Sayfa 337 / 896 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437837 ... SonSon
10,081 ile 10,110 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

8 milyondan aşağıya bırakmayacak gibi geliyor Fenerbahçe Güiza'yı, değeri düşmesin diye istenmeyen oyuncu değil diyerek lisans bile çıkarıldı. Tabi 8 veren olur mu bilmiyorum yine de çok düşük bir ücrete de gitmeyeceğini düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Getafe'ye satmaya çalışmaktansa Bordeaux'a verelim daha iyi.%50 zarar ile 2 yılda çöpe atacağımız 7 m €'yu kurtararak göndermiş oluruz Güiza'yı.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

7 m euro bence iyi fiyat. bırakalım gitsin.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

asıl bomba, rennes bizden 18 m euro istiyormuş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    asıl bomba, rennes bizden 18 m euro istiyormuş.
    O transferle ilgilenen yöneticimiz Vous n'avez pas battus soit pas ou ne savent pas comment compter l'argent* desin başka alternatiflere yönelsin.

*siz ya para saymayı bilmiyorsunuz ya da hiç dayak yememişsiniz-google translate sağolsun
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

hadi artık açıklayın forvet transferini
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Güiza'yı Tigana istiyor ve oraya gidecek büyük ihtimalle. Tigana'yla beraber Güiza şov yapar. Biz de Anelka'da olduğu gibi dizimizi döveriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Anelka olayı farklı, adam burayı seviyorum ama milli takımda oynayabilmem için büyük liglerde olmam gerekli dedi, üstelik para kazandırarak geldiği fiyatın üzerinde satıldı.

Güiza burayı kafa olarak bitirmiş, kalırsa asla formunun zirvesine çıkamaz, giderse gittiği yerde gollerine devam edebilir, 34 gol atmış zaten bizim takımda 2 senede yaklaşık 70 maçta.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güiza gitsin isterse 50 gol atsın altın ayakkabıyı alsın.

Gittiği takımda mutlu olsun.

Bize huzursuz futbolcu lazım değil.Huzursuzluk yaratan adam lazım değil o yüzden gitsin gittiği takımda huzur bulsun.Valla ne dizimi döverim ne ah çekerim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Oyuncuda değil, kulüpte aramak lazım sorunu. Kezman, Anelka, Güiza, bunlar başarılı olamıyorsa, üstelik kaliteli adamlar olmalarına rağmen, sorunu oyuncuya yüklemek kolaya kaçmaktan başka bir şey değil. Bu üç futbolcu da küstürüldü, küstürülmelerinin de sorumlusu oyuncular değil, kulüp. Anelka Denizlispor maçında oynatılmaz (kader maçında), Kezman en kritik Chelsea deplasmanında oynatılmaz, Güiza desen daha Aykut Kocaman geldiği ilk gün kendisini topa tutar gibi.

Aziz Başkan, Güiza'nın değerinin düşürülmesinde medyayı sorumlu tutmuş, tamamen haklı. Medya abarta abarta adamı amatör topçusu yaptı. Bu adam bütün eleştirilere rağmen 2 yıl boyunca İspanya kadrosuna çağrıldı, Dünya Kupası kadrosuna da alınıyordu, sonradan çıkarıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bomba twitterda patladı. 20 m euroya Darrent Bent diyorlar. Bu gece açıklanacakmış.

Dipnot: Duyuma inanma duyumsuz kalma
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bent gelirse isterse verilen 35 milyon euro olsun bu ligi bence "söker" atar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bent gelirse isterse verilen 35 milyon euro olsun bu ligi bence "söker" atar
    Kesinlikle katılıyorum. Geçen sene de çok iyi bir performansı vardı. Umut fakirin ekmeği işte. Bi umut bekliyoruz.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım bir oyuncuya ayıracağımız 15 Milyon Euro'muz var demişti.. 5 milyon da sponsor bulmuş olabilirler neden olmasın Bent'i bizim maçlar hariç izlemek isterim açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Başkan alacağı adamın ismini basına vermez. Gyan hedef şaşırtmaca olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza'nın da Dia'nın da Stoch'un da Santos'un da adını birçok kez duyduk ama basında gelmeden önce..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Dia transferi harika oldu stoch alex ve ibrahimovici bekliyorum hadi bakalım yonetım bu sene gozume gırdın, krasıcı almadınız ya dileyin benden ne dilerseniz

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Anelka olayı farklı, adam burayı seviyorum ama milli takımda oynayabilmem için büyük liglerde olmam gerekli dedi, üstelik para kazandırarak geldiği fiyatın üzerinde satıldı.

