Sayfa 34 / 40 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 1197 sonuç

Konu: FM 2012 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Salvio sakatlanan futbolcu, Baggio scout futbola yoksa gerimi donecek Baggio

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

48 yaşındada olsa Baggio Roberto Baggio'dur bence geri dönsün

van Nistelrooy penaltıyı kaçırdı dönen topunda bi penaltı daha kazandık, onu da kaçırdı beyefendi neyseki dönen topunu attı bu kez

Malaga'yla nasıl bir taktikle çıkıyorsun ? 2016'dayım yeni geçtim

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

3-6-1 idealdir

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Malaga'yla nasıl bir taktikle çıkıyorsun ? 2016'dayım yeni geçtim
    4-2-3-1 şeklinde çıkıyorum.Sezon başından beri değiştirmedim taktiğimi ligin ilk devresi bitmek üzere, Barca'nın arkasında 2. sıradayım.Önemli sayılacak tek transferim Nainggolan.

Ben 2016'dayım. N'gog, Ledesma, Salvio gibi sağlam oyuncular var. taktiğinin resmini koyarmısın sana zahmer

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Allah'ını seven arkadaşın üzerine taktik atsın

Huesca'dan ayrıldım burdada yok Espanyol'a yenildim ciddi ciddi biri bana şu taktik meselesini öğretebilirmi ALLAH AŞKINA ..

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Ben 2016'dayım. N'gog, Ledesma, Salvio gibi sağlam oyuncular var. taktiğinin resmini koyarmısın sana zahmer
    Taktiğin öğretilebileceğini zannetmiyorum.Bazı kaynakları okumalısın ve sürekli yeni taktikler denemelisin.Sonra yaptığın taktiğin eksiklerini bulup yeniden yapmalısın.Birine taktik nasıl yapılır diye sorarsan sana 3-4 cümleyle cevap verebileceğini zannetmiyorum.Sana kaynak olarak;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81562

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98234

bunları önerebilirim.Bende zamanında okuyup bilgi sahibi olup, ona göre taktiklerimi yapmıştım.Taktiğim;

içindeki ayarlarda bende saklı kalsın.

İçindeki ayarları gösterirsen anlamı kalmaz zaten taktiği ben yapmak istiyorum teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

İç ayarları göstermesinin şöyle anlamı yok çünkü aynı oyuncuları oynatmıyorsunuz, onun dışında esas iç ayarların nasıl yapıldığını öğrenmen lazım, hangi özellikli oyuncu nerelerde iyi oynar hangi ayarlarla iyi oynar filan, bunlarda arkadaşın verdiği linklerde anlatılıyor çok faydalı bilgiler var.

El insaf be federasyon.2 hafta da 4 maç yapacağız Barça'yla.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Geçmiş olsun.

Önceki 3 maç osasunayla diye teşekkür etmiyodun ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Virüsten 10 ay sakatlanan futbolcumu olur yahu. Kesin AIDS falan oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post

Virüsten 10 ay sakatlanan futbolcumu olur yahu. Kesin AIDS falan oldu.
    Hocam virüsü falan geç de böyle bir oyuncu var mı yahu? İlk defa görüyorum ama bayağı iyiymiş, Türk pasaportu varsa her oyunda alırım ben bunu Biraz bilgi alabilir miyiz bu oyuncuyla ilgili? Ya da hangi ligler açık falan, onu söyleyebilir misin?
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Hocam virüsü falan geç de böyle bir oyuncu var mı yahu? İlk defa görüyorum ama bayağı iyiymiş, Türk pasaportu varsa her oyunda alırım ben bunu Biraz bilgi alabilir miyiz bu oyuncuyla ilgili? Ya da hangi ligler açık falan, onu söyleyebilir misin?
    Bende çok araştırarak buldum. Oyuna anladığım kadarıyla Mlada Boleslav'da başlıyor. Benim kariyerde Eskişehir bedelsiz almış sezon başı kiralamak istedim gelmedi. Devre arası zorla kabul ettirdim. Bank Asya'nın yarım sezonda tozunu attı 17 maçta 18 gol atıp gol kralı oldu. Beni Süper Lig'e çıkaran en büyük etmenlerdendi. Türk vatandaşlığıda var tabiki. Pace 17 olunca hemde türk olunca tadından yenmiyor.

