8 milyondan aşağıya bırakmayacak gibi geliyor Fenerbahçe Güiza'yı, değeri düşmesin diye istenmeyen oyuncu değil diyerek lisans bile çıkarıldı. Tabi 8 veren olur mu bilmiyorum yine de çok düşük bir ücrete de gitmeyeceğini düşünüyorum.
8 milyondan aşağıya bırakmayacak gibi geliyor Fenerbahçe Güiza'yı, değeri düşmesin diye istenmeyen oyuncu değil diyerek lisans bile çıkarıldı. Tabi 8 veren olur mu bilmiyorum yine de çok düşük bir ücrete de gitmeyeceğini düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Getafe'ye satmaya çalışmaktansa Bordeaux'a verelim daha iyi.%50 zarar ile 2 yılda çöpe atacağımız 7 m €'yu kurtararak göndermiş oluruz Güiza'yı.
7 m euro bence iyi fiyat. bırakalım gitsin.
(/s)
asıl bomba, rennes bizden 18 m euro istiyormuş.
(/s)
hadi artık açıklayın forvet transferini
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Güiza'yı Tigana istiyor ve oraya gidecek büyük ihtimalle. Tigana'yla beraber Güiza şov yapar. Biz de Anelka'da olduğu gibi dizimizi döveriz.
Anelka olayı farklı, adam burayı seviyorum ama milli takımda oynayabilmem için büyük liglerde olmam gerekli dedi, üstelik para kazandırarak geldiği fiyatın üzerinde satıldı.
Güiza burayı kafa olarak bitirmiş, kalırsa asla formunun zirvesine çıkamaz, giderse gittiği yerde gollerine devam edebilir, 34 gol atmış zaten bizim takımda 2 senede yaklaşık 70 maçta.
"YÜCE ATATÜRK"
Güiza gitsin isterse 50 gol atsın altın ayakkabıyı alsın.
Gittiği takımda mutlu olsun.
Bize huzursuz futbolcu lazım değil.Huzursuzluk yaratan adam lazım değil o yüzden gitsin gittiği takımda huzur bulsun.Valla ne dizimi döverim ne ah çekerim.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oyuncuda değil, kulüpte aramak lazım sorunu. Kezman, Anelka, Güiza, bunlar başarılı olamıyorsa, üstelik kaliteli adamlar olmalarına rağmen, sorunu oyuncuya yüklemek kolaya kaçmaktan başka bir şey değil. Bu üç futbolcu da küstürüldü, küstürülmelerinin de sorumlusu oyuncular değil, kulüp. Anelka Denizlispor maçında oynatılmaz (kader maçında), Kezman en kritik Chelsea deplasmanında oynatılmaz, Güiza desen daha Aykut Kocaman geldiği ilk gün kendisini topa tutar gibi.
Aziz Başkan, Güiza'nın değerinin düşürülmesinde medyayı sorumlu tutmuş, tamamen haklı. Medya abarta abarta adamı amatör topçusu yaptı. Bu adam bütün eleştirilere rağmen 2 yıl boyunca İspanya kadrosuna çağrıldı, Dünya Kupası kadrosuna da alınıyordu, sonradan çıkarıldı.
Bomba twitterda patladı. 20 m euroya Darrent Bent diyorlar. Bu gece açıklanacakmış.
Dipnot: Duyuma inanma duyumsuz kalma![]()
TariboWest
Bent gelirse isterse verilen 35 milyon euro olsun bu ligi bence "söker" atar![]()
Aziz Yıldırım bir oyuncuya ayıracağımız 15 Milyon Euro'muz var demişti.. 5 milyon da sponsor bulmuş olabilirler neden olmasınBent'i bizim maçlar hariç izlemek isterim açıkçası
![]()
Başkan alacağı adamın ismini basına vermez. Gyan hedef şaşırtmaca olabilir.
Güiza'nın da Dia'nın da Stoch'un da Santos'un da adını birçok kez duyduk ama basında gelmeden önce..
Dia transferi harika oldu stoch alex ve ibrahimovici bekliyorum hadi bakalım yonetım bu sene gozume gırdın, krasıcı almadınız ya dileyin benden ne dilerseniz![]()
Gyan'a 15 milyon Euro vericeğimize gidip Gignac'ı alsak ne güzel olur.
Gyan Asamoah'ı Udinese günlerinden beri izliyoruz. Son vuruş konusunda Güiza'yı aratacak biri. Bence santrafor olarak ona güvenmek çok yanlış bir tercih. 15 milyon € gibi fiyatlar dolaşıyor, 47 maçta 14 gol atmış bir adam bu parayı hakedecek ne yapmış olabilir? Dünya Kupasında attığı gol mü?
Ben inanamadım açıkcası Aziz Yıldırım Gyan ismini vermiş normalde asla transferde isim vermez.Ben ters köşe bekliyorum forvet transferinde.Hoarau ismi geçiyor inşallah onu alırız Gyan'ı alacağımıza.
Alaattin Metin köşe yazısında yapılacak transferler arasında Robinho'yu tarif etti. Hadi bakalım![]()
Valla ben Robinho'nun ülkemize tatil yapmak için bile uğrayacağını düşünmüyorum. Bizimkiler yine gider Gyan'ı alırlar..
Robinho'nun daha 18 yaşındayken Santos'tan ayrılıp Real Madrid'e geliş şeklini hatırlıyor musunuz?
Real Madrid'den ayrılış biçimini?
City macerası? Ve ülkesine dönüş süreci...
Acaba yeni bir problem çocuğumuz mu olacak? (Gelmesin demiyorum, yanlış anlaşılmasın...)
Robinho çok zor,gelmesini takıma katkısı için çok isterim,ama Hakan Abi'ye de katılıyorum.Gelirse Kazım ile çok iyi bir ikili olur Robinho (!) Hele geçen seneki patlak veren skandallardan sonra.
Gignac da Aykut Kocaman'ın istediği merkez santrafor tipine uyan bir adam.Topla birlikte hızlı süratlanabilen,bunun yanında son vuruşlarda çok başarılı.Fransa'nın DK'daki kötü performansıyla bir zorluk yaşayacağımızı düşünmem bu transferde.8-9 M € civarı bir paraya bitirebiliriz.
Gyan 18 milyon Euroysa, Gignac rahat 20 eder bence =) Gignac bu ligin tozunu atar.
Alaattin Metin desteksiz sallıyor. Yazısında defansta sıkıntı yok, ortasahada sıkıntı yok, forvet de Gyan olacak ve dünyaca ünlü bir yıldız gelecek diyor. Defansta sıkıntı yoksa oraya alınmaz, ortasahada sıkıntı yoksa oraya alınmaz, forvete Gyan gelecek diyorsun oraya alınmaz. Dünyaca ünlü yıldız nereye alınacakmış ? Alaattin Metin yönetimin resmi yazarı, bu tip yazılarla bu sene düşük kalan kombine sayısını yükseltmeyi hedefliyorlar. Yani şu saatten sonra dünyaca ünlü yıldızın falan geleceği yok; keşke gelse de yanılsam.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Varya 16-18 verip Gignac'ı alabilsek hem takım için hemde gelecekte olası bi satış için iyi iş yapmış oluruz.
Ne Gignac, ne Gyan. Fenerbahçe'nin aradığı santrafor tipi Hoarau...
I'm back...