cok kalıtelı bırı bolton'da kendını yenıden bulmustu resmen ama bırakması lazım artık..
cok kalıtelı bırı bolton'da kendını yenıden bulmustu resmen ama bırakması lazım artık..
Tuncay gerçekten takımı için sonuna kadar mücadele edebilecek,çok kaliteli bir oyuncu.Bu sene İngiltere'ye alışma sürecini geçirdi Tuncay,seneye patlama yapacaktır diye düşünüyorum ..
seney umarım daha iyi bir grafik çizecek
hem futboldan sıkıldım diyor, hem de teknik direktörlüğe geçmek istiyorum diyor, tam olarak kafası karışık, teknik adamlık kariyerini merak ediyorum![]()
çok göç alan ülkeler bu durumdan çok iyi yararlanıyorlar, tabi bir de kafa yapısı önemli, Fransa'dan sonra İngiltere de bu işe el attı
Robinson cidden bu sene İngiltere Milli takımına yakışır şekilde oynamadı, onun dışında Malouda da balon çıktı, Lyon'da harikalar yaratırken Chelsea'de yok gibi bir şey
sempati duydugum bir isim, umarım Premier'de kalıcı olur, hayırlısı olsun
Bencede seneye daha da iyi olacaktır...
bu adamlar geç bırakar efsane olarak anılmalarını engelliyor bence tadında bırakmak lazım sürekli oynuyorlar artık baydılar...
Alışınca ingiltere'ye her şey daha iyi olacaktır..
Temennimiz.. Inşallah daha daha iyi olacak![]()
Umarım Tuncay gelecek sezon formunu arttırır ve Anelka gibi büyük bir takıma transfer olarak göğsümüzü kabartır.
Michael Ballack, Chelsea'den ayrılmak istemiyor. Alman yıldız, futbolu Chelsea'de bırakmak istediğini, 'Maviler'in İngitere'nin en iyi takımı olduğunu söyledi.
31 yaşındaki eski Bayern'li futbolcu, The Sun'a yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birinde top koşturuyorum. Bayern'de ilk 11'in değişmez oyuncusuydum, ancak burada forma için mücadele etmem gerekiyor. Chelsea'de oynadığım için çok mutluyum." diye konuştu.
2006 yılından beri Chelsea'de oynayan Ballack, "Almanya'da 4 sezonda 3 şampiyonluk gördüm, ancak Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacak genişlikte bir kadromuz yoktu. Artık Bundesliga şampiyonluğu beni heyecanlandırmadığından Chelsea'ye transfer oldum" diye konuştu.
goal.com
Newcastle'ın yeni sezon çalışmaları çerçevesinde Michael Owen'ın sözleşmesini uzatmaya kararı alması St. James Park ahalisini sevindirdi.
Ücreti yükseltilen Michael Owen, siyah-beyazlı takımla yeni sezonda büyük işler başaracaklarına inandığını belirtti. Yeni sezonda Kevin Keegan'la büyük işler başaracaklarına inandığını belirten yıldız, bu sezonu iyi sonuçlar alarak tamamlayacaklarını, böylelikle takımın güven kazanacağını söyledi. Owen, yeni sezonda transfer edilecek bir iki üst düzey oyuncuyla beraber çok iyi bir döneme girebileceklerini belirtti.
Her şey çok güzel olacak
Alacakları iyi sonuçlarla taraftarla da barışacaklarını söyleyen Owen "Her şey güzel olunca oynanan futbol da güzel olacaktır" dedi.
Newcastle United, Dinamo Zagreb'in parlayan yıldızı Luka Modric'i her an kadrosuna katabilir.
goal.com
Tuncay gibi ingiltere'ye yeni gelen oyuncular önce bi küçük takımlarda podyuma çıkarlar sonra büyük takımlara doğru yelken açarlar.![]()
Chelsea'nin yıldız futbolcusu Frank Lampard'ın annesi vefat etti.
Frank Lampard'ın geçtiğimiz gün zatürre teşebbüsüyle hastaneye kaldırılan annesi Pat Lampard, hayatını kaybetti. Lampard, kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.
Yıldız futbolcudan gelen açıklamada, "Büyük bir üzüntüyle annem Pat Lampard'ı kaybettiğimi sizlere açıklamak istiyorum. Herkese teşekkür ederim. Özellikle menajerim Avram Grant ve Chelsea'nin tüm çalışanları, ailemle alakalı bu üzücü durumda benden desteklerini esirgemedi." denildi.
Olayın ardından Chelsea'den gelen açıklamaysa şöyle oldu:
"Frank'e, babasına, kız kardeşlerine ve diğer akrabalarına en derin başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Pat, Chelsea'deki herkesin tanıdığı bir kişiydi. Oğluna kariyeri boyunca büyük destek olmuş, tüm maçlarını eşiyle birlikte takip etmiştir. Chelsea'deki herkes, Pat'i çok derin bir hüzünle özleyecektir. Chelsea olarak, Frank'e ve ailesine gereken her türlü desteği sunacağımızı belirtiyoruz."
Lampard'ın bu hafta oynanacak Manchester United maçında oynayıp oynamayacağı şu an için bilinmiyor.
goal.com
Ne diyelim, Allah ailesine sabır versin..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Darren Bent,Robinson,Malouda ve Arteta büyük hayal kırıklıkları.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Başı sağolsun.Annesine Allah Rahmet Eylesin.
Ben olsam bende Chelsea'da bırakmak isterim.Takımda pek sorun yok paralar sağlam başarı var vs vs.
Artık bırakması lazım ama iyi bir futbolcu olduğu kesindi.
O zamana kadar takımda tutunabilirse bırakır
Seneye bencede daha iyi olacaktır bunun sinyallerini veriyor
Arsenal aldıysa bir bildiği vardır bir an önce ülkemize kazandırmalıyız
Anlaşılan Liverpool dışında kendini başka klüplerde de kanıtlamak istiyor Real de bunu başaramadı
Süper bir golcü bence ama newcastle bir türlü istenen düzeyde değil
15'e Bobo'yu verelim.![]()
So what?
Saike
Sezon başında gösterdiği kötü performans yüzünden eleştirildiğinde alışınca bütün sorunlar biter diyordum.Tuncay umarım formunu yükseltir ve M.United gibi takımların formasını giyer ileride..
So what?
Saike
En azından Avrupa'daki bazı oyuncularımız gibi sürekli sakat geçirmedi oynadı