Messinin Madrid forması giymesi mümkün değil
Messi gibi bir destek olsa Ronaldoda. Ronaldo nun attigi goller hep bireysel kendi yapmaya calisiyor. Messi ise Barca nin mukemmel orta sahasi ve takim oyunu ile golleri buluyor. Benim burada belirtmek istedigim Ronaldo takimi tek tasiyor Messi nin ise yardimcilari var. Messi nin arkasindaki orta sahalar Xavi ve Iniesta gibi iki mukemmel adam olmayinca tokezliyor. Ornegin milli takimdaki gibi zaten ama sisteminede uydugu soylenemez. Ama bugunku milli takim performansina sozum yok muthis oynadi ama ben genel olarak soyledim. Tamam Ronaldo da milli takimda pek oynuyamiyor ama zaten Portekiz benim gozumde bitik bir takim. Forvetleri Liedson ise yaramaz. Pauleta gol atardi yaslandi Nuno Gomes yaslandi. Demem odur ki Messi nin Ronaldo dan bir artisi yok. Birde Messinin Ronaldo kadar gece hayati olsa ayakta duramaz.Ama bu dedigimde bahane olamaz sadece gulmemiz icin soyledim.
Madrid Messi yi ikna ederse alır250 mn euro serbest kalma maddesi var city yeklif yaptı mesela messi kabul etmedi. Ronaldonun serbest kalma maddesi 1 milyar dolar
![]()
Perez'e bak tam komik olmuş.
Maicon 30 milyon € karşılığında Real Madrid'e imza atmak üzere.
El Correo'nun haberine göre Sevilla yeni sezonda kadrosunu Alman milli takımı oyuncusu Michael Ballack ile takviye etmek istiyor.
Chelsea ile sözleşmesi sona eren oyuncu için büyük kulüplerden Manchester United, Inter, Real Madrid, Bayer Leverkusen ve Hamburg'un yanına bir de Sevilla eklendi.
La Liga ekibi orta sahasına yeni isimler ararken İtalyan oyuncu Tiberio Guarente'yi kadrosuna dahil etmişti. Teknik direktör Antonio Alvarez bu oyuncunun yanına şimdi de Alman yıldızı eklemek istiyor.
33 yaşındaki orta saha oyuncusu Almanya'ya dönme hesapları yaparken İspanyol ekibinin teklifini kabul ederek La Liga'nın yolunu da tutabilir.
goal.com
Radyo Onda Cero'nun haberine göre Barcelona, Valencia'nın genç yıldızı Juan Mata ile anlaşma sağladı.
Daha önce Valencia'nın bir diğer yıldızı David Villa'yı 40 milyon avro karşılığında renklerine bağlayan Katalanekibi,Juan Mataiçin Valencia kulübüne20 milyon avro ödeyecek. 22 yaşındaki İspanyol oyuncusu Barcelona ile 5 yıllık bir kontrat imzalayacak.
Barcelona bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon da almak istemiş fakat Valencia satmamıştı. Bu sezon maddi sorunlarla boğuşan Valencia yönetimi bazı yıldızlarını satma kararı almıştı. İspanya milli takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele eden Mata'nın Valencia ile 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.
Juan Mata'yı Premier Lig ekiplerinden Manchester City de transfer etmek istemiş fakat oyuncu bu teklifi kabul etmemişti.
Barcelona nerde oynatacak bu adamları, Ibra-Villa-Messi-Pedro-Mata2-3-5 mi oynayacak n'apcak...
Screw you guys, I'm goin' home
Valencia Villa ve Mata'nın yerini Soldado'yla mı dolduracak? Emery sen bizle dalga mı geçiyorsun?
mata transferini ben açıkçası yadırgıyorum. sol tarafta oynayacaksa sağ ayaklı bir oyuncu alınmalıydı bence.
Yedek olarak alınmış bir futbolcu olarak görüyorum..
Henry'nin yerine kadro derinliği için alınmış olabilir.
So what?
Saike
Bencede ama Valencia git gide yıldızlarını kaybediyor.Silva 'yıda satarlarsa yandılar.
Haber Valencia tarafından yalanlandı. Mata için hiç bir klüp ile görüşmediklerini söylediler.
Defansif yönü eksik Dünya Kupasında izlediğim kadarıyla ama Mourinho, onada defans yapmayı öğretecektir.
Real bu sene çok akıllı işler yapıyor . Olası bir Maicon transferini de düşünerek ..
dunya kupasında hiç begenmedim di mariayı cok bu bedel onu almak için
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Beğenmiyordum, Dünya Kupasında izliyeyim fikrim değişir dedim yine beğenmiyorum. Bana göre gereksiz bir transfer şimdilik. Sezon içinde performansına göre görüşlerim değişebilir.
Eksik olan sol kanada adam aldılar ama,keşke Di Maria'yı almasaydılar.Ben de beğenmiyorum.Tabi ki,daha iyi yorum yapabilmek için sezon içindeki performansına bakmak lazım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi bir transfer.Benim de ön yargılarım vardı bu oyuncuyla ilgili,sol kanatta çok iyi işler çıkarttı Dünya Kupası'nda Arjantin ile.Higuain etkisi yaratır diyorum,faydalı olacaktır.![]()
Henry ve Toure gidiyor!
Barcelona kulübü Fransız forvet oyuncu Thierry Henry ve Fildişili orta saha oyuncusu Yaya Toure'nin satışa hazır olduklarını söyledi.
Dünya kupasından sürpriz bir şekilde elenen Fransa'nın forvet oyuncusu Thierry Henry Güney Afrika'ya gitmeden önce ayrılacağını söylemişti.
Barcelona Direktörü Joan Oliver kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Şimdi bu işi tamamlamak Henry'nin elinde. Henry'nin ücreti Barcelona'nın gelecek sene para biriktirmesine yarayacak. "
Barcelona aynı zamanda Manchester City kulübü ile Toure için göşürmelerde bulunurken, Menajer Oliver şimdi anlaşma yapmak için her şeyin futbolcuların elinde olduğunu söyledi.
Reuters
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Pek Mourinho tarzı bir adam değil. Bakalım nasıl kullanacak.
bu adam sihirbazmi nedir özel güclerimi var bizim göremedigimiz? 35 milyon euro nedir yayuh denir ancak...
FM'deki performansına göre bakarsak 35M€ az bile denilebilir ama reelde bende pek beğenmiyorum oynayışını...
Screw you guys, I'm goin' home
Di maria Beşiktaşta. Gizlice getirilmiş tesislere fotoğrafı sızdı basına![]()
![]()