Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?
- Voters
- 33. You may not vote on this poll
-
02.Haziran.2010, 11:45
Vargas: “Real beni istiyor”
Fiorentina’nın başarılı oyuncusu Juan Manuel Vargas, Real Madrid’den teklif aldığını doğruladı.

Fiorentina’da sergilediği performansla Avrupa’nın devlerinin ilgisini çeken Juan Manuel Vargas, Real Madrid’den transfer teklifi aldığını doğruladı.
Transferiyle menajeri Carlos Delgado’nun ilgilendiğini belirten 26 yaşındaki oyuncu, “Real beni istiyor. Transfer görüşmelerini menajerim yapıyor. Şimdilik tatildeyim ve bu konuları düşünmek istemiyorum. Dinlenmek ve sezonun yorgunluğunu atmak istiyorum” dedi.
Transfer görüşmeleri olgunlaşmadan konuşmak istemediğini belirten Vargas, kariyeri için en doğru kararı vermek istediğini sözlerine ekledi.
Goal
-
02.Haziran.2010, 11:49
Bende bu haberi koymaya geliyordum.
Sol bekteki sıkıntıyı bir nebze olsada Vargas ile atabiliriz.Oyuncu alınması gerekli olan bir mevki sol bek
-
02.Haziran.2010, 17:47
Barça Fabregas'a resmen talip
İspanyol devi Barcelona, Arsenal'in İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'a resmi teklif yaptığını açıkladı.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:09 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona, bir süredir transfer etmek istediği Arsenal'in İspanyol orta saha oyuncusu Cesc Fabregas için resmi teklifte bulundu.
Barcelona kulübünün resmi internet sitesinde, Genel Menajer Joan Oliver'in imzasıyla yayımlanan açıklamada, ''Dün, Arsenal'e yazılı teklifimizi sunduk'' denildi.
Arsenal ile dünden itibaren resmi görüşmelere başladıklarını kaydeden Oliver, Fabregas'ın da Barcelona'da oynamak istediğini söylediğini hatırlattı.
-
02.Haziran.2010, 17:53
Vav be süper takım oluyor Barca günden güne.Bu transferler sonrası bizim yönetim nasıl bir politika izleyecek bekliyorum.
-
02.Haziran.2010, 17:54
Mehmet Topal: Korkum yok
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, İspanya'ya adapte olamama korkusu yaşamadığını ve hedefinin kısa bir süre içinde İspanyolca öğrenmek olduğunu söyledi.
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:16 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan futbolcu Mehmet Topal, hiçbir şeyden korkusunun olmadığını söyledi.
Mehmet Topal, Futbol Federasyonu'nun TamSaha Dergisi'nin Haziran ayı sayısında yer alan açıklamasında, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans gösterdikten sonra, büyük takımların kendisine ilgisi olacağını tahmin ettiğini belirterek, ''Valencia'nın da beni iki senedir takip ettiğini biliyorum. Geçen sene yaşadığım şanssız sakatlıktan dolayı transferim bu seneye kaldı'' dedi.
Çocukluğundan beri ailesinden ayrı olduğunu kaydeden milli oyuncu, ''İspanya'ya adapte olamayacağımı düşünsem, Valencia'ya gitmezdim. Hiçbir şeyden korkum yok. Hayata karşı çok güçlü mücadeleler verdim. Hedefim kısa sürede İspanyolca öğrenmek. Derdimi anlatabilecek kadar da İngilizce biliyorum. Nihat'ın tecrübelerinden dersler çıkarmaya çalışıyorum'' diye konuştu.
Eski takımı Galatasaray'da kötü sonuç alınan bazı maçların ardından faturanın kendisine kesildiğini savunan tecrübeli oyuncu, ''Çok sıkıntılı günler geçirdim. Yine de Galatasaray'da büyük tecrübeler edindim. Bu sayede kendimi geliştirdim. Eğer 'Başarısızlıkta suçlu kim' diye sorulursa, cevabı başta biz futbolcular olmak üzere tüm camiamızdır'' dedi.
Mehmet Topal, ligin son şampiyon takımı Bursaspor'u da kutlayarak, imkansız gibi görünen bir şeyi iyi bir teknik heyet ve kaliteli oyuncularla başardıklarını, bu başarının da ligin kalitesini ve Anadolu takımlarının kendilerine olan güvenlerini bir kat daha artıracağını dile getirdi.
