Appiah'tan sonra bu kadar karası ilk defa oluyor, güzel duruyor güzel.![]()
Appiah'tan sonra bu kadar karası ilk defa oluyor, güzel duruyor güzel.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Profesyonel Futbol Takımımızın yeni transferleri Miroslav Stoch ve Issiar Dia, Kadıköy Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.Sağlık kontrolünde öncelikle kan değerleri alınan oyuncular ardından cerrahi, dahiliye, ağız-diş, kulak-burun-boğaz ve göz muayenelerinden sonra efor testinden de geçti.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ya bizim arka 4lüyü bilmem bence bekir yada ilhan luganonun yanında sırıtmaz ama orta 3lümüz mehmet özer emre olmalı 3üde oyunu 2 taraflı oynayabilen isimler.alex girdigi zaman bu 3lüden 2si zayıf kalır ama 3ü oldugunda sorun olmayacaktır.forvete gomisi alsakya lyonda oynatılmıyoken o da yırtıcı ve gyandan da iyi oyuncudur.gerçi güiza gelmeden önce çok gelsin istiyodum şimdi gomisle elde patlayan 2. bombayı yaratabilirim![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
FM dunyasindan gercek dunyaya gecis yaparsan daha mantikli konusabilirsin. Ben Servet'in oyunundan bahsediyorum, sen gitmis bana CA diyorsun.
Deivid veya Topuz safkan sag kanattan oyunculari demedim, ama agirlikli olarak kariyerlerinde sag kanat oynamis oyuncular, bunu herkes biliyor. O sekilde yorum yapacaksan G.Gonul yerine de adam alsin Fener, cunku Oftas'ta sag acik oynuyordu mesela. Boyle mantik olmaz.
Ozer de Ronaldinho tarzi bir oyuncu, adam gecen dripling yapan, topla kat eden bir oyuncu ve gunumuz futbolunda bu oyuncular her zaman kanatta oynar. Gunumuz futbolunda artik orta sahada fiziksel gucu olan ve devamliligi olan oyuncular, kanatta da yetenegi yuksek teknik oyuncular oynar. Sana kalsa Messi de Barcelona'da forvet arkasi oynar, J.Cole da forvet arkasi oynar, Ronaldinho da. Ben burada Ispanya'dan, Ingiltere'den ornek veriyorum, bana FM diyorsun. Iste bu modern futbola ayak uyduramadigimiz icin kendi ligimizde kral olup Avrupa'da karsimiza cikan ilk vasat Ispanyol veya Fransiz takimina elendigimiz icin. Cunku onlar orta alanda Dumont, Cabaye ile oynuyor, Hazard'i sol kanatta kullaniyor (sen forvet arkasi yapardin....), biz ise 4 sag kanatta oynayabilecek oyuncu varken oraya adam alip orta alana M.Topuz ve Emre'yi koyuyoruz.
Mesela ilk 4'e soksun. Hadi Konya ve Istanbulspor'u gectim, Ankaraspor gayet butceli bir takimdi, baya saglam transferler de yaptilar ama ilk 4'e sokamadi, cok sikici bir futbol oynatti. Sivasspor, Bursaspor, Kayserispor cok daha kotu kadrolarla ve kisitli butcelerle cok daha basarili oldu. Pasa dayali diyorsun da, pasa dayali goze hos futbol rakip yari alanda olur, Aykut'un takimlari geriye gomulup kendi yari alaninda pas yapan takimlardi. Orta alaninda Adem Kocak ve Hurriyet'in banko oynadigi takimin dusuncesi zaten pozitif futbol olamaz.
Bende katılıyorum arkadaşa. Ankaraspor 2008/2009 sezonunda ligin ilk yarısında 10 galibiyet ikinci yarısı 1 galibiyet almıştı sanırım.O tek galibiyette Fenerbahçe'ye karşıydı. Ligi 10. bitirmişler 34 maçta 36 gol atan bir takımın hücum oynaması münkünmü. O sezon 35 gollü küme düşen Konyaspor'dan sonra ligin en az gol atan takımı olmuş Ankaraspor. Pardon birde Antalyaspor 34 gol atmış.
Melih Gökçek himayesinde olan bir takımın vizyonu ilk 4'e girmek olacak değil mi? Hiç sanmıyorum.Ankaraspor'un sıkıcı futbol oynadığını düşünüyorsunuz kaç tane maçını 90 dakika izlediniz?
Çok geniş,alternatifli bir kadrosu yoktu Ankaraspor'un.
İlk yarıda 5.ci sıraya kadar yükselmişlerdi.Ancak sistemlerinde kilit bir role sahip olan Özer Hurmacının ve çeşitli diğer oyuncuların sakatlıkları ile boğuşmaktan ikinci yarı sadece 1 galibiyet alabilmişlerdir.
Neyse ya niye boşuna kendi fikirlerimi anlatmaya devam ediyorum ki.Sonuçta Aykut Kocaman artık Fenerbahçe'de,kariyersiz,sıkıcı bir futbol oynatan hoca.Ne güzel sezon boyunca sıkıcı bir futbol izleyeceğiz (!)
rennes stephane dalmat ' ı transfer etti ve 10 numarayı dalmat aldı.
10 numara formayı gyan giyiyordu.
(/s)
Dia şuan FB TV'de canlı yayında.
Fenerbahçe, Fransa'da golcü arıyor
Fransızlara göre Fenerbahçe, golcü transferi için arayışlarını Ligue 1'de sürdürüyor...
Le Parisien, golcü arayışlarında olan Fenerbahçe'nin transfer listesinde 3 ismin ön plana çıktığını yazdı.
Haberde sarı-lacivertlilerin ilk hedefinin Paris Saint-Germain'de forma giyen golcü futbolcu Guillaume Hoarau olduğu belirtildi. Fransız kulübünun Hoarau'yu ancak dolgun bir bonservis bedeli karşılığında bırakabileceği de ifade edildi.
Le Parisien'e göre Fenerbahçe, Rennes'in Ganalı yıldızı Asamoah Gyan'ın peşini ise halen bırakmış değil. RMC ise sarı-lacivertli ekibin bu transfer için 12 milyon avroluk teklifin reddedilmesinin ardından 15 milyon avroya kadar çıktığını ve Rennes yönetiminin bu teklife artık sıcak baktığını belirtti.
Fenerbahçe bu iki transferi gerçekleştirememesi halinde, Lyon'a büyük umutlarla gelen ancak geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü yedek kulübesinde geçiren Bafetimbi Gomis'e yönelecek.
Güiza'yı alana arsa bedava
Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde öğretmenlik yapan Fenerbahçe taraftarı, İspanyol futbolcu Daniel Güiza'yı bu sezon bonservisiyle transfer edecek takıma, kaplıca bölgesindeki 12 bin metrekarelik arsasını bağışlama vâdinde bulundu. Öğretmen Faruk Ünver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazeteler ve televizyon kanallarında son günlerde Güiza'nın Fenerbahçe'den gönderileceğine ilişkin haberlerin arttığını söyledi.Güiza'nın, kaçırdığı goller nedeniyle kendisine ve kendisi gibi düşünen Fenerbahçe taraftarlarına ''saç baş yoldurduğunu'' belirten Ünver, onu bu sezon bonservisiyle transfer edecek takıma arsa hibe edeceğini bildirdi.
Ünver, Gediz ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Ilıca Kaplıcaları'nda kendisine ait 12 bin metrekarelik arsayı, Güiza'nın gideceği takıma hibe edeceğini anlatarak, şöyle konuştu: ''İki sezondur bizlere saç baş yolduran ve gol atamama rekorları kıran Daniel Güiza'yı bonservisiyle alacak takıma, kaplıca bölgesindeki 12 bin metrekarelik arsamı hibe edeceğim. Bunu, Güiza'dan kurtulmamız şerefine vereceğim. Sadece hoşuma gitmeyen bir takım var, oraya giderse arsamı vermem. O takımın adı da bende saklı kalsın. Fenerbahçemizin Güiza'dan kurtulmasını canıgönülden istiyoruz. Takımımıza canımız ve malımız feda olsun.''
Bu arada, söz konusu arsanın değerinin yaklaşık 50 bin lira olduğu belirtildi.
Alttaki arkadas istatistikleri verdi zaten, hersey ortada. A.Kocaman'i cok sevebilirsin, kulup icin efsane olabilir, adam gibi adam olabilir (ki oyle), ama bu onun iyi bir antrenorluk kariyeri veya su ana kadar cok basarili oldugu anlama gelmez. Bir BJK'li cikip Riza Calimbay muthis antrenor, inanilmaz basarili, takimlarina muthis keyif futbol derse bu cok sacma olur, cunku dogru degil, ayni durum.....
tahminimce gyan asamoah da bugün açıklanır.
gece 01.00 'de listeler verilecek.
(/s)
Gyan'ın da yetişmesi iyi olcak Young Boys maçları için.Hazırlık kampı geçti ama lig başlamadan takımla ne kadar çok maç yaparsa daha kolay adapte olur takıma![]()
Maliyet olarak ne gibi rakamlar konusuluyor Gyan icin???
Basında çok uçuk kaçık rakamlar çıktı .Liverpool'un 20 M € teklif ettiğini filan yazdılar ama yalan duruyor hepsi.Dünya Kupası performansını da göze alırsak maksimum 12-13 M € eder Gyan.Fazla bir bonservis ödemeyiz umarım.
bordeaux güiza için 7 milyon euro teklif etmiş.
(/s)
oh ciddimisin..
Sentugo.