Sayfa 332 / 483 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432 ... SonSon
9,931 ile 9,960 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Benim anlamadigim Mosturoglu ve Eksioglunun yaptigi sikeden gerci sahaya yansiyamamis, Aziz Yildirim'in hic mi haberi yok ki zaten bütün tapelerde haberler ona gidiyor.
    Cezaların tutarsızlığı, Haklısın. Tahkim sonucunu bekleyeceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oov 10.000'inci mesajı atmışım

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Böyle düsünüyorsan Aziz Yıldırım hakkında diyecek birşeyin yok Aziz Yıldırım suçsuzdur ceza filan almadı.
    Buna uygun cevabı 21.46'da yazdığım mesajda bulabilirsin.Valla yoruldum ben yazmıyorum bi süre yeter

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29161 - Aziz Yıldırım'ın açıklaması. Fb tv'de de izleyebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın Açıklaması yine bomba gibi:

http://12numara.org/haber/1538/aziz-...yuna-duyurulur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Fenerbahçe Yönetimi'nin çıkıp artık açıklama yapsın artık varsa bir şey gereğini yapsınlar, yoksa itiraz etsinler...
    An itibariyle ; http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=29161
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hayır.Konuşmaları çok garip insan at yarışı kuponuna balya dermi derse sonuçları böyle olur.ikinci bi konuda bu çocuk hep fenerden para geldiğini zannediyor halbuki ortada para yok .Öyle bi tutarsızlık varki tapelerde bi yerde poşetteki para 50 bin dolar bi yerde 50 bin uero bi yerden 100 milyar diye geçiyor eğer bunu bulabilirsem koyarım buyara
    Hocaya gidip neyi soruyor o zaman ? Abdestin nasıl alındığını mı yoksa paranın haram olup olmadığını mı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Benim anlamadigim Mosturoglu ve Eksioglunun yaptigi sikeden gerci sahaya yansiyamamis, Aziz Yildirim'in hic mi haberi yok ki zaten bütün tapelerde haberler ona gidiyor.
    Okudugunu anlama problemin var ? Şike teşebbüsü yazıyor PFDK açıklamasında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben sorumun cevabını yine alamadım, yargısız infaza devam o zaman eğlenceye devam

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Türk futbolunun içerisinde bulunduğu kaygı verici durum kamuoyunun malumudur. Gelinen bu noktanın yegane sorumluları, cesaret ve kararlılığın ötesinde "dışarıda olmalarına rağmen bizlerden daha tutuklu ve daha esaret altında olan Futbol yöneticileridir."

Sürecin başından beri işaret ettiğim ve sıklıkla gündeme getirdiğim "Fenerbahçe Operasyonu" nihayet sona yaklaşmıştır.

Fenerbahçe’nin kazandığı günün, gece yarısı karanlıklarına sıkıştırılan planlı kararlar, Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının haklılığını bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Hukukun gücü yerine gücün hukukunu uygulamaya kalkanlar sipariş kararlarla 58. Maddeyi değiştirmiş, başından beri haykırdığımız üzere "kulüple başkan ve yöneticilerini", "kulüple taraftarını" ayırarak "böl ve yönet" prensibini hayata geçirme hedeflerini açıkça gözler önüne sermişlerdir.

Kamuoyu bilmelidir ki;
    Fenerbahçe Spor Kulübü ile Başkanı, taraftarı ve yönetimi ayrılmaz bir bütündür.

Fenerbahçe taraftarına ve Fenerbahçe çoğunluğuna hoş görünmek adı altında kulübü mesnetsiz bir şekilde yöneticilerinden ayırmaya kalkışanlar,

birkaç yöneticimizi günah keçisi ilan edip, olmayan suçlardan cezalandırma yolunu seçenler,

Fenerbahçe Başkanını susturmak için Aziz Yıldırım’a sus payı verebileceğini düşünenler

ve bütün bunların yanında "haklı-haksız" ayrımı yapmadan tüm kulüplerimizi ceza kurullarına sevk ederek Fenerbahçe ile diğer kulüpleri düşman etmeye, futbolu yangın yerine çevirmeye kalkışanlar tarafımızdan gereken cevabı en sert şekilde alacaklardır.

