Getafe Güiza'yı istiyor. Ntvspor
Getafe Güiza'yı istiyor. Ntvspor
İsteyen isteyene...
Getafe Guiza ve Delgado'yi alirsa yazik olur adamlara.![]()
Batacaklar, demedi deme![]()
İkisine toplam 7 milyon euro verecekler gibi Delgado ve Güiza'ya. Bence kazıklanmış sayılmazlar hatta bu oyuncur İspanyada çok büyük çıkış yapabilir bile.
-> Fenerbahçe'nin Forlan için Güiza + 15 milyon Euro'luk teklifine sıcak bakmayan Atletico Madrid, sadece 15 Milyon Euro'yu almak konusunda ısrar ediyor...
zaytung.com![]()
Bence Güiza İspanya'da böyle goller kaçırmaz..
Pek sanmıyorum ve zaten çıkış filan da göstermesin. Profesyonellikten nasibi almamış futbolcu görmek sinirimi bozuyor.
Önemli olan bizden gitsinde gerisi çokta önemli değil zaten..
1-2 kere izleme fırsatım oldu Dia'yı. Etkili bir oyuncu, Fenerbahçe'ye katkı sağlayacağını düşünüyorum.
(/s)
(/s)
Aç oyuncu tabirine bence fazlasıyla uyuyor Dia yarar sağlayacak diye düşünüyorum..
gyan'ın da açıklanması an meselesi.
şimdiden saldırmaya başlayabilirsiniz.
(/s)
Afrikalı oyuncuların mental yönden zayıf olmaları beni en sinir eden özellikleri, inşallah Dia ve Gyan'da bu zaaflarını çok sık görmeyiz de sinir krizleri geçirmem.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Gyan çok iyi bir oyuncu ama bitirici değil. Fenerbahçe böyle bir oyuncu aramıyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gyan gercekten alinirsa ki oyle gozukuyor suan , gercekten cok kaliteli oyuncu ama FB'nin oyuncusumu orasi tartisilir , cunku FB'nin en buyuk sorunu 18 icinde pozisyona girince 10 okasyonun 8 ini gole ceviricek bir ayak lazim bu adam Gyan midir orasi tartisilir sadece ,
birde olayin su yani var daha oncede soylemistim yine soyluyorum Kazim , Gyan , Dia 3 ude ayni tip birbirine cok benziyen oyuncular , bu yuzden sanki Gyan degilde oraya Klose , Grafite tarzi yine cok guclu ama ayni duzeyde bitiriciligide cok iyi olan bir oyuncu lazim FB'ye
ekşisözlükten issiar dia ile ilgili bir entry , dia'nın mantığı çok hoşuma gitti röportaj doğruysa.
"2 sene önce verdiği röportaj ve gelişimindeki yükselen grafik ile gönlümü kazanmış fenerbahçenin çiçeği burnunda oyuncusu.
kontratındaki; "sözleşmesinin bitimine 2 yıl kala 13 milyon euro serbest kalır" maddesi ile fenerbahcenin ileriye dönük maddi bir yatırımı olarak da görülebilir.
röortajı:
uefa kupası'nda schalke'ye attığım gol bana çok yardımcı oldu. yeni gelmiştim ve kendimi kanıtlamama yardımcı oldu. 2. sezonum ise zorluydu. rakipler oyunumu çözmeye başladılar. oyunum klişeleşti. önümüzdeki sezon tahmin edilemez olmam lazım. maç içerisinde oyunumu değiştirebilmeliyim. artık topu tutmak veya tek pas oyunu arasında geçiş yapabilmeliyim. futbol ayağa ve derine diyagonal oynamayı gerektiriyor. kale önünde daha etkin olmalı, gol atıp, asist yapmalıyım. penaltı yaptırmalıyım. ayrıca sahayı daha geniş kullanmalı ve savunmamı da geliştirmeliyim. takımda daha düzenli oynamalıyım. yaşım 21 ama öylece kalmıyor. yapacak çok işim var.kendime her zaman muktedir olduğumu söylüyorum.
(röportaj lambuja dan alıntıdır)"
Ayrıca Gyan neredeyse bitti, Robinho nerden çıktı ya?
"YÜCE ATATÜRK"
Gyan'in wikipedia daki sayfasi update olucakmis bu gece burdanda tek bir anlam cikartabiliyorum ben