Sayfa 330 / 476 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa Pektemek'e teklif varmış.Ukrayna'dan bir takım adını unuttum.8 milyon euro vermişler.Samet Aybaba'da Beşiktaş menfaatleri açısından satabiliriz demiş.Ligtvde dinlemiştim öğlen.

Kişisel yorumum,8 veriyorlarsa düşünmeden satsınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa'nın gitmesini istemezdim normalde ama bu şartlar altında hele ki bahsedilen mebla doğruysa , gitsin. Ama Ukrayna'da kendini bitirir orası ayrı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eğer Metalist'e giderse Pektemek orada kral olur. 1-2 ay önceden de söylemiştim tekrar söylüyorum biraz dar bakıp küçük düşünmemiz lazım artık en azından 1-2 sene. En fazla ne kaybederiz ki. Avrupa'ya gidemeyiz, 10.oluruz belki ama en az 4-5 seneyi kurtarmış oluruz. Başka türlü temizlenmez bu enkaz.

Bu arada Denizli yine istifa etmiş.

Persepolis Futbol Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli teknik direktörün ailevi sorunlar nedeni ile istifa ettiği kaydedildi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Metalist değildi.Ayrıca Fernandes ilede ilgileniyorlarmış.

Siyah-Beyazlılar’ın 4 milyon Euro bonservis bedeliyle aldığı genç golcüye Juande Ramos’un çalıştırdığı Dnipro talip oldu.

Ukrayna ekibi 8 milyon Euro’yu gözden çıkardı. Karar için ABD’de olan başkan Fikret Orman bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kiev, Shaktar, Metalist dışında bilgim yok diğer takımlar hakkında nasıl oynadıklarıyla ilgili. Hayırlısı olsun.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hergün hayal kuruyorum; keşke diyorum başkan çıksa, bütün bu olanlar bir şaka ve hiç borcumuz yok dese. 3-4 tane kalite transfer ile karşımıza çıksa diyorum Aaaah ah
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hergün hayal kuruyorum; keşke diyorum başkan çıksa, bütün bu olanlar bir şaka ve hiç borcumuz yok dese. 3-4 tane kalite transfer ile karşımıza çıksa diyorum Aaaah ah
    Malesef öyle bir Dünya yok aga. Bu durumdan kısa sürede ancak bir para babası bizi satın alırsa kurtulabiliriz belki,o da Türkiye'de mümkün müdür bilmiyorum.Mümkün olsa bile öyle birisi neden bizi alsın orası da ayrı bir konu zaten.Bir de bizim taraftarın çoğunluğu böyle bir şeye şiddetle karşı çıkıyorlar.Bana kalsa öyle bir şey olsa keşke.

Bir de Dnipro Rus takımı değil miydi? Mustafa haberlerini çok önceden duymuştum.6 vermişler,bizimkiler 8 istemiş.Mustafa'nın ayrılmasını istemem aslında ama şartlar malum.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Malesef öyle bir Dünya yok aga. Bu durumdan kısa sürede ancak bir para babası bizi satın alırsa kurtulabiliriz belki,o da Türkiye'de mümkün müdür bilmiyorum.Mümkün olsa bile öyle birisi neden bizi alsın orası da ayrı bir konu zaten.Bir de bizim taraftarın çoğunluğu böyle bir şeye şiddetle karşı çıkıyorlar.Bana kalsa öyle bir şey olsa keşke.

Bir de Dnipro Rus takımı değil miydi? Mustafa haberlerini çok önceden duymuştum.6 vermişler,bizimkiler 8 istemiş.Mustafa'nın ayrılmasını istemem aslında ama şartlar malum.
    Dnipro Ukrayna takımı, fena takım değiller ama Shakhtar,Kiev ve Metalist'in arkasında pek gözükmüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Aybaba, Neymar'ın arkadaşını istiyor

3 bölgeye nokta transfer yapmak için G.Amerika'da ava çıkan Samet Aybaba, A.Bragantinolu stoper Rafael Caldeira, Gremio'nun kalecisi Victor ve Goianiense'li Bueno'dan oluşan listeyi yönetime iletti.

Beşiktaş'la anlaştıktan sonra Brezilya'ya çıkarma yapan teknik direktör Samet Aybaba, önceki gece İstanbul'a döndü.. 3 gün boyunca Güney Amerika'da çıplak gözle futbolcu izleyen tecrübeli teknik adam, yaklaşık 6 aydır göz hapsinde tuttuğu gelecek vadeden yıldızlarla ilgili detaylı bir rapor hazırladı.

Vatan Gazetesi'nden Ömer Güvenç, Aybaba'nın futbol komitesine ilettiği transfer listesinde yer alan üç ismi köşesine taşıdı.

