Sayfa 332 / 896 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
9,931 ile 9,960 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gyan,Guiza'dan sonra çok iyi bir forvet gibi gelebilir ama bence daha iyisi alınmalıydı.Stoch-Gyan-Dia gereğinden fazla hızlı takım oluruz Anilton'un da dediği gibi bildiğin kontra atak takımı oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    şaka gibi ya hazard'la anlaşmışız
    Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    gyan bu akşam açıklanabilirmiş bu arada.

ohşasdfasdfassgsd....

stoch, dia, hazard, gyan... maşallah...

Sadri Başkan ile Aziz Başkan sıkı dostlar. Haber yalan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    ohşasdfasdfassgsd....

stoch, dia, hazard, gyan... maşallah...
    Hazard'la anlaşmışız ama yatmış kulübünden dolayı onu demek istedi Umut abi.Sakin ol

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hazard'la anlaşmışız ama yatmış kulübünden dolayı onu demek istedi Umut abi.Sakin ol
    hea... ne bileyim şaka gibi falan deyince o da geliyor sandım.

ama benim fikrim, gyan yerine daha bitirici daha golcü bir adam alınsaydı daha iyi olurdu sanki. tabi başka forvet alınmayacaksa...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ha şu Lille'nin 25 milyon istemesi çok komik valla. Barça Fabregas'a 35 milyon teklif etmiş zaten. İyikide vermemişiz. Dia'dan çok umutluyum, iyi top süren birisi gibi geldi videolarından. takımı kaldırabilecek bir adam. Kanatlarımız yoktu geçen sene bu senede en etkili mevkiler kanatlar olacak. Birde Boral gelirse sola süper olur. Yalnız forvet ve stopere bence bir an önce adam alınmalı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önceden Hazard'ı nereye getiriyorsun , adam oynar mı burda deniyordu , şimdi oyuncuyla anlaşıldı da kulübü vermedi diye çıkıp yalan söyledi herkese başkan , bundan sonra ne var ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gyan konusunda gelişme,

gyan fransada bir radyoya bağlanarak Fenerbahçe´ye gitmeyeceğini rennes´de kalacağını söylemiş

kaynak:radyospor‚DHA
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Birde Kenyalı bir forvet alalım verelim memur maaşı ölene kadar koşsun. Şaka bir yana forvete Gyan gibi çok hızlı adam gerek yok. Güiza yavaştı ama pozisyona giriyordu. Girdimi atacak adam lazım bize.

Galatasaray'a akşam yenilirsek gündemi değiştirmek adına golcü transferi açıklanır gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim gelecek acaba forvete , ayrıca ceygun gülselam'ı alabilsek keşke

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Yahu arkadaşlar... Damdan düşme gibi olacak ama... Bugüne kadar hiç "şu gelsin, bu gelsin" diye şeyler de yazmadım. Sadece "şu, şu, şu stilde oyuncular lazım" diye yorum yaptım ama bir defacık kalbimden geçeni yazsam herhalde bir sorun olmaz: Bu takımda MIROSLAV KLOSE kaç gol atardı sizce? Bence Werder Bremen günleriyle yarışırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Yahu arkadaşlar... Damdan düşme gibi olacak ama... Bugüne kadar hiç "şu gelsin, bu gelsin" diye şeyler de yazmadım. Sadece "şu, şu, şu stilde oyuncular lazım" diye yorum yaptım ama bir defacık kalbimden geçeni yazsam herhalde bir sorun olmaz: Bu takımda MIROSLAV KLOSE kaç gol atardı sizce? Bence Werder Bremen günleriyle yarışırdı.
    Haklısın son vuruşu iyi olan bir oyuncu ve Alex muhteşem beslerdi. Bir ara pası ve gol. O kadar sadece o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aklımda, kalbimde hep Selçuk ya da Ceyhun'dan birinin alınması isteği/hissi var ama zor bir transfer olur ama ben yine de istiyorum, istemekle bir şey kaybetmem.

Ayrıca öyle menajeriyle konuşup, ya bize satarsınız ya da beleşe seneye alırız gibi kulübe söylemeden bazı dayatmalar yapacaklarını sanmıyorum. Bir istek varsa direk başkanla görüşürler, Sadri Şener eğer değeri teklif edilirse satabilir.

Yerli transferi yapılacaksa Ceyhun'u çok istiyorum.

Gyan gelmeyecekse Aykut Kocaman'ın bahsettiği isim Gyan olmayabilir çünkü forvet konusunda hem kulübüyle hem oyuncuyla anlaştık mali konularda ufak pürüzler var demişti. Gyan'ın bu açıklaması ne derece doğrudur bilmiyorum tabi, böyle bir açıklaması da olmayabilir.

