Sayfa 336 / 1204 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
10,051 ile 10,080 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şaka gibi ulen 1 günde misimoviçi önce getirdik sonra götürdük Sonra ibricic geldi... Annan da gelse Kadıköy'den çıkış yok diye pankart hazırlar direk Antu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Emana işi ne oldu yattı mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    şaka gibi ulen 1 günde misimoviçi önce getirdik sonra götürdük Sonra ibricic geldi... Annan da gelse Kadıköy'den çıkış yok diye pankart hazırlar direk Antu
    Cihan direk haklı çıktın .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Elinde Cana varken Annan'ı almakta ilginç.2 Dmc ile mi oynamayı planlıyor acaba Galatasaray?
    Bu arada Ibricic nedir kimdir sürpriz yumurtadan mı çıktı?Gerçi bu kadar konuşmak yanlış onun hakkında çünkü hiç birşey bilmiyoruz.Ribery etkisi yapabilir belki;kapalı kutu olarak gelip patlayabilir.Hayırlısı olsun ne diyeyim

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Annan gelsin ya sevdim o adamı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Cana dururken 2.bir dmc'ye ne hacet.

Misimovic-Elano-Cana bence gayet güzel bir orta saha. Avrupa için defansif olarak yetersiz kaçabilirdi ama ligimiz için uygun bence.

Umarım LigTv ve Scoutgs haklı çıkar, Ntvspor yamulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Misimovic bekleniyor!

G.Saray'da beklenen transfer sonunda gerçekleşiyor! LİG TV'nin duyurduğu son dakika gelişmesine göre, sarı kırmızılıların Misimovic transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi. Yıldız futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı da gelen bilgiler arasında.

Uzun süredir Galatasaray'ın transfer listesinde yeralan Misimovic, kulübü Wolfsburg'un Juveli Diego'nun peşine düşmesi üzerine sarı kırmızılılara gelmek istediğini açıklamıştı.

Ancak Diego transferi yatınca Wolfsburg U dönüşü yaparak Misimovic'i satmayacağını açıklamıştı.

Ama Alman kulubü, ardından Diego'yu alınca Misimovic'in de ayrılışının önü açıldı.

Lig TV'nin haberine göre, sarı kırmızılıların gece saatlerinde transferi kesinleştirdiği öne sürüldü. 28 yaşındaki yıldızın bugün İstanbul'da olması bekleniyor.

Bu arada Norveç basını da Rosenborg'da oynayan defansif orta saha oyuncusu Annan ile Galatasaray'ın görüştüğünü ve bu transferin her an gerçekleşebileceğini iddia etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mustafa sarp,ayhan,cana,barış,annan,elano,ibricic Bunlardan hangileri oynıyacak bi yığın orta saha oldu şu defansa takviye yapmıyacaklar mı? reykard geçen gün dedi defansa takviye istedim diye almıcaklar herhalde hiç reykarda bişey demiyelim bence...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

neyse annanı alsınlar protesto için iyi adam.Sezon boyunca Annanıda al git adnan deriz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Misimovic-Elano-Cana bence gayet güzel bir orta saha. Avrupa için defansif olarak yetersiz kaçabilirdi ama ligimiz için uygun bence.

bende çoğu kişinin aksine 2 dmc istiyorum ve inşallah ntvspor haklı çıkar diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    neyse annanı alsınlar protesto için iyi adam.Sezon boyunca Annanıda al git adnan deriz
    Aynen,bu güzel olur bak
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

