Sayfa 331 / 578 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
9,901 ile 9,930 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Biliyorum hocam sağ kanatta başladığını.Eboue ofansif özelliği cok yüksek.İksiide hucumdayken geri gelmeleri zor olur.Serkan Balçı geri gelirdi.Ortada Selçuk İnan ona yardım ederdi colman kimi zaman yardıma gelirdi acığı kapatırlardı.O dönemden bu döneme Burak cok değişti.Gerçek bir santrofor oldu sadece kaleyi düşünüyor.

Sağ Kanatta Sabri oynarsa daha yararlı olur.Selçuk ona yardım etmesiyle defansif yönü yüksek olur galatasarayın.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Melo olmadan olmaz ne yazık ki melo giderek üstüne koyuyordu Beşiktaş maçında atılana kadar bence önceki seneki melo gibi oynadı tüm topları kesti ve ciddi bir savaş vermişti sahada

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu arada geçen sene tribünderginin emre utkucan la röportajı varmış
    http://www.tribundergi.com/haber/roportaj-emre-utkucan
    önerdiği oyuncular gerçekten avrupa ligleri hakkında bilgisini çok net biçimde gösteriyo
    kesinlikle başarılı bir adam aslında yıllardır çoğu galatasaray taraftarının yapmak istediğini yapıyor bu adam eğer güzel bir ekip kurarsa ve bence taraftarın görüşünü de alırsa çok başarılı olacaktır neden mi taraftar görüşü diyorum çünkü ülkemizde 2-3 lig maçlarına tut brezilya liglerini iddia oynadığı için canlı takip onlarca insan var ve bunun yanında çoğumuz almanya-italya-ispanya ligini takip eden adamlarız böyle bir iletişimden yine kazanan galatasaray olacaktır

Son olarak Emre Özcan'ı da böyle bir görevde görmek isterim

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Biliyorum hocam sağ kanatta başladığını.Eboue ofansif özelliği cok yüksek.İksiide hucumdayken geri gelmeleri zor olur.Serkan Balçı geri gelirdi.Ortada Selçuk İnan ona yardım ederdi colman kimi zaman yardıma gelirdi acığı kapatırlardı.O dönemden bu döneme Burak cok değişti.Gerçek bir santrofor oldu sadece kaleyi düşünüyor.

Sağ Kanatta Sabri oynarsa daha yararlı olur.Selçuk ona yardım etmesiyle defansif yönü yüksek olur galatasarayın.
    Ya zaten bunlar eldeki oyuncularla yaratma çabası biraz. Yoksa kadro planlamasını ben yapsaydım eğer Sneijder gibi bir oyuncu alacaksam elimde 2 tane melo bulundururdum. Onceki konularda da hep söyledim bir takımda 10 tane playmaker olmaz yani. Selcuk ayagına top ister görüş açısı iyi bir playmaker. E hamit o görevde pek oynamasa da o da Selcuk ile aşağı yukarı aynı özelliklere sahip. İkisinin de ayakları agır ama zekaları tavan. Uzun ve isabetli pasları var. Bir de Sneijder var o da aynı bu özelliklere sahip sadece ayakları biraz daha çabuk. Ama bu 3 oyuncu da savunmada yumuşak hucumda ise topu ayagına bekleyen adamlar. Selçuk'tan Hamit'ten saga sola yardım beklemek demek o oyuncuları bitirmek demek aslında. Melo'yu da sahadaki sorumsuz davranışlarından dolayı oynatmak istemezdim. Bir Meireles'i Melo'ya tercih ederim. Ne bileyim Sneijder gibi zaten kafadan bir playmaker'ın varsa arkasındaki oyuncuların koşu mesafesi yüksek savunmada hamleci ve sert oyuncular olmaları lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Sağ Kanatta Sabri oynarsa daha yararlı olur.
    rakibi gördün mü cin gibi asdasdasd