Fenerbahçe ve tüm spor kamuoyu bilmelidir ki; adı geçen tüm yöneticiler "kendileri istedikleri sürece yeni dönemde de Fenerbahçe’de görev alacaklardır."

Ve yine kamuoyu bilmelidir ki; Aziz Yıldırım duruşmada da açıkladığı üzere "Fenerbahçe için ödenecek her türlü bedeli tek başına ödemeye hazırdır."

Ancak kulüplerin temiz olduğuna karar verip, bu kulübün başkan ve yöneticilerini suçlamaya kalkmak, planlı bir operasyon ötesinde açık bir "hukuk cinayetidir". Bağımsız mahkemelere gelen ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tertemiz olduğunu gösteren raporları hiçe sayarak kararlarına gerekçe dahi gösteremeyenler, Fenerbahçe’yi kayırma rolünü üstlenme gibi bir hadsizliğe kalkışamazlar.

Aynı şekilde gerekli görülmediği için şahsi hesapları inceleme altına dahi alınmayan ve tüm tasarrufları belgelere dayanan yöneticilerimizi suçlayarak dolaylı olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nü zan altında bırakmak kimsenin uhdesine terk edilemez ve edilmiş de değildir.

Spor ailesinden olmadığı için yargılayamadıkları, hatta ifadelerini dahi alamadıkları spor ailesi dışındaki 3. kişilerin eylem ve tasarruflarını, kulübümüze ve yöneticilerimize izafe edenler, bu keyfi kararların sorumluluklarını da bilmelidirler.

"Şike ve Teşvik" suçunun unsurları olarak talimat ve yasaların aradığı ve "suç işlemeye elverişli" şahıslar olarak tanımladığı kişilerin eylemlerine bizzat tesadüf edilmeden, yani "suç ve eylem sübuta ermeden", "teşebbüs" eyyamıyla karara bağlayanlar bu dosyanın gerçek sanıklarıdır.

Unutulmamalıdır ki; "şüphe" adı altında Ceza Kurullarına sevk edilen yöneticilerimizin cezalandırılması için, bu "şüphe"yi hangi delil ve inandırıcı kanıtlarla karar niteliğine taşındığını ispat edemeyenler bir takım oluşumların medyadaki tetikçilerine şirin gözükmek içn karara bağlayanlar, yargı önünde bizler kadar eşittir ve öyle de olacaktır.

Fenerbahçe çınarının bir yaprağı bile, yaratılan futbol sonbaharında süpürülüp savrulmayacaktır. Fenerbahçe’nin her yerde her branşta ve özellikle göz diktikleri Fenerbahçe Futbol Takımının şampiyonluğunu engellemek için sahaya yansıtılan tüm çirkinlikler ve kirli oyunlar dün itibariyle artık tüm kamuoyunun malumu olmuştur.

Fenerbahçe taraftarına reva görülen uygulamalar "vatan hainlerine" bile gösterilmeyen sertliktedir. Ufukta görülen, Fenerbahçe’nin tutuklu olmayan yönetici ve ve hukukçularının aynı oyun ve tehditlerle karşı karşıya olduklarıdır.

Ama bilinmelidir ki; Fenerbahçe bir bütün olarak "her şeyin farkındadır" ve "her zamankinden daha güçlüdür."

Ancak Fenerbahçe’ye ve Fenerbahçeliye karşı yürütülen bu linç kampanyasını yürütenler unutmamalıdır ki, sabrımızın da bir sınırı vardır.

Ve tüm spor kamuoyu bilmelidir ki;

Fenerbahçe yönetimi bu adil olmayan düzende ve aynı uygulamaların devamı halinde Fenerbahçe Futbol takımını "Yarışmaktan alıkoymak" kararı da dahil olmak üzere bir takım yaptırım ve kararları kongre sonrası genel kuruluna götürmekten kaçınmayacak olgunluk ve kararlılıktadır.

