Toure gibi adamı nereden bulacaklar . Sahadışı sorunlar var bence .
Toure gibi adamı nereden bulacaklar . Sahadışı sorunlar var bence .
Henry gelsin Arsenal'e..Futbolu bıraksın burada.
Adamın suratı çok itici geliyor be![]()
Sergio Ramos stopere geçmesin Maicon tamam süper oyuncu ama bırakın kalsın İnter de , ramos gibi bekin var 2 katı iyi oynuyo falan da değil Maicon , stopere ve solbeke sağlam bir transfer şartar valdano'nun dediğine göre de en fazla 2 oyuncu daha alacaklarmış stoper ve sol bek olmalı bence
Fiziğini geliştirirse daha faydalı bir oyuncu olacak kıymet bilrise real için iyi transfer
Real saçma transfer politikasına devam ediyor.Bu gidişle Mourinho bile onları kurtaramayacak.
Bu transferleri kim yapıyor? Mourinho gerçekten bu transfere onay verdi mi?
Nerden Biliiyon Yanında mıydın Mourinhonun![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ronaldo Bombayı Twitter'da Patlattı: "Baba oldum!"
Dünya Kupası'nda yarı final maçları öncesi ara verilmiş ve çılgın fiyatlı transferler sezonu henüz başlamamışken, asıl bombayı Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo patlattı.
Dün gece saatlerinde kendi Twitter'ından yaptığı açıklamayla baba olduğunu belirten Portekizli yıldız, çocuğunun annesinin kim olduğuna dair hiçbir bilgi vermedi.
Ronaldo, Twitter'ında şu ifadeleri kullandı: "Bir bebeğin babası olmak inanılmaz bir duygu. Bebeğimin annesiyle vardığımız anlaşmaya göre bebek kimde kalırsa kalsın benim korumam altında olacak. Bu arada bebeğin annesi, adının açıklanmasını istemiyor. Bu nedenle daha fazla bilgi veremeyeceğim. Herkesten hem benim, hem bebeğimin hem de bebeğimin annesinin kişilik haklarına saygı duymasını istiyorum"
Goal.com olarak, bize magazin haberi tadında haber yaptıran Cristiano Ronaldo'ya bebeğiyle mutluluklar dileriz.
Kaynak => www.footbo.com
Allah analı babalı büyütsün![]()
Allah Bir Yastıkta KocatsınPardon Tamamını Erdirsin
Yok O da Değildi Ne Denir La Böyle Şeye Tıkandım
![]()
![]()
Last edited by goosfraba : 04.Temmuz.2010 at 19:29
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ne idüğü belirsiz ve kaçıncı kız arkadaşından acaba bu çocuk.
O kadın Paris Hilton mu acaba?![]()
Çocuk evlilik dışı, Ronaldo kardro dışı.![]()
Jo La Liga yolunda
Geçen sezon Galatarasay'da kiralık oynayan ve Manchester City ile halen sözleşmesi bulunan forvet oyuncusu Jo'ya İspanya'nın Real Sociedad takımının talip olduğu öğrenildi.
Real Sociedad kulübünün başkanı Jokin Aperribay, Jo'yu takımda görmek istediklerini, ancak bunun çok kolay olmayacağını söyledi.
Aperribay, Jo'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu, ancak halen Manchester City ile sözleşmesi bulunduğunu ifade ederek, transfer girişiminin, basında yer aldığı kadar ciddi bir boyuta henüz ulaşmadığını kaydetti.
City'nin, Jo'nun karşılığında Real Sociedad'dan, Manchester United ile Arsenal'in transfer listesinde bulunan Fransız kanat oyuncusu Antoine Griezmann'ı isteyebileceği belirtiliyor.
08.07.2010
Kaynak : AA
Ne rahat adam gittim yaptım geldim diyor resmen![]()
Barcelona Kulübü Başkanı Sandro Rosell, mali sıkıntı yaşadıklarını ve 150 milyon avroluk kredi başvurusunda bulunduklarını söyledi.
Rosell, RAC1 adlı radyo kanalının internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, kısa dönem ödemeleri gerçekleştirmek için nakit paraya ihtiyaç duyduklarını ve para akışını sağlamak için kredi başvurusunda bulunduklarını belirtti.
Bazı oyuncuların maaşlarını ödeyemediklerini ifade eden Rosell, 23 yaşındaki futbolcuları Dymtro Chygrynskiy’nin, kulübün ihtiyaçları doğrultusunda 15 milyon avro karşılığında Shaktar Donetsk’e satıldığını kaydetti
fazla inanasım gelmedi açıkçası . doğruysa da en kötü ihtimalle formaya bi reklam alırlar![]()
Banada cok sacma geldi adamlarin yillik geliri nereden baksan 1-2 milyar euro arasi bu kadar yillik geliri olan bir kulüp nasil borca girebilir ki ?
maaş giderleri çok fazladır yalnız... bir sürü yıldızı doyurmak zor iş olsa gerek.
Nakit sıkıntısı diyor başkan.Ödemelerin taksiti gelmiş nakit sıkıntısı olduğu için krediye başvurmuşlar demekki.Geliri var ama demekki sıcak para lazım.
sami khedira 10 m euro'ya real madrid'e gitmiş galiba.
(/s)