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sneijder sola yakın oynuyor, sol kanat oyuncusuna iyi paslar atıyor ama ne acıdır ki soldaki isimler Amrabat ve Emre. Hocanın istediğini, takip ettiğini söylediği Kerim Frei gelse sezon sonunda çok iyi olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Modaya uyalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Ben sağ kanatta Amrabat'ın oynatılmasından yanayım. Bu adam arkasında Sneijder gibi birisi varken çok etkili olacaktır takımın 1-2 hafta sonra coşacağına inanıyorum ben. Eldekilerle kadro yapmak gerekirse ben de bir kadro yapayım.

burda tek memnun olmadığım kısım Emre'nin oynadığı pozisyon. Orda içe katedebilecek hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız var ben seneye Gökhan Töre'nin performansına göre alınabilecegini düşünüyorum. Hem hızlı olup hem içe katedebilecek gerektiginde sağa çekip vurabilecek veya sıfıra inip orta açabilecek Drogbayı kanatlardan da besleyebilecek kanat oyuncularına ihtiyacımız var.

Ek olarak lig için değil tabi ki bu kadro
    Last edited by caglaruzun : 04.Şubat.2013 at 23:17 Reason: edit

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caglaruzun View Post
    Ben sağ kanatta Amrabat'ın oynatılmasından yanayım. Bu adam arkasında Sneijder gibi birisi varken çok etkili olacaktır takımın 1-2 hafta sonra coşacağına inanıyorum ben. Eldekilerle kadro yapmak gerekirse ben de bir kadro yapayım.

burda tek memnun olmadığım kısım Emre'nin oynadığı pozisyon. Orda içe katedebilecek hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız var ben seneye Gökhan Töre'nin performansına göre alınabilecegini düşünüyorum. Hem hızlı olup hem içe katedebilecek gerektiginde sağa çekip vurabilecek veya sıfıra inip orta açabilecek Drogbayı kanatlardan da besleyebilecek kanat oyuncularına ihtiyacımız var.

Ek olarak lig için değil tabi ki bu kadro
    Sag Kanatta Amrabat Sol Kanatta Gokhan Tore tamamen intihar olur ikiside bireysel oyuncular.Hele Gokhan Tore Quaresma'nin Turkiye subesi denilebilir.

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Sag Kanatta Amrabat Sol Kanatta Gokhan Tore tamamen intihar olur ikiside bireysel oyuncular.Hele Gokhan Tore Quaresma'nin Turkiye subesi denilebilir.
    İşte kendini geliştirmesi gereken yönleri bunlar zaten Bir şekilde o bölgeye oyuncu lazım. Emre'de yetenek var deniyor da bana göre bir hiç yani emre. Sadece sol ayaklı olması bir artı olamaz bir futbolcu için. Ne fizik gücü var ki bursa maçında ferdinandın omzuyla yerde takla attı herif. Ne tekniği var sadece etrafında dönüp adam çalımlıyor. Yani iyi bir sol bek, Emre'nin sol ayağını marke ederse emre hiç bir şey yapamaz! Bu sebeple o kanadın Emre'yle hiç olmasını istemiyorum çıkar alttan başka çocuk ona şans ver be Fatih Hoca!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beyler şimdi aklıma geldi,Jordi Alba,Monreal ve Aurtenetxe sakatlanırsa Riera milli takıma yeniden çağrılır mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

seneye soyle birsey olsa off be..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    seneye soyle birsey olsa off be..

Amrabat'ı çıkar başkasını koy 10 numara kadro

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat"a hala guveniyorum ben is yapacak kayserideki amrabati cok izledim galatasaraydakinide hep izliyorum arada baya fark var kayseride topu alip tek basina gotururdu gayette rahat adam geçerdi ama bizdeyken adam hoca oyle bir kafasina sokmus ki adamin pas aticaksin amrabat arkaya donuyor çalima girmeye korkuyor gibi sanki pas atcak hep adam ariyor.. 4-2-3-1"e donersek amrabat ozman is yapar bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amrabat'ın Bursa maçındaki performansı bana Guiza'yı hatırlattı. Topla çok buluşuyor, iyi gösteriyor kendini ama iş yapma yüzdesi düşük. Güiza kazmaydı Amrabat kabız. Aldığı 10 toptan 2'sinde iş yapacağına 5 kez buluşsun ama 4ünde iş yapsın. Bunu sağlamamız lazım.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Veya

