Elano varken Misimovic'i de alirlarsa bu yonetim cidden bu isi hic mi hic bilmiyor demektir yada GS taraftarinin sabrini deniyorlar , aklima baska bir neden gelmiyor
Elano varken Misimovic'i de alirlarsa bu yonetim cidden bu isi hic mi hic bilmiyor demektir yada GS taraftarinin sabrini deniyorlar , aklima baska bir neden gelmiyor
Elano'nun Galatasaray'a katkı sağlamadığını ve gönderilecekse isabetli bir karar olacağını düşünüyorum. Misimovic daha faydalı olabilir..
Elano insiyatif almıyor, kilidi açmaya çalışmıyor ikinci bölgede. Bunu yapacak adam Misimovic'tir. Elano forvet arkası forvet arkası diye bağrışmanın bir anlamı yok, adam forvet arkası değil işte, oynayamıyor o şekilde.
Elanoyu hangi maçta forvet arkası oynattık adam Defanstan atak başlatıyordu sen defanstan top alan 10 numara gördün mü?Hagi defanstan topu alıp forvete mi taşıyordu?Elano forvet arkası oynar
biz bunu fmde bile yapmıyoruz fmde forvet arkaları o kadar uzaylıyken onlar bile defanstan top alıp forvete taşıyamıyor...
Bence misimovic haberi kesin doğru. Scoutgs 2. kere rezil olmak istemez. Net bilgiye ulaşmıştır öyle yayınlamıştır haberi.
Hayırlı olsun bakalım.
Last edited by Nedvedmania : 28.Ağustos.2010 at 05:43 Reason: Kesin doğru derken bile aklım kalıyor gerçi ama neyse :)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Misimoviç ge-li-cek. Elano'yu satmadan, Emana ve Misimoviç 2'lisi alınsa muhteşem iş yapılmış olur.
Ufuk
Sabri - Neill - Servet - Hakan
......Emana - Cana
Elano - Misimoviç - Arda
.............Baros
Bence gayet iyi oldu, bol alternatifli bir kadromuzda olurdu. Evet bazı şeyler için geç kalındı ama en azından düzeltilmesi gerekyor
merak ettiğim birşey var türkiyede neden sol bek yok![]()
Solak kaç tane oyuncu sayabilirsin ki?![]()
sabriyi solda denemek lazım belki asıl yetenek sol ayağındadır![]()
Misimoviç geldiyse çok doğru bir transfer yapmış gs sonunda bende tam aradığı tip oyuncu ama bir tane daha orta sahaya takviye lazım
Lincoln ve Elano alındığında da aynı tür yorumları okuduk. "İşte aranan kan" , "Galatasaray'ın yeni Hagi'si" , "Galatasaray'dan yüzyılın transferi" vs vs.... Geçiniz.... Değil misimoviç, Messi de gelse , bazı şeyler değişmeden olmaz... Rijkaard geçen sezonun sonunda 16 kişilik trasfer listesi ve takımdan ayrılmasını istediği 7 kişilik oyuncu listesi vermiş yönetime... 16 kişilik listeden 4-5 oyuncu alınmasını istemiş. Ama garipliğe bakın ki alınan oyuncuların hiçbiri o listede yokYine garipliğe bakınki "gitsin" dedikleri hala kadroda ( Muhtemelen o listede Ayhan,Barış,Aydın,Serkan Kurtuşuş falan vardı ) Yani yönetim Rijkaard'ı zerre kadar sallamıyor. İşin açığı Rijkaard da durum böyle olunca Galatasaray'ın sahiplenmiyor ve önemsemiyor. Biz maçları değil, yönetim ile Rijkaard arasındaki soğuk savaşı izliyoruz. Rijkaard adam alınmadı diye " Alın size kadroda tuttuğunuz adamlar" diyip sahaya sürüyor. Yenilgi sonrası da " Gördünüzmü, adam istedim alınmadı,sonuç normal" d,yerek yönetime attığı golün sevincini yaşıyor. Rijkaard istifa etmez... Yönetim de inadından geri adım atacak gibi durmuyor... Biz de öyler saf saf " misimoviç geldi, emana geldi, elano gitti, oooo takım süper oldu" falan diye avunur dururuz
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Misimoviç en azından brazilyalı değil abi ben öyle bakıyorum![]()
maçtan sonra defans istedim alınmadı diyen kendisi değilmiydi ? Adamın ana dili flemenkçe ve o dille konuştuğunda çevirileri yanlış aktarılıyor diye karpaty maçından sonra direk ingilizce konuştu. kabak gibi ortada yönetim ile rijkaard çekişmesi.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Her an ASLAN olabilir!