Valencialı oyuncu, yeni takımının Avrupa'nın önde gelen 10-15 kulübü arasında yer aldığını vurgulayarak, ''Kararımda bu etken büyük rol oynadı. Premier Lig'in daha sert ve mücadeleci bir lig olduğu açık. Şimdilik İngiltere'de oynamak kısmet olmadı, ama ileride bu fırsatı yakalayabileceğime inanıyorum. Ben çok küçük yaşta evden ayrılıp Çanakkale’ye gittim. Dardanelspor'a geçtiğimde 13-14 yaşlarındaydım. Her annenin evladını sevdiği gibi annem de beni çok seviyor. Diğer kardeşlerimi de öyle. Dardanelspor beni istediğinde, annem bir hayli zorluk çıkarmıştı ve evden ayrılmamı istememişti. Hiçbir evladından kopmak istemediğini söylemişti bana. Ben de yalvardım, yakardım, yeri geldi gönlünü aldım ve onu ikna ettim. O zaten her zaman beni özlediğini söylüyor, ama ben de ekmek paramı futboldan kazanıyorum. Kendi hayatımı kurmam gerektiğinin o da farkında. Ancak her anne gibi o da özlüyor. İspanya’da bulunmama da alışacağını düşünüyorum. Zaten Malatya’da olan anne ve babamın yanına sık sık gidiyordum. Şimdi onları İspanya’ya sıkça getirip götürmeyi planlıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
-
02.Haziran.2010, 19:09
Bu sene olmazsa seneye mutlaka olacak bu iş.
-
02.Haziran.2010, 21:35
Fabregas gitmek istediğini uzun süredir belirtiyor Arsenal'in daha fazla direnmemesi lazım Oradan gelecek yüklü para hatta Toure ile çok da zararsız çıkmazlar bu işten
-
03.Haziran.2010, 15:09
Real Madrid, Di Maria ile anlaştı
Benfica'nın Arjantinli yıldızının Real Madrid'e transferi an meselesi...
Goal.com Türkiye

Record'a göre Benfica'nın yıldız futbolcusu Angel Di Maria, Real Madrid ile prensipte anlaşmaya vardı.
22 yaşındaki futbolcunun menajeri Jorge Mendes, aynı zamanda Angel Di Maria'nın da menajeri. Haberde Mendes'in Mourinho'nun transferinin ardından Madrid'de kalarak Real Madrid yönetimiyle masaya oturduğu belirtildi.
Real Madrid'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Di Maria'nın transferini çok istediği, Valencia'nın İspanyol yıldızı David Silva'nın da bir diğer seçenek olduğu öğrenildi.
İspanyol devi, kulübüyle olan sözleşmesinde 40 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan Di Maria için Royston Drenthe, Mahamadou Diarra, Fernando Gago veya Ezequiel Garay'dan birini takasta kullanacak. Benfica ise bu seçenekler arasından Garay'a sıcak bakıyor.
Transferin Dünya Kupası başlamadan önümüzdeki birkaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sol açık oyuncusuda geliyor artık savunmaya adam almalı yönetim.
--------Alonso---???----------
C.Ronaldo Kaka Di Maria
-----------Higuain-------------
Bu şeiklde kardo olursa bir orta saha oyuncusu lazım ama sanmıyorum Mourinho tek forvet oynasın.Diğer türlüde hayli ofansif kadro oluyor Alonso orta alanda tek mücadele edebilir mi bilemiyoru bekleyip görecez.
-
03.Haziran.2010, 16:29
Mascherano yu alsınlar Alonso nun eski partneri , ayrıca Barça da istediği için anlamlı bir transfer olur
-
03.Haziran.2010, 18:02
"Real Madrid'de oynamak istiyorum"
"Real Madrid'de oynamak istiyorum"
İnter'in Brezilyalı sağ beki Maicon, İspanya'nın Real Madrid takımında oynamak istediğini söyledi.
28 yaşındaki Maicon, AS gazetesine yaptığı açıklamada, Real Madrid'in, İnter'in teknik direktörü Jose Mourinho ile anlaşmasının ardından kendisini transfer etmek isteyen İspanyol ekibinde oynamayı çok istediğini belirterek, ''Bu kariyerim için önemli bir fırsat'' dedi. Machester City gibi başka takımlardan da transfer teklifi alan Maicon, ''Yanlış anlamaya yol açmayacak kadar açık konuşacağım. Real Madrid'de oynamak istiyorum. Manchester City'ye gitmek istemiyorum'' diye konuştu.
Mourinho ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen Maicon, tekrar onun çalıştırdığı bir takımda oynamanın güzel olacağını ifade etti.
Maicon, 11 Haziran'da Güney Afrika'da başlayacak Dünya Kupası'na hazırlanan Brezilya Milli Takımı'nda yer alıyor.