Sporda verilebilecek en ağır cezanın "alkıştan mahrum bırakmak" olduğunu bilen bir spor adamı olarak kim olursa olsun Lig şampiyonunu şimdiden alkışlıyor ve her iki takımımızı da Şampiyon saygınlığı ile selamlıyorum.

Tüm Fenerbahçe taraftarına güzel ve güneşli günler göreceklerine inanmaları isteğimle sevgilerimi ve hasretlerimi sunuyorum…

Aziz YILDIRIM
    Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

UEFA şike yapan tüm takımlara gereken cezayı verir.Benim takımım senin takımım ayıracağıma şike olayında hangi kişi veya kişiler var ise ceza verilmeli.İtalya'da affetmediler verdiler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Başkan da vurgulamış, Fenerbahçe kazanırsa bu ülkede kaos çıkar. 3 Temmuz'dan beri bunu gördük. Şampiyon Olursak neler neler ortaya atılacak Allah bilir. Hep mi başarı sonrası skandallar patlar be birader

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    UEFA şike yapan tüm takımlara gereken cezayı verir.Benim takımım senin takımım ayıracağıma şike olayında hangi kişi veya kişiler var ise ceza verilmeli.İtalya'da affetmediler verdiler.
    Senin üzerinden herkese soruyorum. UEFA ceza vermezse siz şike olmadığına inanacak mısınız? UEFA sorun yok tamamdır derse, size göre de tamam mıdır ?

Nesil
    2006

Sadece gülmek ile yetiniyorum çıkan sonuçlarla ilgili. Türkiye'de hiç bir kesimi memnun edecek bir sonuç çıkmadı.

Aslında bu da garip değil mi? Memnun etmek? Yahu zaten görevleri doğru karar vermek değil mi? Memnun etmek veya etmemek değil, sadece yapmaları gereken doğru bir işlem yapmak, bunu da beceremiyorlar.

Çıkan sonuç şu, 5 yıl sonra kimse bu günleri hatırlamayacak. Üstünü kapatmak için yapılmış saçma sapan bir düzen, eğer bir taraf suçsuzsa, kusura bakmayın deyin geçin, ya da suçlu ise cezasını verin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aziz Başkan bu ortam , linç kültürü devam ederse takımı ligden çekeriz diyor. Bence şu malum 2 kupayı alalım ve futbol şubesini süresiz kapatalım. Daha nerede kiminle yarışacağız değil mi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2 maç sonra zaten sezon bitiyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2 maç sonra zaten sezon bitiyor
    Sezonluk bir durum değil, yarıştan alıkoyma diyince neden gelecek sezonlar aklına gelmiyor Genel Kurul sonrasından alırız bu kararı diyor Yani 19 Mayıs sonrası yani yeni sezonlar için .

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

gerçekten diyormu öyle ya ben orayı okumadımmı ne yaptım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Önce sabrımızın bir sınırı vardır diyor ardından da, Fenerbahçe yönetimi bu adil olmayan düzende ve aynı uygulamaların devamı halinde Fenerbahçe Futbol takımını "Yarışmaktan alıkoymak" kararı da dahil olmak üzere bir takım yaptırım ve kararları kongre sonrası genel kuruluna götürmekten kaçınmayacak olgunluk ve kararlılıktadır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe yönetimi bu adil olmayan düzende ve aynı uygulamaların devamı halinde Fenerbahçe Futbol takımını "Yarışmaktan alıkoymak" kararı da dahil olmak üzere bir takım yaptırım ve kararları kongre sonrası genel kuruluna götürmekten kaçınmayacak olgunluk ve kararlılıktadır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Senin üzerinden herkese soruyorum. UEFA ceza vermezse siz şike olmadığına inanacak mısınız? UEFA sorun yok tamamdır derse, size göre de tamam mıdır ?

