48 yaşındada olsa Baggio Roberto Baggio'dur bence geri dönsün![]()
van Nistelrooy penaltıyı kaçırdı dönen topunda bi penaltı daha kazandık, onu da kaçırdı beyefendi neyseki dönen topunu attı bu kez
![]()
Malaga'yla nasıl bir taktikle çıkıyorsun ? 2016'dayım yeni geçtim![]()
3-6-1 idealdir![]()
Ben 2016'dayım. N'gog, Ledesma, Salvio gibi sağlam oyuncular var. taktiğinin resmini koyarmısın sana zahmer
Allah'ını seven arkadaşın üzerine taktik atsın![]()
![]()
![]()
Huesca'dan ayrıldım burdada yok Espanyol'a yenildim ciddi ciddi biri bana şu taktik meselesini öğretebilirmi ALLAH AŞKINA ..
Taktiğin öğretilebileceğini zannetmiyorum.Bazı kaynakları okumalısın ve sürekli yeni taktikler denemelisin.Sonra yaptığın taktiğin eksiklerini bulup yeniden yapmalısın.Birine taktik nasıl yapılır diye sorarsan sana 3-4 cümleyle cevap verebileceğini zannetmiyorum.Sana kaynak olarak;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=81562
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=98234
bunları önerebilirim.Bende zamanında okuyup bilgi sahibi olup, ona göre taktiklerimi yapmıştım.Taktiğim;
içindeki ayarlarda bende saklı kalsın.![]()
İçindeki ayarları gösterirsen anlamı kalmaz zaten taktiği ben yapmak istiyorum teşekkür ederim![]()
İç ayarları göstermesinin şöyle anlamı yok çünkü aynı oyuncuları oynatmıyorsunuz, onun dışında esas iç ayarların nasıl yapıldığını öğrenmen lazım, hangi özellikli oyuncu nerelerde iyi oynar hangi ayarlarla iyi oynar filan, bunlarda arkadaşın verdiği linklerde anlatılıyor çok faydalı bilgiler var.
El insaf be federasyon.2 hafta da 4 maç yapacağız Barça'yla.
![]()
Geçmiş olsun.![]()
Önceki 3 maç osasunayla diye teşekkür etmiyodun ama![]()
Virüsten 10 ay sakatlanan futbolcumu olur yahu. Kesin AIDS falan oldu.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bende çok araştırarak buldum. Oyuna anladığım kadarıyla Mlada Boleslav'da başlıyor. Benim kariyerde Eskişehir bedelsiz almış sezon başı kiralamak istedim gelmedi. Devre arası zorla kabul ettirdim. Bank Asya'nın yarım sezonda tozunu attı 17 maçta 18 gol atıp gol kralı oldu. Beni Süper Lig'e çıkaran en büyük etmenlerdendi. Türk vatandaşlığıda var tabiki. Pace 17 olunca hemde türk olunca tadından yenmiyor.
Edit : Direkt olarak Eskişehir'de başlıyor galiba internette baktım biraz.
90+3'de öne geçip, uzatmanın 3 dakika aşılmasından dolayı yediğim gole mi yanayım, bu gol yüzünden gruptan çıkamama mı, yoksa kalemi bulan 2 şutunda gol olmasına mı, karar veremedim.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ben bu sayede maç kazanmıştım ama seninki çok kötü olmuş![]()
valla ben o sinirle oyunu silerdimson dakikalarda gol yemek kadar igrenç bi durum yok sanki içinizden bi parça kopuyo
![]()
Şu konunun adı "Kıl Olduğunuz Durumlar" diye değiştirilirse cuk oturacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
2014 Dünya Kupası'nda favori İspanya, grubundan çok rahat bir şekilde lider olarak çıktı. Çeyrek finalde İngiltere, Almanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Brezilya gibi rakiplerin arasından İspanya'ya denk gelen rakip GABON'du. İspanyollar şimdiden yarı finaldeki rakiplerini düşünmeye başlamışlardı ki GABONLU SAVAŞÇILAR İspanya'ya topla oynamada üstünlük kurarak uzatmalara götürdükleri maçı 3-1 kazandılar, yarı finale çıktılar ve turnuva sonunda dünyanın en büyük 3. takımı oldular
![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
42dk.da tur gitti derken 46.dkda turu garantiledik ilk maç 1-1di zaten fm deki en garip maçlarımdan biri oldu
Mesaj silinmiştir yanlış konuya yazıldığı için
Last edited by zeck17 : 18.Temmuz.2012 at 22:40