Gyan,Guiza'dan sonra çok iyi bir forvet gibi gelebilir ama bence daha iyisi alınmalıydı.Stoch-Gyan-Dia gereğinden fazla hızlı takım oluruzAnilton'un da dediği gibi bildiğin kontra atak takımı oluruz.
Gyan,Guiza'dan sonra çok iyi bir forvet gibi gelebilir ama bence daha iyisi alınmalıydı.Stoch-Gyan-Dia gereğinden fazla hızlı takım oluruzAnilton'un da dediği gibi bildiğin kontra atak takımı oluruz.
Sadri Başkan ile Aziz Başkan sıkı dostlar. Haber yalan.
Ha şu Lille'nin 25 milyon istemesi çok komik valla. Barça Fabregas'a 35 milyon teklif etmiş zaten. İyikide vermemişiz. Dia'dan çok umutluyum, iyi top süren birisi gibi geldi videolarından. takımı kaldırabilecek bir adam. Kanatlarımız yoktu geçen sene bu senede en etkili mevkiler kanatlar olacak. Birde Boral gelirse sola süper olur. Yalnız forvet ve stopere bence bir an önce adam alınmalı..
Önceden Hazard'ı nereye getiriyorsun , adam oynar mı burda deniyordu , şimdi oyuncuyla anlaşıldı da kulübü vermedi diye çıkıp yalan söyledi herkese başkan , bundan sonra ne var ?
gyan konusunda gelişme,
gyan fransada bir radyoya bağlanarak Fenerbahçe´ye gitmeyeceğini rennes´de kalacağını söylemiş
kaynak:radyospor‚DHA
(/s)
Birde Kenyalı bir forvet alalım verelim memur maaşı ölene kadar koşsun.Şaka bir yana forvete Gyan gibi çok hızlı adam gerek yok. Güiza yavaştı ama pozisyona giriyordu. Girdimi atacak adam lazım bize.
Galatasaray'a akşam yenilirsek gündemi değiştirmek adına golcü transferi açıklanır gibime geliyor.
Kim gelecek acaba forvete , ayrıca ceygun gülselam'ı alabilsek keşke
Yahu arkadaşlar... Damdan düşme gibi olacak ama... Bugüne kadar hiç "şu gelsin, bu gelsin" diye şeyler de yazmadım. Sadece "şu, şu, şu stilde oyuncular lazım" diye yorum yaptım ama bir defacık kalbimden geçeni yazsam herhalde bir sorun olmaz: Bu takımda MIROSLAV KLOSE kaç gol atardı sizce? Bence Werder Bremen günleriyle yarışırdı.
Aklımda, kalbimde hep Selçuk ya da Ceyhun'dan birinin alınması isteği/hissi var ama zor bir transfer olur ama ben yine de istiyorum, istemekle bir şey kaybetmem.
Ayrıca öyle menajeriyle konuşup, ya bize satarsınız ya da beleşe seneye alırız gibi kulübe söylemeden bazı dayatmalar yapacaklarını sanmıyorum. Bir istek varsa direk başkanla görüşürler, Sadri Şener eğer değeri teklif edilirse satabilir.
Yerli transferi yapılacaksa Ceyhun'u çok istiyorum.
Gyan gelmeyecekse Aykut Kocaman'ın bahsettiği isim Gyan olmayabilir çünkü forvet konusunda hem kulübüyle hem oyuncuyla anlaştık mali konularda ufak pürüzler var demişti. Gyan'ın bu açıklaması ne derece doğrudur bilmiyorum tabi, böyle bir açıklaması da olmayabilir.
Dün ilk defa tahminlerimi yazmıştım Dia ve Gyan olacak diye. Dia tuttu, Gyan tutmasa neden tutmadı tahminim diye üzülmem.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Inşallah bu sene uefaya bari gideriz..
Bizim en büyük transferimiz takımın havasını bozan, arkadaşlık ortamına zarar veren, kazanma veya kaybetmeyle ilgisiz bazı oyunculardan kurtulmak olacak. Böylece oynamak isteyenlerin önü açılacak; en azından açılmalı...
1-İsteksizler
2-Vasıfsızlar
Bunlardan kurtulmayı en az oyuncu transfer etmek kadar mühimsiyorum. Başarabilirsek, sezon içinde çok faydasını görürüz. Sadece getirdiklerimizle başarılı bir transfer dönemi geçirmiş olmayız; gönderilmesi gerekenler de bir kriter olacaktır. Şimdilik ağır ama doğru adımlar atılıyor.
Hakan abi Aykut Kocaman da onu vurguluyor zaten istediği bu.Ama basın dediklerini çarpıtmaya çalışıyor.
Gyan'ın gelmeyecek olmasına çok sevindim.Umarım beklentilerimize cevap verebilecek daha iyi bir isim alırız forvete.
Issiar Dia futbola Paris banliyösünün takımlarından Montrouge’da başladı. Fransa'nın 2. lig takımlarından Amiens tarafından keşfedildi. Amiens'te 45 maçta 8 gol kaydeden Dia Fransa'nın 1. lig takımlarından AS Nancy'ye transfer oldu.. Bu takımda 137 maçta görev aldı. Frnasa Ümit Milli Takımı'nda 11 maçta forma giyen Dia 18 yaşını geçince Senegal Milli Takımı'nı tercih etmiştir.UEFA tarafından 2009' un gelecek vaad eden 5 futbolcusundan biri seçildi. 21 Temmuz 2010 tarihinde AS Nancy'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe Issiar Dia ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.
![]()
Kişisel bilgileri
Tam adı Issiar Dia
Doğum tarihi 8 Haziran 1987 (1987-06-08) (23 yaşında)
Doğum yeri Sevr, Fransa
Boyu 1.72
Mevkii Orta Saha, Forvet Kulüp bilgileri
Bulunduğu kulüp Fenerbahçe SK
Ben Gyan'ı istiyorum , inşallah gelir
Aykut hoca geldi geleli defalarca şaşırdım. Bu kadar mı insanın kalbinden geçenler dile getirilir, düşünceler ifadeye dökülür? Elbette o Hoca olarak bakacak, biz taraftar olarak ve elbette çok zaman ayrı düşündüklerimiz olacak... İnsan evde eşiyle bile her zaman aynı şeyi düşünmüyor, bazen görüş ayrılığına düşüyor. İnsanız ve her birimizin kendine özel bir dünyası var. Ama bir gerçek var ki, Fenerbahçe taraftarının ekseriyetinin yıllardır dile getirdiği ama muhatap bulamadığı için aks-i seda gibi kendi sesini yine kendisinin dinlediği tesbit ve teşhisler Aykut hoca tarafından dillenince heyecanlanmamak elden gelmiyor.
Bi forvet gelsin gol atınca ;
Appiah gibi gol atınca kalbine kalbine vursun adı hiç mi hiç önemli değil !!
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gyan cok iyi oyuncu, ucuk bir bonservis bedeli yoksa cok faydali olur, tek forvet oynayabilecek meziyetlere de sahip bir oyuncu.
Robinho geliyor Robinho.Şu anda imzalara gidiliyormuş.
Duyuma inanma duyumsuz da kalma..
TariboWest
Gyan'ı Robinho'ya tercih ederim
Robinho gelmezz..
O değilde gelse acaba yorumlar nasıl olur ?
2 hafta önce dünya yıldızı diyenler son sezonunu Brezilyada geçirdi bir cacık olmaz dermi acaba ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.