şu anki kadroya 1 GK , 1 DMC, 1 DC, 1 DL,1 SC (yedek) takviyesi lazım ama maalesef sadece 1 ya da bilemedin 2 oyuncu alınacak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şu anki kadroya 1 GK , 1 DMC, 1 DC, 1 DL,1 SC (yedek) takviyesi lazım ama maalesef sadece 1 ya da bilemedin 2 oyuncu alınacak
    türk futbolunda en çok sinir olduğum şey, eksikler belli, ama kılını kıpırdatan yok. fenerbahçe de böyle.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zaten bu saatten sonra öyle üst düzey adamlar beklemeyin Uefadan da elendik sıradan oyuncular gelir anca..Misimovic gider avrupa kuapalarında oynayacak bir takıma..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bende çoğu kişinin aksine 2 dmc istiyorum ve inşallah ntvspor haklı çıkar diyorum
    Hocam eğer Avrupa'ya devam etseydik %100 katılacaktım fakat TSL'ye 2 dmc lüks gibi kontrollü futboldan sıyrılıp hücum futbola geçmemiz lazım artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    türk futbolunda en çok sinir olduğum şey, eksikler belli, ama kılını kıpırdatan yok. fenerbahçe de böyle.
    Fenerbahçede de 1 DC, 1 DL, 1 DMC eksik Siz de 3 eksikle giriyorsunuz....

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hocam eğer Avrupa'ya devam etseydik %100 katılacaktım fakat TSL'ye 2 dmc lüks gibi kontrollü futboldan sıyrılıp hücum futbola geçmemiz lazım artık.
    yahu Cana ve Annan dediğin adamlar sanki ön liberoda 90 dk demir atıp bekleyecekler mi? Bu adamlar hem ileri gelir hem de savunmayı toplarlar. Orta alanda basıp oyun kurucu kim olacaksa ona yardım ederler. Keşke Ledesma gelseydi, iki yönünü de iyi oynuyor oyunun ama eğer bir yönü ağır basan oyuncu alınacaksa ben savunma yönü ağır bassın isterim.Sonuçta Elde Arda-Kewel-Baros-Batdal-Pino-Elano-Serdar-Emre Çolak-Aydın gibi hücum yönü ağır basanlar var... Ama savunmada şöyle sağlam top kapar ve koşar dediğin 1 neill Sabri koşar ama nasıl koşar bilinmez... Cana olacak inşallah bir de... mustafa-ayhan-barış zaten artık muhteşem 3lü olarak sözlüklere girmeye aday

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle bir orta saha ligimizi kaldırmaz bence .Sadece Cana mücadeleci.İki tane aynı tip oyuncu olmamalı.Cana-Annan-Misimovic(Elano) olmalı bence.Kaldı ki Cana'nın daha bi marifetini göremedik.Şu anda benim için Mustafa Sarrp'dan farksız.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

yahu Cana ve Annan dediğin adamlar sanki ön liberoda 90 dk demir atıp bekleyecekler mi? Bu adamlar hem ileri gelir hem de savunmayı toplarlar. Orta alanda basıp oyun kurucu kim olacaksa ona yardım ederler. Keşke Ledesma gelseydi, iki yönünü de iyi oynuyor oyunun ama eğer bir yönü ağır basan oyuncu alınacaksa ben savunma yönü ağır bassın isterim.Sonuçta Elde Arda-Kewel-Baros-Batdal-Pino-Elano-Serdar-Emre Çolak-Aydın gibi hücum yönü ağır basanlar var... Ama savunmada şöyle sağlam top kapar ve koşar dediğin 1 neill Sabri koşar ama nasıl koşar bilinmez... Cana olacak inşallah bir de... mustafa-ayhan-barış zaten artık muhteşem 3lü olarak sözlüklere girmeye aday
    Hücum gücü olarak baktığımızda Cana ve Annan Misimovic'in yapacağı katkının ancak yarısın yapacaklardır.

Anlatmak istediğim Cana zaten defansa gerektiği kadar yardım edecektir, orta sahaya oyun kurabilecek nitelikte 2 oyuncu daha iyi olur. (Elano, Misimovic.)

Ancak büyük maçlarda(derbiler) ve zorlu Anadolu deplasmanlarında (Eskişehir vb.) 2 dmc oynanabilir ki bu senede 12-13 maç yapıyor Annan eğer sadece bunlarda oynayacaksa, gelsin.

Eğer Misimovic gelecekse ve Annan gelmeyecekse defansa 1 kişi daha alınabilir Neill havasında.

Böylece hem ileride hem de geride sorunu 'büyük ölçüde' aşmış oluruz.

@C h A o S : Bense kaldırabileceğini düşünüyorum 20-25 maç.