Galatasaray'ın transfer listesinde olan Misimovic'in bugün Wolfsburg'un Mainz ile oynayacağı karşılaşmada son kez Wolfsburg formasını giyeceği ileri sürüldü.
Lige kötü bir başlangıç yapan ve UEFA Avrupa Ligi'ne de play-off turunda veda ederek taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, transferdeki çıldırtan sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki bir numaralı isim ise; Zvjezdan Misimovic... Türk basını bugünkü baskılarını Misimovic haberleri ile süsleyerek, Bosnalı oyuncunun Galatasaray ile her konuda anlaştığını manşetlerine taşırken; Alman basını da Misimovic haberlerine destek verdi.
Almanya Bundesliga'da Wolfsburg'un bu hafta Mainz ile oynayacağı maç için kadroya alınan Misimovic karşılaşmaya ilk 11'de başlayacak ve Alman basınına göre Mainz maçı Bosnalı yıldızın Wolfsburg taraftarının önüne çıktığı son maç olacak. Mainz maçından sonra Wolfsburg'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Misimovic'in Galatasaray ile her konuda anlaştığı ve en geç bir iki gün içerisinde İstanbul'da olacağı her geçen saat yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Alman basını Galatasaray'ın Misimovic ile yıllık 2 milyon avro karşılığında 4 yıllık anlaşmaya vardığını ve sarı-kırmızılı kulübün bu transfer için Wolfsburg'a 8 milyon avro ödeyeceğini ileri sürdü. Galatasaray ile Wolfsburg arasındaki en ciddi pürüz ise 8 milyon avro'luk bonservis bedelinin ne şekilde ödeneceği konusu... Galatasaray, 8 milyon avro'yu taksitler halinde ödemek isterken; Wolfsburg bu parayı tek seferde kasasına koymaktan yana. Bu pürüzün en kısa sürede çözülmesi ve sarı-kırmızılı kulübün bugün oynanacak Wolfsburg - Mainz maçından sonra resmi internet sitesi aracılığıyla bu transferi açıklaması bekleniyor.
Konuyla ilgili çeşitli iddialar da her geçen dakika artmaya başladı. Lig TV, Misimovic'in Galatasaray'a transferinin tamamlandığını ve Bosnalı oyuncunun bugün İstanbul'a geleceğini izleyecilerini duyurdu. Yazılı basında da ise Milliyet ve Hürriyet Gazetesi bugünkü baskılarında, Misimovic'in Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını ve sarı-kırmızılı kulübün Wolfsburg ile aradaki küçük pürüzleri ortadan kaldırmak için yoğun çaba harcadığını belirtti.
2002-2004 sezonları arasında Bayern Münih altyapısında 102 maçta 44 gole imza atıp dikkat çeken Bosna Hersekli futbolcu daha sonra A takıma yükselmişti. Fakat Bayern A Takımı'nda sadece 3 kez forma şansı bulabilen oyuncu daha sonra Bochum'a transfer oldu. Bochum'da iyi bir çıkış yapan, 2007-08 sezonunda Nürnberg ile yeni bir sayfa açan ve bu takım adına olmazsa olmaz olan Misimovic asıl patlamayı ise Wolfsburg'da yaptı. 2008-2009 sezonunda 20 asist yaparak asist kralı olan Misimovic, 7 defa rakip ağları sarsmayı başarmıştı. Üstün top tekniği, klas hareketleri, kaleye diklemesine giden ve enerjisini ekonomik kullanan Bosnalı yıldız Avrupa'nın en iyi orta saha oyuncuları arasında gösteriliyor.
28 Ağustos 2010 Cumartesi - 11:53
Sporx.com dış haberler
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gel artık Misi.
28 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllığına anlaşıldI.