İLK ADAY VICTOR BAGY

Finlandiya maçında Türk Milli Takımı'ndan emekli olan Rüştü Reçber'i gelecek sezon kadroda düşünmeyen Aybaba, 1 numaralı forma için ilk adayını belirledi.. Gremio'da forma giyen 29 yaşındaki Victor Bagy, 2009 yılından bu yana sakat ve cezalı olmadığı her maça 11'de başladı.. İstikrarıyla dikkatleri üzerine çeken Victor, Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.
    Takımın iskeletinde kilit nokta oynayacak isimleri siyah-beyazlıların bünyesine katmak isteyen Aybaba, Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı için papatya falları açılan Tomas Sivok'un da alternatifini buldu..

ÇİFT YÖNLÜ CALDEIRA

Neymar'ın da formasını giydiği Santos'un A.Bragantino'ya kiralık olarak verdiği 1991 doğumlu stoperi Rafael Caldeira da başarılı çalıştırıcının dikkatini çeken bir başka isim oldu. 1.80'lik boyuna rağmen hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken Caldeira'nın sol bekte de görev yapabiliyor olması bu oyuncuyu daha cazip kılan bir başka özellik.

FORVETE RICARDO BUENO

Taraftarların en çok merak ettiği konu ise forvete kimin alınacağı.. Aybaba bu ismi de belirlemiş durumda.. Goianiense'de forma giyen 24 yaşındaki Ricardo Bueno'nun tekniğine hayran kalan kurt hoca, transfermarkt.com'a göre değeri 600 bin Euro civarındaki 24 yaşındaki forveti yöneticilere öve öve bitiremedi. Son 3 sezonda toplam 5 gol atsa da geleceği parlak futbolcular arasında yer alan Goianiense'li santrfor, sağ ve sol açıkta da oynayabiliyor.

TOP YÖNETİMDE

Aybaba'nın yönetime verdiği isimler şimdilik bunlar. İlk etapta bu 3'lü için fiyat soruşturması yapacak olan yönetim, belirlenen oyuncuların bütçeyi aşmaması halinde beklemeden işi resmiyete dökecek.

Aybaba Brezilya sevdalısı

Samet Aybaba, Bursa, Buca ve Ankara'da çalışırken de Brezilyalı oyuncuları tercih etmişti. Türk futboluna onlarca genç yetenek kazandıran Beşiktaş'ın yeni patronu Sambacılar diyarında da birçok futbolcuyu Türkiye'ye getirmişti. Bu isimlerden bazıları ülkemizde kalıcı olurken, birkaçı ise hayâl kırıklığının ötesine geçemeyip, Brezilya'ya geri dönmüştü.

- Jaba: 2004-05'te Ankaraspor'a geldi. 33 lig maçında 17 gol attı. Şu an Antalya için ter döküyor.

- Tita: Jaba'yla birlikte geldi. Süper Ligde 31 maçta 6 kez fileleri havalandırdı. O da Antalyaspor'da.

- Vederson: Tecrübeli sol bek de Ankaraspor patentli. Oradan F.Bahçe'ye sıçrama yapan başarılı kanat oyuncusu şimdilerde Bursa'da top koşturuyor.

NOT: MERAK EDENLER İÇİN FM ÖZELLİKLERİNİ DE KOYDUM.

http://live.sporx.com
    Last edited by Ralph : 25.Haziran.2012 at 12:19
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Leandro Damiao'yu falan alsa bari oralara kadar gitmişken

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2 Gün önce gazetede okumuştum Aybabanın Listesi :
    Aranguiz
    Francisco Castrox
    Rodrigo Passebon
    Luan Michel de Souza
    Patrik Leonardo Silva
    Romarinho
    Arouca Marcos
    Rafael
    Keirrison de Souza

Brezilya ligini ve Milli takımını takip etmediğimden bana tanıdık gelen oyuncu yok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aybaba sanırım Brezilya karması yapacak Portekiz'den sonra yeni modaları olur artık

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ricardo Bueno'nun geleceği gerçekten parlak olduğu son 3 sezonda attığı 5 golden belli. (!) Haberi ilk spor servisinde duydum adamı stoper sandım. Allah Beşiktaş'lılara sabır versin.
    2010 yılında o kadarda kötü değilmiş 19 maç 16 gol güzel bir istatistik sonradan sakatlık felanmı geçirmiş acaba :S