Dün ilk defa tahminlerimi yazmıştım Dia ve Gyan olacak diye. Dia tuttu, Gyan tutmasa neden tutmadı tahminim diye üzülmem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Inşallah bu sene uefaya bari gideriz..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by NisRoc View Post
    Inşallah bu sene uefaya bari gideriz..
    Enseyi o kadarda karartmamak lazım. Şampiyonluğa rahat oynarız.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bizim en büyük transferimiz takımın havasını bozan, arkadaşlık ortamına zarar veren, kazanma veya kaybetmeyle ilgisiz bazı oyunculardan kurtulmak olacak. Böylece oynamak isteyenlerin önü açılacak; en azından açılmalı...

1-İsteksizler
    2-Vasıfsızlar

Bunlardan kurtulmayı en az oyuncu transfer etmek kadar mühimsiyorum. Başarabilirsek, sezon içinde çok faydasını görürüz. Sadece getirdiklerimizle başarılı bir transfer dönemi geçirmiş olmayız; gönderilmesi gerekenler de bir kriter olacaktır. Şimdilik ağır ama doğru adımlar atılıyor.

Hakan abi Aykut Kocaman da onu vurguluyor zaten istediği bu.Ama basın dediklerini çarpıtmaya çalışıyor.

Gyan'ın gelmeyecek olmasına çok sevindim.Umarım beklentilerimize cevap verebilecek daha iyi bir isim alırız forvete.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Issiar Dia futbola Paris banliyösünün takımlarından Montrouge’da başladı. Fransa'nın 2. lig takımlarından Amiens tarafından keşfedildi. Amiens'te 45 maçta 8 gol kaydeden Dia Fransa'nın 1. lig takımlarından AS Nancy'ye transfer oldu.. Bu takımda 137 maçta görev aldı. Frnasa Ümit Milli Takımı'nda 11 maçta forma giyen Dia 18 yaşını geçince Senegal Milli Takımı'nı tercih etmiştir.UEFA tarafından 2009' un gelecek vaad eden 5 futbolcusundan biri seçildi. 21 Temmuz 2010 tarihinde AS Nancy'den Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe Issiar Dia ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.

Kişisel bilgileri
    Tam adı
    Issiar Dia
    Doğum tarihi
    8 Haziran 1987 (1987-06-08) (23 yaşında)
    Doğum yeri
    Sevr, Fransa
    Boyu
    1.72
    Mevkii
    Orta Saha, Forvet Kulüp bilgileri
    Bulunduğu kulüp
    Fenerbahçe SK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Gyan'ı istiyorum , inşallah gelir

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Hakan abi Aykut Kocaman da onu vurguluyor zaten istediği bu.Ama basın dediklerini çarpıtmaya çalışıyor.

Gyan'ın gelmeyecek olmasına çok sevindim.Umarım beklentilerimize cevap verebilecek daha iyi bir isim alırız forvete.

Aykut hoca geldi geleli defalarca şaşırdım. Bu kadar mı insanın kalbinden geçenler dile getirilir, düşünceler ifadeye dökülür? Elbette o Hoca olarak bakacak, biz taraftar olarak ve elbette çok zaman ayrı düşündüklerimiz olacak... İnsan evde eşiyle bile her zaman aynı şeyi düşünmüyor, bazen görüş ayrılığına düşüyor. İnsanız ve her birimizin kendine özel bir dünyası var. Ama bir gerçek var ki, Fenerbahçe taraftarının ekseriyetinin yıllardır dile getirdiği ama muhatap bulamadığı için aks-i seda gibi kendi sesini yine kendisinin dinlediği tesbit ve teşhisler Aykut hoca tarafından dillenince heyecanlanmamak elden gelmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bi forvet gelsin gol atınca ;

Appiah gibi gol atınca kalbine kalbine vursun adı hiç mi hiç önemli değil !!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gyan cok iyi oyuncu, ucuk bir bonservis bedeli yoksa cok faydali olur, tek forvet oynayabilecek meziyetlere de sahip bir oyuncu.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Robinho geliyor Robinho. Şu anda imzalara gidiliyormuş.

Duyuma inanma duyumsuz da kalma..
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Robinho geliyor Robinho. Şu anda imzalara gidiliyormuş.

Duyuma inanma duyumsuz da kalma..
    Gelsin o kadar diyorum. Ligi bir birbirine katar. Çok pırpır bir adam. Tamda kariyere resim eklerken beni manyak heyecanlandırdın. En son FM 2005'te Fener forması altında görmüştüm onu. Şimdi ise gerçekte göreceğim inanılmaz bir duygu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gyan'ı Robinho'ya tercih ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Robinho gelmezz..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

O değilde gelse acaba yorumlar nasıl olur ?

2 hafta önce dünya yıldızı diyenler son sezonunu Brezilyada geçirdi bir cacık olmaz dermi acaba ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    O değilde gelse acaba yorumlar nasıl olur ?

2 hafta önce dünya yıldızı diyenler son sezonunu Brezilyada geçirdi bir cacık olmaz dermi acaba ?
    Birde bu adamla ilgilniyorsalar. Neler demezlerki.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

İyi futbolcu olsaydı Real Madrid satmazdı,City de Santos'a kiralamazdı (!)

Mesaj Yetkileri