Edit : Direkt olarak Eskişehir'de başlıyor galiba internette baktım biraz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bende çok araştırarak buldum. Oyuna anladığım kadarıyla Mlada Boleslav'da başlıyor. Benim kariyerde Eskişehir bedelsiz almış sezon başı kiralamak istedim gelmedi. Devre arası zorla kabul ettirdim. Bank Asya'nın yarım sezonda tozunu attı 17 maçta 18 gol atıp gol kralı oldu. Beni Süper Lig'e çıkaran en büyük etmenlerdendi. Türk vatandaşlığıda var tabiki. Pace 17 olunca hemde türk olunca tadından yenmiyor.

Edit : Direkt olarak Eskişehir'de başlıyor galiba internette baktım biraz.
    Direk Eskişehir'de başlıyorsa bu adamı bulamadığım için kendime çok kızarım açıkçası. Bir bakacağım. Çok teşekkürler, eyvallah.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    11

90+3'de öne geçip, uzatmanın 3 dakika aşılmasından dolayı yediğim gole mi yanayım, bu gol yüzünden gruptan çıkamama mı, yoksa kalemi bulan 2 şutunda gol olmasına mı, karar veremedim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Ben bu sayede maç kazanmıştım ama seninki çok kötü olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

valla ben o sinirle oyunu silerdim son dakikalarda gol yemek kadar igrenç bi durum yok sanki içinizden bi parça kopuyo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu konunun adı "Kıl Olduğunuz Durumlar" diye değiştirilirse cuk oturacak
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2014 Dünya Kupası'nda favori İspanya, grubundan çok rahat bir şekilde lider olarak çıktı. Çeyrek finalde İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Brezilya gibi rakiplerin arasından İspanya'ya denk gelen rakip GABON'du. İspanyollar şimdiden yarı finaldeki rakiplerini düşünmeye başlamışlardı ki GABONLU SAVAŞÇILAR İspanya'ya topla oynamada üstünlük kurarak uzatmalara götürdükleri maçı 3-1 kazandılar, yarı finale çıktılar ve turnuva sonunda dünyanın en büyük 3. takımı oldular

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    90+3'de öne geçip, uzatmanın 3 dakika aşılmasından dolayı yediğim gole mi yanayım, bu gol yüzünden gruptan çıkamama mı, yoksa kalemi bulan 2 şutunda gol olmasına mı, karar veremedim.

O değilde Stad bomboş ben olsam en çok ona yanar hatta emeklerimin karşılığını bumuydu ulan diye oturur ağlardım

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    O değilde Stad bomboş ben olsam en çok ona yanar hatta emeklerimin karşılığını bumuydu ulan diye oturur ağlardım
    2D'de seyirci gözükmez hiçbir zaman

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    2D'de seyirci gözükmez hiçbir zaman

biliyorum hocam gözükmediğini espri güme gitti ama sağlık olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

42dk.da tur gitti derken 46.dkda turu garantiledik ilk maç 1-1di zaten fm deki en garip maçlarımdan biri oldu

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    2014 Dünya Kupası'nda favori İspanya, grubundan çok rahat bir şekilde lider olarak çıktı. Çeyrek finalde İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Brezilya gibi rakiplerin arasından İspanya'ya denk gelen rakip GABON'du. İspanyollar şimdiden yarı finaldeki rakiplerini düşünmeye başlamışlardı ki GABONLU SAVAŞÇILAR İspanya'ya topla oynamada üstünlük kurarak uzatmalara götürdükleri maçı 3-1 kazandılar, yarı finale çıktılar ve turnuva sonunda dünyanın en büyük 3. takımı oldular

tebrikler hocam ispanyayı yenecek takımın gabon olacagı kimin aklına gelirdi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mesaj silinmiştir yanlış konuya yazıldığı için
    Last edited by zeck17 : 18.Temmuz.2012 at 22:40

Sayfa 34 / 40 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon

Mesaj Yetkileri