Bunlar da benim istediğim kadrolar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Şu kadro acayip kadro olur seneye için.Sola Carlinhos göbeğe Serdar orta sahaya Alper alırsak şahane 11'imiz olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Muslera'yı bir çırpıda silip attınız.Helal olsun vallaha,sanki her sene bize Muslera'lar geliyormuş gibi davranıyorsunuz.5 yabancı sınırımı var ? Muslera varsa sen 4 olarak gör onu kadronu da öne göre kur.Cidden anlam veremiyorum.Yıllardır yaşadığımız kaleci sorunu nasıl da unutulmuş.Cidden Muslera'yı bir çırpıda silip atanlara anlam veremiyorum.Belki aşırı tepki veriyorum ama çok hassasım bu konuda.Muslera gitmek istemediği sürece,takımımızın en sağlam bölgesine yeni bir transfer yapmanın ne gereği var ? Başka bir oyuncu olsa böyle yaygara koparmam ama yıllar sonra harikulade bir kaleci bulmuşuz onu da sırf yabancı kontenjanı açmak için satacaksak yazıklar olsun.Yazacak şeyim daha çok var ancak yazmayacağım.Allah Muslera'yı başımızdan eksik etmesin,yönetim ve Terim'de sizin gibi düşünmez inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera gitmek istemediği sürece kimse göndermez zaten, ama söylentiler gitmek istediği yönünde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muslera'yı silip atmadık. Çok ciddi talipleri var ve konuşulan bonservisler gerçekten müthiş. Kendisinin İngilere'de oynama hayali var. Her ne kadar profesyonelde olsa aklının karışma, konsantrasyonunun düşme olasılığı yüksektir bu da bize zarar verir. Ayrıca hazır talipleri varken satmak lazım, yabancı sınırı büyük sıkıntı çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayali kadrolar kurmayın bence anlamsız.
    Last edited by Nocna Mora : 05.Şubat.2013 at 03:02
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yabancı sınırı varsa Amrabat,Dany,Eboue,Riera,Melo gider Muslera'dan önce ama tabi dediğim gibi Muslera gitmek isterse ona yapılacak bir şey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3 Yabancı Var oyunda 2'side Kenarda oturur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

isimleri doğru yazaydın iyiydi

Serdar ve Semih her ne kadar kaliteli, kumaşı iyi stoperlerde olsalar tecrübesizler oraya bi Ujfa lazım yoksa darma duman olur defans.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bugün 10'un doğum günü ! Kutlu olsun !

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Doğum günün kutlu olsun Commadante daha dün izledim oynadığı maçı 97de kasımındaki antep maçını yine atıp maçı kurtarmıştı

Bu kadroya Sabri olmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Böyle oynasak olmaz mı acaba ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hakan Balta bu ağırlıyla stoper oynayamaz, oynadı gördük. Sol bek idealdir yine ama hakikaten bazen çok üstüne gidiyorlar.
    Last edited by Alicanfmfan : 05.Şubat.2013 at 03:56
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

@europeanconquer
    Çok hassasım demişsin koptum ona Tabi haklısın. Böyle kaleci bulmak öyle her an olan bir şey değil 10 yılda bir olur. Fakat bu kadar yetenekli ve büyük bir kaleciyi elimizde tutmamız çok zor. Barca hangi kaleciyi alsın anketinde bile 2. sırada çıktı Muslera. Elimizde tutmamız çok zor. Yuksek bir bonservisle göndermek zorundayız. Yerine de alınabilecek sadece bir kişi görüyorum ben o da ONUR KIVRAK.

Ayrıca çok güzel olmuş herkes kadro kurmuş futbol konuşulmuş baya bir bayıldım buna.
    Ve sonradan anladım ki daha bir sürü kadro kurulur çünkü gerçekten Galatasaray'ın değişik oyun stillerine uyabilecek şekilde bir çok oyuncusu var elinde her türlü diziliş her türlü oyun tarzı yaratılabiliyor şu an. Daha çok kadro kurarız gibi geliyor bana, bakalım hayırlısıyla iyi bir takım kimyasına sahip oluruz da güzel maçlara,başarılara tanık oluruz

Mesaj Yetkileri