LigTv
-
03.Haziran.2010, 19:56
Dos Santos'a kontrat morali!
Dos Santos'a kontrat morali!
La Liga şampiyonu Barcelona, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Giovanni Dos Santos'un kardeşi Meksikalı orta saha oyuncusu Jonathan dos Santos'un sözleşmesini uzattı.
Barcelona Kulübü'nün internet sitesinde yer alan habere göre, 20 yaşındaki Dos Santos'un sözleşmesi, 2012 yılına kadar uzatıldı.
Barcelona'nın alt yapısından yetişen Dos Santos, Pep Guardiola'nın takımında oynamaya geride kalan sezon başlamıştı. Meksikalı oyuncu ülkesinin 23 kişilik Güney Afrika kadrosunu seçilememişti.
LigTv
-
04.Haziran.2010, 10:48
"Fabregas'ı almak kolay"
Barcelona'nın asbaşkan adaylarından Bartomeu, iddialı açıklamalarda bulundu...
Goal.com Türkiye
03 Haz 2010 22:56:00

Sezon sona erdiğinden beri Cesc Fabregas transferi için uğraş veren Barcelona cephesinden ilginç bir açıklama geldi.
Barcelona asbaşkan adaylarından olan Josep Maria Bartomeu, Fabregas'ı almanın "çok kolay" olması gerketiğini söyledi.
Barmomeu, yaklaşık 32 milyon avroluk resmi teklifi anında geri çeviren ve Fabregas'ın satılık olmadığını söyleyen Arsenal'e seslenerek "La Masia akademisinde yetişmiş, açıkça Barcelona'ya geri dönmek istediğini söyleyen, bunu teknik direktörüne açıklayan ve Guardiola'nın desteğini alan bir oyuncu için yapılan pazarlıklar çok kolay geçmeli" şeklinde konuştu.
Zamanın Barcelona lehine geliştiğini belirten yönetici adayı, "Bu tip durumlarda fiyat alıcı lehine değişir. Fabregas'ın kaç yıl kontratının kaldığı önemli ve zaman bizim lehimize ilerliyor" diyerek sözlerine son verdi.
-
04.Haziran.2010, 12:40
Söylentilere göre Real Gerrard'la da ilgileniyormuş.
-
06.Haziran.2010, 20:09
Giovani Dos Santos'u istiyor
Kiralık olarak Galatasaray forması giyen Giovani Dos Santos'u isteyenler arasına Deportivo da eklendi. Teknik direktör Miguel Angel Lotina Meksikalı genci takımında görmek istediğini ifade etti.
NTV Spor
Güncelleme: 10:40 TSİ 06 Haziran. 2010 Pazar
Galatasaray'da geleceği henüz netlik kazanmayan ve Meksika formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan genç futbolcu Giovani Dos Santos'a talip çıktı.
Tottenham Hotspur'un futbolcusu olan ve Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Giovani Dos Santos'u Deportivo takibe aldı. İspanyol kulübünün teknik direktörü Miguel Angel Lotina Depor Sport'a yaptığı açıklamada Arsenal'den Carlos Vela ve Tottenham'dan Giovani Dos Santos'u kadrosunda görmek istediğini söyledi.
Kadrosunda Andres Guardado ve Diego Colotto gibi iki Meksikalı futbolcuyu barındıran Deportivo La Coruna'nın Dos Santos'un kulübü Tottenham Hotspur ile Dünya Kupası'ndan sonra masaya oturacağı ifade edildi.
-
07.Haziran.2010, 10:48
Barcelona Diarra ile görüşüyor
Katalan ekibi, aradığı oyuncuyu Bordeaux'da buldu.

Bordeaux'nun 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Alou Diarra'ya İspanya'dan talip var. Fransa'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alan orta sahayla Yaya Toure'yi göndermesi gündemde olan Barcelona ilgileniyor.
Diarra'nın sözleşmesinde 7.75 milyon avroya serbest kalma maddesinin bulunduğu ancak şampiyon Marsilya ve Sevilla'nın da oyuncusu istediği belirtiliyor. Diarra ise yıllık 2 milyon avroya yakın bir ücret talep ediyor.
Teknik Direktör Pep Guardiola'nın Busquets'e güvendiği ancak Toure'nin gitmesi halinde rotasyonu bozmamak için Diarra'yı istediği konuşuluyor.
Goal
-
07.Haziran.2010, 11:18
Bu adamı Türkiye'den ne diye istemezler hiç anlamıyorum. Top kesme konusunda çok iyi oyuncu. Hucum konusunda Toure'nin yanına bile yaklaşamaz yanlız.
