Valla Uğura piyango çıkmış çok kötü bir hamle Beşiktaş adına aldığı para sözleşme süresi vs ne diyelim hayırlı olsun
Valla Uğura piyango çıkmış çok kötü bir hamle Beşiktaş adına aldığı para sözleşme süresi vs ne diyelim hayırlı olsun
Mustafa Sarp deyolla, biraz ağır oldu bu![]()
Ama bişeyleri göze alıyorsak tamam demek lazım. Bizde isterdik Hamitlerden, Nurilerden bahsetmeyi ama sağolsunlar![]()
eto'o bitmiş.
Mustafa Sarp ilaç olurOnun gibi bir yeteneği kaybettiğimiz için bütün taraftarlar üzgün
![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ospina müthiş bir kaleci.Bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş yıllarca kalede problem yaşamaz diye düşünüyorum
Uğur Boral'la 3 yılık anlaşma yapılmış birde utanmadan![]()
Başkan Bizi Küme Düşür, Düşürmezsen Ben Seni Düşüreceğim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Uğur Boral'ın transferini KAP'a bildirdi.
Futbolcu Uğur Boral ile 3 yıllığına (2014-2015 sezon sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya istinaden futbolcuya;
Yıllık 700.000.Euro garanti ücret ve 10.000.Euro maçbaşı ücreti ödenecektir.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kendini toparlarsa iyi işler yapar Uğur . Uğur Boral denince aklıma Fenerbahçe-Sevilla maçında Daniel Alves'i madara etmesi geliyor .
Uğur Boral şu haliyle ligte orta sıralar için mücadele eden bir takımın oyuncusu olabilir anca.Bazı arkadaşlar çok iyimser.Beşiktaş nere Uğur Boral nere.O eski halinden eser bile yok.
Ospina gelirse çok iyi olur. Sözleşmesi süresince faydalı olacağına inanıyorum.
Bu arada; Hürriyet için uzak dursun derken, şimdi de Hamza Çakır çıktı başımıza. Sivok olmazsa imza atabilirmiş. Sadece gülüyorum.![]()
Uğur Boral nedir Allah aşkına yahu?
uğur boral için garanti ücretin bu kadar çok yüksek tutulmasını anlamıyorum onun yerine maç başı daha yüksek olmalıydı. Uğur için Bjk kariyerinde ki senaryo belli 1-2 iyi maç çıkaracak sonra sakatlanacak sonra sakatlıktan dönüp 1-2 iyi maç çıkaracak sakatlanacak bu kısır döngü devam eder 3 yıl boyunca.
Kendiside Besiktas'ta gorev alan birisidir zaten.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Son Dakika !
Beşiktaş İskoç kaleci Alan McGregor ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Ntvspor
Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor'la transfer görüşmelerine başlandığını acikladi. Demek ki Ospina olmadi.
Ospina olaydi daha iyidi
Ospina olsaydı şu şartlar altında harika bir iş çıkartmış olurdu Beşiktaş.30 yaşındaki kaleciyi getireceğini Cenk'e güvenilseydi keşke.
SON DAKİKA / Beşiktaş İskoç kaleci Allan Mcgregor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Ospina olsaydı daha iyi olurdu ama McGregor'da gayet iyi bir transfer en azından beklediğim gibi çıkarsa basit goller yemeyen ortalama bir kaleci ve Beşiktaş'ın aradığı adam. Cenk gibi inanılmaz kurtarışlar yapıp basit goller yiyerek takımın direncini düşürmez en azından.
Cenk'ten daha kötü olamaz bence![]()
çok yanlış yapıyor Beşiktaş yönetimi bana kalırsa. zor durumdayız diyorsun milli takıma çağrılabilen bir kalecin varken yeni kaleci alıyorsun. Cenk ne kadar eleştirilse de o varken şu dönemde yeni kaleci almak yanlış bana kalırsa. Uğur boral a verilen yıllık net ücret uçuyor. Fikret Orman geldiğinde bir şeyler yapacak sanki diyordum ama ters yönde ilerliyor, tabii bunda Samet Aybaba'nın da etkisi büyüktür.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Muhammet öyle diyorsun da Cenk'in yediği saçma sapan goller yüzünden bir çok kere takımın direnci kırıldı. Çoğu kez yaşadık bunu. Önce bi kaleye güveneceksin ki geri kalan oyuncular ona göre oynasın. Cordoba gittikten sonra bunu hiç yaşayamadık biz. Bunu şu an en iyi yapan kaleci Volkan.
FM Gazetesi
McGregor geçen yıl 37maçın,17'sinde gol yemedi.2 penaltı kurtardı ve bonservissiz aldilar hayirli olsun.
LIoris Lyon dan ayrıLıyor. Lyon un iLk tericihi de Ospina. Ospina transferinde eLimizi çabuk tutmadığımız için McGregor aLındı. Ospina iLe yıLLık 1,250 Euro ya anLaşıLmış, fakat Lyon da devreye girince istediği ücreti 1,750 yi çıkardığı için kendisinden vazgeçiLmiş. McGregor da fena bir kaLeci değiL. Yan topLarı ve refLeksLeri iyi. Bonservis bedeLi de yok. Bundan iyisi oLmaz sanırım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...