En çok Bilal'e sevindim , Terim'i de ayrıca alkışlamak gerek güzel bir seçim yapmış en azından herkese bir gönderme var.
En çok Bilal'e sevindim , Terim'i de ayrıca alkışlamak gerek güzel bir seçim yapmış en azından herkese bir gönderme var.
Bilal'e inanılmaz sevindim ya. En underrated oyunculardan biridir benim gözümde.
Aykut Kocaman nere gitse götürürdü Bilal'i adam topçudan anlıyorAyrıca benim gibi Amasya'lı diye okumuştum bir yerden.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
30 yaşına gelen, Futbol kariyeri alt liglerden oluşan, Uluslararası deneyimi düşük Bilal 2016 elemelerinde takıma ne katacak ? Düşünülür. Kötü bir oyuncu mu ? Kesinlikle değil. Fatih Terim 2008 elemelerinde Yusuf Şimşek için de aynı yolu kullanmıştı. Ya tutarsa tarzında bir oyuncu. Enteresan bir kadro olmuş, oyuncular arasında uçurum söz konusu, bakalım Fatih Terim yeni Milli Takım ve futbol felsefesi altında nasıl bir planlama oluşturacak ?
...
Fatih Terim'le 5+2 yıl ve yıllık 3,5 milyon euro? Sizce de biraz fazla değil mi?
3.5 milyon euro bilgisi nereden, 9 milyon euro diyenler de var.
5 yıl az gibi, bir de +2 yılı var.Hayırlı olsun, süre çok uzun; ama milli takım için en doğru tercih kesinlikle.
günlüğü 27 milyarcıkaz olmamışmı ?
abdullah ercan ayda 20 milyarla geçinememekle haklı o zaman![]()
2 sene sonra gitmesi için dua eder durumda olmayız inşallah.
So what?
Saike
Artık Terim Milli Takımı Tabuta Girdiğinde Bırakır
Ne Diyelim Şemsi'ye Aynen Katılıyorum Umarım 2 Sene Sonra Göndermek İçin Türlü Çareler Aranmaz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fatih Terim soz konusu olunca oyle birseye pek ihtimal vermiyorum.
Euro 2016'ya 3. olarak bile gitme ihtimalimiz olduğundan dolayı öyle bir şey söz konusu olmaz. Ama artık herkes nasıl gidersek gidelim bir turnuvaya gidelim mantığında o yüzden turnuvaya katıldığımız an elemeler unutulur.
Bu şöhretler maçı dün oynandı. Şu takım (Bülent Korkmaz, Ayhan Akman, Yıldıray Baştürk, Ümit Davala, Ahmet Dursun, Ceyhun Eris, Tayfur Havutçu, Kerem İnan, Ümit Karan, Toprak Kurtoğlu, Tayfun Korkut, Tümer Metin, Alpay Özalan, Rüştü Reçber, Soner Tolungüç, İbrahim Üzülmez ve Hakan Ünsal vs) kesinlikle şimdiki Milli Takımdan 2-3 gömlek üstün : )
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=20orXndvBsI"]TR-ALM[/YOUTUBE]
...
Hepsini bilmem de sadece Yıldıray gibi bir oyuncumuz hatta ve hatta şu haliyle Yıldıray'ımız bile olsa derdimize derman olur.
Adının geçmediği atak yok. Takımı ileri taşıması mükemmel, şu hali bile yeter.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şu videoyu izledikten sonra; Hakan Ünsal, Yıldıray Baştürk, Ahmed Dursun ve Ümit Karan gibi futbolcuların özlemini duyuyorum. Bu kadroyla gruplara kalsak çıkardık herhalde.![]()
tazminat alacağını sanmam fatih terim'in.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
A.Dursun falan şuanda forvete koysak iş yapacak düzeyde. Aslında 2016 elemelerine bu kadroyla çıksak fena olmaz. En kötü 2. oluruz.
Hakkaten çok merak ediyorum İmparator'un futbol reformunu..
Alsın arkadaş.
Ben bu tazminat almama olaylarına bayılıyorum. Son kuruşuna kadar alacaksın ki ibret olacak. Bir yabancıya yapılsaydı bu emin olun sonuna kadar bırakmazdı peşini.
Yabancı alıyorsa sende alacaksın, alacaksın ki öğrensinler bu kadar uzun süreli sözleşme yapılmaması gerektiğini.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Uzun süreli sözleşme yapılmaması gerektiğini söylüyosun, öğrensinler diyosun güzel diyosun.
Fakat bahseetiğimiz kişi sırf bu yüzden klübü 500 milyon lira zarara sokan adam, sıkıntı burda zaten.
Almasın abi. Çıkıp boş mukaveleye imza atarım milli dava falan filan ayağı yapmasını biliyor. Bana bu kadar para versinler ben de söylerim.
Hala savunuyosunuz hocayı.