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    2010 yılında o kadarda kötü değilmiş 19 maç 16 gol güzel bir istatistik sonradan sakatlık felanmı geçirmiş acaba :S
    Şu an çoğu kişi Brezilya 1. Ligini iplemezken 19 maçta 16 gol attığı takım Serie D yani Brezilya 4.ligine tekabül ediyor. FM'de bile yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Şu an çoğu kişi Brezilya 1. Ligini iplemezken 19 maçta 16 gol attığı takım Serie D yani Brezilya 4.ligine tekabül ediyor. FM'de bile yok.
    Zaten Brezilya'dan nasıl iyi adam getirebiliriz ki ? İngiltere , İspanya , Almanya gibi büyük ligleri büyük takımlarının orda scout , gözlemci ekipleri var , İyi bir yetenek çıktığı anda adamlar direk işe giriyor , transfer ediyor.Brezilyada kalanlar Ortaseviye oyuncu bile kalmıyor Beşiktaş gidip brezilyadan getirebileceği maksimum oyuncu Baroni gibi bir oyuncu olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Brezilya eski popülerliğini kaybetti zaten. Bi Neymar bi Ganso'nun adı geçiyor devlerle. Artık Avrupalılar da anladı, çalışacak, disiplinli, fiziken güçlü adamları istiyorlar. Defansın olmadığı ligde şov yapanları değil. Yoksa çok isteselerdi Neymar'ı da Ganso'yuda 1000 kez almışlardı.
    kesinlikle öyle değil bu iş şans işi birazda, iyi bi jenerasyon çıkarsa mesela 94-2002 arasındaki brezilya gibi dağıtır şuanki ispanyayı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Brezilya pazarını hiç istemiyorum. Kaleye bonservisi olmayan Paul Robinson, forvete sözleşmesi seneye bitecek ve fazla bonservis istemeyeceklerini düşündüğüm Bragalı Lima'yı tercih ederim şahsen. Orta sahaya da Deretti alınsa çok iyi olur; ama bizimkisi de bir istek işte, gerçekleşeceğinden mi?
    Robinson imza atacak deniliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba'nın bulacağı genç yetenekler en fazla orta seviyede genç yeteneklerdir. Zaten kimse üst düzey bekleyemez. Keza Brezilya'dan çıkacak üst düzey bir genç yeteneği kolay kolay getirecek bir durumda değiliz. Bu durumda tek yapacağımız bu konuda hocaya güvenmek olacak. Aslında sadece Brezilya pazarına dalmak bence filtreyi daraltmak anlamına geliyor. Sonumuz hayır olsun inşallah.
    Alex'i orta seviye olarak düşünürsek ortaseviye bile fazla gelir bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Şirketimiz, Futbol A Takımımızın Yardımcı Antrenörlük görevi için, Ulvi Güveneroğlu ve Recep Çetin ile 2 yıllığına sözleşme imzalamıştır. Sözleşme bedeli olarak Ulvi Güneroğlu'na aylık 20.000 TL ve Recep Çetin'e aylık 20.000 TL'sı ödenecektir.

---

Şirketimizin profesyonel futbolcularından Korcan Çelikay'ın Sivasspor Kulübü'ne 200.000.TL sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Brezilya pazarı her zaman iyidir bence. Eski tadı olmayabilir ama sürekli jenerasyon değişiyor. Ne yani Neymar ve Ganso dışında iyi oyuncu yok mu sanıyorsunuz Brezilya'da Ayrıca bizimkiler neden Arjantin olayına girişmiyorlar acaba merak ediyorum. Brezilya ve Portekiz ekolünden sonra Arjantin ekolüne de el atmak lazım
    Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi.

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü.

Sezer Özmen de Eskişehirspor yolundaymış bu arada. Keşke Erkut'u bize bırakıp Sezer'i alsalar.

EDİT: Haberlerin kaynağı, haber1903.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Görkem, üstteki yazında da Brezilya pazarına dalmak filtreyi daraltmak demek demişsin. Hangi dediğin gerçek düşüncen, şaşırdım şimdi.

Erkut'un bizimle 5 yıllık sözleşme imzalayacağını okuyordum sürekli. İmzalamamış demek ki. Umarım, pişman olmayız ilerde. Önemli bir genç yeteneği kaybettik demektir çünkü.
    Tam olarak anlatamadım o zaman Şimdi şöyle, Samet Aybaba direk Brezilya odaklı düşünüyor. Halbuki futbol bir tek orada oynanmıyor. Tamam çok kaliteli isimler var ama başa gelir gelmez direk oraya gitti. Bu anlamda filtreledi dedim yanlış anlaşılma olmasın
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erkut Şentürk, Eskişehirspor ile 3 yıllık anlaşma yapmak üzere. Erkut'un bu akşam Eskişehirspor idmanına katılması bekleniyor.

Ben bu çocuğun gelişeceğine inanıyordum keşke kalsaydı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Anladım Görkemciğim, tamam. Katılıyorum sana. İskandinav ülkelerine veya Afrika kökenli futbolculara da bakabilir bence. Fransa Ligi'nde çok genç ve potansiyelli futbolcular var; Almanya Ligi'nde bir dolu futbolcu var. Oralara da gidip araştırmalar yapabilir. 3-4 Brezilyalı alınacağına her ülkeden 1'er futbolcu alsa hem gruplaşma ve huzursuzluk olmaz hem de faydasını daha çok görürüz. Portekiz Çetesi'nden sonra Brezilya Çetesi hiç hoş gelmiyor kulağa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen demek istediğim de bu işte. Sen benim düşüncemi benden daha iyi anlattın
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Estağfurullah. Aklın yolu bir.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Robinson imza atacak deniliyor.
    İnşallah. Şu şartlarda, daha iyisini bulacak değiliz sonuçta.
    Last edited by footballer33 : 25.Haziran.2012 at 18:33

Mesaj Yetkileri