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

ibricic i bu belgrad macında g.s efsanesi varya adını unuttum o tavsiye etti adamı öve öve bitiremedi ilerde kendini kanıtlarsa g.s ye iyi para kazandırabilecek bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Prekazi'yi diyorsun.Ancak o Jovanovic diye birini önermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

GS efsanesi dediğimiz adam, Prekazi.

Onun önerdiği kişi Ibricic değil Jovanovic'ti.

Edit: Tabii şahsen Jovanovic'i Ibricic'e tercih ederim. Prekazi'nin kefil olduğu bir adamın boş olacağını sanmam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Annan gelsin ya iyidir baksananıza Cana sakat ne zamandır hem Cana sakatlandı, ceza yedi diyelim yine Mustafa Sarp'a kalcaz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

onuda o önerdi g.s ye tam 10 kişilik bir liste verdi adam daha ne yapsın jovanoviç çok daha iyi belki ama 5 m. eoru boservis istiyordu en son külübü

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hücum gücü olarak baktığımızda Cana ve Annan Misimovic'in yapacağı katkının ancak yarısın yapacaklardır.

Anlatmak istediğim Cana zaten defansa gerektiği kadar yardım edecektir, orta sahaya oyun kurabilecek nitelikte 2 oyuncu daha iyi olur. (Elano, Misimovic.)

Ancak büyük maçlarda(derbiler) ve zorlu Anadolu deplasmanlarında (Eskişehir vb.) 2 dmc oynanabilir ki bu senede 12-13 maç yapıyor Annan eğer sadece bunlarda oynayacaksa, gelsin.

Eğer Misimovic gelecekse ve Annan gelmeyecekse defansa 1 kişi daha alınabilir Neill havasında.

Böylece hem ileride hem de geride sorunu 'büyük ölçüde' aşmış oluruz.

Bizim defansa sadece Cana yardım etse pek bir şey olmaz ama Cana-Annan defansı daha sağlam bir hale getirir.Hücuma da az çok katkı yaparlar zaten o iki oyuncu hariç 4 tane GS'ın en iyi oyuncuları hücumda olacak zaten.Misimovic'e falan gerek yok (:

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Arkadaş bu ülkede hiç mi orta saha yok ? Hiç mi oyuncu yok ? Yekta ve Efe İnanç gelsin ikisi de direk 11'e girerler Ya biz futbol izlemeyi bilmiyoruz ya da yöneticiler maçlara gitmiyorlar.

Ben şimdi netten hatırlamak için göz attığımda şu oyuncular gözüme çarptı direk.

İbrahim Dağaşan
    Volkan Şen
    Ozan İpek
    Turgay Bahadır
    Sercan Yıldırım
    Bülent Kocabey
    Sezer Öztürk
    Murat Ceylan
    Aykut Demir
    Mustafa Pektemek
    Rızvan Şahin
    Efe İnanç
    Gökhan Süzen
    Emmanuel Emenike
    Yekta Kurtuluş
    Eren Güngör
    Franco Dario Cangele
    Yiğit İncedemir
    Mehmet Çakır
    Abdurrahman Dereli
    Ceyhun Eriş

Bence bu oyuncuların içinden 3-4 tanesi güzel analiz edilip takıma kazandırılsaydı şu anda daha güçlü bir kadromuz olurdu....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Annaaaaaa Annan mı geliyormuş...Annan manyak transfer olur cidden Appiah'tan sonra gelmiş geçmiş en iyi önlibero olur.Hatta Appi'yi geçebilir de... Yanlız birşey diyim Annan gelse bile GS yönetiminin Annan'ın o kadar iyi oyuncu oldugunu bilerek alacağını sanmıyorum FM'nin dili olsa da konuşsa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

KAdro çok iyi duruyor , yanlız Misimovic yada İbricic gelip , Elano , en başarılı oldugu mevkiye yani Pino'nun yerine AMR'ye çekilse ,

-----------Baroş-------------
    Arda-----------------Elano
    -----------Misimovic--------
    -------Cana------Annan----

Çok daha iyi olur gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rijkaard inadından vazgeçip 4-2-3-1 oynatırsa çok iyi olur ama 4-3-3'te ne Elano fayda sağlar ne Annan ne Babban

Mesaj Yetkileri