Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 338 / 422 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388 ... SonSon
10,111 ile 10,140 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by o6uzH4n View Post
    Asıl sen ne yaptın? Messi 2 tane ronaldo eder.
    yetenek konusunda değil,fiyat konusundan bahsetmiş arkadaş.Kimse 198 milyon euro vermez bir adama.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Messinin Madrid forması giymesi mümkün değil

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by o6uzH4n View Post
    Asıl sen ne yaptın? Messi 2 tane ronaldo eder.
    Messi gibi bir destek olsa Ronaldoda. Ronaldo nun attigi goller hep bireysel kendi yapmaya calisiyor. Messi ise Barca nin mukemmel orta sahasi ve takim oyunu ile golleri buluyor. Benim burada belirtmek istedigim Ronaldo takimi tek tasiyor Messi nin ise yardimcilari var. Messi nin arkasindaki orta sahalar Xavi ve Iniesta gibi iki mukemmel adam olmayinca tokezliyor. Ornegin milli takimdaki gibi zaten ama sisteminede uydugu soylenemez. Ama bugunku milli takim performansina sozum yok muthis oynadi ama ben genel olarak soyledim. Tamam Ronaldo da milli takimda pek oynuyamiyor ama zaten Portekiz benim gozumde bitik bir takim. Forvetleri Liedson ise yaramaz. Pauleta gol atardi yaslandi Nuno Gomes yaslandi. Demem odur ki Messi nin Ronaldo dan bir artisi yok. Birde Messinin Ronaldo kadar gece hayati olsa ayakta duramaz. Ama bu dedigimde bahane olamaz sadece gulmemiz icin soyledim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Madrid Messi yi ikna ederse alır 250 mn euro serbest kalma maddesi var city yeklif yaptı mesela messi kabul etmedi. Ronaldonun serbest kalma maddesi 1 milyar dolar

sakary Ali Misafir

Perez'e bak tam komik olmuş.

Del Piero_10 Misafir

Maicon 30 milyon € karşılığında Real Madrid'e imza atmak üzere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Son talibi Sevilla

El Correo'nun haberine göre Sevilla yeni sezonda kadrosunu Alman milli takımı oyuncusu Michael Ballack ile takviye etmek istiyor.

Chelsea ile sözleşmesi sona eren oyuncu için büyük kulüplerden Manchester United, Inter, Real Madrid, Bayer Leverkusen ve Hamburg'un yanına bir de Sevilla eklendi.

La Liga ekibi orta sahasına yeni isimler ararken İtalyan oyuncu Tiberio Guarente'yi kadrosuna dahil etmişti. Teknik direktör Antonio Alvarez bu oyuncunun yanına şimdi de Alman yıldızı eklemek istiyor.

33 yaşındaki orta saha oyuncusu Almanya'ya dönme hesapları yaparken İspanyol ekibinin teklifini kabul ederek La Liga'nın yolunu da tutabilir.

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Juan Mata Barcelona'da

Radyo Onda Cero
    'nun haberine göre Barcelona, Valencia'nın genç yıldızı Juan Mata ile anlaşma sağladı.

Daha önce Valencia'nın bir diğer yıldızı David Villa'yı 40 milyon avro karşılığında renklerine bağlayan Katalanekibi,Juan Mataiçin Valencia kulübüne20 milyon avro ödeyecek. 22 yaşındaki İspanyol oyuncusu Barcelona ile 5 yıllık bir kontrat imzalayacak.

Barcelona bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon da almak istemiş fakat Valencia satmamıştı. Bu sezon maddi sorunlarla boğuşan Valencia yönetimi bazı yıldızlarını satma kararı almıştı. İspanya milli takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Mata'nın Valencia ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Juan Mata'yı Premier Lig ekiplerinden Manchester City de transfer etmek istemiş fakat oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Barcelona suyunu çıkarmaya başladı işin. La Liga'nın zevki yokki artık. Barcelona - Real Madrid 90 puan üstü yapsınlar diğer takımlar 60 puanlarda kalsınlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Barcelona nerde oynatacak bu adamları, Ibra-Villa-Messi-Pedro-Mata 2-3-5 mi oynayacak n'apcak...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valencia Villa ve Mata'nın yerini Soldado'yla mı dolduracak? Emery sen bizle dalga mı geçiyorsun?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

mata transferini ben açıkçası yadırgıyorum. sol tarafta oynayacaksa sağ ayaklı bir oyuncu alınmalıydı bence.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yedek olarak alınmış bir futbolcu olarak görüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Henry'nin yerine kadro derinliği için alınmış olabilir.
    So what?
    Saike

Bencede ama Valencia git gide yıldızlarını kaybediyor.Silva 'yıda satarlarsa yandılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber Valencia tarafından yalanlandı. Mata için hiç bir klüp ile görüşmediklerini söylediler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Defansif yönü eksik Dünya Kupasında izlediğim kadarıyla ama Mourinho, onada defans yapmayı öğretecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Real bu sene çok akıllı işler yapıyor . Olası bir Maicon transferini de düşünerek ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dunya kupasında hiç begenmedim di mariayı cok bu bedel onu almak için
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beğenmiyordum, Dünya Kupasında izliyeyim fikrim değişir dedim yine beğenmiyorum. Bana göre gereksiz bir transfer şimdilik. Sezon içinde performansına göre görüşlerim değişebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eksik olan sol kanada adam aldılar ama,keşke Di Maria'yı almasaydılar.Ben de beğenmiyorum.Tabi ki,daha iyi yorum yapabilmek için sezon içindeki performansına bakmak lazım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Çok iyi bir transfer.Benim de ön yargılarım vardı bu oyuncuyla ilgili,sol kanatta çok iyi işler çıkarttı Dünya Kupası'nda Arjantin ile.Higuain etkisi yaratır diyorum,faydalı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Henry ve Toure gidiyor!

Barcelona kulübü Fransız forvet oyuncu Thierry Henry ve Fildişili orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin satışa hazır olduklarını söyledi.

Dünya kupasından sürpriz bir şekilde elenen Fransa'nın forvet oyuncusu Thierry Henry Güney Afrika'ya gitmeden önce ayrılacağını söylemişti.

Barcelona Direktörü Joan Oliver kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Şimdi bu işi tamamlamak Henry'nin elinde. Henry'nin ücreti Barcelona'nın gelecek sene para biriktirmesine yarayacak. "

Barcelona aynı zamanda Manchester City kulübü ile Toure için göşürmelerde bulunurken, Menajer Oliver şimdi anlaşma yapmak için her şeyin futbolcuların elinde olduğunu söyledi.

Reuters
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Pek Mourinho tarzı bir adam değil. Bakalım nasıl kullanacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu adam sihirbazmi nedir özel güclerimi var bizim göremedigimiz? 35 milyon euro nedir ya yuh denir ancak...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM'deki performansına göre bakarsak 35M€ az bile denilebilir ama reelde bende pek beğenmiyorum oynayışını...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Di maria Beşiktaşta. Gizlice getirilmiş tesislere fotoğrafı sızdı basına

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ahahahaha Cumali Bişi'ye bak hele

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Beğenmiyordum, Dünya Kupasında izliyeyim fikrim değişir dedim yine beğenmiyorum. Bana göre gereksiz bir transfer şimdilik. Sezon içinde performansına göre görüşlerim değişebilir.
    Aynen. Hiç beğenmiyorum bu adamı. Fizik yok savunma yok çok özel yetenekleride yok. Bu adam niye bu kadar para ediyor anlamıyorum. Ayrıca tipine de ayrı bi fitil oluyorum

Mesaj Yetkileri