-
07.Haziran.2010, 16:22
Barcelona Toure'yi neden yollamak istiyorki?
-
07.Haziran.2010, 21:51
Toure gibi adam varken kimlerin peşine düşüyor Barca ya
-
08.Haziran.2010, 01:09
Higuain 2016'ya kadar imzalamış.Uzun yıllar kalacak belli ki
-
08.Haziran.2010, 13:23
Arsenal 72 milyon € istiyor
Barcelona’nın 35 milyon avroluk teklifini reddeden Arsenal yönetimi Cesc Fabregas için 72 milyon avroluk rekor bir bonservis bedeli belirledi.
Goal.com Türkiye

Marca’nın haberine göre, Arsenal yönetimi İspanyol yıldızı Cesc Fabregas için astronomik bir bonservis bedeli belirledi.
Katalanların 35 milyon avroluk resmi teklifini reddeden Arsenal yönetimi, Barcelona’dan 72 milyon avro istiyor.
Barcelona Başkanı Joan Laporta’nın gerçekleştirmeyi çok istediği transfer için belirlenen bonservis sonrası nasıl davranacağı merakla bekleniyor.
Daha önce yetenekli orta saha oyuncularını satmayı düşünmediklerini belirten Arsenal yönetimi, teklifi iki katına çıkararak Barcelona’yı vazgeçirmek istiyor.
İspanyol yıldız Castrol Rankings'te 25. sırada yer alıyor.
-
09.Haziran.2010, 18:17
Villa'nın yerine Soldado!
Milli futbolcu Mehmet Topal'ın takımı Valencia, Barcelona'ya verdiği David Villa'nın yerini Roberto Soldado ile dolduracak.
Soldado'nun transferi konusunda Getafe ve Valencia kulüplerinin anlaşmaya vardığı, İspanyol futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi.Getafe'de başarılı bir sezon geçiren ve 20 gol atan 25 yaşındaki Soldado, Valencia'nın forvetteki yeni kozu olacak.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Valencia, şimdiye kadar Villa'yı Barcelona'ya, Nikola Zigic'i de Birmingham'a verirken, Galatarasay'dan Mehmet Topal, Lille'den Ricardo Costa ve Grenoble'den Feghouli'yi transfer etti.
LigTv
Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Haziran.2010 at 18:36
-
09.Haziran.2010, 19:06
Soldado sağlam adam Real'de istediğini yapamamıştı diye hatırlıyorum umarım Valencia'da kalitesini ortaya koyar.
-
10.Haziran.2010, 00:37
Lazio başkanı Real Madrid'in Kolarov için gözden çıkardığı 15 m € için, o paraya kramponlarını bile satmam demiş. Goal
-
10.Haziran.2010, 01:16
Biraz abartmış ama Real'in bu zamana kadar saçma sapan oyunculara saçtığı milyon dolarlara bakıcak olursak Kolarov için 15 milyn az bence ..
-
10.Haziran.2010, 11:28
Perez: Messi'yi almayacağız
Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Messi'yi almak gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'yi kesinlikle transfer etmeye çalışmayacaklarını söyledi.
Perez, İspanyol Antena 3 televizyonuna yaptığı açıklamada, kendisine göre Messi'nin Real Madridli Cristiano Ronaldo'dan sonra dünyanın en iyi 2. oyuncusu olduğunu belirterek, ''Messi ve Ronaldo'nun aynı takımda oynaması iyi olmazdı.İkisi farklı takımlardayken rekabet daha güçlü'' dedi.Florentino Perez, bu sezon 2 ya da 3 oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini de kaydetti.
Basında, Real Madrid'in İnterli Maicon, Manchester Unitedlı Wayne Rooney ve Bayern Münihli Franck Ribery ile ilgilendiğine ilişkin haberler çıkmıştı.
NTVSpor
-
10.Haziran.2010, 11:29
İspanya Liginde ilk kez bu kadar üst düzey bir takıma oyuncu gönderdik. Umarım Mehmet Topal en iyi şekilde Türk futbolunu temsil eder.
-
10.Haziran.2010, 11:40
Sanki isteseler alcaklar ha.
-
10.Haziran.2010, 11:45
Aynen.Almak istelerde alamazlardı zaten
-
10.Haziran.2010, 11:48
M.Topal geçen sezon iyi değildi açıkcası bu sezon neler yapacağı merak söz konusu..
-
10.Haziran.2010, 11:56
Alabilecek olsan da almayacağız desen hadi neyse de böyle sadece komik oluyorsun be perez
Mesaj Yetkileri