HTSPOR
Galatasaray uzun süredir peşinden koştuğu Wolfsburglu Misimovic transferini mutlu sonla noktaladı.
Gündüz saatlerinde Wolfsburg’un resmi sitesinden yapılan duyuruda Boşnak futbolcunun Mainz maçı kadrosuna alınmaması Sarı-Kırmızılı camiayı heyecanlandırmıştı. Müjdeli haber geceyarısı geldi. Sarı-Kırmızılılar geç saatlere kadar süren görüşmeler sonucunda Alman kulübünden Boşnak futbolcunun bonservisini aldı. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcuyla 3+1 yıllığına anlaşıldığı öğrenildi.
Kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen yıldız oyuncu geçtiğimiz hafta kulübü Wolfsburg’a rest çekerek Galatasaray’da forma giymeyi planladığını söylemişti. Orta sahada yaratıcı özellikleriyle tanınan Misimovic’in bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
Baya ciddi haberler ortaya atılıyor.Misimovic gelecek gibi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Beni bi heyecan bastı.![]()
Scoutgs bildi bu sefer demek kiElano gitmeyecekse inanılmaz, Elano gidip kimse gelmeyecekse gereksiz, Elano gidip Emana gelecekse güzel bir çalışma olacak. Elano'nun gitmesini hiç istemiyorum o adam tam bir profesyonel. Böyle profesyonel oyunculara hasretken yollamak akıl kârı değil. Bekleyip göreceğiz. Ama ben Rijkaard'ın mentalitesini, davranışlarını değiştirmeden başarılı olabileceğimizi düşünmüyorum. Herşey teknik direktörde bitiyor bence sadece kadroda değil. (bkz: Domenech)
Aynı haberi Fanatik falanda yazmış Misi ile ilgili 8 Mn euro Wolfsburg'a yıllığı 3 Mn eurodan 4 yıllık Misi'ye verilecekmiş.Elano falanda satılmazsa güzel kadro olur.Emana vs haberleri de geçiyo bakalım son günlerde gelecekler mi
Artık bu takımda hücum futbolu görmek istiyorum. Kontrollü oynayacağız diye saçma sapan bir futbol koyuyoruz ortaya. Galatasaray son 10 yıldır sürekli hücum oynayan bir takım. Total futbolun gözünü tutmanın bir anlamı yok. Hücum oynayalım şaha kalkarız.
Mizimoviç gelirse elano yollanıp emana yada annan daha iyi olur oraya
Dedikodu | Zvjezdan Misimović v2.
Resmi açıklama gelene kadar yazmayı pek düşünmüyordum hatta 12-13 gündür taslak olarak blogumuzun kayıtlarında analizi, videosu, resmi haberinin girişi duruyordu. Yine de fazla birşey söylemek pek doğru olmayacak, resmi site açıkladıktan sonra diğerleriyle birlikte analizlerini, videolarını yayınlayacağız. Ama hemen hemen her alanda bu konu ile ilgili sorular geliyor, bu konu karşımıza çıkıyor. İşin doğrusu Misimovic zaten gelmeyi kabul etmişti, gelecekti. Wolfsburg izin vermemişti. Sonrasında yeşil-beyazlı takım Diego'yu transfer etti, Schalke aradan çekildiğini açıkladı ki ilk günden beri aradan çekilirler yada Wolfsburg vermez diyordum. Öyle de oldu, Schalke'ye vermedi Wolfsburg, Diego'yuda renklerine kattılar. Ve bu hafta Misimovic kadro dışı kaldı, 20 kişilik maç kadrosuna alınmadı.
Erken konuşmak doğru değil, hatta büyük konuşmak doğru değil ama hoşgeldin Aslan parçası! Sizleri daha fazla bekletmek olmaz, twitter'da girdik blogta da paylaşalım. Boşnak oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Resmi açıklama her an gelebilir, borsaya bir iki gün sonra (haftasonu olduğu için) bildirilebilir. Resmi açıklama gelsin, analizide, videosuda, indexide hazır. Yeter ki resmi açıklama gelsin.
Dobrodošli na Galatasaray, Zvjesdan..
FCN
Yine scoutgs ve FCN bombalamaya başlamış. Göreceğiz bakalım