.

Bu sezonun transferdeki flaş takımlarından biri olan Atletico daha önce Osasuna'dan Raul Garcia, Villarreal'den Forlan, Liverpool'dan Luis Garcia, Arsenal'den Reyes, Brezilyalı Santana ve Milan kalecisi Abbiati'yi(kiralık) renklerine bağlamıştı.
    29.08.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

riquelme ye hiç gerek yok şu anda sistem kurmuş bir takımız 2 defansif orta saha ve iki kanat var.alınacaksa defans alınabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ama gelirse eyvallah kapımız bu tip oyunculara her zaman açık.

real madrid

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazik.Futbolumuz bir değer daha kaybetti.Allah rahmet eylesiin ailesine sabır diliyorum.
    Bu olayların önüne geçilmeli bir an .

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Genç yaşta bu kadar iyi ve değerli bir oyuncu kaybetmek gerçekten hüzün veriyor insana... Üzülmemek el de değil.

Kalp krizinin nedeni belli miymiş arkadaşlar? Bileniniz var mı?

Sıcaktan mı yoksa ?

yani gercekten inanılmaz riquelme tabi ki mükemmel bir oyuncu ama simao sabrosa,luis garcia,raul garcia neden alındı......kimin yerine oynar o tartısılır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barca İnteri Parçalıyor 4-0

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maça biraz baktım sarmadı.İnter yedek kadrosu ile çıkmış maça.Barca'da şov yapıyor haliyle.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Chivu pes!2 gün yetmiş yani Dos Santos ikinci golde belini kırdı adamın.İlk goldede penaltı yaptırmış izlemedim ilk golü gerçi.

Dos Santos çok iyi oynuyor.Meksikalı sanırım ama tipi hiç benzemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

5-0 oldu maç . İnter hiç bir şey yapmıyo sahada.

barcelona ne yaptın yahu yazık günah...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar skor aldatmasın.İnter gerçek kadrosu ile çıkmadı maça.Hiç ismini duymadığım adamlar vardı kadroda.Ondan böyle olması normal.Zaten Barca bu kupada çok coşuyor.Bayern'ede geçen sezon 4(tü herhalde) atmışlardı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Barça bu sene oldukça güçlendi ancak, lige iyi başlayamadılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Atletcio Madrid, Torres'den aldığı para ile oldukça iyi kadro kurdu,gerçekten helal olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Barcelona,

Zengin kulüplerden pek hoşlanmam

Mesaj Yetkileri