Murat bu destek varken şampiyon olamassan birdaha hiç olamassın kanka![]()
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Murat bu destek varken şampiyon olamassan birdaha hiç olamassın kanka![]()
Gercekten sagolun arkadaslar desteginiz icin
Musticim sen bana celme tak sorun degil tabi sezon sonu senin gibi sampiyon olacaksam![]()
arkadaşlar kariyer neden devam etmiyor merakta bırakıyorsunuz ama
Murat'ın vizeleri var o yüzden oynayamıyoruz ne yazıkki sınavlar son bulunca kaldığımız yerden devam.
Benimde vizelerim var ama neyse ki pek takan birisi değilim o yüzden Murat'ı bekliyoruz ((:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bu gece maçlar devam edecek arkadaşlar![]()
sonunda be!!!!
Plakamızı yazdık.61
Yukleresim.com
çok güzel bir kariyer gidiyor hepinizi kutlarım uzun zamandır sitede yoktum simdi tekrardan izlemeye basladım ilk gözüme bu takıldı 3.sezon dewam etmek tebrikler favori FENERBAHCE![]()
Manisayıda yendik taktik değişikliği ve sakatların iyileşmesi olumlu etki etti ama çok geç.
Yukleresim.com
Rakibin kornerden bulduğu üst üste 2 gol bizi bozdu. Daha sonrasında da toparlanmaya çalıştık ancak mağlubiyetten kaçamadık.
Kayseriye'de farklı tarife.Aradaki farkı azalttık bir hayli.
Yukleresim.com
Fenerbahçe yi koltuğundan etmek zor gözüküyor.
Umarım Beşiktaş ve Trabzonda Fenerbahçe nin getirdiği yıldızlar gibi yıldızlar getirir seneye.
Yoksa Fenerbahçe tek başına gider.
Başarılar.
Paşayıda yenip takibi sürdürüyoruz
Yukleresim.com
Ligin bitimine 5 hafta kala Şampiyonluk düğümü çözülüyor ..
Ligin 29.Haftasında Nefesleri kesecek bir mücadele olacak , Lig'de yenilgisiz lider olan Fenerbahçe hemen arkadan takibini sürdüren Beşiktaş'ı konuk edecek.Bu zorlu 90 dakiika sonunda belki Fenerbahçe Şampiyonluğunu kısmen ilan etmiş olacak belki de Şampiyonluk mücadelesi son 2*3 haftaya kalacak . .
![]()
Sizce kim kazanır ? Maç hakkında ki yorumlarınız nelerdir (:
İlk 3 Sıradaki Takımların Kalan Maçları ise şu şekilde ;
Fenerbahçe ( 77 Puan )
Beşiktaş ( e ) Kayseri ( d ) Kasımpaşa ( e ) Konya ( d ) Trabzonspor ( e )
Beşiktaş ( 72 Puan )
Fenerbahçe ( d ) Galatasaray ( e ) GaziAntep ( d ) Denizli ( e ) İbb ( d )
Trabzonspor ( 68 Puan )
Kasımpaşa ( e ) Konyaspor ( d ) Kartalspor ( d ) Gençlerbirliği ( e ) Fenerbahçe ( d )
1.Fener
2.Trabzon
3.Beşiktaş olur gibi
Umarım öyle olur (:
Trabzon için bütçe ayrılmıyor o yüzden zorlanıyorlar , Ama Beşiktaş geçen sene bizden iyi kadro kurabilirdi ellerine verilen bütçe ile har vurup harman savunma mantığı ile parayı saçtılar yollar (:
Teşekkürler.
Beşiktaş'ı yenersek 1.lik bizim garanti gibi olur , Kaldı ki o zaman zor fikstürlerinin de verdiği dez avantaj ile 3.sıraya kadar düşebilirler.Bizim de en büyük amacımız şuanda Beşiktaş'ı yenmek![]()
bence sıralamada trabzon'un yeri sabit beşiktaş fenerbahçe değişme ihtimali var hala
Turgut un biraz düşünmesi lazım şimdi.
Maçtan önce Fenerbahçe alır şampiyonluğunu ilan eder diyodum.Ama Beşiktaş şansını sürdürmüş.
Artık herşey olabilir.Herkese başarılar.