Uefa ceza vermezse inanmıyacağım nedeni ne diye soracak olursan.Eğer şike olmamışsa Uefa'ya göre TFF'nin verdiği cezalar ne için diye soracağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uefa ceza vermezse inanmıyacağım nedeni ne diye soracak olursan.Eğer şike olmamışsa Uefa'ya göre TFF'nin verdiği cezalar ne için diye soracağım.
    O zaman UEFA'dan neden ek ceza beklentin var? TFF ceza verdi bitirdi demen lazım sen hala UEFA'dan ceza bekliyorsun. Verilen cezalar tamamen göstermelik Tahkim'den dönecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ben tff nin verdiği cezaların tamamıyla savcının baskısı sonucunda verdiğini düşünüyorum aksi takdirde böyle büyük bi hata yapmazlardı kastettiğim hata sahada şike yok ama ibrahim akın oyunun skoruna etki etmekten 3 yıl men

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

PFDK'nın verdiği kararlar doğru , kesin işte , şikecisiniz , PFDK mı yalan söylüyor ? Bunu nasıl savunabiliyorsunuz ?

Tamam Kabul ediyoruz , doğruysa o zaman Aziz Yıldırım suçsuz, hadi bırakın Aziz Yıldırım'ı

Bu PFDK eyyamcı , Aziz Yıldırım'ı kurtarma operasyonudur , Fenerbahçeyi akladılar !!

işte böyle böyle gidiyor konuşmalar

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    O zaman UEFA'dan neden ek ceza beklentin var? TFF ceza verdi bitirdi demen lazım sen hala UEFA'dan ceza bekliyorsun. Verilen cezalar tamamen göstermelik Tahkim'den dönecektir.
    Şike olayında adı geçen takımlardan Beşiktaş-Trabzonspor un Avrupa'da kupalara gitmesine izin verdiler.Tabi başkanları her ne kadar cezaevine girmesede.Ama Fenerbahçe'yi direk Avrupa'dan men edildi.Soruşturma devam ederken böyle bir ceza verebilmişse TFF, UEFA bunu gerekçe göstererek mutlaka ceza verecektir.Bu benim görüşüm tabi yanlış olabilir de. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yusuf Reha Alp: Bir Türk vatandaşı olarak üzülerek söylüyorum ki bizi UEFA paklar. Ne ceza verecekse UEFA verecek

PFDK Üyesi Yusuf Reha Alp: Ben ve başkanvekili Sinan Gürsoy, Fenerbahçe'nin ceza alması yönünde oy kullandık.

keske herkes boyle açik yurekli olsada solese ne yaptigini.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

malum şahsiyetin PFDK üyesi olmadan önce neler yazdığını bakın bence, Fenerbahçe'ye nasıl saldırdığını bir okuyun. Trabzonsporlu zaten kendisi, dünkü Trabzonspor taraftarından hiçbir farkı yok. ciddiye almam bu şahsiyeti.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

birazdan telegolde reha alp ve telegol ekibinin 2.ci konusmasini yayinlicaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    PFDK'nın verdiği kararlar doğru , kesin işte , şikecisiniz , PFDK mı yalan söylüyor ? Bunu nasıl savunabiliyorsunuz ?

Tamam Kabul ediyoruz , doğruysa o zaman Aziz Yıldırım suçsuz, hadi bırakın Aziz Yıldırım'ı

Bu PFDK eyyamcı , Aziz Yıldırım'ı kurtarma operasyonudur , Fenerbahçeyi akladılar !!

işte böyle böyle gidiyor konuşmalar

Derhal uzaklaşın şikecilerrrr..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    malum şahsiyetin PFDK üyesi olmadan önce neler yazdığını bakın bence, Fenerbahçe'ye nasıl saldırdığını bir okuyun. Trabzonsporlu zaten kendisi, dünkü Trabzonspor taraftarından hiçbir farkı yok. ciddiye almam bu şahsiyeti.
    Fenerbahçe aleyhine konuşan hiçkimseyi ciddiye almıyorsunuz zaten

Mesaj Yetkileri