Güiza burayı kafa olarak bitirmiş, kalırsa asla formunun zirvesine çıkamaz, giderse gittiği yerde gollerine devam edebilir, 34 gol atmış zaten bizim takımda 2 senede yaklaşık 70 maçta.
    70 değil 94 maçta 34 gol attı. Attıklarının için UEFA ve CL öne elemelerindeki zayıf takımlarda var.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aziz Yıldırım bir oyuncuya ayıracağımız 15 Milyon Euro'muz var demişti.. 5 milyon da sponsor bulmuş olabilirler neden olmasın Bent'i bizim maçlar hariç izlemek isterim açıkçası
    Krasic'e verecekleri parayı Dia'ya verdiler. Ekstra £6M - £7M kaynak yaratıldı. Onuda £15M üstüne koymuşlardır.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gyan'a 15 milyon Euro vericeğimize gidip Gignac'ı alsak ne güzel olur.

Del Piero_10 Misafir

Gyan Asamoah'ı Udinese günlerinden beri izliyoruz. Son vuruş konusunda Güiza'yı aratacak biri. Bence santrafor olarak ona güvenmek çok yanlış bir tercih. 15 milyon € gibi fiyatlar dolaşıyor, 47 maçta 14 gol atmış bir adam bu parayı hakedecek ne yapmış olabilir? Dünya Kupasında attığı gol mü?

Ben inanamadım açıkcası Aziz Yıldırım Gyan ismini vermiş normalde asla transferde isim vermez.Ben ters köşe bekliyorum forvet transferinde.Hoarau ismi geçiyor inşallah onu alırız Gyan'ı alacağımıza.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alaattin Metin köşe yazısında yapılacak transferler arasında Robinho'yu tarif etti. Hadi bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla ben Robinho'nun ülkemize tatil yapmak için bile uğrayacağını düşünmüyorum. Bizimkiler yine gider Gyan'ı alırlar..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla ben Robinho'nun ülkemize tatil yapmak için bile uğrayacağını düşünmüyorum. Bizimkiler yine gider Gyan'ı alırlar..
    Açıkçası bende öyle düşünüyorum Gyan'ı da alabilirz bence iyi bir hücum oyuncusu ama gidip de 15 verdik 18 milyon istiyorlar pazarlıklar sürüyor gibi haberler beni deli ediyor. O paraya Gyan'dan çok daha iyilerini alabiliriz. Mesela Gignac.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Robinho'nun daha 18 yaşındayken Santos'tan ayrılıp Real Madrid'e geliş şeklini hatırlıyor musunuz?

Real Madrid'den ayrılış biçimini?

City macerası? Ve ülkesine dönüş süreci...

Acaba yeni bir problem çocuğumuz mu olacak? (Gelmesin demiyorum, yanlış anlaşılmasın...)

Robinho çok zor,gelmesini takıma katkısı için çok isterim,ama Hakan Abi'ye de katılıyorum.Gelirse Kazım ile çok iyi bir ikili olur Robinho (!) Hele geçen seneki patlak veren skandallardan sonra.

Gignac da Aykut Kocaman'ın istediği merkez santrafor tipine uyan bir adam.Topla birlikte hızlı süratlanabilen,bunun yanında son vuruşlarda çok başarılı.Fransa'nın DK'daki kötü performansıyla bir zorluk yaşayacağımızı düşünmem bu transferde.8-9 M € civarı bir paraya bitirebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Gyan 18 milyon Euroysa, Gignac rahat 20 eder bence =) Gignac bu ligin tozunu atar.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alaattin Metin desteksiz sallıyor. Yazısında defansta sıkıntı yok, ortasahada sıkıntı yok, forvet de Gyan olacak ve dünyaca ünlü bir yıldız gelecek diyor. Defansta sıkıntı yoksa oraya alınmaz, ortasahada sıkıntı yoksa oraya alınmaz, forvete Gyan gelecek diyorsun oraya alınmaz. Dünyaca ünlü yıldız nereye alınacakmış ? Alaattin Metin yönetimin resmi yazarı, bu tip yazılarla bu sene düşük kalan kombine sayısını yükseltmeyi hedefliyorlar. Yani şu saatten sonra dünyaca ünlü yıldızın falan geleceği yok; keşke gelse de yanılsam.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Varya 16-18 verip Gignac'ı alabilsek hem takım için hemde gelecekte olası bi satış için iyi iş yapmış oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ne Gignac, ne Gyan. Fenerbahçe'nin aradığı santrafor tipi Hoarau...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri